45063
-
#61 iPhone pocket pc-re
Na ugy látom csak magamnak lököm itt az info-kat -
#60 Nyami :))
-
#59 LG: az Apple lopta az iPhone-t -
#58 Motorola Z8
érdekes.. -
#57 Nekem sem jön be sőt szerintem abszolult nem is hasonlít az iphone-ra.
1enlőre neállam is az iphone viszi a pálmát,csak még sokat kell rá várni :( -
pirosBoci #56 nekem nem jön be, most kijött az iPhone és mindenki lopja el mint 22 vagy hány évvel ezelött -
#55 iPhone gyilkos brutálmobil a Samsungtól! -
#54 háát sztem a kinaiak kitalálnak rá vmit :D -
#53 Multi touch-t az apple levédette, szal nem hiszem hogy másban látni fogjuk. -
#52 nah de amig még nincs meg rola minden info addig naon nem is lehet eldönteni meik a jobb -
#51 hmm wifi nincs benne meg multi touch sem a 3G lehet hogy van de mégis, azzal meg mi a rákot kezdjek ? :D -
#50 Hihetetlen milyen pofátlan koppintás. -
#49 Meizu M8 PMP
pic -
#48 error -
#47 Ki lesz a következő? :D
Koppintás. -
#46 érdekes -
#45 uhh... -
#44 uhh ezt érdemes megnézni...
Nokia Achieve -
#43 na nem is kellet sokat várni és tessék...
Iphone és társai.. -
#42 lol -
#41 Ez jó :)
Itt egy másik -
#40 vicces iphone videó -
#39 hááát mennyi lenne egy ilyen? :DDD -
#38 csináltam egy próbát hogy samsungban hogy is nézhetne ki
-
#37 pedig elöbb vagy utóbb kikell épiteniük vagy még nagyobb lesz a lemaradás... asszem most is az utóbbon van a hangsúly :D -
#36 ja az jó lenne, de erre az esély kb egyenlő a nullával sajnos nem szabad elfelejteni hogy Magyarországon élünk -
#35 pannon? hmm mondjuk egyik szolgáltato sem csucs... mondjuk az lenne igazi hogyha rendesen kilenne épitve a vezetéknélküli hálózat egész Mo.-n mert különben sokat nem érne a wifi... -
#34 karácsony környékén már vehetsz is 1et, ha minden igaz a pannon hajlik rá hogy bevegye a készülékei soraiba.. :)) vagy esetleg gyorsabb ferdeszemű barátaink meglepnek minket szinte azonos készülékekkel rövidebb idő alatt.. -
#33 már alig várom a megjelenését hogy tudjak venni egyet :) -
#32 hihetetlen...
már a csapból is folyik az iphone...
blikkbe így kezdődik a cikk. Világszenzáció! LOL -
#31 hát engem a rednek akcentus abszolult nem érdekelt, de viszont a készülék az valami eszméletlen .. -
#30 Megnéztétek a CES prezentációt?
A Cingular elnöke nem volt semmi. Az egy dolog hogy retorikai képesség 0, de hogy mellé még redneck akcentusa is volt.. :DDD -
#29 Nagyon kemény lesz! Már vagy huszadszorra nézem végig a bemutató videókat... Lassan fent lesz a keynote is, már kint vannak rá a linkek, csak nem működnek :)
Európában egyébként év végén fog csak megjelenni :( -
#28 Iphone bemutató az apple oldalán.
Itt meg lehet majd nézni a teljes keynote-ot is később... -
#27 Video lesz vajon a prezentációról? -
#26 Elég kemény!
Nekem azért vannak fenttartásaim ezzel az óriási érintőképernyővel.. egy idő után akaratlanul is maszatos, és karcos lesz, főleg ha valaki zsebben hordja a telefonját mint én... -
pirosBoci #25 öööööööööööö -
#24 na bemutatva! durva....
goggle map, yahoo widget :) -
Chris Lowe #23 No akkor bejelentve a dolog. Érintőképernyős, jack dugós, ipod dugós. 2 mp-es kamera. Kellemes. -
pirosBoci #22 ez egy iPod