Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár szokott fagyogatni netezés közbe nektek?
olyankor gyorsan keresek másik szervert, ha nagyon gázos.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
UI.: Thompson nincs is... 😊 Alapfegyver Uzi, lassú shoti. Jófegyver: M16, gyors shoti, távcsöves puska.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
mert amin én voltam az valami quickmatch vagy quick searchebõl töltött be...
Ja és thomsonnal voltam elõször😊)
nagyon bejött az fegyó😊
Életbe nem játszottam még coop modot, csak most elõször 😄
Jött utánunk vmi hajó, asszem uccsó pálya volt... én tartottam fel a zombikat a végén... egy élte túl az egészet összességében...
Remélem hosszas életû lesz a multiba.
majd elkéne kezdjem a singlet...
Én az "I hate..." dumáit bírom, MINDENT utál. 😊 No Mercy liftjében néha mond olyat, hogy "I hate elevators. And helicopters, and hospitals and doctors..." 😄
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
vannak a zombik...
+ 5 magasabb rendü zomby
(Smoker, Boomer, Hunter, (w)Bitch, Tank)
Smoker: a nyelvével megragad és megfojt, ha lelövöd köögnöd kell a bûztõl...
Boomer: nyúlósnyálas telebacikkal köpése van..fúúj
Hunter: ugráló bolha...letámad és marcangol...hamar végezz vele..
Witch: tuti emós fajta, mert csak bõg...ha rávilágítol magadra haragítod és elkezd marcangolni... (jól nézne ki ha bugyija tanga lett volna)
Tank: böhömnbagy állat...sok spenóttol és a rendszeres nemi élettõl vaskos darab..kerüld messzirõl mert ha leállsz vele pofozkodni, a rövidebbet húzod...õ a "fõ" ellenség a zombik után 😊
akkor van szívás ha ebbõl az 5 "versus"-ból 3 1xre jelenik meg...ha nem tart össze a csapat..akkor vége 😊
Zoey: jó segge van 😊
Bill: veterán harcos...illik a szöveg hozzá
Louis: félõõõs 😊
Francis: eszméletlen szövege van..amolyan belevaló fickó...
csak az intro-ba kell megnézni.nagyon +tetszett az imizse 😊
Xbox 360 manual
Persze értelemszerûen az irányítás és pár dolog különbözik. De azért több mint a semmi... Pc -n vajon mért nincs ha a boxosoknak van?!
de ok most már.
látom steames a telepítése...nekem ez még új 😄
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Nekem amúgy inkább a szintek fináléjai jönnek be leginkább. Ott magasabb fokozaton néha tényleg csak egy hajszálon múlik, hogy megúszod -e a mókát vagy nem. Ezt valami kegyetlenül eltalálták!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
milyen kicsi a világ <#idiota>#idiota> <#vigyor>#vigyor> <#smile>#smile>
sose legyen vasárnap házkörüli dolgotok 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Egyébként meg: #1777
Itt a válasz: MAGYAR SZERVEREK
fent a keresésénél beállíthatod a játékot, országot, szervert, láthatod hol és hányan vannak bent stb.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
hát a legparásabb hely, ahol eddig jártam a gameban, minden kétséget kizáróan ez volt. de tetszett is ez a rész, mert bárhonnan jöhettek és nem is mult sokon, hogy tuléljük... a 2 kanna üzemanyag(?) ellenére. <#zavart2>#zavart2>
ezt meg csak azért, mert szerintem a tûz elég konkrét a játékban.
Lényeg viszont az, hogy az adott termék (az L4D-t csak példaként hoztam) az adott idõben az aktuális értékéhez képest néhány száz, vagy 1-2-3 ezer forinttal többe fog kerülni(mert egyesek szerint 1USD = 1 EUR :S).
Jobban járunk (jártunk volna), ha marad az USD.