6126
  • armageddon666
    semmiképp nem feature mert túlzottan ki van centizve... szal irreálisan :D engineből fakad hogy az ember meg tud állni a 3 pixel széles csövön meg hasonlók...
  • dronkZero
    Egyrészt, szerintem ők ezt feature-nke szánták, nem bug.
    Másrészt nem annyira kicsi a peccs, pályába nem lehet belepeccselni, cserélni kell. Szerintetek szinte az összes pályát. Az majdnem egy giga.
  • armageddon666
    egyszer amúgy az ajtókitörőst megcsináltuk (mondjuk csak kampányban)... ezt a Rendező úr egy Tankkal honorálta XDDD

szal azért nem olyan veszélyesek ezek...

itt valaki mutatta azt a ház megkerülőset is blood harvesten... namost azis eléggé kicentizett, meg így nem is kerül el az ember hordát. Onnan faszán le lehet zombival lökni az embereket, nagyon ugrálni sem tudnak...
  • armageddon666
    igen. :) pont így ^^
    am szellőző az nagyon feltűnő és egyszerű volt, arról nem beszélve hogy ügyesen akár 80HP is maradt utána... ellenben a csőre még le lehet ugrani így is... csak marha macerás... nem éri meg a szenvedést :)
  • sazuku
    :c
  • Blacksheep333
    Már 2 hónapja van kint a játék. Nem tartana sok ideig kijavítani ezeket a bugokat a fejlesztőknek. Már rég ki lehetett volna dobni egy kis updatet ami ezeket javítja.
    Szerintem egyszer ki fogják őket javítani, hogy mikor azt nem tudom, de remélem minél hamarabb. Lehet, hogy csak a "Nagy Update" -ben.
  • dronkZero
    Nem tudom, hogy mit rinyáltok a "kikerülős" részeken. Általában elég nagy szopás a kikerülés is, ugrálni kell, elbasszák, lemarad egy, ütni kell egy percig az ajtót. Közben rájuk lehet okádni, meg lehet várni őket a másik oldalon, el lehet kapni az utolsót, stb. Nem rinyával oldódik meg a szitu, hanem ésszel. Haverokkal még nem okozott gondot megenni a vége előtt a "trükköző" partikat sem...
    Meglepne, ha ezek a kikerülési lehetőségek nem szándékosan lennének belerakva. Semmiből nem tartott volna kitörölni, vagy akár csak tíz pixellel feljebb rakni azt az objektumot, amire fel lehet ugrani.
    No Mercy-n is hiányzik a "leugrós" szellőző versusban. Azt direkte kiszedték. Tehát a többi szándékosan van benne hagyva.
    Erősen kétlem, hogy hivatalosan ezt "javítani" fogják. Szokjatok hozzá.
    Vagy várjátok meg az SDK-t és vegyétek ki belőle magatoknak...
  • w77d
    köszi szépen :D
  • SimaSuna #2672
    HBD! :)
  • armageddon666
    demó már rég nem müxik...
  • sazuku
    oksa meg fogadom a tancsáod.
  • w77d
    ne a teljest töltsd le, hanem a demot. ha megy akkor vedd meg, mert ha a teljest levarezolod, akkor nem tudsz neten menni..
  • sazuku
    oksa :D tudtok jo hejet ahonan gyorsan lejöne?
  • zomgzerg
    töltsdlenézdmeg
  • sazuku
    768 ram gforce 6200 videokártya, proci 2.4 elég e hozá?
  • XeeN
    a64 3000+, 512MB RAM, 6600GT. Ezen már jól fut.
  • sazuku
    Valaki küldene linket arrol hoyg mien a gépigénye?
  • armageddon666
    sztem nem volt az :) személy szerint banrendszert vezetnék be >.< legalább opcionális szinten :\ aztán akkor ki lehetne szűrni az ilyen farkakat.
  • Blacksheep333
    Hatalmas nagy vitákat lehetne folytatni a "kikerülős vs nem-kikerülős" témában. (szvsz lesz is amig a Valve ezeket a kis bugokat ki nem javitja)
    De ez szemétség volt tőled. Miért kell neked igazságot szolgáltatnod?
    :D
  • Twetr0x
    Crescendo kikerülős témához: Tegnap az ellenfél csapat ki akarta kerülni a benzinkutas jelenetet no mercyn. Szerencsére volt náluk egy hely, átmentem, elindítottam a liftet, odavágtam az ajtóhoz a pipebombomat, aztán visszaálltam infectedbe. Gondolhatjátok mi lett a vége.. 2 percig se bírták.

Ha látjátok, hogy egy csapat ki akar kerülni egy crescendot, akkor ha van rá lehetőség indítsátok el! Mert megérdemlik l'oreal!
  • Nohab
    Ha szerencséd van, be tudsz kerülni egy death toll versusba.
  • Rage47
    összedobják, akkor még több exploit lesz benne :D
  • Neoncsoves
    hát egyáltalán nem látszik meg... December 5 utcsó update, karácsonyra összedobhattak volna nekünk legalább +2 versus kampányt...
  • sazuku
    hajátok vki le irnéá a gépigényét?
  • Rage47
    most épp hogy a l4d-re koncentrálnak, a tf2-től csomó embert elvettek.
  • BAk3R
    hát igen zavaróak ezek továbbra is, de, mint írtad; korrekt emberekkel megmarad a játékélmény. ezért is játszok szinte csak ismerősökkel.
  • armageddon666
    még csak most jött ki... majd lesz vele foglalkozva... most éppen a TF2 volt elhanyagolva, kidobnak rá valami class-updatet vagy valamit aztán megint L4D-re fognak ráállni ... gondolom javítják a megkerülős dolgokat ... (ami igazából egyik sem bug... egyszerűen a pályadesign miatt van ezekre lehetőség... szal javításuk macerás szerintem... láthatatlan falakkal meg nem lenne jó telenyomni :S)

nem kell parázni :\ jó játék ez, van benne lehetőség, nem fogják hagyni... nem kell random emberekkel játszani, vagy ha csalnak akkor votekick, vagy csak rájukhívni a hordát vagy valami... vagy csak kilépni...
  • Neoncsoves
    TF2-höz képest nagyon el van ez a játék hanyagolva...
  • Nagylaci
    Pont ezt akartam írni. Lehet, hogy jobban kiegyeznék néhány egymásba lógó textúrával vagy hasonlóval. Lassan tényleg kezd értelmetlen lenni az egész. Azért mi lehet annál nagyobb bug, hogy a játék lényegét képező eseményeket ki lehet hagyni?! Aztán az se semmi, hogy az infected playerek klónozni tudják magukat! A szó szoros értelmében ez persze nem bug hanem sokkal rosszabb mivel ez pedig a vs játékokat teszi tönkre. Ugyan a játék ettől függetlenül nagy kedvencem (korrekt játékostársakkal), de nekem óriási csalódás ez a rengeteg a játékot szinte élvezhetetlenné tevő hiba!!!
    Az utolsó frissítés dec. 5. -e volt lassan ez is kezd azért bosszantani, hogy csak illene javítani ezeket a KAPITÁLIS hibákat.
  • zomgzerg
    nagyjából addig amíg meg nem látják hogy a sok balfasz megveszi pc-n is a fallout meg gta4 patcheket pénzért aztán baszhatjuk.
  • FlyHigh
    jól hangzik.
  • Neoncsoves
    PC-re igen, XBOX-ra mikrofos pontos lesz
  • FlyHigh
    Ezek a DLC-k ingyenesek lesznek majd a játékhoz?
  • w77d
    ebben a játékban a bug új értelmet nyert. Bugok azok a kibaszott kiskapuk, amit a sok hülye kihasznál hogy kikerülje a hordákat...
  • Rage47
    Én sem igazán láttam bugot, de van aki azokat keresi, és akkor talál egy csomót. De melyik gameben nincs bug...
  • sazuku
    Az öszintét meg valva én ki probáltam ezt a játékot.És szerintem nagyon jo kis játék ...Bug mentes nem program hibás stb.....és nagyon álethü .....
  • PunkZoli
    komolyan kéne egy copypaste komment az acclopoaknak, hogy érezzék, hogy kurvaanyjuk...

majd írok egy meghatót
  • XeeN
    Micsóda hejesirás...
  • bertino
    ez nem leugatás, szimpla logika.
  • w77d
    fuckface XD