6126
  • Neoncsoves
    Ezeknek kéne írni egy szivhezszóló szöveget amit majd lehet küldözgetni nekik... gondolok itt pl a chates szivatásokban volt a pedofíliával kapcsolatos törvénycikk...

Ön lopni próbált, ezért a XVIII. cikkely nevében Ön vagyon elleni bűncselekményt követett el. IP-címét rögzítettük, hamarosan értesítjük a hatóságokat. Amennyiben elhagyja lakhelyét, azzal csak súlyosbítja a vádat. Tudta-e ön, hogy lopással való próbálkozásért 6-12 évig terjedő büntetést kaphat? Ha menekülni próbál az rá tehet még 3-4 évet. Ezért megkérjük maradjon ott ahol van.
  • Neoncsoves
    Engem ezek a gyökerek egy ideje nem vesznek fel
  • BAk3R
    nem adja fel ez a fasz, már megint felvett egy új néven:

2009. január 22.
    13:11 - baker [HUN]: na azóta mi az új neved?
    13:11 - baker [HUN]: magyar péter?
    13:11 - baker [HUN]: kun béla?
    13:11 - baker [HUN]: rákosi mátyás?
    S T E A M @ community.[hu] is now Offline.

de már másodjára vesz fel, komolyan nem hiszem el, mostmár szívesen megroncsolnám az arcát.
  • reaper4
    kell is a kikapcsolódás
  • chooselee
    Első félévekben nekem is így volt. Kissé szarul ment az egyetem, de az esténkénti F.E.A.R. partyt nem hagytam ki.
  • zomgzerg
    tanulj meg csalni
  • Twetr0x
    én nem
  • Blacksheep333
    Itt mindenki ilyen szorgalmas? :D
  • BAk3R
    nekem meg még 30-án lesz az utsó vizsgám...addig nemigen lesz l4d.
  • w77d
    óó nekem vannak még UV-im, de minden este játszok valamit XD
  • chooselee
    Én ma végeztem az utolsó vizsgával, nem volt semmi móka régóta.De majd mától... :P
  • Jim Morrison
    Ha kiadják a héten, akkor töröld le a steamet gyorsan mindennel együtt aztán tedd a padlásra a PC-t. Akkor nyugodtan tanulhatsz :D
  • Jim Morrison
    Lehet, hogy az lesz
  • nameless1229
    Töröld le azt a hitvány wowot!!! XD
  • Neoncsoves
    A lényeg ne a héten adják ki mert szájbabashom a Valvét... nem akarok bekockulni felvételi előtt :D
  • armageddon666
    Death Toll meg Dead Air Versusnak örülnék először is >.< aztán HIVATALOS kampányoknak :\ és utólag az IGÉNYES custom communitys cuccoknak :)
  • Rage47
    jaja
  • zomgzerg
    rendszergazda jól összelopja a wow meg steam accountokat biztos :>
  • Prince23
    úristen
  • Jim Morrison
    itt vagyok a suliban, éppen számtechtermet cseréltünk és fent van a gépeken a Left 4 Dead :D (van WoW,Cod 2-5,Cs 1.6,NFS...)
  • SötétBarom
    Jah. Advanced meg normál az piskóta.. :D
  • bertino
    expert ?
    nekem se jött össze tul sokszor...
    de egyszer biztosan
  • SötétBarom
    De hogy? Mi folyamatosan ott szopjuk be, hogy egy smoker vagy egy hunter kiiktatja valamelyikünket, aztán nem tudjuk fölsegíteni egymást.. Ugye az AI általában az első tanknál beadja a külcsot (mind a kettő)..
  • XeeN
    Nem lehetetlen. Mi már sokszor nyertünk, igaz, 16 éves barátsággal és lan-os múlttal rendelkezünk.
  • SötétBarom
    Mi ketten még nem fejeztünk be kampányt experten, de 4-5 óra (beleértve a finálék restartjait :D)

Amúgy sztem experten lehetetlen ketten finálét nyerni.. :C
  • Tucker Case
    Akkor lehet bepróbálom, kéne valami változatosság a cs:s mellé. :)
  • dronkZero
    "Egy kamány coop-ban nehézségi szinttől függően 30 perc 1 óra körül mozog... "

Az első sikeres expert kampányom 5 óra fölött volt időtartamban... :D
    De hosszabb távon tényleg a fél-másfél óra az átlagos.
  • Nagylaci
    Egy kampány öt pályából áll. Négy "hagyományos" safe room -ból indulsz és a végén egy másikba kell bejutni. Az utolsó pálya spéci finálé ahol egy mentőjármű értesítése után addig kell bírni a folyamatos rohamot (meg két Tankot) amíg ki nem mentenek!
    Igen ismeretlenül is be tudsz csatlakozni a "Public" játékokba!
    Egy kamány coop-ban nehézségi szinttől függően 30 perc 1 óra körül mozog... (De ez sok mindenen múlik nehéz megmondani pontosan...) Versusban ez valamivel több általában.
    Ha valaki meghal akkor az coop -ban kicsit később "újraéled" egy bezárt szobában valahol a többiek kvázi megmentik őt. Versusban ha egy pályán meghalsz akkor annak a végéig halott is maradsz.
    Ha kilépsz és Public a játék akkor valaki előbb utóbb a helyedre kerül. Friends Only játéknál is jöhet valaki, de az csak a játékban maradtak barátja lehet.
  • Nagylaci
    Csak a coop -ot lehet négyen játszani! A versus -ban két csapat, 4-4 fős játszik egymás ellen. Először az egyik csinálja túlélőként és a másik csapat próbálja levadászni őket "főzombiként" aztán cserélnek. Túlélőként pontokat kapsz a teljesítményed alapján akinek a végén több van az győz. Egyébként nem bír egysíkúvá válni a dolog mert minden játékban vadi új szituációk állnak elő. Multiplayer FPS soha ilyen szórakoztató nem volt még az tuti! Nem létezik, hogy megbánod ha megveszed... :)
    Több mint egy hónapja versusozunk két pályán és maga a játék még mindig nem unalmas. Ha végre beindul majd az új pályák "gyártása" az pedig egyenesen maga lesz a multi. FPS Kánaán!
  • Tucker Case
    És ezek ilyen pugok, szal ismeretlenül is lehet csatlakozni a játékhoz? Ja és még valami, mennyi idő általában egy map? Ha valaki kilép vagy meghal akkor a többiek magukra maradnak?
  • BAk3R
    gecire a pörög a multi, jó easy-n azért nem annyira. sokan vagyunk l4d-sek. ha meg minden igaz akkor _rövid_ időn belül jön a DLC szal és lesznek új mapok, stb. valve-et ismerve karban lesz ez a game is tartva jól.
  • Tucker Case
    Gondolkodok rajta hogy megvegyem-e a játékot, mennyire pörög a multi? Nem lesz egysíkú egy idő után, főleg hogy csak 4-en lehet játszani?
  • SötétBarom
    Nem a bugra gondoltam, félreértetted :)
  • Prof William
    Hát van egy ilyen sejtésem. :)
  • dronkZero
    Gyanítom, hogy nem konkrét bug volt, hanem a publicon az átállogatós genyók. Most, hogy már csak úgy lehet átállni, ha már mindenki benn van, így nincs rá lehetőségük.

De waron sztem nem is akar senki átállni... :)
  • dronkZero
    Hát, azért a legutóbbi az 1:48 volt úgy, hogy mi nem értünk végig a pályákon... Azért két óra fölött van egy teljes kampány oda-vissza sztem...
  • Nohab
    Patch óta nem találkoztam ezzel a buggal.
  • Blacksheep333
    Másfél óra az egész. Rövidebb, mint egy Battlefield war vagy mint egy WoW Raid.
  • SötétBarom
    Hm. Akkor ez a warozás ilyen időmilliomos hobbi :|
  • Neoncsoves
    ó! te kocsog:D