45063
-
#1542 -
#1541 Nem fognak bejelenteni semmit :D
Kiadják a 1.2.0-ás SW-t oszt csókolom -
#1540 Mindjart hetfo!! :)))) -
Verseghy #1539 Tudtok valami helyet, ahol nem ingyenes programokra van valami serial number? -
#1538 A spanyol sajtóban megjelent hírek szerint €100-ért kapható lesz az új iPhone 24-36 hónapos szerződéssel.
Állítólag az O2 is hasonló akcióra készül angliában, ott £100 ba fog kerülni több éves hűségnyilatkozattal, viszont kapható lesz feltöltőkárytával is £269-ért (cca 82 ezer ft)
Komoly lenne ha tényleg meglépné ezeket az árcsökkentéseket az Apple, így már sokkal reálisabb lenne a kitűzött céljük (10 millió eladott iPhone 2008ban) -
#1537 A napokban kibővítették az iPhone szabadalmát.
Mosmtár ezek a funkciók szerepelnek a készülék leírásában (vastaggal az újdonságok):
The device supports a variety of applications, such as one or more of the following: a telephone application, a video conferencing application, an e-mail application, an instant messaging application, a blogging application, a photo management application, a digital camera application, a digital video camera application, a web browsing application, a digital music player application, and/or a digital video player application. -
#1536 ........:D -
#1535 -
szurop #1534 Semmi hibája eddig, pedig pár hónapja használom. Strapabíró. Szép, de nemis azért használom hogy a sérülésektől védje a telefont, hanem mert gumi, és nem csúszik ki könnyen a zsebből. Nehezebb ellopni, nehezebben hagyod el. A telefon csupaszon a legszebb, de a gumi tokok közül ez a legjobb szerintem. -
#1533 Szép, jól birja? -
szurop #1532 Hát ha van valakinek pénze Iphone-ra. Egyébként Amerikából, postaköltségestül, 1200Ft. Ilyen és ez nekem rohadtul teccik, és is ilyet használok. -
#1531 Késsel van belevágva a kamera helye? :)
Egyébként ez komoly, hogy ~6.000 Ft egy tok az iPhonehoz? -
#1530 De rossz -
#1529 -
#1528 Nem fake, egy másik képen látszik a fotós arca:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1527 pontosan :D -
#1526 Valaki csinált egy feket hátlapot az iPhone-jához, mert neki jobban tetszik, mint az ezüst (nekem is szúrta a szeme eleinte, hogy miért nem tök fekete).
Aztán a sok okos meg felkapta hogy ez az új iPhone, sztem ennyi a történet. -
#1525 észrevettem. a felirat a borításhoz képest ferde. -
szurop #1524 A telefon is ferdén áll. Vagyis a borítása, mert ez csak egy borítás, ha valaki nem vette volna észre. -
#1523 iphone (és a többi) felirat meg picit ferde is ha jobban megnézitek. -
#1522 Én is így gondolom.
IMEI és széria szám sincs pl ezen a telón. -
#1521 saját vélemény: 100% kamu a kép. Megkockáztatom, hogy 8gb-os változat nem is lesz belőle... -
#1520 -
#1519 Ez már kellemesebb pletyka :D Némileg alátámasztja, hogy (nemtom pontosan meddig) 10 millió iPhonet tervez árusítani az Apple. $700 áron ez soha nem jönne össze. -
#1518 hohó, így már jobban hangzik -
#1517 igazából az iPod touchon próbáltam msn-ezni (netes alkalmazás), és ott jött elő. nem akarom jailbackelni, vagy mit csinálni, de ez, hogy ő megpróbál nálam okosabb lenni a halálba kerget -
#1516 itthon hogy írsz rajta SMS-t, ha nincs is függetlenítve? -
szurop #1515 Szoftveresen is el lehet intézni -
#1514 de ahhoz fel kell törni, nem? -
#1513 #1485 -
#1512 hol lehet kikapcsolni ezt a szövegkiegészítést? ami a mobiloknál a t9. hihetetlen idegesítő, és nem lehet gépelni miatta :| -
#1511 az advanced preferencies progit melyik source ról lehet leszedni?
nem találom sehol:S -
#1510 szerintem legelsőre 700 dollár lesz aztán lassan picit lejjebb viszik!
ott úgyis aki akarja az megveszi 700 ért... -
#1509 Szolgáltatás süketeknek és nagyothallóknak. -
Verseghy #1508 Settings --> Phone --> TTY mit jelent? -
#1507 Egyesek azzal érvelnek, hogy a 32GB-os flash mem előállítása drága, ezért a magas ár. Ez ott bukik, hogy jelenleg a Touch 16GB és 32GB között csak $100 különbség van.
Ahhoz nagyon vastag arcbőr kéne, hogy lehúzzanak még egy $100-ast a 3G chip (és esetleg a GPS antenna) miatt. -
#1506 valahol olyat is olvastam, hogy a mostani 16 gb-os telefon marad 500 dolcsin, a 3g-s 16gb-os 600 dollár lesz, a 32-es pedig 700. bár szerintem a reális az lenne, ha a régit lejjebb vinnék egy százassal, 400-500-600-ra. -
#1505 Épp most néztem ezt a linket :)
Érdekes, $700-at én is sokallom. Csak akkor lenne értelme, ha telepakolnák tonnányi új fícsörrel, és kihoznának vele párhuzamosan egy olcsóbb ($200-$400) modellt is. -
#1504 hát ez meg mi?
szerintem biztos nem ennyi lesz, kicsit túl vannak árazva az egyes dolgok... mindenesetre érdekes. -
#1503 hopp köszi!!:D