Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem bejön maga az elrendezés... egyszerû, átlátható... igaz hogy nincs 100000000 féle szerkesztés meg mindenféle csicsa meg mittoménmi, de pont ezt szeretem... az az egyszerû EDIT gomb hiányzik, de annyira nem zavaró, max doublepost XD
@
@
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Senki nem fog azért fizetni, hogy belejavíthasson a saját postjába. Inkább postol egy javítást. Ezzel pedig csak a felesleges hozzászólások száma gyarapodik, illetve ahol komolyan veszi a dolgát a moderátor ott az õ feladata lesz több.
Aki fizet az a logóért, tárhelyért, mittudoménmiért fizet de szinte biztos, hogy akkor is fizetne, ha a javítás nem fizetésfüggõ lenne. Vagy adjanak a normál tagnak 1-2 perc szerkesztési idõt a fizetõnek meg 15öt.
Engem például eleinte nagyon zavart, hogy ha valami apróságot kihagytam, elírtam, akkor írok még 1 postot, de hozzászoktam, hogy itt ez a módi. Ki lehet bírni, csak szerintem értelmetlen.
Elnézést az offért... ^^
Itt vannak a képek sorrendben, magyarázat alant...

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Ez az épület az. Ott mennénk be rendesen ahova célzok kb. de ne tegyük! Használjuk a korlátot a célkereszttõl jobbra.
Ugyanaz csak már a ház elõl. Balra az ajtó amit hanyagoljunk. Szemben a korlát amire fel kell ugrani.
Ezt látjuk a korlát tetejérõl. Alattunk kissé jobbra egy kerítés ami megakadályozná, hogy mögé bejussunk innen, de látható, hogy ebbõl a pozícióból könnyedén mögé kerülhetünk.
Itt futhatunk keresztül az épület körül. Ez a pálya széle erre vigyázzunk, de zombi nem nagyon lesz itt gondolom, hogy hordák megjelenítésére használja ezt a területet a gép. Már látszik a híd a Safe House -hoz.
Ide lyukadunk ki. Egyenes az út a Safe House -hoz.
Elég kellemes tud lenni coop módban is a kis trükk, de az igazi versus -ban amikor a házban várakozó fertõzött ellenfeleink egyszer csak azt veszik észre, hogy már a hídon futunk!!! 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Szal az advanced és az expert KÖZÉ kellett volna beékelni plusz még egy nehézség szintet, mert ez az expert nem tûnik 4.-ik nehézségi szintnek, max 5.
Szerintem az expert irreálisan nehézre sikerült. Míg az advanced már túl könnyüre.
Most volt egy gémünk megint az osztrákokkal, és a páncélos elõtt döglöttünk meg mind3-an expertben. Game over
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Sokan azt találgatják a neten, hogy ez valami utalás akar lenni Hulk -ra akire távolról tényleg emlékeztet a Tank.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
öö legalábbis én xD
Mentés közben egyszer csak észrevettem hogy pottyanok 😄
youtube-ra méltó volt az esetünk.
Igen, igaz, a végleges árnál a dollárhoz árhoz még hozzájött a VAT is, legalábbis azokban az országokban, ahol van ilyen (ahogy nálunk is) ami az euro-ban már benne van, de a játékok nagyon nagy része így is jóval drágább lett, olyannyira, hogy a fórumokon nem is találnak olyan játékot, amit ne lehetne lényegesen olcsóbban megvenni máshol(akár online, akár rendes bolt).
ÉS ne felejtsük el, hogy vannak országok, ahol nincs VAT, de ha steamrõl veszik, náluk is bele van kalkulálva.
Olvasva az emberek reakcióját a hivatalos fórumokon, sok játéknál ez akár 20-30%-os drágulás is lehet egy játékon, fõleg ott, ahol nem volt VAT.
A lenti 50dolláros példádnál mi kb. 1700Ft-ot buknánk, ha megvennénk 50euro-ért, ami 15%-os drágulás az adózott árhoz képest. És ez nem kevés.
ami 50$ volt az valójában 1,2*50$ volt, míg az 50€ ténylegesen 50€... ettõl függetlenül tényleg drágítás lett. de nem mindenhol erõltették az 1-az-1-ben váltást. van ahol kevesebb € a játék mint $-ba volt. ettõl függetlenül forintra váltva így is rosszabul járunk... jelenleg... de ez még változhat ha esetleg a dollár erõsödik vagy csak euro esik...
@
Csak vissza kellene állniuk a régi módira, és szaladna tovább a szekér.
azért nem olyan tökéletes a steam... de tetszik.
nálam pl a szeró szétkapcsolódást elég gyakran csinálja, no meg fagyogat is.
Szóval csak óvatosan, mikor a purchase gombra kattintunk.
Az árakat, amik eddig $-ban voltak feltüntetve, szépen kicserélték euro-ra. A baj csak az, hogy az összeget nem változtatták.
Tehát ami eddig 49.99$ volt, az nekünk, európaiaknak mostantól 49.99euro.
Ugye nem kell részleteznem, hogy mennyire megszívtuk 😞
Remélem csak ideiglenes, és rájönnek, hogy ez így nem kóser.
Ide vágó steam topic
Ehhez a grouphoz csatlakoznak, akik nem értenek egyet a változtatássasal
http://www.steampowered.hu/
Itt olvashatsz pár dolgot,többek között hogy kell vásárolni.Bár azóta kicsit módosult a vásárlás,de a lényege ugyanaz.