45063
-
#2753 meglesem ezt
hátha... -
ha free programokat akarok leszedni akkor mér kell neki bankkártya? enyhe kib*szás... -
#2751 Velem is ugyanez van, ugyanilyen kártyával..:S -
#2750 hát elvileg iTunes -ban kell, meg kell adni vmi bankártyaszámot is, csak mikor arra nyomok hogy continue azt írja hogy az iTunes store nem tudja feldolgozni a kérést, próbáljam újra
most ez nemtom hogy túlterheltség miatt van e vagy nemjó neki a bankkártyám... valszeg az utóbbi, OTP Junior, VISA Electron
kéne vmi más megoldás :) -
#2749 zsír, ha rájössz, kérlek oszd meg velünk :) -
#2748 winpwn, 1.1.4 tallózás, ipwner, elkezd szöszölni, kéri hogy recovery modeba rakd a telefont, szal lehuztam a kábelt, home + visszadugás, kiírja hogy ok, teló ujraindul, szöszöl kb 1 percig és kiírja hogy a teló pwnolva van
utána csak egyszerüen indítottam egy itunest, shift+restore, betallózás, ok... szöszölés, utána teló ujraindul, egyből indul a bootneuter 2.0, flasheli a bootloaderd meg a basebandet és kész
van installer is (cydia) meg appstore is :), bár az installer még elég üres, de azért van már egy-két dolog, tiszta debian feeling, apt csomagkezelő, stb :D
már csak az kell megtalálnom hogy hol kell appstore accountot csinálni ugyanis a free programokhoz is kéri a usert meg a jelszót :) -
#2747 van installer és appstore is? :) -
#2746 hogy kell? pwnage tools-szal felrakod bebrowse-olod az 1.1.4-et, aztán rányomsz az iPwner gombra, majd ha kész, akkor home + bekapcs gomb amíg nem lesz itunes jel és utáne shift+restore a letöltött tört 2.0-ás fw-t itunes-ban? -
#2745 KÉSZ VAN!!! 2.0 INSTALLED!
I love you Dev-Team ! :D -
#2744 no most mászik felfelé a 2.0 itunes -al...csak minden rendben legyen :) -
#2743 még nem csináltam meg, mert teljesen le van merülve a telóm, feltöltöm mielőtt nekilátnék -
#2742 ja és thx a direkt linkért! :) -
#2741 Na megcsináltad? Nekem is jön már le a custom 2.0fw :) -
#2740 aki nem akar regisztrálni az izpazios firmware miatt annak berakom ide a letöltési linket... elég lassu, mivel megauploadro nyomták fel a srácok...
link -
#2739 na elvileg minden megvan, vagyis jönnek lefelé szépen firmwarek... remélem nem fogom szétcseszni a telót, még sose csináltam ilyet:D -
#2738 nem jön meg az aktiváló mail az izpazios custom firmwares letöltőhelyes fórumhoz... -
Ulkesh #2737 Windowsosoknak:
http://translate.google.com/translate?u=http://www.spaziocellulare.com/ispazio/2008/07/20/guida-sblocco-iphone-edge-20-con-winpwn-windows/ -
#2736 jahogy ez még csak a mac-es... remek... -
#2735 Ezt hogy is kell használni? :D -
#2734 És igen!igen! igen! kinn van!!!!!
A szerver, ahova felrakták, meghalt, uh a kedvesebb kommentelők feldobták rapidra meg ilyenekre.. -
#2733 nem, mivel álmos vagyok. -
#2732 tényleg nem tudsz visszaolvasni 4 kommentet? -
#2731 A devteam blogján a következő bejegyzés olvasható:
"We love Sundays. We think you will too." -
#2730 nem ismerem amugy a pwnage toolst, de ugye először macre szokták kiadni? utána kb mennyi idő a pc -s verzió?
nincs macem, maces ismerősöm se :| -
Ulkesh #2729 jejeje :) -
Ulkesh #2728 "És ez sajna az összes ovodafon üzletbe így volt"
Ha nem tetszik a Voda, mehetsz ott még a TIM-hez is :) -
#2727 hoppá
csak nem? csak nem? :) remélem ez azt jelenti, hogy holnap pwnage 2.0 :) -
Ulkesh #2726 "aki hirdeti az üzleteibe nagybetűvel, hogy 499 euro az előfizetés nélküli készülék"
499 a kártyás csomag, de az függő, 699 a független és csak akkor veheted meg, ha olasz állampolgár vagy és kizárólag csak a 8 GB-os verziót. -
#2725 "Már ne haragudj de egy szolgáltató aki hirdeti az üzleteibe nagybetűvel, hogy 499 euro..."
Akkor újra megkérdezem: "miért lenne trágya a magyar?" -
krisz073 #2724 Eddig nekem a pannon-nal volt a legkevesebb gondom. -
krisz073 #2723 Már ne haragudj de egy szolgáltató aki hirdeti az üzleteibe nagybetűvel, hogy 499 euro az előfizetés nélküli készülék és amikor bemész, hogy vegyél egyet akkor mindenféle felvilágosítást megtagad és elzavar, hogy vegyél a neten az ebay-öl az nekem nem szolgáltató.Én nem engem zavart el hanem rokont aki már több éve kint dolgozik és perfekt beszéli a nyelvet.És ez sajna az összes ovodafon üzletbe így volt amit kint végigjártunk. -
#2722 miért lenne trágya a magyar? ne mondd, hogy a bu*iszínű T-betű jobb ^^ A pannon meg nevetség számba megy kb... -
krisz073 #2721 Az Olasz Vodafone kb. ugyanolyan trágya mint a Magyar.Ma érkeztem haza Olaszországból kb. 6 Vodafone boltba jártam Iphone 3G miatt és sehol nem tudtak semmilyen felvilágosítást adni,miképpen lehetne hozzájutni az előfizú nélküli készülékhez. -
#2720 Emberek! Aki esetleg ebay-röl rendelne mostanában iphone-t, vagy cuccot hozzá, annak itt egy kód, fizetéskor kell beírni, 10% engedmény az árbol!
Nekem poton 39.6$-t sikerült így megspóolni (5600ft kb)
A kód:CJULYFUN0810P
Használjátok egészséggel! -
#2719 lol :) -
G_ArchAngel #2718 Sajnos nincs netem, igy most is telorol netezek, egesz turheto a 3G :-)
Nagyon mokas volt ma McDonald's-t keresni gps-szel, hasznos funcio...
Egyelore minden pozitiv:-) -
#2717 óbazmeg 700 euro? 160 ezer ft... -
Ulkesh #2716 699 a független ár, most derült ki. 499 a prepaidban forgalmazott készülék, de az lockos. -
#2715 habár ha így belegondolok, durván 120.000, annyira nem vészes -
#2714 az igencsak drága