45063
-
#1502 tess
(egyébként "swirly mms vodafone beállítások", első és harmadik találat gúgliban :)) -
#1501 használja valaki a swirly MMS progit?Vodafonos beállítások kellenének!
köszi -
#1500 igen, attól tartok. -
#1499 okés köszi!
De ehez akkor kell wlan ugye? -
#1498 ftp-programmal (pl winscp, osx fugu) csatlakozz rá a telefonra (felh.név root, jelszó alpine), és másold rá a romokat. pontosan nem tudom, hova, de az emulátor readme-jében biztos megmondják. -
#1497 hali!
kérdésem az lenne hogy van egy nes emulátor és lehet hozzá letölteni romokat. Hogy tudom ezeket felpakolni a telefonra? -
#1496 Kicsit OFF, de amúgy is pangás van hírek terén 9.-éig, és ez az első komolyabb megmozdulás egy riválistól. (igen az első, a HTC Diamond csak egy felpimpelt WM6, nem igazi vetélytárs)
Bemutatkozott az Android UI
Pofátlanul másolják az iPhone GUI-ját: Home screenen ikonok + alul Dokk, jobbra balra lapozható további home screenek, stb...
Mindenesetre jótol nem szégyen lopni, és remélem ennek egy egészséges verseny lesz a vége, amiből a userek jönnek ki győztesen: egyre olcsóbb készülékek, egyre jobb és jobb megoldások. (a giroszkópos street view nagyon csecse! :) -
#1495 a fring is jó -
masoma #1494 probáltad már? ha igen mennyire kezelhető könnyedén a pchez képest -
#1493 apollo van, ami az msn-t is kezeli -
masoma #1492 msn progi van iphonera? -
#1491 zIphone v. iLiberty magától telepíti az installert is, de SSH-val kézzel is rámásolhatod (installer.app, meglepő módon a library/applications mappába kell tenni) -
Verseghy #1490 És azt tudjátok, hogy installer programot honnan lehet letölteni a telóra? -
#1489 na szuper.
melyik source kell hozzá? -
szurop #1488 Ja -
#1487 ez a KB arra jó hogy nem javítja át angolra a szavakat? -
#1486 pdf doc és xls reader miért? alapból tudja ezeket megjeleníteni :) -
#1485 AutoCAD2007; Excel, Word, Winamp és még sok mást...
Gy.k. nekem nem sok van rajta. Egy "kB" nevű progi az T9 ellen. "summerboard" a témákhoz, egy erősebb "calculator", egy .pdf; .doc; .xls reader, Meg rányomtam egy "Mahjong"-ot ha unatkoznék :) -
#1484 akinek van iphone-ja leírná hogy milyen programokat használ?
köszi -
#1483 -
themiddleF #1482 köszi...de mindent próbáltam, ez a 3 szó valahhogy nem...::)
beírtam, hogy jailbreak, break, 1.4 frimware 1.3stb...de ezt nem XD
köszi -
#1481 Csupán három szót kellett volna beírnod a gúgliba.
Ha ez alapján sem megy akkor további kérdéseidet légyszíves az iPod topicban tedd fel, mert ez első sorban az iPhoneal foglalkozik. -
themiddleF #1480 könyörgöm help!!!!!! 1470 -
#1479 Remélem igazad lesz, és akkor még szolgáltatót se kell váltanom :) -
#1478 elvben ha jól tudom szerződést kötöttek ők is az apple-lel, de a 3g-s modellt várják nagyon mert ugye vodának nincs edge... -
#1477 Hmm, vannak infóid? Lehet tudni mikor? :) -
#1476 voda is fogja árulni amúgy... -
#1475 Plastik blog reagálása az appleblog hírre:
"Az én információim szerint (nem egy forrásból hallottam már) a T-Mobile fogja magyarországon árulni a készüléket, és egy belső memo szerint arra várnak a szerencsétlenek, hogy június 9-én
MEGTUDJA A VILÁG
azt, hogy lesz 3G a szifonban, ami a T-nek valami kibaszott stratégiai terméke, erre építenek mindent, meg a digitális kábeltévéjükre, úgy tűnik. Azt felejtik el a manangerek és executive öltönyök által túlszabályozott rendszerükben, hogy erre a vagonra inkább előbb, mint utóbb kell felugrani." -
#1474 Meg az is szégeny, hogy milyen emberek írkálnak az appleblog kommentjei közé... -
Verseghy #1473 Szerintem ez nem fake. Jól néz ki! Várom már csak nem lesz pénzem lecserélni a mostani iPhoneomat újra.:( -
G_ArchAngel #1472 Ahogy irtad, bovebben kifejtve: szegyen... -
themiddleF #1471 jah, ha van valami, akkor esetleg itt vagyok elérhető:(msn és mail) [email protected] -
themiddleF #1470 Sziasztok!Valaki legyen olyan rendes, és segítsen ha tud!!!!
Van egy 8GB-os iPod Touchom, 1.1.4.-s verzióval, és nem tudom, hogy hogy kezdjek neki a dolgoknak. Nem tudom hogyan kell meghackelni ezt a verziót, és szeretném feltenni az installert, majd a különböző progikat!
Hogyan kell csinálnom? Hogy kezdjem?
Nagyon nagyon köszi előre is a válaszokat!
-
#1469 Újabb kémfotók az új telóról.
Természetesen nem ugyanúgy néz ki mint amit Angel linkelt, de van hasonlóság :)
--
A #1466-os bejegyzés óta már Hollandiában is tárgyal az Apple egy ottani szolgáltatóval a terjesztésről. -
#1468 Naja. Szerintem azért vannak páran, akik arra várnak hogy legálisan is meg tudják venni (pl én). Akarom, hogy a cca 100e Ft-os készülékemre legyen garancia, ha megjelenik hozzá egy SW update azt egy klikkeléssel fel tudjam rakni, ne kelljen napokat, heteket várnom arra hogy a hackerek feltörjék stb...
Egyébként az Európai Únió 27 tagállamából 20-ban lehet majd kapni az év során az eddigi bejelentések alapján. A maradék 7 ország: Hollandia, Szlovénia, Luxemburg, Magyarország, Málta, Ciprus és Bulgária.
Remélem még az év során lefedik ezeket is velünk együtt :) -
G_ArchAngel #1467 (legalisan) -
#1466 TeliaSonera AB bejelentette: az év folyamán bevezetik az iPhonet a következő országokba:
Svédország, Norvégia, Dánia, Finnország, Litvánia, Lettország, Észtország.
Szóval Skandinávok is kipipálva. Lassan mi leszünk az egyetlen EU-s ország, ahol nem lehet kapni a telefont... -
petersz #1465 [URL=http://www.propeller.hu/technika/65684-hogyan-szabadulhatunk-meg-ingyen-a-husegszerzodestol]Hogyan ne legyél "hűséges"?[/URL] -
#1464 A következő 2 hétben annyi ilyen kép fog kikerülni a netre hogy alig lehet majd követni őket :D
Mindenesetre nekem a bordó és a fekete tetszik.
Egy kis humor:
-
G_ArchAngel #1463 ujabb kepek... (fake, gondolom...)