Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagylaci
Nem talál, még lehet, hogy tök friss az accod. Ott az én ID -m vegyél fel ismerõsnek.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

fr4nkt

Nagylaci
Mi a steam id -d? Nézzük meg, hogy hozzám tudsz -e csatlakozni.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

srácok, haverommal próbálnél játszani: play with friends, csinálok egy dedicated lobbyt, becsatlakozik majd indítom, és az örökkévalóságig keres. ha local lobby-t indítok akkor meg nem tud csatlakozni hanem ledobja. szoval, hogy tudnank egymassal jatszani campányt?

Nagylaci
zomgzerg te nagyobb láma vagy mint a Dalai... 😄

zomgzerg
el lehet menni cszni

Nagylaci
Szerintem nem érted mit mondok. A pályáknak van olyan része ahol könnyû lenyomni a tankot és van olyan ahol akár egyedül is ki tud csinálni. Majdhogynem függetlenül attól, hogy mennyire jó a túlélõ csapat. Witch -el majdnem ugyanez a helyzet. Van, hogy nincs útban és lazán megkerülöd és van, hogy meg kell zavarnod ha a fene fenét eszik is. Itt most nem azt mondom, hogy nem megoldható szinte mindenféle szituáció hanem azt, hogy nagyon is gyakran a két csapat messze nem egyforma nehézség mellett teljesíti ugyanazt a pályát.

w77d
lassan kõ de biztosan XD

Rage47
áh szerintem jó a versus, jó csapatnál nem számít, hogy van e tank/witch vagy nincs😊
Nagylaci
Már miért telepítenéd lassan?! Hagyjad hadd menjen amilyen gyorsan csak tud! 😄

na hazaértem a médiából, lassan telepítem 😊

Nagylaci
Ez oké is amit a végén írtál, de csúnya gonosz módon szinte mindenhol van olyan hely ahol a bossok spawnolni tudnak és viszonylag(!) közel lesznek hozzád. Most már játszottam eleget a versus móddal hogy tudjam, akár egy fa mögött is le tudom pakolni magamat csak úgy kell beállni, hogy mindegyik túlélõ sziluett a fedezék takarásában legyen. Nyilván szándékosan így tervezték a pályát. Amúgy normalon el lehet ökörködni, ott nem olyan nagy a veszély!

Egyébként a versus mód véleményem szerint még kissé kiforratlan. A fertõzöttek irányítása körülményes. Hunter egy csomószor beleakad valami apróságba, Boomer kilátszik a fedezék mögül (Bár ezt meg lehet szokni) stb... Egyébként szerintem a versus mód kissé igazságtalan. Ugyanis a Tank és a Witch nem ugyanott van a két csapatnak. Na most ezek közül BÁRMELYIK el tudja dönteni a játékot ha nagyon jó vagy nagyon rossz helyen van (Jelenik meg...).

dronkZero
Ehh, az szívás. Nekem a Death Toll vagy a Dead Air lett meg így, hogy végülis meghaltam. De aztán sikerült "legálisan" is túlélni azóta. Viszont nekem nem vette el az achit.

Préri közepére nyilván poénból álltunk ki. Á, ez úgyis csak normal! felkiáltással lenyomtuk õket mint a szart.

Egyébkét általános tippként (ha valakinek ez újdonság):
Minden zombi, bossok, sima fertõzöttek oda spawnolnak, ahová a túlélõk NEM LÁTNAK EL. Egy 2x2 méteres szobában ez pont az ajtón kívül van. Míg egy magaspontra felállva körbe nézelõdve csak valami tereptárgy mögé, általában csak jó messzire tudnak spawnolni.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Nagylaci
Wazze..! A Pipe Bomb használata a legegyszerûbb pedig. Akkor jön jól, ha beindul a horda ÉS valamelyik társadat elkapja valahol egy Boss. Ekkor elhajítod és rohanás segíteni! PB nélkül keményebb fokozaton õ biztos meghal, de ha segíteni akarsz neki akkor te is.

Nagylaci
Erre kössél csomót! Tegnap este az után a "vadregényes" játék után ugye megkaptam a "ZOMBICIDAL MANIAC" achivementet mivel végigtoltam egy pályát experten ugye. a "WHAT ARE YOU TRYING TO PROVE?" számlálója pedig szépen átállt 1-re. Erre ma elindítom a játékot és a "WHAT..." számlálója visszaállt 0-ra, de a "ZOMBICID..." megmaradt! 😊 Pedig így ebben a formában a kettõ logikailag kizárja egymást. Szóval a játék határozottan úgy döntött, hogy félig éltem túl a pályát. 😄 😄 😄
(De utálom pedig a Blood Harvest -et... Most pedig feltétlenül meg kell próbálnom megint.)

A pajta pedig egyértelmûen jobb hely mint a ház! De ezt jól leírtad, minden úgy igaz, ahogy mondod. Hülyeség elbújni a retyóban is, de kiállni a préri közepére szintén. Kell egy tágas jól védhetõ hely ahonnan ha kell van hova visszavonulni. A vicc az, hogy ez már kõkemény katonai taktika, csak vicces játékba rejtve!

dronkZero
"mivel a zombiáradatot felfogja"

...az elsõ boomerig, az meg beszakítja a környéken az összeset egybõl a robbanásával. Ajtó szart sem ér.

De úgy általánosságban is: sok-sok közelharci ellenfél ellen lõfegyverekkel a nyílt és belátható tér az egyértelmû választás, nem értem miért budifüggõ mindenki alapból... Nálunk puska van, nem bunkósbot...

Prince23
Persze ezt csak úgy írtam, biztos így csináljátok, csak nekem még új ez a játék... Asszem már minden bigyóját felfedeztem a játéknak 😄 Csak a pipe bombbal kéne jól idõzítsek...

Prince23
Ahol meg fináléházban védekeztek ott célszerû becsukni az ajtókat mindig, mivel a zombiáradatot felfogja😄
Mókás mulatság jön utána😊)

dronkZero
Nekünk tegnap, amikor sikerült, akkor a kukoricásnál CSAK hátulról jöttek.
Hárman fennmaradtak, én leugrottam, elõrementem, hívtam a hordát, visszafutottam a többiek alá. Így nagyon egyszerû volt, simán lekaszáltak/benzinkannával elégettek mindent, ami jött, nekem csak 5-10 lepotyogó zombi jutott csak ott.

A végére meg most már határozottan úgy gondolom, hogy a pajta összehasonlíthatatlanul jobb hely a szokásos béna felsõ szinttel szemben.
A ház felsõ szintjén jöhetnek 3 ajtóból plusz lentrõl, ráadásul _közvetlenül_ mellénk is spawnolnak bossok, és közvetlen tank elõtt ledzsuvázódni egy boomertõl nem túl kellemes, szinte biztos, hogy halál lesz belõle. (Ezért nagyon utálom az ilyen "bújjunk el a retyóban" jellegû "taktikákat") Ráadásul le kell rohangálni a lõszerért.

Ellenben fenn a pajtában rá lehet ülni a töltények tetejére, és összesen KETTÕ helyen tudnak feljönni, azt meg négyen védeni nem egy nagy kihívás. A tankot is meg lehet lövöldözni fentrõl, a fél életét le lehet darálni, mire egyáltalán a közelbe ér... A boss zombik is szinte csak a létrán jönnek, ami meg pont épp elég messze van, hogy a boomer ne robbanjon az emberre, ha szétlövi...

Ja, persze expertrõl beszélek, normálon már úgy is megcsináltuk, hogy kint zúztunk a ház elõtt, a kukoricás szélén...

Prince23
Mivel hogy azt veszem fel állandóan... Pipe-ot nem nagyon használom... mindig rosszkor idõzítek vele, még a scriptelt pályákat be kell gyakorolni vele
Ám félreérted... mikor bemegyünk a páncélosba vagy a hajóba (ott nagyon jó) elzárom vele az utat, h a sok zombi ne tudjon jönni a kis kikötöbe. Ennyi az egész, full biztonság van, na meg társaknál is van molotov õk is csinálják. Sztem ez a taktika a hajós résznél a legfaszább! A terjedõ tüzzel elvágjuk a zombik fõhaladási irányukat felénk...

dronkZero
Azt hogy csinálod? Molotov a tankra való, nem szoktad rádobni, hogy még a legvégén is nálad van? Az azért elég nagy hiba...

Prince23
A beszállást a finálé végén én molotovval szoktam csinálni...általában az van mindigkéznél

Rage47
helyes döntés^^
na én meg eddig birtam, inkább ezt veszem meg a gta4 helyett.

Rage47
van hogy egyáltalán nem találunk se molotovot se pipe-t... :p
Mi a kukoricás részt ugy szoktuk csinálni, hogy 2-en fent maradnak molotvval, s onnan irtják a jónépet, mert a fenntröl érkezö horda csak a kukoricásban lévökkel foglakozik a fentiekre rá se hederitenk igy már ott jól meg lehet öket tizedelni. Fent meg azért kell legalább 2-en lenni mert ha csak egyedül vagy állatlában rögtön levadász valamyelik boss, akkor meg annyi. Lent meg ügyelni kell a boomererre mert ha kuroricásban hozza rád a csordát akkor annak elég csunya vége tud lenni.
A végére meg kell tarogatni 1-2 bombát, az nagyon nagyban meg tudja könnyitni a beszállást, bár az is igaz 5HP-val a Tank ellöl nehéz elmenekülni 😊
w77d
egy durva verzió kéne, ami, ha eltalálnak nem csak összehúzódik, hanem igazi fájdalmat okoz. Nna onnatól kialakulna a csapatmunka és a stratégia szerepe, senki sem szeretne megfeküdni 😄

Jim Morrison
Ez a cucc elég érdekes lehet a L4D- ben ha lenne hozzá gatya 😄 a 27. kommentben le is írtam (10 szó)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

w77d
hát ez az indiánpofa nagyon nem hiányzik a játékba 😄

Én is ezért vettem meg a gamet, mert jönnek hozzá DLCk, stb... Simán jó a support, szal megérte a pénzt.

Prince23
Hmm akkor ez a játék nagyon sikeres, ha már ennyi dlc meg kieg jön ki majd. Jó vétel volt a gém<#eljen>

Nagylaci
Kezd ez egy egész picit tréfás lenni!!! 😞

Nagylaci
Ezek a nyamvadt képfeltöltõ oldalak... Szóval itt a Screamer koncepciója:

Nagylaci
Én valahol azt olvastam, hogy már a játék megjelenésekor dolgoztak az elsõ DLC -n! Állítólag új pályákon és fegyvereken dolgoznak. Konkrét utalásokat tettek rá, hogy lángszóró lesz majd a játékban. Na az lesz csak a csoda (ön)veszélyes fegyver!
És megint egy kis érdekesség. Láttátok már ezt a végül kihagyott boss infected -et a Screamert?!

Arra lett volna jó, hogy ha a túlélõk közelében elüvöltötte volna magát akkor rájuk hozza a hordát. Aztán mindenféle technikai és játékegyensúllyal kapcsolatos dolgok miatt kihagyták végül. Helyette lett a Boomer akit már nem kell bemutatni... 😊

dronkZero
Ja, egyébként azt az SDK-t én is várom. Régóta akartam pályát csinálni az épp aktuális multis õrülethez, csak vagy kevés volt a lelkesedés, vagy erõsen elkéstem vele, már kihalt a játék, mire belekezdtem volna.

Most lehet, hogy rá fogom magam szánni. Ez a játék még friss, lelkesedés megvan, úgy néz ki, nem is egyedül fogok nekiállni... Még lehet is belõle valami.

Rage47
holtak hajnalából készítik már a kampányokat a fanok, volt róla hír a totall4d-n. valve is dob ki majd kieget, ugyanis tf2-rõl átálltak l4d-re egy ideig.
SimaSuna
jaja

BabyDoll vagy mi a neve (lány szoba)
mekkora lenne már h a babaházból rohan ki a sok zombi xD
Rip
Amint kijön az SDK, ömleni fognak a nem hivatalos pályák, és modok, amik között tuti lesz egy csomó remek (ahogy pl. már a CS:S alá is voltak nagyon jó házi készítésû pályák).

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Prince23
Mellesleg a finálék kibaszottul jóra sikeredtek. Adreanlin szint az egekben... s az a jó, hogy a társak nem viselkednek hülyén😊

bertino
naja, tuti foglalkoznak vele, csak kérdés mikor dobják ki...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
a kukoricamezõn engem is elszokott fogni a para.
legfõképp azért, mert ha netalántán épp jön egy horda, majdnem ott is garantáltan végünk.
a kurva nagy zûrzavarban azt sem látni ki barát-ki ellenség.
másik meg, hogy majdnem tökéletes csapda a 4 túlélõ számára... de hát ilyen van egy pár ugyebár, csak mondom, hogy nem egyszer kifogott már rajtam ez a rész.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SimaSuna
ami késik nem múlik 😊
w77d
király lenne egy iskola vagy egy áruház map 😊

Prince23
Nem tudjátok e hoygy a valve ad ki mapokat, legalább 2 elkéne vagy egy kiegészítõ... ez a 4 kevés.

w77d
azért vannak parázós részek 😊

w77d
pont most végeztünk mi is experten a Blood harvest-el... hát kikészül az ember 😄 a végén kétszer is van tank, plusz a jármû megérkezésekor kegyetlen a horda.. én hõsiesen feláldoztam magam a többiekért, mert lassú voltam 5hp-val, de legalább picit feltartottam õket.
Amúgy komolyan mondom ez abszolút az év játéka, és nehéz is lesz valakinek überelni...

Rage47
Jah az a jó játék, ami teljesen elvarázsol, kikapcsol. Ez olyan.😊
dronkZero
Ehehe, mekkora barom vagy. Épp az ilyen pillanatok kapcsolnak ki legjobban, emiatt éri meg egyáltalán játszani. Amikor a valós világ bajait egy kis idõre félretehetem, de _teljesen_. Azt azért így elhiheted, hogy a csütörtöki tervszállítási határidõm jobban stresszel. Örültem, hogy nem kell vele foglalkoznom, kabbbe, hogy eszembe juttattad. 😛

Myrddraal
Az ilyen nyomorultakat nem kell észrevenni, majd megunja azt lekopik...

kurva nagy gyökér vagy