45063
-
Ulkesh #2673 Hát ez a haladás nem jó hír a 3G-ben reménykedőknek.
Ezt fogja tudni az új PwnageTool:
iPhone (1st Gen) with 2.0 - Activated, Unlocked & Jailbroken, (with support for third party applications).
iPod Touch with 2.0 - Activated & Jailbroken, (with support for third party applications).
iPhone (3G) with 2.0 - Activated, Jailbroken (with support for third party applications).
Magyarul a 3G-t csak aktiválni és jailbreak-elni tudja, unlock nincs, tehát itthon nem lesz használható továbbra sem mobilként, csupán lesz egy GPS-el felszerelt iPod Touch-a annak aki megvette. -
#2672 mondjuk kinyomhatnák már, mert a 1st gent már simán nyitja akkor minden szempontból... :D -
#2671 haladnak a srácok -
#2670 Nekem is lenne egy kérdésem:
Sokat gondolkodtam, számolgattam, és végülis úgy dötöttem, hogy 3g-set veszek. Valaki aki többet olvasott a témában meg tudná mondani, hogy hány%, hogy lesz törés, és ha lesz kb mikor? -
szurop #2669 Egy ziphone nevű progival. -
Evander18 #2668 Most vettem pár napja egy 8GB-os iPhone-t. A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet feltenni rá az installer-t, amivel mindenféle programot lehet leszedni? -
#2667 Töltsd le az 1.1.4 es fw-t (valami ilyesmi a verziója:D) és mikor a restore-ra kattintasz, nyomd le a shiftet (tehát shift nyomvatart, és katt restore-ra) kapsz egy felugró ablakot, tallózd be az 1.1.4-es fw-t, és akkor azzal fog restore-olni:) -
szurop #2666 Letöltöd ezt, és utána mikor itunesban restore-t nyomnál, tarsd lenyomva a shiftet, és úgy kattints a restore-ra, és add meg neki ezt a fájlt. -
Metal213 #2665 ahh, nem tudom restorolni mert a 7.7es 2.0at akar feltenni...
7.5-os meg nem ismeri fel a telot, igy nem tudok restorolni :(
-
#2664 én már úgy vettem hogy fel volt törve, ziphone -al, 1.1.4 -es szoftverrel -
#2663 Én azt olvastam, hogy a Liberty+ a legbiztonsáosabb. Ti mit használtok/használtatok? Szeretném tudni, hogy nekem mit kéne HA majd..ha majd lesz iphone-om.:D -
#2662 lehet már megfáradt a sok szoftvertelepítéstől...kéne neki egy friss 1.1.4 pl, szal restore, aztán jailbreak, mondjuk ziphone -al -
#2661 ehhh,, na igen ez a másik fele:D -
Metal213 #2660 hello!
egy olyan gondom lenne hogy a telo par alkalmazasbol kilep… egyik pillanatrol a masikra, vagy pl. a kamerat megnyitom, felnyilik az alkalmazas ablaka de hirtelen be is csukodik.
mi lehet a gond ? mi segithet neki?
valaszokat elore is koszonom!
-
#2659 ez még úgymond a jobbik fajta :)
van aki jóindulatúan hülye, ilyenbe futott bele az unokatesóm, megvette 70ért tőle a teljesen karcmentes iphone -ját kb egy hónapja, az meg így röhögött a markába mikor már a kezébe volt a pénz hogy ezt megszívtátok, jön a 3g és az csak 199$ lesz... ha tudnám a címét visszaírnék neki hogy "na ki is szívta meg? okostóni" :D:D:D
szóval na, vannak hülye emberek -
#2658 hét de nem??
szörnyű hogy mennyire megpróbáljáűk hülyének nézni az embert -
#2657 -
#2656 hogy mennyi barom ember van ez hihetetlen.........
írtak nekem mailt hogy látták a prohardware-en hogy van iphone-om és hogy megvenné a srác 40 ért...
Aztmondja: jól járok igy mert nagyon le fog menni az ára, msot hogy 30 lesz a 3g...
jó üzlet mi?:D:D:D
barom,barom,barom....:D -
#2655 ma az itunes-on megjelent az iphone-hoz a 2.0-ás sw. (lehet, hogy már régebben, de nekem ma ajánlotta fel előrször) -
#2654 100-110. -
#2653 mobilarena -n, használtan...kb egy hónapja mikor volt a parasztvakítós pánikhangulat :) kihasználtam...
most már nemnagyon van ilyen lehetőség -
#2652 Az nagyon jó ár! Lehet tudni, hogy merre vetted? -
#2651 hát ja, én is 65ért vettem a hátán egy apró, 2-3 mm -es karccal, unokatesóm karcmentesen 70ért -
#2650 Most drágább, mint amennyiért én vettem 9 hónapja lol :) -
#2649 A "sima" iphone-ért 129-et adtam tavaly októberben. Valószínű ehhez viszonyítanék, de az újért nem adnék ennyit... -
efem #2648 eddig majdnem minden termeknel megjatszottam ezt a fajta "kivárást" a fényképezőgépemet kivéve... ott megtanultam a leckét, 1.5 honappal a bejelentes utan megvettem, 3 honappal kesobb 50e-el volt kevesebb...(340e-ert vettem)
most sem lesz ez máshogy, 10-40% -ot siman fog esni ev vegere, es addigra kijonnek a hotfixek is az esetleges problemakra. -
#2647 Most ebay-n is ez megy:
200-250$-ért szinte hozzádvágják a telót. -
#2646 3-4 hete volt ez ugyanígy a magyarokkal, mindenki adta elfelé az iphoneját viszonylag olcsón... most már alig látni apróhírdetést -
Nagy01 #2645 Mennyit max?:) -
#2644 Én úgy logikázok, hogy a sima iphone-ját épp most adná elfelé minden amerikai, mivel vennék megfelé az új 3g-set. Ezért gondolom, hogy most, a sima az olcsóbb. Bár ki tudja.. -
Nagy01 #2643 Szerintem meg fölösleges bármit is venni, ha vársz fél évet 120centis tv-t vehetsz, ha megint fél évet akkor már 130, ha vársz 1évet vehetsz egy új audi A3-ast, ha még egy évet akkor már az eggyel újabbat.
Jó persze amekkora most a felhajtás mindenki 2xes áron adja ezért célszerű lenne várni egy hónapot vagy 2-3hetet. -
#2642 én megadnék lrte többet is - ha nem lenne már iphone-om. így viszont csak a 3g + a gps nem ér meg annyit, úgyhogy várok, mire lemegy az ára... -
#2641 Majd veszek 3G-t ha elromlik a régi...:) Addig minek?:) -
efem #2640 nemtudom ki hogy van vele, de szerintem a legnagyobb baromság MOST venni iPhone/iPhone3G -t... 1-2-3 hónapon belül ugyis esni fognak az árak mind2 eszköz esetében, karácsonyra már elfogadható áron lesz mind2, és appsokat is átportolják 2.0-ra.
ma nyomogattam egy 16gb -os iPhone -t, ez a giroszkopos autoversenyes jatek ez beszabehu... -
#2639 Én megadnék érte 60-at, természetesen legyen független, és jealbroken, vagy mi:D bár én most egy sima iphone-t veszek.. -
efem #2638 70/90 ha fuggetlen, es rakhatok ra sajat progikat. -
Nagy01 #2637 Most azt beszéljük meg hogy ki mennyit lenne hajlandó fizetni egy 3G-s 8/16gb-os iphone-ért?:) -
#2636 valaki belefutott már vmi oldalba ahonnan le lehet szedni a programokat amiket az appstoreban árulnak? nyílván nem fook kifizetni 10 dollárt egy szaros tetrisért -
Ulkesh #2635 Nincs kikapcsolva, csupán a szoftver tudomásul veszi az Installeren és az SSH-n keresztüli fájlműveleteket. -
#2634 igen, gondolom egy olyan, amiben ki van kapcsolva, hogy az a chip a telefonban működjön, amelyik a filerendszer figyelését / kódolását végzi :)