45063
-
#462 ez tuti hogy nem atbaszas...de sztem nem eri meg egy csomo dolognal. en Macbook Prot akartam igy venni, de 2000 dollar + van hazhozszallitasi dij ami kb 20ezer huf, es VIGYAZNI KELL, mert megadoztatjak! A hatarnal, ha ideer raknak ra vamot, meg afat...
Ugyghogy igy joval olcsobban jovok ki, ha itthon veszem meg nagyker aron egy ceggel, es igy afat se kell fizetnem. -
#461 teljesen korrektek, sogorom basszus gitárt vett és ok hozták haza, minden rendben volt.
Én is kértem tőluk ajánlatot hogy mennyiért hoznák haza az iPhone csak az a baj hogy ha ok hozzák akkor elküldik azt vámvizsgálatra, az (5-7%) és még áfát is kell fizetned rá (20%).
Majdnem ott vagy mintha megvenned magyarországon. -
Xing #460 Gondolom FedEx vagy DHL. -
DJviolin #459 "Teljes eBay közvetítés: megvesszük a terméket Ön helyett, és hazaszállítjuk. (tervezett szolgáltatás, jelenleg nem elérhető)"
Ez nagyon csábító ajnlatnak tűnik. :) Megvrom, amíg ezt bevezetik. :)
Ez a cég megbízható? Nem nyúlja le a mi általunk megvett árunkat? -
#458 Egyik jobarátom Dallasban él, és megbeszéltem vele hogy az ő címére rendelem, ő pedig kipostázza nekem természetesen valami futár céggel, magyar postában sose bizzatok :) -
#457 ez pl egy megoldas (a toresrol ettol meg neked kell gondoskodnod) -
DJviolin #456 Sziasztok!
Az amcsi Apple webshopjában 399 dolcsiért adják az iPhone-t. A gond csak az, hogy nem szállítanak más országba, csak Amerikába. A kérdésem az, hogy nem tudtok olyan Amerikai elismert és komoly webáruházat, ahonnan tudnék venni ilyen érintetlen, bontatlan, original, AT&T-s Sim-mel szerelt iPhone-t?
R0sco!
Te honnan rendelted az iPhone-odat? :) -
#455 remelem akkor a gps-t is meghekkelik
-
#454 file küldést szerintem meg fogják hekkelni valahogy... -
#453 Nem értem miért jó az Apple nek ha csak nem sajat gpst meg sajat cuccokkat akar gyartani akkor megertem! a file koldes fogadas a leg kevesebb! :( -
Feldoras #452 Azert van mert az iphoneban csak headsethez lehet hasznalni bluethootot. Filet az eletbe nem fog jelenlegi allas szerint kuldeni es/vagy fogadni. Ugyanez a helyzet a kulonbozo bt-s hardwarek hozzakapcsolasaval. -
#451 Többi kérdésemre seni nem tud válaszolni? :(
Miért van az hogy a telo bluetooth ja semmilyen masik telefont nem lat de a masik telfon latja es ugy ossza tud csatlakozni? Ráadásul probáltam bluetoothos gps vevot csatlakoztatni az iphone hoz de nem latja :(
pedig jo lenne ha tudnek csatlakoztatni hatha lesz valaha navigacios progi hozza! -
#450 Web apps -
#449 Még 1 kérdés hogy lehet a Photok ba konyvtarakat létrehozni? -
#448 Kinek milyen extra progijai vannak Iphone-hoz??
-
#447 Az tudja valaki hogy lehet a naptárat átállítani hogy ne vasarnappal kezdje a hetet!
-
#446 Ha tud valaki 1.1.1 es szoftvaret feltoressel akkor szolj legyszi! -
#445 1.1.1 is van feltört, én olyat fogok venni nemsokára. -
#444 Mivel feltort igy 1.0.2(1c28) -
#443 elvileg nem lehet kikapcsolni.
milyen szoftver van a telóban? 1.0.2 vagy 1.1.1 ? -
#442 Hogy lehet kikapcsolni a iphone-ban sms irás kozbe a ki szotarjat hogy ne ajálja fel a szerinte helyes szót??
Van valakinek extra progija ?? pl msn? -
#441 ez tetszik! -
#440 hát ezt csúnyán megtörték :) -
#439 aha... akkor grat. neked, a hazai árusok mindegyike vállal rá garit! :) a legtöbben 1 évet. igen, a feltörtre is! :) -
#438 garancia? Ha függetlenited a telefont akkor kapásbol elveszti a garanciát, ilyen szempontbol érdektelen hogy garanciális e vagy nem.
Amugy a telefon még nincs feltörve, apple boltbol való. -
#437 az fuggetlenitve van? -
#436 az jó és gondolom garid is lesz rá, vagy ha tönkremegy kiküldöd? :) -
#435 nekem már uton van az iPhone egyenesen dallasbol :P
röhelyes hogy egyesek 120-140 ezer forintért képesek adni, mikor én 85 ezer forintét vettem meg és hozatom haza.
csodapest budapest -
#434 én már csak az eu szoftverre várok, amiben ékezetek is lesznek remélem, ha az megjön és fügetlen akkor azonnal veszek. -
#433 Most már hogy hasnalom egy ideje az Iphone-t egyre jobban szeretem és nagyon tetszik a kezelése nagyon felhasznalo barat -
#432 Ha bejon a fuggetlen verzio akkor a feltort iphonokat is lehet update-ni?? -
Feldoras #431 na meg egyszer
fuggetlen iphone -
Feldoras #430
sorry elfelejtettem linkesiteni :P -
Feldoras #429 http://cellanaplo.blog.hu/2007/10/17/franciaorszagban_lesz_szolgaltatofuggetl -
#428 Én éltem 3 Honapot Ausztraliában!
Nyaralni máshol egész jó meg szép de élni más
Pl ott egyéb veszélyek vannak amik europába nincsennek az hogy bemeny a tengerbe furodni 2 dologért nehéz az egyik a nagy hullámok a másik hogy televan cápával
ha alszol bármikor megcsíphet egy mérges pők amibe belehalhatsz, ha északon napozol mondjuk a tengerpartyi házat kertjébe akkor előfordul hogy kijön a Krokodil és megesz ha sikerülne felmásznod a fára (de ehez nem vagy elég gyors) akkor 4 napot vár a fa alatt hogy leess! stb szoval a mi kis Európánk nagyon biztonságos! -
Mityu91 #427 OFF
tévedsz teljesen a fasz kanadai család magyarázta nekem, h milyen jó a mirelit és egyszer vettek valami húst olyan ehetetlen volt:S
És mikor körbevezettek a környéken akkor mutatták 1dollár miliós házat papirból:)
De mondom nekik a vérükbe van a hülyesé:S
ON
-
#426 Vegyél húst a boltban és főzd/süsd meg!
Papírházban élni jó mert nem kerül olyan sokba -
Mityu91 #425 Mióta voltam Kanadába ami még ne is az USA azóta érzem úgy hogy egy hónapnál többet nembírnék ki ot, mindennap azt a szar fagyasztott cuccokat enni papírházakba lakni:S
A tech-re meg itt van az ebay:! -
#424 akar a halál USA-ban élni... :) -
#423 "megint eszembe jutott, hogy rossz kontinensen élek" hajjaj nekem van hogy minden nap eszembe jut:D