6126
  • w77d
    nekem a no mercy pályán a kis szellőzőbe bejött pedig kb 3x akkora a tank mint a járat XD
  • Blacksheep333
    Ez olyan zombis sztori amiben a vírus harapással, karmolással terjed és a zombik lassabbak mint a nagyanyám?
    Miről szól nagyjából? Arról, hogy mi történik a földel a zombi apokalipszis közben? Vagy csak egy túlélő csapatról? Netalántán egy túlélőről?
  • bertino
    hát, hogy őszinte legyen én se sűrűn
    még oda is bejött, ahol azt hittem a szűk ajtó miatt nem fog menni neki.
    aztán rájöttem, hogy tévedtem
  • w77d
    amúgy milyen helyekre nem tud menni a tank?? én ilyennel még nem találkoztam...
  • w77d
    hehe XD
  • Nagylaci
    Amúgy is ez a szabály némi finomításra szorul!
    Elvégre azt, hogy beálljak a végső safe room vagy a mentőjármű AJTAJÁBA azt nem tiltja... :)
  • Nagylaci
    Én inkább azzal nem értek teljesen egyet, hogy a Tank -al nem mehetek be a végső SR -ba illetve a mentőjárműbe. Belátom elég köcsög dolog :) de nem érzem sportszerűtlennek. Viszont az, hogy kempelsz valahol ahol a Tank nem tud elérni az egyértelműen sportszerűtlen. Az igazán ügyes játékosok enélkül is baromi könnyen kivégzik már a Tankot...
    Felgyújt, elfut, kiröhög...
    Persze, ha ügyes boomer besegít akkor nagy baj lehet a vége! :D
  • chooselee
    Persze az életben mindig ez a helyes felfogás, hogy "Sikerülni fog!"
    De legtöbbször segít az a "kalap szar a pofánkba" is! :D
  • w77d
    azért az, hogy nem kempelhetsz a tank számára elérhetetlen helyeken elég hülyeség....
  • Nagylaci
    Electronic Sports League.
    Az idevágó szabályzati pont:

9.2.1.2. Other Illegal Actions
    - Preventing the opposing team (be it survivor or infected) to climb a ladder by staying on top of it.

- As a Tank, to enter the final saferoom of the map and the rescue vehicle of the campaign.

- Avoiding a necessary path by using game flaws/exploits (i.e. Jumping off the roof spawn in No Mercy 1, Breaking the big metal door below the roof in No Mercy 3...etc).

- As survivors, camping on positions which are hard or impossible to reach for the tank (i.e. the shaft on No Mercy 2, below the metal ramp on No Mercy 5...etc).

GOOGLE -val átkozott jó haverok vagyunk! :D

Szóval nem akadályozhatom az ellenfél csapatát abban, hogy felmásszanak egy létrán azzal, hogy a tetején állok.

Tank -ként nem mehetek be a végső Safe Room -ba vagy a mentőjárműbe.

NEM KERÜLHETEM MEG A SZÜGSÉGES PÁLYARÉSZEKET!!!

Túlélőként nem kempelhetek a tank számára elérhetetlen helyeken.
  • Nagylaci
    Én egyébként két dolgot tartanék be mindenképpen!
    Sosem esek pánikba.
    Mindig (De indig!!!) van nálam törülköző!
    :D :D :D
  • Nagylaci
    Közben dolgozni kellett jönnöm úgyhogy sajnálatos módon inaktívvá váltam a fórumban... :D
    Én speciel örülnék neki, hogy igazam lett csak nem értem, hogy miért is?! :)
    Az angol szöveget értem, de mi ez az ESL?!
    Én csak "hobbiból" játszom nem tudom ki készíthet ilyen szabályzatot?
  • Prof William
    A könyv részletesebb bemutatása - Ezt kihagytam.

Nagyon jó!
  • Prof William
    Örülök hogy tetszik... Mekkora marha vagyok amúgy hogy pont ebbe a topicba nem postoltam be ezt...

Tudom hogy nem teljesen idevaló de ezt filmet megéri majd megnézni!

Most találtam valamit mai nagyon zsír lessz ha elkészül....

Ha elkészül minden zombifan álma fog valóóra válni...

World War Z - Ebből a könyvből készül majd film. bár még elég kezdeti stádiumban van...

http://www.imdb.com/title/tt0816711/ - Ez a film...

Ez pedig a könyv honapja...

Nagyon profi...

Könyv

Ajánlom figyelmetekbe az oldalon lévő túléléskalkulátort ami pár kérdés után megmondja nektek mennyi esélyetek van túlélni a zombiinváziót. + vannak képzelt riportok is. :)

Ha jól megrendezik kellően nagy költségvetéssel, sztorival és színészekkel akkor valami atomkirálycsászár filmet lehet összehozni ebből!
  • w77d
    hát engem a nővérem csinálna ki, olyan special infected lenne belőle hogy beszarsz XD
  • dronkZero
    Ha így állsz hozzá, akkor tuti. :D

Túlélő kézikönyv úgy kezdődik, hogy "Egy dolgot kell nagyon erősen tudatosítani: TÚL FOGOM ÉLNI!" :)
  • chooselee
    Én a 3.-ról sem jutnék le szerintem, a sok vén zombi alattunk elkapna az 100%. :D
  • dronkZero
    Neked lett igazad.
    "- Avoiding a necessary path by using game flaws/exploits (i.e. Jumping off the roof spawn in No Mercy 1, Breaking the big metal door below the roof in No Mercy 3...etc)." - ESL szabályzat.

Továbbiakban nem kerülöm ki.
  • BAk3R
    én vagy lángszóróval vagy minigunnal a kézben mennék, szivarral a számban.
  • dronkZero

Én valami ilyesmit akartam összerakni, M16 mellé CQBra. Gagyi fotosop, csak úgy 2 perc alatt összedobáltam a dolgokat.
    Pontos nevét nem tudom(airsoft típusszáma van csak meg), valami integrált hangtompítós M4 variáns, +alsó markolat, rövid tár, reddot. Az még lehet, hogy a reddot így túl alacsonyan lesz...
    Aztán hogy mikor lesz belőle valami... Egyelőre az M16-om is betegeskedik fél éve már... :(
  • dronkZero
    Az mondjuk valóban nem rossz, amcsi gyalogsági kézikönyvben is "controlled pair" tüzelési módról írnak középtávra(~50-300m), két célzott egyes lövés gyorsan egymás után. Ez meg jobb, mert úgy általában minden más fegyver visszarúg, ugye. :)
  • Jim Morrison
    Pontosan :D
  • BAk3R
    itt most komolyan az a téma, hogy ha a világ elzombulna, akkor, hogy lehetne túlélni? :D
  • armageddon666
    füldugó minek? O.o
    --
    Én hiszek neked Nagyl4ci :D akkor majd AKval várom a hordát XD
  • Nagylaci
    Én elég sokat lőttem vele... Nem törne ketté hidd el! Ha normálisan megfogod akkor simán tudnád használni. Sorozatot meg senki nem tud úgy lőni vele, hogy a fegyver ne "táncoljon".
    Lásd Szomália és társai. Sajnos. Kis gyerekek tökéletesen kezelik az AK -t... :(
  • SötétBarom
    Elmondom mire van szükség: egy biciklire (lehetőleg valami strapabíróbb, nem ilyen országúti szemét), kis kaliberű félautomata lőfegyverre (minél könnyebb a lőszer annál jobb), egy közelharci fegyverre (egy "lobo"ra mondjuk - meghosszabbított és élezett gyalogsági ásó), víztisztító kapszulákra, svájcibicskára, iránytűre, domborzati térképre, füldugókra és minőségi bakancsra.. Kb ennyi. Ami még jól jöhet, de nehéz hozzájutni: cáparuha (pici fém gyűrűkből áll, nem lehet átharapni)
  • armageddon666
    így gondoltam ^^ az azért fasza :D nekem találták ki x)) AK valszeg kettétörne engem XD
  • Nagylaci
    Van visszarúgása, de az csak az első két lövés UTÁN fejti ki a hatását! Szóval tüzelsz, kilősz két lövedéket pontosan oda ahova célzol, és csak ezután kapod az AK -hoz viszonyítva kis lökést.
  • SötétBarom
    Bármi, amire szükséged lehet ilyen esetben :)
    Amúgy most olvasom a World War Z-t, és hihetetlen. Teljesen magával ragadott, hatalmas, és nagyon olvasmányos. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a zombis sztorikat..
  • armageddon666
    mikor a 80 zombi fut rád sztem nem a pontosság fog legjobban érdekelni :D

de am jól értelmeztem hogy annak a puskának első 2 lövésnél nincs visszarúgása? :D Counter-Strike 2-be örülnék ha betennék :D

am Tank kell >.< beépített hűtővel, pótaksikkal, kajával, piával, meg ha kifogyna pedállal :DDDD persze jó áttételezéssel xD
  • Blacksheep333
    Ilyen hozzáállással nem is! :D
  • Jim Morrison
    én nem olvastam, mi van benne ? :)
  • Nagylaci
    Azért ez csak ruszki fegyver ám! Igaz bonyolultabb mint az AK, de sokkal pontosabb mivel lényegesen kisebb a visszarúgás. Az pedig, hogy az Ak -nál macerásabb karbantartani az gyakorlatilag szinte minden más fegyverről elmondható... :) Ez még mindig nagyságrendekkel egyszerűbben kezelhető mint a nyugati csicsás "hájtek" fegyverek!
    A szinte visszarúgásmentes két lövéses "mini" sorozat pedig valami iszonyatosan hatékony!!!
  • SötétBarom
    Látszik, hogy egyikőtök sem olvasta a Zombie Survival Guide-ot :) Nem baj, én felkészültem :P
  • w77d
    ha zombi apokalipszis lenne, nagyon hamar hullák lennénk mind, fegyvert nem lenne időnk szerezni :D
  • Blacksheep333
    Ha zombi apokalipszis lenne, én bármilyen fegyvernek örülnek. :D
    De AK -nak a legjobban, olyat még találnék is, itt az ukrán határ mellett.:D Azzal mehetsz a lecsóban, dzsindzsásba, stb. :)
  • SötétBarom
    Én a nem vénnek való vidékből vinném magammal azt a sűrített levegős marhaölő izét. Az pont jó :D
  • chooselee
    Én is erre gondoltam rögtön!!! :D
  • armageddon666
    sok sikert mikor tankolnod kell :P
  • Doom 4

Én inkább ezt szerezném be zombi világvégéhez. ×Ð ß £¤£