Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagylaci
Egyáltalán hát mit akarsz te bizonyítani?! 😄 😄 😄
zomgzerg sajnálhatod, hogy te ezt nem tudod átélni. Valószínûleg Zero nagyságrendekkel szórakozik jobban mint te az "acélidegeiddel"!
Hát igen a végkifejlet nem volt piskóta... 😊 Én már ott anyáztam, hogy ennyi játék oszt' megy az egész a levesbe amikor kezdett derengeni, hogy ha a távozó PSZH animációját látom akkor ez most sikerült. Egyébként azért fogadott el túlélõként mert a jármû rámpáján estem össze. Ehhez hasonló volt már a No Mercy -n is ahol elég ha a helikopter fellépõjén vagy már akkor is túlélted. Szóval (relatíve) odabent estem össze tehát nem voltam halott amikor kimentettek. Más kérdés, hogy a stáblistán szépen megemlékeztek rólam... 😊
Amúgy mekkora görény már, hogy még a végén is telibe szívat?! Én ott tobzódtam a PSZH mögött amikor nyílt a hátulja és így nem jutottam csak a feljáróig!!! Akkora horda jött a jármú bal eleje felõl, hogy meg sem próbáltam rájuk lõni.
Nekem az volt emlékezetes amikor a fináléban az elsõ tankkal fogócskát játszottam a pajta körül és közben azon izgultam, hogy lõjétek már ki mögülem a rohadékot! 😊
Megvan az elsõ pályám experten!

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

zomgzerg
ha nem kap szegény életvezetési tanácsokat idekint meghalhat ha túlpörgeti magát a mesevilágbeli hörgõ zombikon

SimaSuna
az 1etlen olyan game ami igazán megfogott 😊

de köztudott tény..vannak a játékosok és a Wow-osok 😄
bertino
pedig közelmúltban volt bannolva a csóka tán.
de ugy látom megint arra hajt.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Rage47
ez hülyeség
zomgzerg
vagy add el a géped

zomgzerg
ha ilyen gyenge az idegrendszered menj el orvoshoz pirulákért

dronkZero
Na, ma sikerült a Blood Harvest is experten. Ketten éltük túl. Illetve hárman. Kicsit bugos. Tehát az egyik havert az utolsó tank ölte meg, egyértelmûen meghalt, nem kapott achi-t. Viszont a másik egy méterre a teherautótól esett össze. Õt aztán a stáblista veszteségként könyvelte el, de az achi-t megkapta. Fura. Nekem ezzel meglett a "What are you trying to prove?" 😊

Volt egy olyan szitu, az alagutas részen a riasztós ajtó után, hogy már fekete-fehéren éltem, a safehouse elõtti utolsó részen egy tank ugrott nekünk. Elkezdtem vonszolni magam a safehouse felé, közben haverjaimat szétszedte a tank, meg ránk rontott egy horda is. Az orruk elõtt tudtam bevágni az ajtót. Nagyon durva volt, pulzusom egekben, kezem elkezdett remegni... 😛 Kevés játék tudja ezt... 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Nagylaci
Hát igazából az egész játék egy "B" kategóriás horrorparódia. Lássuk be, hogy ezt a témát igen nehéz lenne véresen 😊 komolyan venni. A kamion meg tényleg elég sablon, de végül is lehetne akár a Konvojból is.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

SimaSuna
nekünk ez jött le 😊
dronkZero
De a akmionsofõr mondjuk eléggé sablon karakter a B kategóriás horrorokban. Mondjuk Francis mint motoros kb ugyanaz a szint.

bertino
csak egy megjegyzés volt részünkrõl <#wink>

dronkZero
Vagy bármelyik másik amcsi kamion a töbmillióból... Nem hiszem, hogy pont egy témához nem passzoló, B-kategóriás régi izét szednének elõ, mikor náluk ilyen a teherautó. Szinte mind. (Van még a függõleges homlokú dizájn is)

SimaSuna
akartam írni h tán nem a Convoy 😊
Prince23
Köszi! ez volt a gond akkor. már nem swappol.

bertino
fiam, azt ugye tudod, hogy a kamiont honnan copy-zták ? <#banplz>

Rage47
Options -> Video Options -> Multicore rendering disable
dronkZero
Nekem azt akkor csinálta, mikor a retekszar FarCry2 által hiányolt NVidia béta 180.akárhányas driver volt fenn. Amikor leszedtem és felraktam a régit, megjavult.

Prince23
Hát nekem mindegyik online pálya laggol 😞
Meg-meg áll pár másodpercig a kép.

Prince23
Nem talállak... új nekem eza steam :S
az én profilom steamen: logan8523

bertino
most toltam egyet egyi OGC szerveren valami idegenekkel no mercy-t normal-on
a vélemény az, hogy lófing menet volt :|

Rage47
általában ugyanaz ami sg-n
Prince23
Mik a steam profil nevetek?
aki játszik leftet multin adja már meg... egy magyarral sem taliztam eddig, csak orosz vagy német.

Dizson
Witch = szimpla emo. <#hehe>

w77d
a smokerek tipikus kocsmapatkányok 😄

armageddon666
a Hunterek azok ilyen drog dílerek
a Smokerek azok gyárkémények
a Boomerek azok McDonald's törzsvendégek
a Tankok azok gyúrósak
a Witchek meg... jah... akik most szakítottak a barátjukkal 😄 vagy csak simán depisek és sírniuk kell...
a sima zombik meg sima zombik...

@

Lehet hogy a Witchek olyan csajokból lettek akik épp a vírus kitörése elõtti napon szakítottak a barátjukkal... 😊

Mint ahogy akik aznap kapucnis melegítõben mentek dolgozni azok meg hunterek lettek. 😊 Bár lehet hogy a kapucni csak késõbb mutálódott rájuk...
dronkZero
Ehh, az szinte hideg... 😊

Amirõl beszéltem 7500LE, az alapból 70 fokon ment, terhelve 95, nagyon meghajtva meg 100-101-102-103-104-fagyás. 😊

zomgzerg
ez teljesen rendben van, vga sokkal többet is bírna

zorrobomber
<#idiota>

53 fok alapból.
Bocs az OFF-ért.

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Lehet rendszergondom lesz,TF2-ztem, kiléptem és csak 65 fokos volt.Azt olvastam az passzívnál még jó.

dronkZero
Jaja, valószínûleg már soha az életben nem fogom tudni megállni a röhögést egy síró kislány hallatán... 😛 😄

bertino
<#gonosz1>

macleod2005
Karácsonyra én is meglepem magam egy eredeti l4d-el 😊
amúgy van egy fasza történetem még a demo idejébõl.
4 emberrel nagyon nekiestünk a játéknak. Hajnali 3 fele gondoltam kimegyek vizet inni. Mialatt mi játszottunk, húgom msn-en összebalhézott a pasijával, kiborult, elkezdett sírni. Én megyek ki konyhába, és csak azt hallom hogy valaki, valahol sír.
Hát mondanom se kell, a gyomrom egy fél métert mozdult el, úgy megijedtem <#idiota>

bertino
na, már csatlakoztam én is.

Rage47
jah elég sok orosz van, és úgy vettem észre elég lámák olykor😄
magyarokkal is simán összekerülhetsz, csatlakozz a magyar goupokba, lejjebb írtam egyik hsz-ben - #1880
Prince23
😄

Ám tegnap este is a coop tagoknál minimum 1-2 orosz volt :S

dronkZero
Mer' hétköznap délben csak te érsz rá, a fõiskolások/egyetemisták, meg az oroszok... 😛 😄

Prince23
Azta de jó taktikusan játszottam az oroszokkal a Reptéren.
amúgy most nem fagyott ki... akk biztos rossz laggos szeró volt mikor nekem kifagyott.
amúgy ennek a multinál a fele orosz a coopban :S
Most pl csak én voltam az Airon, a többi 3 orosz vót 😄

Jim Morrison
Ezek szerint... 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Köszi a válaszokat...majd felrakom az SP3-as wint,meg miegymás.Remélem megoldja.

Nagylaci
Ebben az esetben a túlmelegedést talán kizárhatjuk. Nem hiszem, hogy ez egy procimelegítõ játék lenne. Nekem alig melegszik tõle a vas pedig "csak" egy Core 2 Duo E6400 + GF 7600GT. Szokásos dolgokat ellenõrizd. XP SP3 van -e vagy Vista SP1. Videodriver legújabb -e, Directx legújabb -e, nem fut e más olyan program ami a sávszélességedet "elviszi"?

Más játéknál egyszer sem fordult még elõ.

Nagylaci
A túlmelegedés azért érdekes probléma mert lássuk be ez a játék nem grafikailag üt nagyot, szóval ha ettõl túlmelegszik akkor más játékokban is tapasztalnod kellene a fagyásokat. Nekem még egyszer sem(!) fagyott ki a játék 32 bites Vista alatt.

Egy másik érdekesség azok akik valami dokumentációt keresnek a játékhoz itt az Official Game Guide pdf -ben 225 oldal. Persze tök angol az egész, de manapság már ennek a nyelvnek az ismerete úgyis megkerülhetetlen.

Game Guide

dronkZero
Everest-et is tudom még ajánlani, az a videokártyán túl még minden másnak is megmondja a hõmérsékletét, meg egymillió másik infót a géprõl.

Szerintem barkácsolj egy ventit a bordákra, azt' annyi. Valami régi P2-es hûtõ tökéletes szvsz.

Ennek a cseréjét inkább mellõzném! 😄
MSI 8600GT
Jobb oldalt látható lemezek az egész hátát beterítik! 😊
Rivatunert megnézem,thx.

SimaSuna
a ház oldalát vedd le...a passzívot cseréld ki aktívra...
rivatuner nevü progival kitudod írnia képernyõ sarkába h hány fokos a VGAd 😊
Source-os játékok nekem is fagyogatnak,lehet túlmelegszik a videókártyám.
Tegnap megcsináltuk experten a dead airt,persze kétszer kifagyott így az achi-nak annyi. 😞 TF2 is fagyogat néha. Lehet a passzív hûtés miatt,bár van a házba két nagy venti...

w77d
nekem ez a játék még sosem hibázott...