6126
-
#3000 TÉÉÉÉÉK!!!! :D -
#2999 dehogynem. -
#2998 De nem cserélődnek fel az oldalak? -
#2997 Természetesen! :) -
#2996 Versusba? -
#2995 tegnap meg volt hülyülve a játék >.< minden pályán bedobott saferoom elé egy tankot... >.< Finálénál is XDDD hihetetlen :\ -
#2994 Hogy nézne ki?! Lenyomjátok a teljes kampányt aztán akinek a végén több pontja van az nyert. Ennyi... -
#2993 megölik egymást
ez az erőszakosság csúcsa
tilcsákbe -
#2992 Hogy néz ki itt egy war? -
#2991 Utána csináltunk egy public csapat ellen egy menetet és ott már 7000 fölött jártunk. -
BAk3R #2990 nem hiszem, hogy van ilyen ember :P -
#2989 Megértem... :) -
#2988 Jah. De még nem akarok róla beszélni.... :P -
#2987 6681??? ennyi pontot még nem is láttam :D -
#2986 Hú bazz...
Az azt jelenti, hogy nem sok pályát éltetek túl! Ők viszont párat biztosan... :( -
#2985 gyakorlat teszi a mestert. -
#2984 Túl vagyunk az első warunkon, 1485:6681-re buktunk a német AnneXation ellen. Kemények voltak, mi meg bénák. Kell még gyakorolni... -
Prof William #2983 Amúgy aki nincs megelégedve a játékkal attól szívesen megvenném accal-tokkal vonóval... Persze reális áron. -
#2982 egyetértek veled :)
úgyis javítják a hibákat, a valve azért odafigyel a supportra, ellenben rengeteg céggel -
PunkZoli #2981 nekem eltűntek a statok a communiniti oldalon O.o -
#2980 szerintem meg azért nem kéne minden ilyen apróságon elszomorodni :\ alapvetően nagyon jó játékokat csinálnak VALVEnál, a support is megvan, meg ezt a $=€-t leszámítva vásárlóbarátok is... Lehet hogy elfogult vagyok, de még azt is kinézném hogy a programozók szabadidejükben unatkoznak és azért csinálnak ilyen statokat meg hasonlókat :D jó mondjuk ezt én sem gondoltam komolyan >.<
Bugreport egy dolog, de azért nem kéne rinyálni szerintem :S lehet, mikor kifizetted a több mint 7000 pénzt valamiért, és nem úgy megy mint szeretnéd, de mikor egy teljesen ingyenes extrát alkotnak még hozzá... nincs miért csinálniuk ezt... enélkül is ugyanolyan életképes a játék, nem fogják többen megvenni mert van stat... szal ha épp nem jött össze akkor ne akadjunk már ki :)
---
Myrddraal által írt bug már problémásabb és tényleg olyan hogy nem kéne ... de az ilyeneket meg gyorsan kijavítják :) -
#2979 "Csak beijesztettek minket, hogy ők ilyet is tudnak." :DD -
#2978 Hát a múltkori húzásuk sem volt piskóta. A pár napja kiadott DoD/TF2 update miatt 1 napig nem lehetett dod-ozni, mert a linuxos szerverekre be sem engedett a lépni,többin meg pikk-pakk befagyott, vagy hibaüzivel kivágott. Másnapra már okés lett, de lehet le kéne tesztelni a dolgokat mielőtt kinyomják :) -
chooselee #2977 Lehet épp azért kapcsolták le, mert "enyhe" finomításra szorul! :P -
#2976 Hát ez hihetetlen! Már nem is elérhető az új statisztikai oldal a steamen. Meglehetősen kezd kínos lenni az amit néhány dologgal kapcsolatban a készítők művelnek. Ráadásul nem is arról van szó, hogy annyira hiányozna ez az oldal. Hanem ha már újítanak valamit, az legalább nagyjából működhetne is... :( -
#2975 Zerot ismerem, be is jelöltük egymást még anno. asszem 3 BT tag az ismerősöm is steamen -
#2974 megérzés :D sokszor hülyeség miatt bukjuk el meg hasonlók :S -
#2973 Aha a klánunk.
Steam ID
Honnan tudod, hogy lowok vagytok, mikor még nem játszottatok csak egymással és nincs viszonyítási alapotok?:)
Nekünk is szombaton lesz az első meccsünk.
Sikerült megoldani a problémámat, be kellett kapcsolni a V-sync -et. :) -
#2972 BT? az valami klán? :D "izmosabb" alatt azt értettem hasonló szintű :D lowok vagyunk még... meg azok is maradunk xD vagy botok ellen ? O.o -
#2971 Játszatok a BT ellen! -
#2970 Jaj De megakarom szerzni eredetiben és nyomni veletek...
Amúgy megtaláltam a tőkéletes fegyvert zombi apokalipszisre csak még fejlesszék ki... Tehát 1 távcsőves meg 1 ilyen azt mindent túlélhetsz. Már csak élelem kell...
-
#2969 ezt amúgy hol lehet megnézni? :) -
BAk3R #2968 nemtom engem nem érdekel az a plusz stat, elvan az ott magában. -
#2967 én steamen körbeszólok, kreálok egy lobbyt, aztán azon toljuk >.< mondjuk legutóbb leléptek már :\ nem a megszokott ellen volt >.< kéne valami kicsit izmosabb ellen azért... mert akik ellen így szoktunk nem a legjobbak :D megvariálni meg nem akarjuk mert ahogy 4en szoktunk lenni úgy már kezdünk összeszokni... -
#2966 Ebben igazad van, hülyék közül én is kilépek (Tegnap este amikor játszottunk a két csávó aki belépett hozzánk szinte egyáltalán semmit nem segített nekünk, de most attól még nem kúrom el a ti játékotokat is, hogy ezzel amúgy halálra idegesítenek.), de itt az van, hogy mindegy mennyire jó a játék vagy nem jó, a vesztes csapat előbb-utóbb elkezd elszállingózni!
"Hát ez a public játék sajátsága." Nagyon igaz. Az emberek idióták. Úgy 90% -ban. -
#2965 Hát ez a public játék sajátsága. Én is kilépkedek. Nem veszíteni nem tudok, hanem nem szeretek idiótákkal játszani.
Most is. NM, 1. pálya, az égő kamion mellé, az ajtó elé olyan öt méterre rakta a wiccset. Majdnem belerohantam(na jó, azért olyan 15 méterről észrevettem), a többiek tudták hol van. Ők a ház felől jöttek, én elfutottam a fal mellett, be a sarokba. A háromból kettő sikeresen vette az akadályt, és elfutott a wiccs mellett, a harmadik meglőtte(!). Aztán odarohant ő is a sarokba hozzánk. Amíg őt leszedte a wiccs, addig kettőnkre ráugrott két hunter. A negyedik, utolsó talpon lévő csóka először lelövi a wiccset (eddig rendben), aztán halál nyugodtan betáraz, meg elkezdi élesztgetni azt, akit lecsapott a wiccs. Miközben nekünk tépik a belünket, a háta mögött tőle kb 1.5 meg 3 méterre... Aztán észreveszi a dolgot (ja, kb a 3mal arrébb lévő szomszédom is hallotta, úgy ráüvöltöttem VOIPon - előtte kétszer szóltam neki normálisan), lecsapja őket, és hátat fordítva a világnak elkezd engem éleszteni. Már mikor köeledett, láttam a háta mögött a szmókert...
Na, ilyenekből 3 perc is sok, nemhogy egy teljes kampány.
Ezért akarok warozni. Ott nincs meccsről lelépés, meg nincsenek hülyék. -
#2964 Jól elfórumozok magammal... :D
Szóval a statisztikák első negatív "hozománya"!
Ha az egyértelműen vesztes csapat tagjaként a vége előtt kilépsz a játékból versusban akkor azt nem könyveli el vesztes játékként. Persze, hogy mindenki kilépeget ha ilyen egyszerűen javítható a statisztika. Lehet, hogy sok baj lesz még ezzel a statisztika dologgal! -
#2963 Bocsánat a több hozzászólásért, de hát ez van...
Szóval ez az új statisztika tökéletesen és teljesen működésképtelen. Egyszerűen nem értem mit művel a VALVE?! Persze mindenki követ el hibákat, de ez már messze az alatti teljesítmény tőlük mint amit megszoktunk.
Most, hogy játszottam néhányat egyértelmű, hogy a statisztikák jelentős része nem működik, vagy "csak" orbitális marhaságokat mutat! :)
Annyira nem hiányzott ez a statisztika, hogy ilyen bétának sem nevezhető állapotban tegyék elérhetővé. A steam fórumán kapnak is érte rendesen. -
#2962 LOL
Fir Play?!
Fordítom:
Erdei Fenyő Játék! (kb.)
LOL, hogy nem lehet szerkeszteni... -
#2961 Attól teljesen megőrülök, hogy a versus teljesen értelmetlen ha nem ismerősökkel játszik az ember. Ha valamelyik csapat jobb a másiknál akkor szépen kilépegetnek az emberek. Szinte egyfolytában botok vannak meg cserélődnek a játékosok. Hogy az emberek mennyire nem tudnak veszíteni az csodálatos. Amúgy most játszottam egy olyat, hogy a NM 2. pályáján 2 tankot és 2 witchet adott. Az első csapatot szétszedtük így, mi viszont tudtuk hol vannak ezek az extra infectedek és ezért túléltük! Ennyit a fir play -ről... (Mondjuk az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a 2. witch a tier2 -es fegyverek előtt dekkolt. Mi bevállaltuk a jó fegyverekért, a másik csapat nem merte. Innentől persze nekünk ez nagy előny volt)