45063

-
méne -
nem lehet -
Rádió nincs benne, de szeritem wifin online lehet hallgatni .. -
Én eddig nem nagyon voltam oda a telcsiért de miután megnéztem a mobilport-on a videót engem lenyügözött.Igaz az nem derült ki , hogy van e benne pl rádió.Reméllem nem csak a T-mobil fogja forgalmazni. -
Unreal1942 #258 Nagyon jó turmix! :D -
iphone you tube
iPhone turmix.. -
Feldoras #256 Majd tajekoztass mi volt. a cikket eddig meg nem olvastam amit linkeltel. Bar lehet az europait erdemes lesz megvarni mivel abban mar lehet lesz 3g -
Nyugat európába előbb fog érkezni, azt hallani már karácsonykor lehet majd kapni angliában, németo.-ban stb. És ha azok is 3G-sek lesznek akkor nem kell feltétlenül várni jövő öszig hogy behozza ide is egy szolgáltató :) -
nos igen, viszont öröm az ürömben hogy mire idér, már egy kiforrottabb verziót kapunk, esetleges javításokkal, bővítésekkel stb -
"A magyar forgalmazás legkorábban egy év múlva indul meg, mi mégis leteszteltük az Apple mobilját, az iPhone-t." az index teszt is így kezdődik, akkor ezek szerint mégsem elírás.... ez nagyon elszomorít, az usában már dobálni fogják, meg sörnyitónak használni mire itt forgalomba kerül... :( -
Amúgy meg:
http://www.fn.hu/tech_tudomany/0707/iphone_meghackelt_halozati_aktivalas_167188.php
És ez a hír 9-ei dátummal volt... :) -
Márpedig láttam a neten hírdetést független, itthon is működő iphone-ról. Leveleztem is az illetővel, miért hazudna? Azonnal kiderül, amikor találkoztok... -
Feldoras #250 Nekem eddig is tetszett a telo, de olvasva a ket cikket megjobban megtettszett :D Gondoltam, hogy az olyan aprosagok mint az mms vagy a video rogzites nem ront annyit a telo osszertekebol. Megjegyzem ezek potolhatok utolag is mondjuk egy szoftverfrissitessel, de leehtseges h az europai valtozatban mar az is lesz. Gpsrol meg annyit, ha nagyon kell akkor bt-n (bluetoothon) csatlakoztatok hozza egyet es meg is oldotta a problemat :D A flash meg a java valoszinuleg szinten belekerul elobb utob b a teloba mint ahogy macen is megtalalhatok ha jol tevedek :D Remelem nem csak elofizetessel, hanem kartyaval is kaphato lesz mivel nem akarok meg egy elofizetest a meglevo melle, foleg nem masik szolgaltatonal.Mellesleg nem hallottam rola h fuggetlenitettek volna az iphonet, meg csak az akivalas feltoreserol hallottam ami nem ugyanaz. Aktivalassal csak a telefonszolgaltatason kivuli dolgokat lehet hasznalni, tehat itthon nem tudnad hasznalni telefonalasra hacsaknem valami roamingon keresztul ami meg nem olcso mulatsag -
az Index is kipróbálta -
szerintem ez elírás... -
"2008. novemberében a pletykák szerint megjelenik hazánkban is hivatalosan az iPhone."
eddig 2007 karácsony volt,vagy max 2008 év eleje, most hogy lett 2008. nov ??? -
Amúgy 175 /195 ezerért már lehet is kapni a neten a FÜGGETLENÍTETT (tehát itthon is használható) 4 / 8 GB-os készülékeket :)
Egy dolog tart vissza: no 3G.
Amennyiben az Európai modellekben benne lesz, akkor mindenképpen érdemes azt megvárni. -
Kezemben az iPhone – kell ennél több? (teszt videóval)
Egy kis kedv csináló... -
DJviolin #244 Remélem, ha itthon is megjelenik az iPhone, akkor leveri a többi mobil árát rendesen. Különösképp a Nokia N73-asát. :)
[Reálisan gondolkodik, tudja, úgy sem lesz neki pénze iPhone-ra.] -
Unreal1942 #243 -
kijelző nélküli iphone shuffle-t a népnek :D
lesz rajta 5 gomb, és random felhív egy számot. -
iPhone Nano: ez is ütős lesz!
Készülőben az Apple második mobiltelefonja!? -
igen, jelenleg csak az at'n't sim-kártyát fogadja el, csak wifin tudnál vele telefonálni -
A vateran lattam, hogy mar valaki arulja... akkor nem lenne erdemes meg megvenni mivel nem lehet vele nalunk telefonalni... ugye? -
Online üzenetküldés iPhone-on is !!! -
hát íagy elolvasva tényle gnem valami jó:( marad akkor a jó öreg 6230:D meg egy laptop:D -
ezt láttátok már?
amugy tök érdekes ez az iPhone:)
-
ok, ügyes vagy :) -
Kit érdekel ha ronda egy telefon, nekem telefonnál csak az számít, hogy hány mhz a cpuja, van e 3d gyorsító csíp benne xD ha nem programozható szabadon az már nekem szóba sem jöhet. Ha valaki nem így van vele nyugodtan vegyen iphonet xD -
na tessék -
ZsirosKenyer #232 a középső (LG prada) viszont nekem tetszik.
itt egy cikk -
a baloldali maga az iphone nem?
esélytelen a többi, a jobboldali kifejezetten ronda -
ZsirosKenyer #230 riválisok:
-
ZsirosKenyer #229 húú ezzel nagyon sci-finek néz ki az ember -
Karra húzható iPhone tok, cseppálló, kulcstartó zsebbel
$29.99-ért.
-
adsa #227 nekem is ilyen kell -
Asus 535.. 130 körül mozog árban..
Szerintem nagyon tuti mind a két masina..
Asus 525.. 115ezer körül mozog. -
Inquisitor #225 Lol, ennek a "mini iPhone"-nak kb. semmi köze az iPhone-hoz. Mots már minden iPhone ami érintőképernyős? :D -
Unreal1942 #224 off
Én hivatalosan vettem az edigitalban. 128 ért.
Kicsit sok érte van ahol pár ezressel ólcsóbb. Időnként a neten is láttam hírdetve 110 körül garival újonan. Csak pont akkor nem volt amikor meg akartaam venni és nem akartam várni egy kedvezőbb vételre.
Nem bántam meg. Remek készülék. Nekem még a kocka formája is bejön :)
on
Az iPhone nem ér fel vele :D -
iPhone csúcsmobil novembertől a T-Mobile-nál!?
Mini iPhone Európának :)