45063
-
#2834 milyen 700ból, és milyen feltört PAYG? :)
570be kerül a 16gigás az olaszoknál, ez durván 130.000 huf. Természetesen a feltört kártyás teló lenne a leggazdaságosabb, de olyat még nem tudunk csinálni - meg hát nem is legális, de ez a kisebbik gond lenne. -
Ronny #2833 700-bol mar inkabb veszek ket feltort pay as go telot es ha az egyik elromlik, akkor eladom alkatresznek vagy ha rossz kedvem van, akkor inkabb focizok vele... -
#2832 ha azért akarod lecserélni mert karcos az alsó része feleslegsen teszed, az 1 perc alatt összekarcolódik -
#2831 Végre valaki, aki kicsit használja az eszét:D Igen, azért cserélném le (majd) mivel használtan veszem, és karcos kicsit. Hát.. ahogy néztem, csak a hátlapot fogom cserélni, a teló szétkapása kicsit még magas. (a hátlapot kell elsőnek levenni) az eleje nem karcos, csak az a frány alu:D -
#2830 enyém is karcos meg van kis benyomódás rajta mióta vettem, de normális áron nem láttam még hátlapot hozzá:S -
#2829 az nem lehet hogy használtan veszi és mondjuk karcos a mostani rajta? :)
nyugi van na...nem kell leugatni szerintem, ha le akarja cserélni had cserélje... nem azt csinál a saját cuccával amit akar? :) -
Nagy01 #2828 Micimackósraaaaa:D -
#2827 az iphone a yuppie társadalom ékköve, mi a francért akarod leszedni a menő almát? -
#2826 veszel egy drága telefont és azonnal cseréled az elő és hátlapot rajta? és milyenre?? -
#2825 Mi ebben az olyan nem érthető, és hihetetlen? az hogy szeretnék rá egy új elő+hátéapot? Nem tudom mi ebben az olyan hihetetlen.. Én meg Téged nem értelek.. -
#2824 Köszi szépen! -
#2823 nehogy rendelj innen, nyilvánvaló átb...ás! nagyon rosszkat írnak a fórumokon a cégről, ilyen jó ajánlat nem létezik sajnos.állítólag a honlapon megadott központi címen pl egy hotel van, és nem kártyával, hanem átutalással akarják hogy fizess, mégpedig magánszemély nevére... ha ez nem riasztó, akkor semmi.
egyébként volt olyan is, aki megkapta a mit rendelt de egy hét után elromlott, grancia persze nuku, szóval csak óvatosan a gyanúsan olcsó boltokkal!
macrumors fóruma, de van több hasonló is -
#2822 hali
az új softhoz nincs más link csak az a megaupload os cucc?
nem megy nekem valamiért...:S -
#2821 Minimum purchase limit: 800 EUR ? -
#2819 cool!:) thx -
#2818 dehogyis, minden állapotból vissza lehetett eddig tenni eredeti, gyári állapotba -
#2817 ez tuti? Akkor nincs baj...
csak olyanra gondolok pl, ami PSP-ben volt vedelem: erzekeli, hogy trukkozes van -> onnantol nem lehet bekapcsolni sem, ha szervizbe adod akkor meg cumi mert eszreveszik es nem javitjak ki.
Ha ilyen nincs viszont akkor jo:) Elobb utobb ugyis lesz az olaszoknal megint. -
#2816 nem tudom hogy 1st gen vagy 3g iphone lesz ugyhogy mindkettőt kapsz
1st gen:
link
3g:
link -
#2815 Téged meg nem értelek... Még nincs is iphone-od, de már szét akarod szedni? Hihetetlen... -
#2814 jajjmár, bármikor bármelyiket vissza lehet állítani kb. 5 perc alatt gyári állapotba... -
#2813 hi..én a hátlapot már lecseréltem 1szer, de a régi a amit leszedtem az kihajlott így használhatatlanná vált.. de nem is nagyon vigyáztam rá mert ment rá az új..
http://www.ifixit.com/Guide/iPhone/Rear-Panel/105/4/
itt megtudod nézni hogyan kell szétszedni !! -
#2812 valami keresési tippet, vagy konkrét linketmtudnál adni? mert kerestem én már mindenhogy.. -
#2811 hat hogyha mar kifizetek 500 eurot akkor legyen legalis:) Legalabbis en ahhoz szoktam magam, hogy vagy legyen valami olcso, vagy legalis.
Pl ha valami sw frissitesnel beszarik, akkor elbuktam ha tort, nem? -
#2810 youtube -on van fent egy csomó videó róla -
#2809 A segítségeteke szeretném kérni. Valaki ovlasott-e vagy csinált e ilyet: A leendő iphone-om hátlapját, és előlapját szeretném majd lecserélni. Hogy kell pontosan lefejteni a burkolatot úgy, hogy a telcsi is egybe maradjon? -
#2808 és mi a gond azzal?? sosem értettem... ^^ -
#2807 3rd party programok miatt jailbreakelte lehet... cydia -ra gondolok elsősorban -
#2806 a jailbreak pwnage tool-al nem illegalis? mert akkor az egesz nem tobb mint egy tort iphone -
#2805 idézem: "Eddig is olvasgattam a fórumot, de hogy most kaptam kézhez egy órája az olasz 8 GB-os modellt már biztosra tudok információkat mondani. Csak jailbreakelni kellett a pwnage tool-al, T-mobile HU Sim be és már arról telefonálok!:) Itunes, appstore működni látszik, bár még nem volt időm zenefeltöltésen kívül sokat próbálgatni. Régebbi verziós iPhone-ról kontaktok simán rámentek. 500 euró volt, nincs extra 200, nem kell olasz állampolgárság, barátnőm bátyja hozta haza olasz nyaralásból. A rossz hír viszont az, hogy nagyon nehéz beszerezni, mindenütt sold out, kérésre rendelik és 7-10 nap alatt szállítják abba a boltba ahova rendeli az ember. Így is nagy szerencsénk volt, hogy 2-t sikerült venni, 2 külön településen TIM boltban, de a reményeim hogy lesz több és majd jó kis profittal eladjuk őket egyelőre elszálltak. Tehát aki Olaszországban jár és szeretne iPhone 3G-t mindenképpen érdemes vétel, hiszen VALÓBAN TOTALLY UNLOCKED és 500 euró mai árfolyamon nem annyira sok, olcsóbban nem nagyon lesz sehol, hiszen ha a T hónapok múlva elkezdi árulni, akkoris az előfizetést is bekalkulálva sokkal több lesz…" -
#2804 handrás rossz híreket kapott, mert a hackintosh-org fórumán (és most már a plastik-féle FAQ kommentjei közt is) szerepelnek olyan személyes beszámolók, miszerint külföldiek simán vettek 500 és 570 euróért független ájfónt az olasz boltokban. -
#2803 nincs ananász logó -
#2802 kozben latom, hogy handras blogjarol nezted a 200K-s arat.. -
#2801 "ez kb 160 000 Ft, amit valószínűleg sokan nem engedhetnek meg maguknak. Szerintem még így sem vészes az ár, hiszen bármelyik komolyabbnak marketingelt telcsi függetlenül hasonló ársávban mozog."
es ez sem igaz..maximum a golyoallo nokia, meg ami arannyal van kirakva. honnan vesz ilyet handras? jo mondjuk mit varok egy almabuzitol:)
"továbbra is a világ legjobb mobil eszközeként (figyelem! nem azt írtam, hogy telefon) lehet emlegetni" Nekem is tetszik az iphone, de ilyet soha nem irnek -
#2800 hat nem a nagy f@szt nem:) kovetkezoleg meg inkabb ne irogass hasra arakat, hanem pl egy linkkel tamaszd ala. -
#2799 Akkor vmit elnéztem. Mind1, szerintem így se hihetetlenül drága... -
#2798 az mondjuk inkább feleannyi, ettől függetlenül így is irreálisan drága. -
Verseghy #2797 Ezzel még lehet hiba. Én találtam olyan progit az installerben, ami kicseréli a edge logót 3G-re. Vagy az más és ez tuti? -
#2796 zibri szerintem bepipult, a multkori okok miatt... -
#2795 fenti FAQ-ból egy részlet:
K: Megjelent-e már a 2.0 szoftver tört változata, lehet-e telepíteni 2G telefonra?
V: Az iPhone Dev Team kiadta hétvégén (07.20) a szoftvert, egyelőre formális bejelentés nélkül. Szántó Gábor már fel is tette, működik.
Szeretnénk ugyanakkor megjegyezni, hogy a konkurrens ZiPhone fejlesztője szerint ez nem “valódi” törés, csak egy ügyes “hack”, ami addíg működik, míg az _ Apple meg nem nyomja a gombot_ . Többen feltelepítették már az ismerősi körből a Pwnage toolt, egyelőre gond nélkül megy mindenkinél.
Miez a marhaság hogy amíg az apple meg nem nyomja a gombot? :D:D:D Zibri paranoiája vagy wtf? :) -
#2794 120 2 év garanciával.