6126
  • chooselee
    Elvileg megy,de OFF topikba többet tudnak róla. Link a bannerbe.
  • MarkBlade
    Sziasztok! LAN-ban megy a game vagy mindenképpen neten csak?
  • Blacksheep333
    Ezt naplózta az everest.
    everestlog.rar
    Ha valaki talál benne szokatlant plíz szóljon.
  • chooselee
    Nekem is csak a TF2 és a Left4Dead fagyogatott SP2-es winnwl. Felraktam az SP3as win-t, de azóta nem volt időm kipróbálni. Más játéknál nekem sem csinálta, csak a source-osokkal.
  • Blacksheep333
    Kékhalál be van kapcsolva, semmi.

9600GT OC a videokarim a legújabb driver van fent, most rakok fel új DirectX -et.

Megmondom faternak hozzon haza egy videokarit tesztelni, de ha az lenne a probléma, akkor a Mirror's Edge nél is le kéne fagynia :s

Leveszem a hang minőséget a játékba, hátha az.
  • dronkZero
    Próbálj meg drivereket cserélgetni. Lehet, hogy hiába volt windows meg steam reinstall, ha aztán "rossz" drivert raktál vissza.

Ja, meg kapcsold be a kékhalált! Az legalább valami minimális mértékben ad tippet, hogy mi lehet a baj. (sajátgépen jobbgomb, tulajdonságok, speciális fül, indítás és helyreállítás gomb, automatikus újraindítás mellől pipa ki).
    Ha így is csak hang beakad, kép megfagy, és nem kékhalál, akkor az elég kemény hardveres fagyi.

Nekem egy nagyonszar videokártyám csinált ilyet. Csak az alapból, vindóz asztalt nézve volt 75 fok, játékban 97-103, 105 körül meg amit írsz, hang beakadt, kép megállt. Néha szétesett az utoljára megmaradt kép, elég változatosan, néha a textúrák estek szét, néha beszemetelt szines pixeleket a teljes képernyőre, néha a teljes kép színes zajjá hullott...
  • Nagylaci
    Ebben lehet igazság!
    Viszont én azt elég tréfásnak gondolom, hogy neked pl. megvan a Zombie Genocidest achi. erre a statisztikád szerint "Infected killed: 513"
    Tudathasadásos statisztika... :D
  • Blacksheep333
    A Multicore rendering ki van kapcsolva, mert ha be van kapcsolva, akkor megáll a kép 1-1 másodpercre néha. Szal az sem befolyásolja.

Yossa: Nem tudom pontosan mikor kezdődött. kb. 12. körül. Akkor minden beállítás maxon volt és nem csinálta. Majd lejjebb vettem a beállításokat, hogy több FPS -t nyerjen és akkor kezdte csinálni, de most már hiába tolom fel maxra.

A gép is ki lett takarítva, egy porszem sincs a belsejében és minden alkatrész normálisan csatlakozik.

Játék közbe elindítom az Everest -et, hogy naplózza az eseményeket, hátha valami felmelegedik, de azt se hiszem, mert elég jó hűtő rendszer van a gépemben.
  • dronkZero
    "Arról nem is beszélve, hogy elvileg annak a játékosnak sokkal jobbak lesznek a statisztikái aki folyton easy -n fog játszani coop -ot?! "

Á, nem. Easy-n elkényelmesedik az ember. Szerintem engem is mostanság felfalnának az expert zombik. Teljesen más a játék nehezebb fokozaton, easy-n annyira keveset sebeznek a sima zombik, hogy szinte nem is figyelek rájuk. Aztán így gyorsabban haladok, többet vállalok be, kevésbé pontosan lövök... Másik fele, hogy experten szinte már kötelező is fejre lőni, míg easy-n bárhová, bármilyen fegyverből egy lövés egy halál.
    Szal nem hiszem, hogy a könnyebb fokozat lényegesen javítana a staton, sőt, inkább ront...

"Ergo a stat. csak érdekesség saját magadnak messzemenő következtetéseket máséból levonni nem lehet..."

Jaja, ez teljesen így van.
  • Nagylaci
    Ezt mintha csak én írtam volna. Azonban nem nagyon merek én már ilyeneket megjegyezni...
    Arról nem is beszélve, hogy elvileg annak a játékosnak sokkal jobbak lesznek a statisztikái aki folyton easy -n fog játszani coop -ot?! Szóval lehet, hogy az akinek rosszabbak a statisztikái egyszerűen csak szereti a keményebb kihívásokat. :)
    Én azért örülök ezeknek az igényes statisztikáknak, csak nehogy tényleg a játék rovására menjenek.
    Amúgy én az auto shotit szeretem amivel ha belepusztulok sem lehet olyan találati pontosságot elérni mint M16 -al. Szóval a stat. -om rosszabb lesz, de ettől még lehetek jó játékos!
    Ergo a stat. csak érdekesség saját magadnak messzemenő következtetéseket máséból levonni nem lehet...
  • ZÓÓÓcsi
    Ha patch fenn van, akkor az segít a multicore-on. Nekem segített..
  • Rage47
    esetleg kapcsold ki a video optionsban a multicore renderinget
  • uwu
    Nem biztos, hogy annyira jó a stat.
    Sok barom biztos, hogy elkezd statbuzulni.
    Ha játszunk, és látom, hogy valaki lő valamelyik zombira, én arra már nam pazarolok lőszert. Ezentúl biztos, hogy lesz olyan aki le akarja vadászni a zombikat, csak, hogy mutatósabb legyen a statja.
    Ezenkívül, ha tiszta a terep, lövöm a bokrokat pisztollyal, hátha van benne spec. inf., ezután páran ezt se fogják csinálni, melt pontatlanabbnak tűnik a célzása...
    Ilyesmit más játékoknál is lehetett tapasztalni, szerintem kár volt ezt megcsinálni.
  • Nagylaci
    Hát wazze, ez annyi minden lehet, hogy így általánosságban rohadt nehéz lesz segíteni. Gondolom eddig nem csinálta? Elvégre te is elég régóta nyomod már ha jól sejtem. Szóval mikor kezdődtek a fagyások? A patch óta vannak?! Vagy lehet valamihez kötni a hiba kezdetét?
  • Nagylaci
    JA! Felfogtam... Jobb későn mint soha! :D
  • Blacksheep333
    Azt elfelejtettem hozzáfűzni, hogy a Mirror's Edge -nél nem csinál ilyeneket. Más játékkal mostanában nem játszottam. De nem hiszem, hogy hardware hiba.
  • Blacksheep333
    Srácok, az a problémám, hogy a miközben játszom a L4D -el, hirtelen lefagy az egész gépem. Fekete képernyő és beakad a hang, csak a restart segít. Ezt elég gyakran csinálja, valamikor fél órát se kell rá várnom. Újratettem a windows -t, a Steam -et, a játékot és még mindig csinálja, akár milyen grafikai beállításokat választok ki. Minimumon és maximumon is csinálja.
    Tud nekem valaki segíteni?
    Előre is kösz!
  • PunkZoli
    az ,hogy van ,hogy ingame megvan a lamb2 slóter acsi de statsnál nincs?

ráadásul 2 napja még nem volt, és azóta nem játszottam vele:D
  • BAk3R
    majd kijavítják, legalább a statot is fejlesztették, így csak pofásabb.

mellesleg továbbra is várom a hsz-eket azügyben, hogyha valaki felfedezte, hogy melyik map exploit van javítva. eddig a no mercy elején a háztetős leugrás az amit tudok, hogy megszűnt.
  • w77d
    nem kérdés, hanem poén;)
  • Prof William
    Egy kicsit off de mivel zombik szerepelnek benne szerintem ideillő...

Hosszú volt a várakozás de végül is…

Itt a High School of the Dead legújabb magyar nyelvű fejezete! Jó olvasást!

http://www.manga.hu/index.php?id=692&content=forditas

Ez egy iszonyat jó kis zombis-világvégés képregény/manga. Minden zombifannak melegen ajánlom.
  • Nagylaci
    Bocs, de ezt a kérdést most nem értem?!
  • w77d
    gondoltál rá, hogy uzi-val adsz fejest XD
  • Nagylaci
    Na meg, hogy egyébként is mennyire vehető komolyan ez a statisztika... Játszottam egy No Mercy első pályát singel -ben csak, hogy lássam a statisztikák, hogyan változnak. Kapásból ezt a csodát kaptam:

Szóval annak ellenére, hogy a statisztika szerint az Uzi -val nem lőttem egyet sem annak a 2 százaléka fejlövés volt!
    Valaki értesítse Mulder ügynököt...
  • Nagylaci
    Tényleg sokkal klasszabb lett a statisztika oldal! Mondhatni most már egyáltalán van... Viszont minden(!) nullán áll. Szóval amit eddig csináltunk az nem került be ezekbe a statisztikákba. Persze valójában ez nem sokat számít, de azért én is vagy akár Zero is a játék megjelenésétől számítva mostanáig játszottunk vele rengeteget, kár az eddigiekért. Nekem biztosan kimaradt emiatt néhány olyan teljesítmény amit nehéz lesz megismételni.
    Amúgy ez a statisztika már szinte tökéletes az én szempontomból! Minden olyan információt jelöl ami érdekelhetne. Így kell ezt csinálni! :)
  • ZÓÓÓcsi
    Hörögni is szokott, ha közel mész hozzá.
  • Blacksheep333
    a liftes skip maradt.
  • Twetr0x
    ugye nm3-on az ajtó átütősdit is javították?
  • BAk3R
    köszi w77d
    amúgy nem tudom feltűnt-e, de a stat steam-en belül kicsit megváltozott, sokkal faszább lett, meg részletesebb. nyomjatok a view stat-ra.
  • w77d
    no mercy-n a legelején nem lehet a tetőröl leugrálni az tuti, mivel valszeg húztak egy láthatatlan falat a kiálló bizbasz elé. leugrasz=halál...
  • BAk3R
    valaki mondja már meg, hogy a kikerülősdikből mennyit/mit/hol javítottak! még nem játszottam ma vele.
  • w77d
    most vagy 2 órát versusoztam. Komolyan mondom, egy megváltás ez a patch, végre kiegyenlítettebbek lettek az esélyek :D
  • Nagylaci
    Nekem ugyanez a jelenség! Amúgy nekem kellene az All 4 Dead is... :) De a L2S -t megpróbálhatjuk újra. Bár mivel a játékban megvan, "felfogta" úgyhogy kicsi az esély a sikerre. Én azóta egyszer formáztam a vinyót, újratelepítettem a játékot és visszafrissítette a Steam -ről a Lamb 2 Slaughter -t is!!! Szóval a Steam -en is tárolva van csak nem látszik. Véleményem szerint ez a legbugosabb achi. (talán) azért ezt illett volna javítani!
  • dronkZero
    Köszi.

Volt egy csomó olyan eset, hogy végigcsinálták a kampányt experten, aztán semmi... Lehet, hogy a Lamb 2 Slaughtert meg kell csinálni még egyszer, nem tudom... Steam még mindig nem adta meg nekem, de a játékban meg úgy látom, hogy már sikerült...
  • w77d
    hehe, multkor egy ismeretlen csapattal toltam experten, elértünk egy Witch-hez. Az egyik srác erre mikrofonon elkezdte utánozni a sírást, hát dőlt mindenki olyan kegyetlenül csinálta XD
  • Nagylaci
    Jó fordítás lett. Végre valaki értelmezi is a szöveget nem csak átfordítja egy az egyben. Amúgy a Lamb 2 Slaughter még mindig hibás! Akkor mit is javítottak az achievement -ekkel kapcsolatban?! Nekem 2 kivételével (All 4 Dead; Zombie Genocidest) megvan mind és komoly hibát nem tapasztaltam. Ez azért kicsit "érdekes"...
  • Nagylaci
    Ezen már agyaltunk egy sort régebben is. Aztán arra jutottunk, hogy a witch -el való játékban az lenne a király, ha a mikrofonon keresztül neked kellene sírni helyette! :D Mivel mást amúgy nem csinál.
    Hát a versus -t kipróbálva azért most sokkal kiegyensúlyozottabb lett! Végre nem idegesít halálra a hunter a beakadásaival (ritkább lett) és úgy egyáltalán már jól használható a smoker. És az is jó, hogy a tank -ot már nem annyira könnyű kicsinálni. Ráfért szegényre.
  • armageddon666
    jah... tök menő lenne... letesz egy fix pontra... aztán csak akkor támadhatsz mikor felriasztanak... aztán ha elintézted azt aki felriasztott akkor menekülnöd kell... tök jó tényleg :\ (full scriptelt a witch... azért)
  • Doom 4
    Plussz még valami kard meg csomó gránát vagy molotov ^^
  • Doom 4
    Wiccsel miért nem lehet lenni versusban?