Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Egyébként a versus mód véleményem szerint még kissé kiforratlan. A fertõzöttek irányítása körülményes. Hunter egy csomószor beleakad valami apróságba, Boomer kilátszik a fedezék mögül (Bár ezt meg lehet szokni) stb... Egyébként szerintem a versus mód kissé igazságtalan. Ugyanis a Tank és a Witch nem ugyanott van a két csapatnak. Na most ezek közül BÁRMELYIK el tudja dönteni a játékot ha nagyon jó vagy nagyon rossz helyen van (Jelenik meg...).
Préri közepére nyilván poénból álltunk ki. Á, ez úgyis csak normal! felkiáltással lenyomtuk õket mint a szart.
Egyébkét általános tippként (ha valakinek ez újdonság):
Minden zombi, bossok, sima fertõzöttek oda spawnolnak, ahová a túlélõk NEM LÁTNAK EL. Egy 2x2 méteres szobában ez pont az ajtón kívül van. Míg egy magaspontra felállva körbe nézelõdve csak valami tereptárgy mögé, általában csak jó messzire tudnak spawnolni.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
(De utálom pedig a Blood Harvest -et... Most pedig feltétlenül meg kell próbálnom megint.)
A pajta pedig egyértelmûen jobb hely mint a ház! De ezt jól leírtad, minden úgy igaz, ahogy mondod. Hülyeség elbújni a retyóban is, de kiállni a préri közepére szintén. Kell egy tágas jól védhetõ hely ahonnan ha kell van hova visszavonulni. A vicc az, hogy ez már kõkemény katonai taktika, csak vicces játékba rejtve!
...az elsõ boomerig, az meg beszakítja a környéken az összeset egybõl a robbanásával. Ajtó szart sem ér.
De úgy általánosságban is: sok-sok közelharci ellenfél ellen lõfegyverekkel a nyílt és belátható tér az egyértelmû választás, nem értem miért budifüggõ mindenki alapból... Nálunk puska van, nem bunkósbot...
Mókás mulatság jön utána😊)
Hárman fennmaradtak, én leugrottam, elõrementem, hívtam a hordát, visszafutottam a többiek alá. Így nagyon egyszerû volt, simán lekaszáltak/benzinkannával elégettek mindent, ami jött, nekem csak 5-10 lepotyogó zombi jutott csak ott.
A végére meg most már határozottan úgy gondolom, hogy a pajta összehasonlíthatatlanul jobb hely a szokásos béna felsõ szinttel szemben.
A ház felsõ szintjén jöhetnek 3 ajtóból plusz lentrõl, ráadásul _közvetlenül_ mellénk is spawnolnak bossok, és közvetlen tank elõtt ledzsuvázódni egy boomertõl nem túl kellemes, szinte biztos, hogy halál lesz belõle. (Ezért nagyon utálom az ilyen "bújjunk el a retyóban" jellegû "taktikákat") Ráadásul le kell rohangálni a lõszerért.
Ellenben fenn a pajtában rá lehet ülni a töltények tetejére, és összesen KETTÕ helyen tudnak feljönni, azt meg négyen védeni nem egy nagy kihívás. A tankot is meg lehet lövöldözni fentrõl, a fél életét le lehet darálni, mire egyáltalán a közelbe ér... A boss zombik is szinte csak a létrán jönnek, ami meg pont épp elég messze van, hogy a boomer ne robbanjon az emberre, ha szétlövi...
Ja, persze expertrõl beszélek, normálon már úgy is megcsináltuk, hogy kint zúztunk a ház elõtt, a kukoricás szélén...
Ám félreérted... mikor bemegyünk a páncélosba vagy a hajóba (ott nagyon jó) elzárom vele az utat, h a sok zombi ne tudjon jönni a kis kikötöbe. Ennyi az egész, full biztonság van, na meg társaknál is van molotov õk is csinálják. Sztem ez a taktika a hajós résznél a legfaszább! A terjedõ tüzzel elvágjuk a zombik fõhaladási irányukat felénk...
A végére meg kell tarogatni 1-2 bombát, az nagyon nagyban meg tudja könnyitni a beszállást, bár az is igaz 5HP-val a Tank ellöl nehéz elmenekülni 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

És megint egy kis érdekesség. Láttátok már ezt a végül kihagyott boss infected -et a Screamert?!
Arra lett volna jó, hogy ha a túlélõk közelében elüvöltötte volna magát akkor rájuk hozza a hordát. Aztán mindenféle technikai és játékegyensúllyal kapcsolatos dolgok miatt kihagyták végül. Helyette lett a Boomer akit már nem kell bemutatni... 😊
Most lehet, hogy rá fogom magam szánni. Ez a játék még friss, lelkesedés megvan, úgy néz ki, nem is egyedül fogok nekiállni... Még lehet is belõle valami.
BabyDoll vagy mi a neve (lány szoba)
mekkora lenne már h a babaházból rohan ki a sok zombi xD
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
legfõképp azért, mert ha netalántán épp jön egy horda, majdnem ott is garantáltan végünk.
a kurva nagy zûrzavarban azt sem látni ki barát-ki ellenség.
másik meg, hogy majdnem tökéletes csapda a 4 túlélõ számára... de hát ilyen van egy pár ugyebár, csak mondom, hogy nem egyszer kifogott már rajtam ez a rész.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Amúgy komolyan mondom ez abszolút az év játéka, és nehéz is lesz valakinek überelni...