45063
10255461851509447102.jpg
  • Ombika
  • GregSB
    Nem fognak bejelenteni semmit :D

Kiadják a 1.2.0-ás SW-t oszt csókolom
  • Ombika
    Mindjart hetfo!! :))))
  • Verseghy
    Tudtok valami helyet, ahol nem ingyenes programokra van valami serial number?
  • GregSB
    A spanyol sajtóban megjelent hírek szerint €100-ért kapható lesz az új iPhone 24-36 hónapos szerződéssel.

Állítólag az O2 is hasonló akcióra készül angliában, ott £100 ba fog kerülni több éves hűségnyilatkozattal, viszont kapható lesz feltöltőkárytával is £269-ért (cca 82 ezer ft)

Komoly lenne ha tényleg meglépné ezeket az árcsökkentéseket az Apple, így már sokkal reálisabb lenne a kitűzött céljük (10 millió eladott iPhone 2008ban)
  • GregSB
    A napokban kibővítették az iPhone szabadalmát.

Mosmtár ezek a funkciók szerepelnek a készülék leírásában (vastaggal az újdonságok):

The device supports a variety of applications, such as one or more of the following: a telephone application, a video conferencing application, an e-mail application, an instant messaging application, a blogging application, a photo management application, a digital camera application, a digital video camera application, a web browsing application, a digital music player application, and/or a digital video player application.
  • oneal1
    ........:D
  • GregSB
  • szurop
    Semmi hibája eddig, pedig pár hónapja használom. Strapabíró. Szép, de nemis azért használom hogy a sérülésektől védje a telefont, hanem mert gumi, és nem csúszik ki könnyen a zsebből. Nehezebb ellopni, nehezebben hagyod el. A telefon csupaszon a legszebb, de a gumi tokok közül ez a legjobb szerintem.
  • Arcor
    Szép, jól birja?
  • szurop
    Hát ha van valakinek pénze Iphone-ra. Egyébként Amerikából, postaköltségestül, 1200Ft. Ilyen és ez nekem rohadtul teccik, és is ilyet használok.
  • Arcor
    Késsel van belevágva a kamera helye? :)

Egyébként ez komoly, hogy ~6.000 Ft egy tok az iPhonehoz?
  • Bercy #1530
    De rossz
  • GregSB
  • GregSB
    Nem fake, egy másik képen látszik a fotós arca:

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • PyRex
    pontosan :D
  • Bercy #1526
    Valaki csinált egy feket hátlapot az iPhone-jához, mert neki jobban tetszik, mint az ezüst (nekem is szúrta a szeme eleinte, hogy miért nem tök fekete).
    Aztán a sok okos meg felkapta hogy ez az új iPhone, sztem ennyi a történet.
  • PyRex
    észrevettem. a felirat a borításhoz képest ferde.
  • szurop
    A telefon is ferdén áll. Vagyis a borítása, mert ez csak egy borítás, ha valaki nem vette volna észre.
  • PyRex
    iphone (és a többi) felirat meg picit ferde is ha jobban megnézitek.
  • Bercy #1522
    Én is így gondolom.
    IMEI és széria szám sincs pl ezen a telón.
  • PyRex
    saját vélemény: 100% kamu a kép. Megkockáztatom, hogy 8gb-os változat nem is lesz belőle...
  • GregSB
  • GregSB
    Ez már kellemesebb pletyka :D Némileg alátámasztja, hogy (nemtom pontosan meddig) 10 millió iPhonet tervez árusítani az Apple. $700 áron ez soha nem jönne össze.
  • Lacee
    hohó, így már jobban hangzik
  • magus
    igazából az iPod touchon próbáltam msn-ezni (netes alkalmazás), és ott jött elő. nem akarom jailbackelni, vagy mit csinálni, de ez, hogy ő megpróbál nálam okosabb lenni a halálba kerget
  • Lacee
    itthon hogy írsz rajta SMS-t, ha nincs is függetlenítve?
  • szurop
    Szoftveresen is el lehet intézni
  • magus
    de ahhoz fel kell törni, nem?
  • GregSB
  • magus
    hol lehet kikapcsolni ezt a szövegkiegészítést? ami a mobiloknál a t9. hihetetlen idegesítő, és nem lehet gépelni miatta :|
  • oneal1
    az advanced preferencies progit melyik source ról lehet leszedni?
    nem találom sehol:S
  • oneal1
    szerintem legelsőre 700 dollár lesz aztán lassan picit lejjebb viszik!

ott úgyis aki akarja az megveszi 700 ért...
  • GregSB
    Szolgáltatás süketeknek és nagyothallóknak.
  • Verseghy
    Settings --> Phone --> TTY mit jelent?
  • GregSB
    Egyesek azzal érvelnek, hogy a 32GB-os flash mem előállítása drága, ezért a magas ár. Ez ott bukik, hogy jelenleg a Touch 16GB és 32GB között csak $100 különbség van.

Ahhoz nagyon vastag arcbőr kéne, hogy lehúzzanak még egy $100-ast a 3G chip (és esetleg a GPS antenna) miatt.
  • Lacee
    valahol olyat is olvastam, hogy a mostani 16 gb-os telefon marad 500 dolcsin, a 3g-s 16gb-os 600 dollár lesz, a 32-es pedig 700. bár szerintem a reális az lenne, ha a régit lejjebb vinnék egy százassal, 400-500-600-ra.
  • GregSB
    Épp most néztem ezt a linket :)

Érdekes, $700-at én is sokallom. Csak akkor lenne értelme, ha telepakolnák tonnányi új fícsörrel, és kihoznának vele párhuzamosan egy olcsóbb ($200-$400) modellt is.
  • Lacee
    hát ez meg mi?

szerintem biztos nem ennyi lesz, kicsit túl vannak árazva az egyes dolgok... mindenesetre érdekes.
  • oneal1
    hopp köszi!!:D