Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Ehehe, 0.3%-ban benne vagyok a Genocidest-tel... 😄 )
Inkább ilyesmire gondoltam...
Tehát most, hogy megvan az achi, fingom nem lesz róla, mennyi zombit ölök meg. Pl mikor érem el az egymilliót? Egy magyarországnyit? 😛
Na meg a játékidõt is csak heti szinten figyeli, ha jól láttam...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Nekem mát megvan a "SAFETY FIRST" 😄
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
vagy nem tudom, hogy erre gondoltál-e
Ja! Amikor ez a Zoli srác tegnap a kis fülkében elkezdett csesztetni, hogy mér' mentem be elétek az konkrétan úgy történt, hogy lehányt a boomer ettõl ugye átmentem csigába és 80%-os vakba. Ez még ugye nem is nagy gond, de szinte azonnal kikapott egy smoker amit persze rögtön kilõttetek. Viszont az eredmény az lett, hogy ott álltam vakon, nyomorékan köztetek meg a horda között. Erre a Zoli elkezd csesztetni, hogy menjek már elõletek, mi bajom van nekem?! Hát a tököm kivolt... 😄
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Igen általában engem kapott el a smoker behúzott a boomer elé onnan meg nincs tovább, de ezzel nem sokat tudtam kezdeni.
Meg te is leszokhatnál az unalmadban baszogatásunkról, meg tûzvonalba rohangálásodról...
Amúgy ez a ma hajnali finálé kilátástalan volt... Amikor a tankkal együtt ennyire jól ránk zavarja a smokert, boomert, huntert akkor még advanceden se nagyon sikerül néha.
Lassan elfogynak a megszerezhetõ cuccok... Kár, hogy tovább nem számolja. Kéne egy global stat, mint a BF2-ben.
Fõleg mikor meglátunk egy witchet, úgy kezeljük mint egy kész csodát, egy földreszállt angyalt, s töprengünk, csodálkozunk, lõjjük le eme csodát... végül meglévõ korrekt gondolkodás után végül tüzelünk rá...
hát kész feelinget ad ez az hangulati elem, érzés 😊)
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
nah off off.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
@
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Szerintem...
Én is csak smokert és boomert láttam még.
Az sem passzol, hogy az intróban meglepõdnek, hogy "they are changing". tehát olyan 2 hét után újféle zombikká kezdenek változni a fertõzöttek.
De a Death Tollban a harangozós csóka azonnal speciális zombivá változik.
De mosmá megkell várni... látni kell azt😄
nálam is sokszor elõfordul.