Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
expertet amúgy hanyagolom most, nem tudok órákat egy kampánnyal foglalkozni 😊
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Reggel felkelek, meló délutánig, hazajövök, elintézem amit muszáj, aztán zombihent hajnalig.
Na jó, azért család, barátok az más, rájuk szakítok idõt, de a demó óta nem vagyok képes mással játszani, ha leülök a gép elé. Meg zombis filmeket nézek néha... 😛
Kezdek megijedni... 😄
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Kiscsaj ott sír, erre haverom nekem:
-Úrísten, Rizs... Ott egy witch!
Az operációs rendszeren is túl...
dolgozok..erre Boomer bejelentkezik..feleszmélek..paze már itt is Zombik követnek?...
teljesen kiment a fejembõl h én írtam át xD
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Mondjuk nekem nem megy... 😛
én spec. el tudnék képzelni egy wart 😄 mondjuk...TS-en menne a duma:
Smokerrel kapd el! Neeeee, majd én hunterrel! Jöjjön már a kibszott boomer nem igaz! xD