Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
jogos 😄
lehet mégis felnézek multira... valami no mercyt kéne találni elejétõl... ilyen skilles magyar csapattal akik megvannak nélkülem is ha olyan szar vagyok mint érzem ^^

@

Nagylaci
Sötét szobákban általában egy-két zombi lézeng plusz itt található pipe bomb, molotov, pills, health, fegyver. A kiesõ részeket "használja" arra a játék, hogy a hordákat megjelenítse. Amúgy elég kiábrándító lenne, hogy az orrod elõtt megjelenik, 30 zombi... 😊 Egyébként meg nincs mit felfedezni (magán a pályán kívül) mert MINDEN változik gyakorlatilag ahányszor új játékot kezdesz.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Aquir
Örülj hogy emiatt (multi) sem lesz egyhangú játszanod elsõre xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

bertino
zombi mindenhol van... 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

armageddon666
az lehet de sok szoba van xD aztán nemtom hol van zombi és merre kell menni ^^ most am nem akarok multizni mert fáradt vagyok és nagyon lehúznám a csapatot :\ fõleg expertben... holnap nagyanyámnál leszek, de este majd megyek 😄DD

@

Nagylaci
Wazze... Tök lineáris. Inkább csak az egyes helyszínek trükkjeire nehezebb rájönni.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

armageddon666
eh... demóban jobb volt a szingli >.< itt msot nem segítenek >.< és ha halok akkor vége xD szal akkor marad a multi 😄 csak gáz hogy nemvágom merre kell menni <_< xD

@

bertino
hm.
én is mindig game in progress-t keresek, de ilyenekkel sose futottam még össze 😄
szerencsére.
sajna teamkillerekkel már sokat -.-'

Nagylaci
Mondom, hogy gyere játszani... 😄 Witchet én csak shotgunnal tudtam egy fejlövéssel kinyírni. Pedig a mesterlövész cuccal is sikerült fejbe lõnöm. De tovább jött.

armageddon666
bár csak demóban toltam de 10 óra expert után szerintem kicsit tudok...
fedezés, védés ha gáz van, witch elkerülése (bár point-blank HStõl elvileg megfekszik) meg bombák jókor használása... szal nemhiszem hogy gond lenne ^^

@

Nagylaci
Kedvencem amikor csak úgy csatlakozok ismeretlenekhez és azzal kezdik hogy hárman hétfelé szaladnak... 😊 Némi keserû röhögés közepette azonnal ki szoktam lépni. Sokáig úgysem jutnak.

w77d
sok hülye mégsem érti emg és egyedül elszalad fegyverért, aztán anyázik hogy miért nem segítünk...

Nagylaci
Gyertek játszani inkább! Karácsony ürügyén mindenki próbálja kihúzni magát a L4D -ezés 😊 alól!

Nem piszkálni akarlak (téged sem), de jó eséllyel nem tudsz... Én sem tudtam eleinte teszem hozzá gyorsan. Lõni azt biztosan tudsz az jön más FPS -ekbõl. De itt nagyon erõsen rágyúrtak a co-op játékmenetre ami más eddigi FPS -ekben ezen a szinten szerintem még soha nem volt jelen. Nem vicc, de nagyobb fokozaton (Advanced, Expert) szinte a halállal egyenlõ eltávolodni a többiektõl.

armageddon666
pálya kiismerés a lényeg 😊 taktikázni sztem tudok... FPS szinten :C meg 4fõs szinten... szal úgy nem lenne gond ... pályákat akarom kiismerni 😄 legalább úgy hogy merre kell menni xD

@

armageddon666
Demóval már toltam én is 😄
De azt is singleben kezdtem és sztem jó volt úgy is ^^
Mondjuk öcsém is ezt kapta szal inkább együtt megyünk majd 😄 így elsõ nekifutásra 😄

@

Nagylaci
Igaz. A botoktól semmit nem tanulsz a megfelelõ taktikáról. Viszont legalább a pályákat kiismerheted az tény.

Nagylaci
Köszönöm. Ezt tényleg nem ismertem.

😄 😄 😄

Prince23
Nem éri meg...é n is nem rég vettem meg, és rögtön multiba próbáltam ki. Eleinte csak kövesd a társaidat, azt elleszel így.

Aquir
L4D letöltés 50% 😊
én multiban nézem meg, a demóval már játszottam

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

armageddon666
na megvan a L4D ^^ most telepítem/töltöm steamrõl...
asszem majd elõször singleben megyek végig... hogy legyen fogalmam a pályákról valamelyest XD

@

Aquir
ajánlani tudom az iaro képfeltöltõt

Nagylaci
Ehe... Így már értem és igazad van. Egyébként be szoktam ilyenkor zárni a Firefoxot és egy kis programmal még töröltetem is a cache -fájlokat mert különben tényleg onnan nyitja meg pl. a képeket és nem lehetek biztos az eredményben. Igazából nekem nem is a képekkel volt a fõ gondom hanem azzal, hogy amíg nem találok egy olyan feltöltõ oldalt ahonnan az SG -n megjelennek a képek folyamatosan posztolgatnom kell. Ez nonszensz. Ebbõl a szempontból pedig tök mindegy, hogy az SG hibája a képek "eltûnése" vagy a feltöltött képet tároló oldalé.
Dehogy éreztem 😊 csak hülyén hangzott, hogy a képek nem léteztek. Amikor feltöltöttem õket még tuti biztos, hogy léteztek! Egy ideig meg is jelentek, de aztán egyszerûen nyomuk veszett.

Aquir
szerintem csak neked vagy nemtom, én kimásoltam a direkt linket a képhez, és nekem új ablakban frissítésre meg sehogy nem nyitja meg

mert van olyan hogy bizonyos oldalakról képet blokkol az sg, bár nekem a kimásolt címre sem jön be kép..
az lehet hogy neked ideiglenesen el van tárolva a kép és látod, és az összes többi embernél nem így van, nemtom

ha az elõzõt csesztetésnek érezted, akkor a semleges jelentésbõl magadnak okoztál egy negatívat. No offense 😊
Nem dupláztam, egyszerûen egy másik hozzászólást írtam amit neked válaszoltam (válasz erre gomb)..

Nagylaci
Ja... Ha nem két perce töltöttem volna fel õket és nem baromi régóta csinálnék ilyet még hajlamos is lennék elhinni, hogy igazad van! 😊 Gy.K.: a képek a direkt linkjükön azután is elérhetõek voltak, hogy itt már nem jelentek meg! Az meg, hogy egy fórumban a szerkesztés és, vagy törlés fizetõs VIP jog egyszerûen nevetséges. Amúgy hogy visszapasszoljam a csesztetést: 😊
Ha te VIP vagy mit duplázol?!

Viszont kivánom😊

Aquir
HTML próba topik
egyébként ahogy látom olyan képet hiába szúrsz be ami nem létezik

Aquir
L4D: karácsonyi ajándék volt, most töltöm <#vigyor>

Boldog Karajcsont! 😊

remélem el is olvassák, meg biztos nem csak te írsz. ez a megkerülõsdi nagyon cigányság.

bertino
jaja! 😊

w77d
Áldott Karácsonyt minden túlélõnek!!! 😄

Nagylaci
Kellemes Karácsonyt és zombikban gazdag Újévet minden Left 4 Dead játékosnak!

Nagylaci
Hát jó lenne ha javítanák tényleg! Azért experten mekkora könnyebbség kihagyni ezeket a részeket. Arról nem is beszélve, hogy versus módban az egyik legjobb támadási pont esik ki emiatt!

w77d
és mi van, ha te nem akarod, de a csapattársaid igen??? elõbb utóbb mindenki tudni fogja és annyi a játéknak. Írok nekik support-ba, hátha kijavítják ezeket gyorsan, nem kell tönkrecsítelni egy geci jó játékot...

armageddon666
akkor szopó mikor versusban te vagy a zombikkal a túlélõk meg ott mennek át 😊

@

ez most olyan, hogy ha nem akarod, akkor nem mész át ott... nem kötelezõ

Nagylaci
Személyes véleményem, hogy ezek figyelmetlen tesztelésbõl származó hibák! Az ajtó most így jobban belegondolva lehet, hogy tényleg azért törhetõ, hogy a zombik át tudjanak jönni rajta. Egyébként ezek elég lehetetlen hibák. Elvégre ha csak úgy keresztülsétálunk egy pályán akkor ebben hol az izgalom a JÁTÉK?! Jó lenne ha javítanák ezeket!

w77d
biztos lesz patch, amiben javítják õket, hiszen így a játék csak az értelmétt veszti el...

bertino
csak hát karácsony van, had ünnepeljenek õk is 😊

bertino
még az is meglehet.
idõvel viszont ha akarják, javítják ezeket.

armageddon666
sztem direkt van benne... alternatív útvonal xD
vagy a zombiknak van ^^

@

Nagylaci
Megmondom õszintén, hogy ez kezd kissé aggasztó lenni... 😊 Mégis mit fogunk csinálni ha szinte minden ilyen akadályról kiderül, hogy megkerülhetõ, átugorható stb??!! Ez ráadásul nem hiszem, hogy véletlen lenne vagy valami efféle. Csak nem tették véletlenül széttörhetõvé az ajtót? Vagy igen..?

Jim Morrison
<#worship><#taps>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Nagylaci
Na ismét sikerült egy okosságot tanulnom!és ez már van annyira hasznos mint Zero_hu felfedezése. No Mercy 3. pálya The Sewer. Egész a pálya elején van az a rész ahol a benzinkútnál (amit fel lehet robbantani) felszállsz arra az emelhetõ állványra beindítod és jön a horda. Na ezt is ki lehet hagyni teljes egészében! Mutatom:

Itt jövünk ki a térre, jobbra van a benzinkút, de mi arra menjünk amerre a célkereszt mutat.

Pontosan arra a kamion utánfutó és a fal között menjünk be a falig. Lesz ott egy lezárt fémajtó balra...

Erre gondolok ott balra a célkereszttõl ami olyan "redõnyös". 😊

Ezt az ajtót ÜSSÜK jobb klikkel (alap beállítás) addig amíg szét nem esik, és már mehetünk is tovább teljesen balhémentesen. Ezen a képen ott láthatóak az ajtó maradványai alant...

SötétBarom
szigor.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

zomgzerg
emos kis gecieken kívül

zomgzerg
van itt jó pedo topic? 😄

armageddon666
SG az tisztára magyar 4chan 😄 csak kevesebb képpel <_<

@

zomgzerg
a társaság messze van a legjobbtól, de itt vannak a legtöbben.

OFF
Egyáltalán nem arról van szó, hogy nem bírja ki valaki. Azért az nem létezik, hogy valaki ne bírjon ki havi 80 forintot.
Arról van szó, hogy egy olyan funkciót tesznek VIP függõvé ami SZERINTEM (tehát simán lehet, hogy nem így van) nem vonz új VIP elõfizetóket (vagy legfeljebb nagyon minimális mennyiségût), viszont nagyon hasznos funkció lenne, a fórum (és nem az egyének) érdekét szolgálná. Senki nem fog kifizetni egy fillért se egy olyan dologra, amitõl nem neki lesz jobb (csak a szerkesztésrõl beszélek és nem a többi vip funkcióról), hanem másoknak (akik olvassák a hozzászólását) és ez nem attól függ, hogy megengedheti-e magának.