6126
-
Neoncsoves #3040 Ezeknek kéne írni egy szivhezszóló szöveget amit majd lehet küldözgetni nekik... gondolok itt pl a chates szivatásokban volt a pedofíliával kapcsolatos törvénycikk...
Ön lopni próbált, ezért a XVIII. cikkely nevében Ön vagyon elleni bűncselekményt követett el. IP-címét rögzítettük, hamarosan értesítjük a hatóságokat. Amennyiben elhagyja lakhelyét, azzal csak súlyosbítja a vádat. Tudta-e ön, hogy lopással való próbálkozásért 6-12 évig terjedő büntetést kaphat? Ha menekülni próbál az rá tehet még 3-4 évet. Ezért megkérjük maradjon ott ahol van. -
Neoncsoves #3039 Engem ezek a gyökerek egy ideje nem vesznek fel -
BAk3R #3038 nem adja fel ez a fasz, már megint felvett egy új néven:
2009. január 22.
13:11 - baker [HUN]: na azóta mi az új neved?
13:11 - baker [HUN]: magyar péter?
13:11 - baker [HUN]: kun béla?
13:11 - baker [HUN]: rákosi mátyás?
S T E A M @ community.[hu] is now Offline.
de már másodjára vesz fel, komolyan nem hiszem el, mostmár szívesen megroncsolnám az arcát. -
#3037 kell is a kikapcsolódás -
chooselee #3036 Első félévekben nekem is így volt. Kissé szarul ment az egyetem, de az esténkénti F.E.A.R. partyt nem hagytam ki. -
#3035 tanulj meg csalni -
#3034 én nem -
#3033 Itt mindenki ilyen szorgalmas? :D -
BAk3R #3032 nekem meg még 30-án lesz az utsó vizsgám...addig nemigen lesz l4d. -
#3031 óó nekem vannak még UV-im, de minden este játszok valamit XD -
chooselee #3030 Én ma végeztem az utolsó vizsgával, nem volt semmi móka régóta.De majd mától... :P -
#3029 Ha kiadják a héten, akkor töröld le a steamet gyorsan mindennel együtt aztán tedd a padlásra a PC-t. Akkor nyugodtan tanulhatsz :D -
#3028 Lehet, hogy az lesz -
#3027 Töröld le azt a hitvány wowot!!! XD -
Neoncsoves #3026 A lényeg ne a héten adják ki mert szájbabashom a Valvét... nem akarok bekockulni felvételi előtt :D -
#3025 Death Toll meg Dead Air Versusnak örülnék először is >.< aztán HIVATALOS kampányoknak :\ és utólag az IGÉNYES custom communitys cuccoknak :) -
#3024 jaja -
#3023 rendszergazda jól összelopja a wow meg steam accountokat biztos :> -
#3022 úristen -
#3021 itt vagyok a suliban, éppen számtechtermet cseréltünk és fent van a gépeken a Left 4 Dead :D (van WoW,Cod 2-5,Cs 1.6,NFS...) -
#3020 Jah. Advanced meg normál az piskóta.. :D -
#3019 expert ?
nekem se jött össze tul sokszor...
de egyszer biztosan -
#3018 De hogy? Mi folyamatosan ott szopjuk be, hogy egy smoker vagy egy hunter kiiktatja valamelyikünket, aztán nem tudjuk fölsegíteni egymást.. Ugye az AI általában az első tanknál beadja a külcsot (mind a kettő).. -
#3017 Nem lehetetlen. Mi már sokszor nyertünk, igaz, 16 éves barátsággal és lan-os múlttal rendelkezünk. -
#3016 Mi ketten még nem fejeztünk be kampányt experten, de 4-5 óra (beleértve a finálék restartjait :D)
Amúgy sztem experten lehetetlen ketten finálét nyerni.. :C -
Tucker Case #3015 Akkor lehet bepróbálom, kéne valami változatosság a cs:s mellé. :) -
#3014 "Egy kamány coop-ban nehézségi szinttől függően 30 perc 1 óra körül mozog... "
Az első sikeres expert kampányom 5 óra fölött volt időtartamban... :D
De hosszabb távon tényleg a fél-másfél óra az átlagos. -
#3013 Egy kampány öt pályából áll. Négy "hagyományos" safe room -ból indulsz és a végén egy másikba kell bejutni. Az utolsó pálya spéci finálé ahol egy mentőjármű értesítése után addig kell bírni a folyamatos rohamot (meg két Tankot) amíg ki nem mentenek!
Igen ismeretlenül is be tudsz csatlakozni a "Public" játékokba!
Egy kamány coop-ban nehézségi szinttől függően 30 perc 1 óra körül mozog... (De ez sok mindenen múlik nehéz megmondani pontosan...) Versusban ez valamivel több általában.
Ha valaki meghal akkor az coop -ban kicsit később "újraéled" egy bezárt szobában valahol a többiek kvázi megmentik őt. Versusban ha egy pályán meghalsz akkor annak a végéig halott is maradsz.
Ha kilépsz és Public a játék akkor valaki előbb utóbb a helyedre kerül. Friends Only játéknál is jöhet valaki, de az csak a játékban maradtak barátja lehet. -
#3012 Csak a coop -ot lehet négyen játszani! A versus -ban két csapat, 4-4 fős játszik egymás ellen. Először az egyik csinálja túlélőként és a másik csapat próbálja levadászni őket "főzombiként" aztán cserélnek. Túlélőként pontokat kapsz a teljesítményed alapján akinek a végén több van az győz. Egyébként nem bír egysíkúvá válni a dolog mert minden játékban vadi új szituációk állnak elő. Multiplayer FPS soha ilyen szórakoztató nem volt még az tuti! Nem létezik, hogy megbánod ha megveszed... :)
Több mint egy hónapja versusozunk két pályán és maga a játék még mindig nem unalmas. Ha végre beindul majd az új pályák "gyártása" az pedig egyenesen maga lesz a multi. FPS Kánaán! -
Tucker Case #3011 És ezek ilyen pugok, szal ismeretlenül is lehet csatlakozni a játékhoz? Ja és még valami, mennyi idő általában egy map? Ha valaki kilép vagy meghal akkor a többiek magukra maradnak? -
BAk3R #3010 gecire a pörög a multi, jó easy-n azért nem annyira. sokan vagyunk l4d-sek. ha meg minden igaz akkor _rövid_ időn belül jön a DLC szal és lesznek új mapok, stb. valve-et ismerve karban lesz ez a game is tartva jól. -
Tucker Case #3009 Gondolkodok rajta hogy megvegyem-e a játékot, mennyire pörög a multi? Nem lesz egysíkú egy idő után, főleg hogy csak 4-en lehet játszani? -
#3008 Nem a bugra gondoltam, félreértetted :) -
Prof William #3007 Hát van egy ilyen sejtésem. :) -
#3006 Gyanítom, hogy nem konkrét bug volt, hanem a publicon az átállogatós genyók. Most, hogy már csak úgy lehet átállni, ha már mindenki benn van, így nincs rá lehetőségük.
De waron sztem nem is akar senki átállni... :) -
#3005 Hát, azért a legutóbbi az 1:48 volt úgy, hogy mi nem értünk végig a pályákon... Azért két óra fölött van egy teljes kampány oda-vissza sztem... -
#3004 Patch óta nem találkoztam ezzel a buggal. -
#3003 Másfél óra az egész. Rövidebb, mint egy Battlefield war vagy mint egy WoW Raid. -
#3002 Hm. Akkor ez a warozás ilyen időmilliomos hobbi :| -
Neoncsoves #3001 ó! te kocsog:D