Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
Ja, ezt ismerem, elég karcsú... 😛
(Ehehe, 0.3%-ban benne vagyok a Genocidest-tel... 😄 )

Inkább ilyesmire gondoltam...

Tehát most, hogy megvan az achi, fingom nem lesz róla, mennyi zombit ölök meg. Pl mikor érem el az egymilliót? Egy magyarországnyit? 😛
Na meg a játékidõt is csak heti szinten figyeli, ha jól láttam...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Nagylaci
Ez is érdekes, de nem erre gondolt. Arra gondolt, hogy a saját statisztikáidat miért nem jegyzi folyamatosan? Pl. hány zombit nyírtál ki, hány headashotod van stb...

Nekem mát megvan a "SAFETY FIRST" 😄

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

armageddon666
képet. még nincs meg :S illetve remélem már megvan, de még nem tudok róla XD

@

van global stat: http://www.steampowered.com/status/l4d/
vagy nem tudom, hogy erre gondoltál-e

Nagylaci
Nem gond. Téves volt a címzés, ilyen van.
Ja! Amikor ez a Zoli srác tegnap a kis fülkében elkezdett csesztetni, hogy mér' mentem be elétek az konkrétan úgy történt, hogy lehányt a boomer ettõl ugye átmentem csigába és 80%-os vakba. Ez még ugye nem is nagy gond, de szinte azonnal kikapott egy smoker amit persze rögtön kilõttetek. Viszont az eredmény az lett, hogy ott álltam vakon, nyomorékan köztetek meg a horda között. Erre a Zoli elkezd csesztetni, hogy menjek már elõletek, mi bajom van nekem?! Hát a tököm kivolt... 😄

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

dronkZero
Jaj, bocs... Hirtelen annyi ismerõs lett Steamen, hogy keverem a szezont a faszommal... 😛 Zolira gondoltam valóban... Most nézem az aláírásod is... Bocs mégegyszer.

Nagylaci
Én ugyan nem b@szogatok senkit unalmamban! Összekeversz valakivel! A tûzvonalba rohangálás az tényleg összejön néha, de azért az sem annyiszor, hogy baromi zavaró lenne. Nem a Zoli vagyok aki folyton ütögetett unalmában... Attól én is falra másznék.
Igen általában engem kapott el a smoker behúzott a boomer elé onnan meg nincs tovább, de ezzel nem sokat tudtam kezdeni.

dronkZero
Szerintem a szárny jobb. Ott is folyton azt nyaltuk be, hogy lehányt mindig egy boomer. Ha a szárnyon vagyunk, akkor a horda után a gép mögött a lõszer felé tobzódik mindig a 3 dög, meg valahonnan jön a tank. A kisbossokat hamar le kéne darálni, és akkor lenne idõnk a tankkal szórakozni. Csak általában leokádtak valakit, vagy valamelyikünket elkapta valami dög... Ezek tankkal együtt nem nagyon jók...

Meg te is leszokhatnál az unalmadban baszogatásunkról, meg tûzvonalba rohangálásodról...

Nagylaci
Igen, amikor megkaptad néztem is hogy te aztán nem aprózod! 😊 Azt viszont most sem értem, hogy amikor kérted, hogy egyedül nyírd ki a tankot akkor a többiek mért nem hagyták?! Engem majdnem kinyírt mert nem akartam rálõni! 😄
Amúgy ez a ma hajnali finálé kilátástalan volt... Amikor a tankkal együtt ennyire jól ránk zavarja a smokert, boomert, huntert akkor még advanceden se nagyon sikerül néha.

dronkZero
Tegnap este meglett az 53595 zombis achi.

Lassan elfogynak a megszerezhetõ cuccok... Kár, hogy tovább nem számolja. Kéne egy global stat, mint a BF2-ben.

w77d
ne legyél gonosz vele, õ csak egy tinilány, akivel kibaszott a pasija XD

Prince23
Mondjuk egy shotgun fejest xD

w77d
a witch-hez oda kéne menni és adni neki egy papírzsepit XD

mér lenne 3 keze? jóvan az.

Prince23
Nagyon bírom ezt a játékot bakker😄
Fõleg mikor meglátunk egy witchet, úgy kezeljük mint egy kész csodát, egy földreszállt angyalt, s töprengünk, csodálkozunk, lõjjük le eme csodát... végül meglévõ korrekt gondolkodás után végül tüzelünk rá...
hát kész feelinget ad ez az hangulati elem, érzés 😊)

Twetr0x
Nem a sima fertõzöttek fejlõdtek speciálissá. A legtöbb ember sima fertõzött lett, néhányan meg speciálisak. Inkább az a fura, hogy Zoey-nak 3 keze van a No Mercy poszteren.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

w77d
nna az ütne XD

Nohab
Mekkora lenne már, ha egy tank szakítaná ki belülrõl az ajtót 😄
Myrddraal
Ha jól rémlik, anno 100 dolcsi volt valve complete pack, szal "pöttyet" úgy olcsóbb volt...

bertino
tökjo, hogy a saját kérdésed megválasztoltad 😄
nah off off.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ez most nemtom, hogy jön ide, de én azt akkor sem venném meg ha atomerõmûvem lenne. egyrészt annyira biztos, hogy nem kötne le az a multi, mint l4d, másrészrõl annyit nem adnék azért az optimizálaltaln bughalmazért. csakis l4d.

bertino
gta4et csak atomerõmûvel rendelkezõknek éri meg megvenni.

viszont a gta4 13k az eddigi 11800 helyett :S

armageddon666
eddig mennyibe fájt a Valve complete? mert most csak 89 euró, és forintba átszámolva olcsóbban jött ki mint amennyi korábban rémlett...

@

Myrddraal
De jó, már euróban vannak az árak steam-en...<#szomoru1>

Nekem boomer és hunter.

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Myrddraal
Nekem már volt hunter is, szal sztem tök random.

dronkZero
Szerintem azért, mert a hunternek nincs hangja alapból, csak akkor kezd hörögni, amikor leguggol. Viszont a dingdong csóka nem csinál semmit, csak álldogál, amíg ki nem nyitjuk az ajtót. Viszont olyan cucc kell, aminek van hangja.

Szerintem...

Én is csak smokert és boomert láttam még.

w77d
amúgy a dingdong csávó kinek mivé szokott átváltozni? nekem legtöbbször smokerré. Hunter még egyszer sem lett nekem belõle..

nem jön valaki játszani?

w77d
dehogynem, csak rejtett indulatokkal és túlélõösztönnel párosulva XD

dronkZero
Én annyira nem... Általában szét szoktam lõni a fejét, az meg nem a túláradó szimpátiám megnyilvánulása, asszem... 😛

w77d
birom a csókát... Ding-dong, ding dong XD

w77d
No Mercy

Prince23
Kéne indítani egy szavazást, hogy kinek melyik kampány tetszik... nekem amúgy a Dead Air.

dronkZero
Apróság...
Az sem passzol, hogy az intróban meglepõdnek, hogy "they are changing". tehát olyan 2 hét után újféle zombikká kezdenek változni a fertõzöttek.

De a Death Tollban a harangozós csóka azonnal speciális zombivá változik.

w77d
a riasztó csak megzavarja õket, mert téged támadnak nem a verdát. A pipe bomb kifejezetten vonza õket valamiért, mert ha olyan hatása lenne, mint a kocsiriasztónak, akkor csak mindegyik megindulna mint az õrült 😄

Rage47
riasztóra is gerjednek, meg kb. mindenre ami éles hangot ad ki
w77d
amúgy ezek a zombik vajon miért gerjednek a pipe bomb-ra? XD

w77d
ma valahogy nem volt szerencsém a szerverekkel, gyakorta megszakadt velük a kapcsolat 😞

Prince23
Asszem ilyen eset is volt már minimum egyszer... de én mikor elkezdtem gémelni elõször, az elsõ két napokban mindig akkor dobtam mikor füldübörgõ jelzõzene elkezdett rinyálni nekem, és ekkor má dobtam is (kiismerve a mapokat h hol jönnek a zombik) az adott helyre 😄 Csak túl hamar.
De mosmá megkell várni... látni kell azt😄

bertino
ja, mert mire észreveszed, hogy jönnek, már le is zuztak <#idiota>
nálam is sokszor elõfordul.

Prince23
Igen ezt tudom, de akkorára mikor dobom már csak 5-6 zombira jutott csak... általában lekésem a szitut.

w77d
hát az hogy warez...

ott az offtopic erre, ne ide.

Fókameister
bocsi tudom nem itt a helye de sürgõs felraktam a skidrow verziót de ahogy elinditanám a játékot ujraindul a gép :S mi lehet a gond a segitséget elõre is köszönöm

na midnegy, mostmár zsírul megy, azért felvettelek amúgy

Nagylaci
Szerintem valójában akkor semmi gond nem volt nekem is szokott hasonlót csinálni ilyenkor estefelé amikor mindenki játszik néha alig akar szervert találni.

Rage47
áh az biztos nem gond.
most jó, szerintem az volt a gond h asztalról volt indítva ikonnal, ha ez lehetséges h gond volt.