45063
10255461851509447102.jpg
  • magus
    ja végülis igaz, a nokia n95-ből több is porosodik a polcon...
  • GregSB
    €700 = 160K Huf az xe.com szerint.

Nokia N95 8GB kerül 200 ezerbe függetlenül itthon... Hol is a probléma?
  • magus
    700€?! holy shit, azért ukrán rabszolgát kapok bazz
  • GregSB
    First look @ handras

€700-ért lehet kapni olaszoknál a független 8GB-osat, de csakis olasz állampolgároknak!

http://kepfeltoltess.hu/080719/20080719007_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]+ bizonyíték hogy itthon is működik.

(bocs, de SG nem enged linkelni kepfeltöltes.hu-tól, szedjétek ki az egyik s-t az URLből)
  • Lacee
    + még belgium és hong kong, ahol 'confirmed' kapható függetlenül.
  • grizzly21
    Egyebkent ki irta, hogy biztos, hogy nem lesz fuggetlenul sehol, es ez hivatalos? Erre jol latom, hogy itt van kapasbol 2 orszag?
  • grizzly21
    ezzel te is igy voltal a flash-sel:)

Egyebkent meg nem, nincs osszefuggesben hogy fikazom, es hogy nem hasznalom. A macbook pro-mat is fikazom, ha arrol van szo, mert van hibaja annak is..de azt te sem gondolhatod komolyan, hogy ez nem lenne egy alap dolog? Mennyibol allt volna ezt beleirni a sw-be?
  • Lacee
    jelenleg nincs olyan prgram, amivel függetleníteni lehet a 3G-t, ha mindenképpen szeretnél egy unlocked, használható telefont, Olaszországban és Franciaországban lehet venni sokért (olasz: 500 euró a 8 gigás, francia 600, ezek gyárilag függetlenek)
  • joubi
    {faq-t persze olvastam de nekem abból az jött le h csak az elsőgen. telót lehet:S}
  • PyRex
    ok, köszönjük a véleményed.
    (sorry, de picit uncsi, hogy folyamatosan fikázol valamit, amit nem használsz - vagy tévedek?)
  • joubi
    tudnátok segíteni?jelenleg mi a helyzet, ha hozatok amerikábol egy szifon 3g-t akkor azt otthon tudokm kártyafüggetleníteni egy sima windózzal meg progival?amennyiben igen,hol találok részletes infót róla?(term. úgy h pannonos SIMet beletéve tudjak telefonálni....)
    előre is köszi!
  • grizzly21
    ami tegyuk hozza megintcsak egy olyan alapveto funkcio hianya, ami egy ilyen arkategorias telefonnal no komment.
  • PyRex
    erről van szó.
  • precision
    csak akkor tudtam 'none' -t választani bankkártya típusnál ha REDEEM kódot használtam a regisztrációnál... ez volt a "trükk"
  • PyRex
    olvass vissza és úgy tedd fel! nehogy lefrissítsd az itunes-szal...
  • Rasti
    Sziasztok.

Nyaralásból hazaérve,látom,hogy van már 2.0-s firmware.
    Érdemes feltenni? Van hozzá már unlock?
  • PyRex
    ez ok, de aki megveszi és nem akarja feltörni az nem fogja tudni kikapcsolni az alábbi dolgokat :D

Call forward üzenet mikor van? Nálam Vodánál soha...
  • Ulkesh
    SSH működik.
    Telepítés előtt a Cydiat és a felajánlott összetevőket frissíteni kell.
    Telepítés után 4-5 perccet kell várni, utána stabilan működik.
    --
    Magyar billentyűzetszótár nem működik mert teljesen más lett. Az angol kikapcsolható a System/Library/TextInput/TextInput_en.bundle folder átnevezésével.
    --
    A régi rendszer magyar ékezetesített fontjai nem működnek, készülnek az újak.
    --
    Call Forward üzenet a szokásos módon kikapcsolható.
    /System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle/carrier.plist fájlt kell hozzá szerkeszteni:
    [key]ShowCallForwarded[/key]
    [false/]
    [key]ShowCallForwarding[/key]
    [false/]
    Reboot
    --
    A hívószámok Vodafonnál is működnek, most már felismeri a 06 és +36 előtagokkal beírt számokat is, függetlenül, hogy melyik szolgáltató a hívó.
    --
    Régi alkalmazásokat nem képes futtatni.
  • PyRex
    hát igen, sajnos... és ez még a 2.0-ban is benne van. ssh-val már meg lehet hekkelni, de openssh-t is csak jailbreak-elve teszel rá, szal ^^ :)
  • PyRex
    az függő, a független elvben 700 euro... :)
  • GregSB
    Pff, szlovákoknál már beindult az előrendelés az Orange-nál.

Nálunk mrg síri csend és hullaszag. Trékom monnyon le.
  • GregSB
    Hi, visszatértem pár napos nyaralásból :D

Látom zajlik az élet, a kissé elavul FAQ-t frissítettem a Plastikéra, az úgy tűnik állandóan frissül. Ami nekem új hogy az olaszknál vett független telefonokat lehet itthon használni bármelyik hálózaton, és a 8GB-os elhozható €500-ért (114e Ft).

Kicsit vicces, hogy állítólag nálunk is lehet majd kapni függetlent, állítólag brutto 180-ért...

Vkinek van tapasztalata olasz vásárlással?
  • magus
    mikor 1 hónapja feltettem a kérdést, minenki azt mondta, hogy anélkül, hogy feltörnéd és vmi okos programot feltennél, sehogy
  • G_ArchAngel #2770
    Szovegbevitel-rasegitest hol lehet kikapcsolni?
    Koszi elore is...
  • magus
    ki lehetett választani a bankkártya típusánál, hogy "None", és amíg nem akar rászámlázni a kártyádra, nem kéri el mégegyszer. Akkor már nincs ott, hogy "None"
  • Poncho
    Sziasztok! Aki felrakta a costum fw-t, az megmondaná, hogy ebben a telefon bekapcsoláskor ott van az ananász logó? Csak mert olyan lenne jó, amiben nincs :) THX
  • PyRex
    miért, te hogy regeltél annak idején az itunes store-ba?
  • magus
    visszaolvastam
    nekem nem kérte a bankkártyát a free dolgokhoz.
    továbbra sem értem most mi történt ami ennyire nagy dolog
  • PyRex
    felraktam egy valag programot, van pár jó...
  • precision
    olvasd vissza az előzményeket...
  • magus
    um, eddig is mentek... a fizetősök eddig se mennek. akkor mi a kunszt?
  • ronesz
    Valaki le tudná írni dióhéjban, hogy mi a különbség az 1.1.4 es a 2.0 között pro és kontra?
    Köszi előre is.
  • krisz073
    A TIM kimondottan előfizetéssel adja!
  • precision
    beszarok...
    újraindítottam az iphone -t és az előbb kreált accounttal MENNEK A FREE STUFFOK APPSTOREBAN ! :D
    YESSS!
  • Ulkesh
    Én ez alapján csináltam, de már régebben, nem tudom, hogy működik-e még.

"1. Először látogassuk meg a http://www.blueman.com/itunes oldalt. Írjunk be egy tetszőleges e-mail címet (a későbbiekben ezt semmire sem fogjuk használni, így akár egy nem létező cím is lehet), tegyünk pipát az “I agree...” négyzetbe, majd kattintsunk a „Generate my code!” gombra.

Nem létező email címet is megadhatunk

2. A megjelenő ablakból másoljuk ki az ott látható kódot.

3. Indítsuk el az iTunes-t és kattintsunk az iTunes Store pontra.

4. Ennek betöltődése után keressük meg a jobb oldali Quick links listában a Redeem pontot, és kattintsunk rá.

5. Írjuk be a korábban kimásolt kódot, majd kattintsunk a Redeem gombra. Egy figyelmeztetés jelenik meg, hogy a beírt kód már nem érvényes. Ezt hagyjuk figyelmen kívül, és kattintsunk a Home gombra, amit az iTunes ablak tetején egy kis házikó jelöl.

6. Válasszuk a Create New Account menüpontot, és írjuk be a szükséges adatokat. A rendszer ki fogja írni, hogy az országunkban nincs iTunes store, válasszunk a felsorolásból. (US és Japan választással biztosan működik a módszer.) Az adatok között most érdemes létező e-mail címet megadni, mert később erre fogunk értesítést kapni az iTunes újdonságairól. A lakcímnek nincs jelentősége, csak a korábban választott országban létező cím legyen. (Például az Apple központjáé:-)

7. A fizetési módnál jelöljük be a „None”-t. 8. Ezzel elkészült a működő iTunes előfizetésünk, amellyel letölthetjük az ingyenes zeneszámokat, videókat, és használhatjuk az automatikus albumborító letöltést is.

9. Ha vásárolni is szeretnénk, akkor a fizetési módnál olyan hitelkártyát vagy PayPal accountot kell megadni, ami ahhoz az országhoz tartozik, amelyikben a kiválasztott iTunes store található. "
  • PyRex
    az itunes-om azt hiszi, hogy ausztriában vagyok... hol tudok országot választani, mert a regisztrációnál automatikusan ausztriát ír a hülyéje...
  • precision
    nincs dombornyomott kártyám :(
  • PyRex
    Dombornyomott kártyával is ezt csinálja? Na majd csekkolom délután...
  • precision
    Ulkesh nem tudsz vmi okosságot hogy a free cuccokat tudjam telepíteni az appstore -ból?
  • precision
    megvan a reg, de mikor telepíteni akarok vmi free stuffot az appstore -ból ezt löki rá:

"Your account is only valid for purchases in the US iTunes Store."

Ez sem jött be... :|