6126
-
#2880 Jah, és nem automata, hanem fél-automata. :) -
#2879 azt nem tom hogy ebbe hogy fér el a 7/8/10 darab töltény? >.< valahogy olyan kicsinek tűnik :\ -
#2878 Egyébként ha már az M16 -ost nemrég olyan szépen kielemeztük akkor nézzük a shotgunt ami a játékban szerepel. Ez egy Benelli M4 Super 90 vagy M1014 vagy Joint-Service Shotgun(JSCS).
Olasz gyártmány, de a legismertebb felhasználója az Egyesült Államok haditengerészete... :) -
#2877 Ha ennek a bácsinak bejön akkor nekem is jó lesz! :D Talán a játék legerősebb fegyvere az auto shotgun. Hátránya, hogy nagyobb távolságból nem tudjuk leszedni a huntert és a smokert! (legalábbis elég gyorsan nem)
-
#2876 én inkább shotgun párti vagyok XD
a géppityu hamar kifogy... -
#2875 én a ratatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatataaaaaa feelinget szeretem a távcsöves helyett
de télleg -
#2874 hamachi? fölösleges... -
#2873 Ezzel van pár probléma! Távolról azokat a zombikat lehet leszedni amiket egy totál kezdő egy darab pisztollyal is le tud amúgy szedni. A játék egyik legnagyobb nehézsége éppen a horda amit viszont ezzel a fegyverrel alig lehet eltakarítani. Ennek ellenére pisztollyal és ütögetéssel leküzdhető. Azonban a Hunting rifle -vel felszerelt játékosnak van egy nagyon nagy hibája! Amikor beindul egy brutális horda és segíteni kellene a társaknak (hunter, smoker) akkor egyszerűen nem tudja elég gyorsan "kilőni" magát ahhoz, hogy a többiek ne szenvedjenek jelentős mennyiségű sebzést különösen experten. Egyszerűbben a HR -es :) emberke a kritikus pillanatokban kénytelen hagyni meghalni a társait mert a hordával "tökölődik"! -
#2872 minek játszanék hamachin, mikor van ezernyi szerver o.O -
#2871 ÉN a távcsövest szeretem a legjobban a játékban, mert messziről leszedem őket. Ha meg jön a horda hátrálok és pisztollyal lövök. Az a baj hogy nincs senki aki jönne hamachin játszani. -
#2870 Hát igen... Ha már megvettem inkább a hivatalos szervereken játszom! :) -
BAk3R #2869 bocs de nem megyek törtre. -
#2868 Lehet találni olyan tört szervereket, ahol Advancedben ill Experten is lehet játszani. Szerintem sokkal izgalmasabb mindekettőn a játék, mint normálon. Mindkét fél számára. -
BAk3R #2867 de nem, hanem lenne választási lehetőség. lehetne mindenféle fokozaton nyomni a versust, majd eldöntik, hogy min játszanak, nem feltétlen expert. mért csak normalon a jó? -
#2866 halálos egy lövés. még akkor is ha a kezét találod el a zombinak... -
#2865 Ezt, hogy érted?! Már, hogy egy lövéssel kicsinálna egy special infected -et? Mert gondolom, hogy egy szimpla zombit azonnal kicsinál! -
#2864 Akkor én is szeretném, ha több golyó lenne a tárban és tényleg halálos lenne egy lövés. -
#2863 Expert tényleg durva lenne, de ki lehetne egyensúlyozni a csapatok közötti tudáskülönbséget a nehézségi szint állításával! Arra jó lenne.
Hunting rifle?! Hát bocsánat, de szerintem magasan a legrosszabb fegyver a játékban. Persze elismerem lehet, hogy csak én nem tudok vele játszani! -
#2862 Tartok tőle, hogy experten esélytelenek lennének a legjobbak is.. Az még botok ellen is kurva nehéz, ha még emberek irányítanák a special-öket, akkor vége. Bár lehet hogy csak nekem tűnik nehéznek, hiszen mindig csak ketten nyomjuk...
BTW van itt még olyan, aki szerint a távcsöves a beszt?? :D -
BAk3R #2861 igazából én azt nem értem, hogy az mért jó, hogy only normal lett a versus? -
#2860 Valójában egyetértek veled, de lássuk be, hogy a hibák kezdik teljesen nevetségessé tenni a játékot úgyhogy igazából már az is nagy dolog lenne ha azt a két vs. kampányt CSAK szabályosan lehetne játszani.
Tank meg elég vicces, hogy a kezdeti nagy és ijesztő ellenfélből mostanra, hogy már sok a "profi" játékos mekkora egy rakás szerencsétlenség lett. :) Jóformán csak szerencsével lehet vele nagy kárt okozni a túlélők között. -
BAk3R #2859 nem fogadnék rá, hogy lesz. -
PunkZoli #2858 szerintem nem érdemes most, várj egy leértékelésre a steamen -
#2857 Most hol lehet megvenni a legolcsóbban? -
BAk3R #2856 karácsonyi háttérképek -
Neoncsoves #2855 én nem, kiadhatnák a kib*szott L4D SDK+Hammer-t, végre több pályán lehessen versusozni, mert ez a 2 kampány édes kevés, főleg hogy a világ fele már survivorként kikerüli a hordákat, persze egymás seggét folyton figyelik, tehát esélytelen. volt h tankkal futottam velük szembe (nem lehett semerre elmenni :\) erre kb fél perc alatt szarrálőttek ugy h beálltak egymás mellé sotival és lőttek lőttek lőttek folyamatosan -
#2854 Nagyon úgy néz ki, hogy tényleg lesz valami még a héten, de ez nem az első DLC -lesz hanem csak patch a PC verzió hibáira. Szóval amit ki lehetett hámozni az, hogy a DLC -k kizárólag egyszerre jelennek, meg majd Xbox360 -ra és PC -re. Viszont ez most csak PC -s cucc lesz. Tehát újdonság jó eséllyel egyenlőre semmi, viszont talán kevesebb hiba. Én kiegyeznék ezzel a verzióval. :) -
#2853 hajrá :D -
BAk3R #2852 ismerősöm most az IP-jét próbálja megszerezni, ha meglesz igencsak megbánja az életét a kis fasz. -
Neoncsoves #2851 Péntek fele lesz update szerintem, és akkor már egybekötik egy ingyeneshétvégével... -
PunkZoli #2850 btw ha jól tudom 8 ezer forint vagy mennyi után már rendőrségi ügy, lopás esetén... de még senkit nem hallottam volna, hogy eljárást indít... egyszer azt kéne már, mint precedens, de akit ugye meglopnak az egy balfasz, ergo nem fogja érteni amit az előbb írtam, mert csak a nyála csöpög, és úgy sem tudna elolvasni ennyi betüt -
#2849 nem olyan hangulatomban vagyok most ;)
nem szeretek állandóan csak anyázni, napjában többször megunja az ember... -
#2848 Miért nem tudtad egyszerűen elküldeni a faszba? -
#2847 -
Neoncsoves #2846 lol -
#2845 nah a végén majdnem összehaverkodtam vele XD
Never tell your password to anyone.
V A L V E @ instructor.net: Üdvözlöm! Magyar Péter vagyok a magyar steam csoporttól!
white77dream: hello
V A L V E @ instructor.net: A steamen van egy új keylogger
V A L V E @ instructor.net: ami sok steam accountot megfertőzött
white77dream: igen?
V A L V E @ instructor.net: A tiedre is felmehet a hacker
V A L V E @ instructor.net: bármikor ellophatja az accountját!
white77dream: az bebaszna
V A L V E @ instructor.net: letöröljük az accountjáról a keyloggert
V A L V E @ instructor.net: hogy megtarthassa a továbbiakban is accountját!
white77dream: csak nyugodtan
V A L V E @ instructor.net: kezdhetjük a műveletet?
white77dream: kezdhetjük
V A L V E @ instructor.net: a művelet 5 percet vesz igénybe
V A L V E @ instructor.net: a művelethez szükséges a felhasználónév és az ahoz tartozó password
V A L V E @ instructor.net: művelet teljesen veszélytelen és gyors!
white77dream: idézek a steam csoporttól: Never tell your password to anyone. Hányszor próbálják emg még kiszedni az emberekből a jelszavukat istenem...... te is inkább törődnél mással, mondjuk becsületes munkával, vagy megkérnéd anyukádat hogy csináljon neked vacsit
white77dream: ez nem jött be ;)
white77dream: eleve ezzel a névvel már több netes oldalon fent vagy te hülye XD
V A L V E @ instructor.net: ok
V A L V E @ instructor.net: melyiken?:D
white77dream: pl sg fórumon röhögtünk rajtad egy jót már párszor XD
white77dream: amúgy most komolyan: volt aki bedőlt ennek a dumának? :)
V A L V E @ instructor.net: de még is va accountom:)
V A L V E @ instructor.net: igen.
white77dream: beszarás XD
V A L V E @ instructor.net: :)
white77dream: én nem tudlak utálni ezért, ha hülye az ember, haljon meg XD
V A L V E @ instructor.net: jajaaja én is eztmondom
V A L V E @ instructor.net: aki hülye haljon meg:D
V A L V E @ instructor.net: mindig ezt mondom
V A L V E @ instructor.net: nah csácsá
white77dream: nem mondom, hogy sok sikert, de valami hasonlót :D
white77dream: csá
V A L V E @ instructor.net: :D
V A L V E @ instructor.net is now Offline.
-
#2844 pivot zombie survival guide part 1 -
#2843 csak haverokkal illetve általuk hozott emberekkel játszom, szal ilyesmi nem nagyon fordul elő... egyszer volt hogy ott vagyunk a liftes kocsinál, a csávó meg elkószált valahova egy molotovért és elkapta valami smoker vagy mi -.- persze zombik jöttek rendesen meg a fél pálya égett, szal otthagytuk :\ de általában visszamentünk az emberekért :D finálénál mondjuk :D tank épp lecsapta egyik embert, aztán megöljük, jön helikopter meg a zombik, 2en mennek a kopterhez, egyik már benne van, másikat smoker elhúzza a faszba, rám jönnek a zombik, de aztán sikerült csak felszednem a földről a csávót, a helikopterből visszament az ember a smokereshez, aztán faszán kijutottunk mind a 4en ^^ -
#2842 valszeg nem látod, de itt lóbálom a kezem XD -
Prof William #2841 Ebből is látszik hogy a Botok néha emberségesebbek mint az emberi társaink. :)
Tegye fel a kezét az akit már tépett rommá hunter miközben az emberi társai tőlle 2 méterre vígan mentették a saját bőrüket. :)