Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zomgzerg sajnálhatod, hogy te ezt nem tudod átélni. Valószínûleg Zero nagyságrendekkel szórakozik jobban mint te az "acélidegeiddel"!
Hát igen a végkifejlet nem volt piskóta... 😊 Én már ott anyáztam, hogy ennyi játék oszt' megy az egész a levesbe amikor kezdett derengeni, hogy ha a távozó PSZH animációját látom akkor ez most sikerült. Egyébként azért fogadott el túlélõként mert a jármû rámpáján estem össze. Ehhez hasonló volt már a No Mercy -n is ahol elég ha a helikopter fellépõjén vagy már akkor is túlélted. Szóval (relatíve) odabent estem össze tehát nem voltam halott amikor kimentettek. Más kérdés, hogy a stáblistán szépen megemlékeztek rólam... 😊
Amúgy mekkora görény már, hogy még a végén is telibe szívat?! Én ott tobzódtam a PSZH mögött amikor nyílt a hátulja és így nem jutottam csak a feljáróig!!! Akkora horda jött a jármú bal eleje felõl, hogy meg sem próbáltam rájuk lõni.
Nekem az volt emlékezetes amikor a fináléban az elsõ tankkal fogócskát játszottam a pajta körül és közben azon izgultam, hogy lõjétek már ki mögülem a rohadékot! 😊
Megvan az elsõ pályám experten!
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
de köztudott tény..vannak a játékosok és a Wow-osok 😄
de ugy látom megint arra hajt.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Volt egy olyan szitu, az alagutas részen a riasztós ajtó után, hogy már fekete-fehéren éltem, a safehouse elõtti utolsó részen egy tank ugrott nekünk. Elkezdtem vonszolni magam a safehouse felé, közben haverjaimat szétszedte a tank, meg ránk rontott egy horda is. Az orruk elõtt tudtam bevágni az ajtót. Nagyon durva volt, pulzusom egekben, kezem elkezdett remegni... 😛 Kevés játék tudja ezt... 😊
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
a vélemény az, hogy lófing menet volt :|
aki játszik leftet multin adja már meg... egy magyarral sem taliztam eddig, csak orosz vagy német.
a Smokerek azok gyárkémények
a Boomerek azok McDonald's törzsvendégek
a Tankok azok gyúrósak
a Witchek meg... jah... akik most szakítottak a barátjukkal 😄 vagy csak simán depisek és sírniuk kell...
a sima zombik meg sima zombik...
@
Mint ahogy akik aznap kapucnis melegítõben mentek dolgozni azok meg hunterek lettek. 😊 Bár lehet hogy a kapucni csak késõbb mutálódott rájuk...
Amirõl beszéltem 7500LE, az alapból 70 fokon ment, terhelve 95, nagyon meghajtva meg 100-101-102-103-104-fagyás. 😊
Bocs az OFF-ért.
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
amúgy van egy fasza történetem még a demo idejébõl.
4 emberrel nagyon nekiestünk a játéknak. Hajnali 3 fele gondoltam kimegyek vizet inni. Mialatt mi játszottunk, húgom msn-en összebalhézott a pasijával, kiborult, elkezdett sírni. Én megyek ki konyhába, és csak azt hallom hogy valaki, valahol sír.
Hát mondanom se kell, a gyomrom egy fél métert mozdult el, úgy megijedtem <#idiota>#idiota>
magyarokkal is simán összekerülhetsz, csatlakozz a magyar goupokba, lejjebb írtam egyik hsz-ben - #1880
amúgy most nem fagyott ki... akk biztos rossz laggos szeró volt mikor nekem kifagyott.
amúgy ennek a multinál a fele orosz a coopban :S
Most pl csak én voltam az Airon, a többi 3 orosz vót 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Egy másik érdekesség azok akik valami dokumentációt keresnek a játékhoz itt az Official Game Guide pdf -ben 225 oldal. Persze tök angol az egész, de manapság már ennek a nyelvnek az ismerete úgyis megkerülhetetlen.
Game Guide
Szerintem barkácsolj egy ventit a bordákra, azt' annyi. Valami régi P2-es hûtõ tökéletes szvsz.
MSI 8600GT
Jobb oldalt látható lemezek az egész hátát beterítik! 😊
Rivatunert megnézem,thx.
rivatuner nevü progival kitudod írnia képernyõ sarkába h hány fokos a VGAd 😊
Tegnap megcsináltuk experten a dead airt,persze kétszer kifagyott így az achi-nak annyi. 😞 TF2 is fagyogat néha. Lehet a passzív hûtés miatt,bár van a házba két nagy venti...