45063
-
#2793 ja végülis igaz, a nokia n95-ből több is porosodik a polcon... -
#2792 €700 = 160K Huf az xe.com szerint.
Nokia N95 8GB kerül 200 ezerbe függetlenül itthon... Hol is a probléma? -
#2791 700€?! holy shit, azért ukrán rabszolgát kapok bazz -
#2790 First look @ handras
€700-ért lehet kapni olaszoknál a független 8GB-osat, de csakis olasz állampolgároknak!
http://kepfeltoltess.hu/080719/20080719007_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]+ bizonyíték hogy itthon is működik.
(bocs, de SG nem enged linkelni kepfeltöltes.hu-tól, szedjétek ki az egyik s-t az URLből) -
#2789 + még belgium és hong kong, ahol 'confirmed' kapható függetlenül. -
#2788 Egyebkent ki irta, hogy biztos, hogy nem lesz fuggetlenul sehol, es ez hivatalos? Erre jol latom, hogy itt van kapasbol 2 orszag? -
#2787 ezzel te is igy voltal a flash-sel:)
Egyebkent meg nem, nincs osszefuggesben hogy fikazom, es hogy nem hasznalom. A macbook pro-mat is fikazom, ha arrol van szo, mert van hibaja annak is..de azt te sem gondolhatod komolyan, hogy ez nem lenne egy alap dolog? Mennyibol allt volna ezt beleirni a sw-be? -
#2786 jelenleg nincs olyan prgram, amivel függetleníteni lehet a 3G-t, ha mindenképpen szeretnél egy unlocked, használható telefont, Olaszországban és Franciaországban lehet venni sokért (olasz: 500 euró a 8 gigás, francia 600, ezek gyárilag függetlenek) -
joubi #2785 {faq-t persze olvastam de nekem abból az jött le h csak az elsőgen. telót lehet:S} -
#2784 ok, köszönjük a véleményed.
(sorry, de picit uncsi, hogy folyamatosan fikázol valamit, amit nem használsz - vagy tévedek?) -
joubi #2783 tudnátok segíteni?jelenleg mi a helyzet, ha hozatok amerikábol egy szifon 3g-t akkor azt otthon tudokm kártyafüggetleníteni egy sima windózzal meg progival?amennyiben igen,hol találok részletes infót róla?(term. úgy h pannonos SIMet beletéve tudjak telefonálni....)
előre is köszi! -
#2782 ami tegyuk hozza megintcsak egy olyan alapveto funkcio hianya, ami egy ilyen arkategorias telefonnal no komment. -
#2781 erről van szó. -
#2780 csak akkor tudtam 'none' -t választani bankkártya típusnál ha REDEEM kódot használtam a regisztrációnál... ez volt a "trükk" -
#2779 olvass vissza és úgy tedd fel! nehogy lefrissítsd az itunes-szal... -
Rasti #2778 Sziasztok.
Nyaralásból hazaérve,látom,hogy van már 2.0-s firmware.
Érdemes feltenni? Van hozzá már unlock? -
#2777 ez ok, de aki megveszi és nem akarja feltörni az nem fogja tudni kikapcsolni az alábbi dolgokat :D
Call forward üzenet mikor van? Nálam Vodánál soha... -
Ulkesh #2776 SSH működik.
Telepítés előtt a Cydiat és a felajánlott összetevőket frissíteni kell.
Telepítés után 4-5 perccet kell várni, utána stabilan működik.
--
Magyar billentyűzetszótár nem működik mert teljesen más lett. Az angol kikapcsolható a System/Library/TextInput/TextInput_en.bundle folder átnevezésével.
--
A régi rendszer magyar ékezetesített fontjai nem működnek, készülnek az újak.
--
Call Forward üzenet a szokásos módon kikapcsolható.
/System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle/carrier.plist fájlt kell hozzá szerkeszteni:
[key]ShowCallForwarded[/key]
[false/]
[key]ShowCallForwarding[/key]
[false/]
Reboot
--
A hívószámok Vodafonnál is működnek, most már felismeri a 06 és +36 előtagokkal beírt számokat is, függetlenül, hogy melyik szolgáltató a hívó.
--
Régi alkalmazásokat nem képes futtatni. -
#2775 hát igen, sajnos... és ez még a 2.0-ban is benne van. ssh-val már meg lehet hekkelni, de openssh-t is csak jailbreak-elve teszel rá, szal ^^ :) -
#2774 az függő, a független elvben 700 euro... :) -
#2773 Pff, szlovákoknál már beindult az előrendelés az Orange-nál.
Nálunk mrg síri csend és hullaszag. Trékom monnyon le. -
#2772 Hi, visszatértem pár napos nyaralásból :D
Látom zajlik az élet, a kissé elavul FAQ-t frissítettem a Plastikéra, az úgy tűnik állandóan frissül. Ami nekem új hogy az olaszknál vett független telefonokat lehet itthon használni bármelyik hálózaton, és a 8GB-os elhozható €500-ért (114e Ft).
Kicsit vicces, hogy állítólag nálunk is lehet majd kapni függetlent, állítólag brutto 180-ért...
Vkinek van tapasztalata olasz vásárlással?
-
#2771 mikor 1 hónapja feltettem a kérdést, minenki azt mondta, hogy anélkül, hogy feltörnéd és vmi okos programot feltennél, sehogy -
G_ArchAngel #2770 Szovegbevitel-rasegitest hol lehet kikapcsolni?
Koszi elore is... -
#2769 ki lehetett választani a bankkártya típusánál, hogy "None", és amíg nem akar rászámlázni a kártyádra, nem kéri el mégegyszer. Akkor már nincs ott, hogy "None" -
Poncho #2768 Sziasztok! Aki felrakta a costum fw-t, az megmondaná, hogy ebben a telefon bekapcsoláskor ott van az ananász logó? Csak mert olyan lenne jó, amiben nincs :) THX -
#2767 miért, te hogy regeltél annak idején az itunes store-ba? -
#2766 visszaolvastam
nekem nem kérte a bankkártyát a free dolgokhoz.
továbbra sem értem most mi történt ami ennyire nagy dolog -
#2765 felraktam egy valag programot, van pár jó... -
#2764 olvasd vissza az előzményeket... -
#2763 um, eddig is mentek... a fizetősök eddig se mennek. akkor mi a kunszt? -
ronesz #2762 Valaki le tudná írni dióhéjban, hogy mi a különbség az 1.1.4 es a 2.0 között pro és kontra?
Köszi előre is. -
krisz073 #2761 A TIM kimondottan előfizetéssel adja! -
#2760 beszarok...
újraindítottam az iphone -t és az előbb kreált accounttal MENNEK A FREE STUFFOK APPSTOREBAN ! :D
YESSS! -
Ulkesh #2759 Én ez alapján csináltam, de már régebben, nem tudom, hogy működik-e még.
"1. Először látogassuk meg a http://www.blueman.com/itunes oldalt. Írjunk be egy tetszőleges e-mail címet (a későbbiekben ezt semmire sem fogjuk használni, így akár egy nem létező cím is lehet), tegyünk pipát az “I agree...” négyzetbe, majd kattintsunk a „Generate my code!” gombra.
Nem létező email címet is megadhatunk
2. A megjelenő ablakból másoljuk ki az ott látható kódot.
3. Indítsuk el az iTunes-t és kattintsunk az iTunes Store pontra.
4. Ennek betöltődése után keressük meg a jobb oldali Quick links listában a Redeem pontot, és kattintsunk rá.
5. Írjuk be a korábban kimásolt kódot, majd kattintsunk a Redeem gombra. Egy figyelmeztetés jelenik meg, hogy a beírt kód már nem érvényes. Ezt hagyjuk figyelmen kívül, és kattintsunk a Home gombra, amit az iTunes ablak tetején egy kis házikó jelöl.
6. Válasszuk a Create New Account menüpontot, és írjuk be a szükséges adatokat. A rendszer ki fogja írni, hogy az országunkban nincs iTunes store, válasszunk a felsorolásból. (US és Japan választással biztosan működik a módszer.) Az adatok között most érdemes létező e-mail címet megadni, mert később erre fogunk értesítést kapni az iTunes újdonságairól. A lakcímnek nincs jelentősége, csak a korábban választott országban létező cím legyen. (Például az Apple központjáé:-)
7. A fizetési módnál jelöljük be a „None”-t. 8. Ezzel elkészült a működő iTunes előfizetésünk, amellyel letölthetjük az ingyenes zeneszámokat, videókat, és használhatjuk az automatikus albumborító letöltést is.
9. Ha vásárolni is szeretnénk, akkor a fizetési módnál olyan hitelkártyát vagy PayPal accountot kell megadni, ami ahhoz az országhoz tartozik, amelyikben a kiválasztott iTunes store található. " -
#2758 az itunes-om azt hiszi, hogy ausztriában vagyok... hol tudok országot választani, mert a regisztrációnál automatikusan ausztriát ír a hülyéje... -
#2757 nincs dombornyomott kártyám :( -
#2756 Dombornyomott kártyával is ezt csinálja? Na majd csekkolom délután... -
#2755 Ulkesh nem tudsz vmi okosságot hogy a free cuccokat tudjam telepíteni az appstore -ból? -
#2754 megvan a reg, de mikor telepíteni akarok vmi free stuffot az appstore -ból ezt löki rá:
"Your account is only valid for purchases in the US iTunes Store."
Ez sem jött be... :|