45063
10255461851509447102.jpg
  • Lacee
    tess

(egyébként "swirly mms vodafone beállítások", első és harmadik találat gúgliban :))
  • oneal1
    használja valaki a swirly MMS progit?Vodafonos beállítások kellenének!

köszi
  • Lacee
    igen, attól tartok.
  • oneal1
    okés köszi!

De ehez akkor kell wlan ugye?
  • Lacee
    ftp-programmal (pl winscp, osx fugu) csatlakozz rá a telefonra (felh.név root, jelszó alpine), és másold rá a romokat. pontosan nem tudom, hova, de az emulátor readme-jében biztos megmondják.
  • oneal1
    hali!

kérdésem az lenne hogy van egy nes emulátor és lehet hozzá letölteni romokat. Hogy tudom ezeket felpakolni a telefonra?
  • GregSB
    Kicsit OFF, de amúgy is pangás van hírek terén 9.-éig, és ez az első komolyabb megmozdulás egy riválistól. (igen az első, a HTC Diamond csak egy felpimpelt WM6, nem igazi vetélytárs)

Bemutatkozott az Android UI

Pofátlanul másolják az iPhone GUI-ját: Home screenen ikonok + alul Dokk, jobbra balra lapozható további home screenek, stb...

Mindenesetre jótol nem szégyen lopni, és remélem ennek egy egészséges verseny lesz a vége, amiből a userek jönnek ki győztesen: egyre olcsóbb készülékek, egyre jobb és jobb megoldások. (a giroszkópos street view nagyon csecse! :)
  • oneal1
    a fring is jó
  • masoma
    probáltad már? ha igen mennyire kezelhető könnyedén a pchez képest
  • Lacee
    apollo van, ami az msn-t is kezeli
  • masoma
    msn progi van iphonera?
  • Lacee
    zIphone v. iLiberty magától telepíti az installert is, de SSH-val kézzel is rámásolhatod (installer.app, meglepő módon a library/applications mappába kell tenni)
  • Verseghy
    És azt tudjátok, hogy installer programot honnan lehet letölteni a telóra?
  • oneal1
    na szuper.

melyik source kell hozzá?
  • szurop
    Ja
  • oneal1
    ez a KB arra jó hogy nem javítja át angolra a szavakat?
  • PyRex
    pdf doc és xls reader miért? alapból tudja ezeket megjeleníteni :)
  • plas
    AutoCAD2007; Excel, Word, Winamp és még sok mást...

Gy.k. nekem nem sok van rajta. Egy "kB" nevű progi az T9 ellen. "summerboard" a témákhoz, egy erősebb "calculator", egy .pdf; .doc; .xls reader, Meg rányomtam egy "Mahjong"-ot ha unatkoznék :)
  • oneal1
    akinek van iphone-ja leírná hogy milyen programokat használ?

köszi
  • GregSB
  • themiddleF
    köszi...de mindent próbáltam, ez a 3 szó valahhogy nem...::)
    beírtam, hogy jailbreak, break, 1.4 frimware 1.3stb...de ezt nem XD

köszi
  • GregSB
    Csupán három szót kellett volna beírnod a gúgliba.

Ha ez alapján sem megy akkor további kérdéseidet légyszíves az iPod topicban tedd fel, mert ez első sorban az iPhoneal foglalkozik.
  • themiddleF
    könyörgöm help!!!!!! 1470
  • GregSB
    Remélem igazad lesz, és akkor még szolgáltatót se kell váltanom :)
  • PyRex
    elvben ha jól tudom szerződést kötöttek ők is az apple-lel, de a 3g-s modellt várják nagyon mert ugye vodának nincs edge...
  • GregSB
    Hmm, vannak infóid? Lehet tudni mikor? :)
  • PyRex
    voda is fogja árulni amúgy...
  • GregSB
    Plastik blog reagálása az appleblog hírre:

"Az én információim szerint (nem egy forrásból hallottam már) a T-Mobile fogja magyarországon árulni a készüléket, és egy belső memo szerint arra várnak a szerencsétlenek, hogy június 9-én

MEGTUDJA A VILÁG

azt, hogy lesz 3G a szifonban, ami a T-nek valami kibaszott stratégiai terméke, erre építenek mindent, meg a digitális kábeltévéjükre, úgy tűnik. Azt felejtik el a manangerek és executive öltönyök által túlszabályozott rendszerükben, hogy erre a vagonra inkább előbb, mint utóbb kell felugrani."
  • GregSB
    Meg az is szégeny, hogy milyen emberek írkálnak az appleblog kommentjei közé...
  • Verseghy
    Szerintem ez nem fake. Jól néz ki! Várom már csak nem lesz pénzem lecserélni a mostani iPhoneomat újra.:(
  • G_ArchAngel #1472
    Ahogy irtad, bovebben kifejtve: szegyen...
  • themiddleF
    jah, ha van valami, akkor esetleg itt vagyok elérhető:(msn és mail) [email protected]
  • themiddleF
    Sziasztok!Valaki legyen olyan rendes, és segítsen ha tud!!!!
    Van egy 8GB-os iPod Touchom, 1.1.4.-s verzióval, és nem tudom, hogy hogy kezdjek neki a dolgoknak. Nem tudom hogyan kell meghackelni ezt a verziót, és szeretném feltenni az installert, majd a különböző progikat!
    Hogyan kell csinálnom? Hogy kezdjem?

Nagyon nagyon köszi előre is a válaszokat!
  • GregSB
    Újabb kémfotók az új telóról.

Természetesen nem ugyanúgy néz ki mint amit Angel linkelt, de van hasonlóság :)

--

A #1466-os bejegyzés óta már Hollandiában is tárgyal az Apple egy ottani szolgáltatóval a terjesztésről.
  • GregSB
    Naja. Szerintem azért vannak páran, akik arra várnak hogy legálisan is meg tudják venni (pl én). Akarom, hogy a cca 100e Ft-os készülékemre legyen garancia, ha megjelenik hozzá egy SW update azt egy klikkeléssel fel tudjam rakni, ne kelljen napokat, heteket várnom arra hogy a hackerek feltörjék stb...

Egyébként az Európai Únió 27 tagállamából 20-ban lehet majd kapni az év során az eddigi bejelentések alapján. A maradék 7 ország: Hollandia, Szlovénia, Luxemburg, Magyarország, Málta, Ciprus és Bulgária.

Remélem még az év során lefedik ezeket is velünk együtt :)
  • G_ArchAngel #1467
    (legalisan)
  • GregSB
    TeliaSonera AB bejelentette: az év folyamán bevezetik az iPhonet a következő országokba:

Svédország, Norvégia, Dánia, Finnország, Litvánia, Lettország, Észtország.

Szóval Skandinávok is kipipálva. Lassan mi leszünk az egyetlen EU-s ország, ahol nem lehet kapni a telefont...
  • petersz
    [URL=http://www.propeller.hu/technika/65684-hogyan-szabadulhatunk-meg-ingyen-a-husegszerzodestol]Hogyan ne legyél "hűséges"?[/URL]
  • GregSB
    A következő 2 hétben annyi ilyen kép fog kikerülni a netre hogy alig lehet majd követni őket :D

Mindenesetre nekem a bordó és a fekete tetszik.

Egy kis humor:

• G_ArchAngel #1463
    ujabb kepek... (fake, gondolom...)