6126
-
#2680 semmiképp nem feature mert túlzottan ki van centizve... szal irreálisan :D engineből fakad hogy az ember meg tud állni a 3 pixel széles csövön meg hasonlók... -
#2679 Egyrészt, szerintem ők ezt feature-nke szánták, nem bug.
Másrészt nem annyira kicsi a peccs, pályába nem lehet belepeccselni, cserélni kell. Szerintetek szinte az összes pályát. Az majdnem egy giga. -
#2678 egyszer amúgy az ajtókitörőst megcsináltuk (mondjuk csak kampányban)... ezt a Rendező úr egy Tankkal honorálta XDDD
szal azért nem olyan veszélyesek ezek...
itt valaki mutatta azt a ház megkerülőset is blood harvesten... namost azis eléggé kicentizett, meg így nem is kerül el az ember hordát. Onnan faszán le lehet zombival lökni az embereket, nagyon ugrálni sem tudnak... -
#2677 igen. :) pont így ^^
am szellőző az nagyon feltűnő és egyszerű volt, arról nem beszélve hogy ügyesen akár 80HP is maradt utána... ellenben a csőre még le lehet ugrani így is... csak marha macerás... nem éri meg a szenvedést :) -
sazuku #2676 :c -
#2675 Már 2 hónapja van kint a játék. Nem tartana sok ideig kijavítani ezeket a bugokat a fejlesztőknek. Már rég ki lehetett volna dobni egy kis updatet ami ezeket javítja.
Szerintem egyszer ki fogják őket javítani, hogy mikor azt nem tudom, de remélem minél hamarabb. Lehet, hogy csak a "Nagy Update" -ben. -
#2674 Nem tudom, hogy mit rinyáltok a "kikerülős" részeken. Általában elég nagy szopás a kikerülés is, ugrálni kell, elbasszák, lemarad egy, ütni kell egy percig az ajtót. Közben rájuk lehet okádni, meg lehet várni őket a másik oldalon, el lehet kapni az utolsót, stb. Nem rinyával oldódik meg a szitu, hanem ésszel. Haverokkal még nem okozott gondot megenni a vége előtt a "trükköző" partikat sem...
Meglepne, ha ezek a kikerülési lehetőségek nem szándékosan lennének belerakva. Semmiből nem tartott volna kitörölni, vagy akár csak tíz pixellel feljebb rakni azt az objektumot, amire fel lehet ugrani.
No Mercy-n is hiányzik a "leugrós" szellőző versusban. Azt direkte kiszedték. Tehát a többi szándékosan van benne hagyva.
Erősen kétlem, hogy hivatalosan ezt "javítani" fogják. Szokjatok hozzá.
Vagy várjátok meg az SDK-t és vegyétek ki belőle magatoknak... -
#2673 köszi szépen :D -
#2672 HBD! :) -
#2671 demó már rég nem müxik... -
sazuku #2670 oksa meg fogadom a tancsáod. -
#2669 ne a teljest töltsd le, hanem a demot. ha megy akkor vedd meg, mert ha a teljest levarezolod, akkor nem tudsz neten menni.. -
sazuku #2668 oksa :D tudtok jo hejet ahonan gyorsan lejöne? -
#2667 töltsdlenézdmeg -
sazuku #2666 768 ram gforce 6200 videokártya, proci 2.4 elég e hozá? -
#2665 a64 3000+, 512MB RAM, 6600GT. Ezen már jól fut. -
sazuku #2664 Valaki küldene linket arrol hoyg mien a gépigénye?
-
#2663 sztem nem volt az :) személy szerint banrendszert vezetnék be >.< legalább opcionális szinten :\ aztán akkor ki lehetne szűrni az ilyen farkakat. -
#2662 Hatalmas nagy vitákat lehetne folytatni a "kikerülős vs nem-kikerülős" témában. (szvsz lesz is amig a Valve ezeket a kis bugokat ki nem javitja)
De ez szemétség volt tőled. Miért kell neked igazságot szolgáltatnod?
:D -
#2661 Crescendo kikerülős témához: Tegnap az ellenfél csapat ki akarta kerülni a benzinkutas jelenetet no mercyn. Szerencsére volt náluk egy hely, átmentem, elindítottam a liftet, odavágtam az ajtóhoz a pipebombomat, aztán visszaálltam infectedbe. Gondolhatjátok mi lett a vége.. 2 percig se bírták.
Ha látjátok, hogy egy csapat ki akar kerülni egy crescendot, akkor ha van rá lehetőség indítsátok el! Mert megérdemlik l'oreal! -
#2660 Ha szerencséd van, be tudsz kerülni egy death toll versusba. -
#2659 összedobják, akkor még több exploit lesz benne :D -
Neoncsoves #2658 hát egyáltalán nem látszik meg... December 5 utcsó update, karácsonyra összedobhattak volna nekünk legalább +2 versus kampányt... -
sazuku #2657 hajátok vki le irnéá a gépigényét? -
#2656 most épp hogy a l4d-re koncentrálnak, a tf2-től csomó embert elvettek. -
BAk3R #2655 hát igen zavaróak ezek továbbra is, de, mint írtad; korrekt emberekkel megmarad a játékélmény. ezért is játszok szinte csak ismerősökkel. -
#2654 még csak most jött ki... majd lesz vele foglalkozva... most éppen a TF2 volt elhanyagolva, kidobnak rá valami class-updatet vagy valamit aztán megint L4D-re fognak ráállni ... gondolom javítják a megkerülős dolgokat ... (ami igazából egyik sem bug... egyszerűen a pályadesign miatt van ezekre lehetőség... szal javításuk macerás szerintem... láthatatlan falakkal meg nem lenne jó telenyomni :S)
nem kell parázni :\ jó játék ez, van benne lehetőség, nem fogják hagyni... nem kell random emberekkel játszani, vagy ha csalnak akkor votekick, vagy csak rájukhívni a hordát vagy valami... vagy csak kilépni... -
Neoncsoves #2653 TF2-höz képest nagyon el van ez a játék hanyagolva... -
#2652 Pont ezt akartam írni. Lehet, hogy jobban kiegyeznék néhány egymásba lógó textúrával vagy hasonlóval. Lassan tényleg kezd értelmetlen lenni az egész. Azért mi lehet annál nagyobb bug, hogy a játék lényegét képező eseményeket ki lehet hagyni?! Aztán az se semmi, hogy az infected playerek klónozni tudják magukat! A szó szoros értelmében ez persze nem bug hanem sokkal rosszabb mivel ez pedig a vs játékokat teszi tönkre. Ugyan a játék ettől függetlenül nagy kedvencem (korrekt játékostársakkal), de nekem óriási csalódás ez a rengeteg a játékot szinte élvezhetetlenné tevő hiba!!!
Az utolsó frissítés dec. 5. -e volt lassan ez is kezd azért bosszantani, hogy csak illene javítani ezeket a KAPITÁLIS hibákat. -
#2651 nagyjából addig amíg meg nem látják hogy a sok balfasz megveszi pc-n is a fallout meg gta4 patcheket pénzért aztán baszhatjuk. -
#2650 jól hangzik. -
Neoncsoves #2649 PC-re igen, XBOX-ra mikrofos pontos lesz -
#2648 Ezek a DLC-k ingyenesek lesznek majd a játékhoz? -
#2647 ebben a játékban a bug új értelmet nyert. Bugok azok a kibaszott kiskapuk, amit a sok hülye kihasznál hogy kikerülje a hordákat... -
#2646 Én sem igazán láttam bugot, de van aki azokat keresi, és akkor talál egy csomót. De melyik gameben nincs bug... -
sazuku #2645 Az öszintét meg valva én ki probáltam ezt a játékot.És szerintem nagyon jo kis játék ...Bug mentes nem program hibás stb.....és nagyon álethü ..... -
PunkZoli #2644 komolyan kéne egy copypaste komment az acclopoaknak, hogy érezzék, hogy kurvaanyjuk...
majd írok egy meghatót -
#2643 Micsóda hejesirás... -
#2642 ez nem leugatás, szimpla logika. -
#2641 fuckface XD