6126
-
#2760 Hm. Zombi világvégéhez nem ajánlanám... :)
"Szerkezete lényegesen bonyolultabb, ezért karbantartása és javítása körülményesebb."
Hangsúly a karbantartáson. Ha már javítani kell, akkor baxhatod, de az, hogy a tisztítás-olajozás is körülményes, az már nagy baj.
De ez még hagyján, de mivel sokkal precízebb is a belseje az AKnál, lehet, hogy két puskatussal fejre odabaszás közt szétesik az egész...
Egyébként ezért nem vinnék G36-ot sem. Valami magyar katona volt kiküldetésen, ahol G36okat kaptak, és nagyon ki volt akadva a tisztításon. Meg is találtam.
Kicsit hosszú, de tanulságos. -
#2759 Tényleg nem rossz! :D Elnézést mindenkitől, hogy közben kissé átmentünk fegyverismereti topikba!
Viszont akkor már nem bírom ki, hogy be ne linkeljem a világ talán legjobb gépkarabélyát ami egyben rondaságban is alaposan odatesz az AK -nak! :D
Tessék megsasolni a "természetesen" orosz AN–94 "Abakan" gépkarabélyt. Zombi apokalipszishez csak és kizárólag ezt vinném magammal. Persze nézegetni ne nagyon kelljen... :D
Itt meg elolvashatjátok, hogy sacc/kb miért is gondolom ezt:
AN-94 Wikipedia -
#2758 Keresgéltem a full konzolparancs-listában, de nem találtam. Pedig határozottan emlékszem egy "mittudomén_fill_tím_botokkal 1" jellegű parancsra. Talán valamelyik .cfg fájlban láttam, nem tudom.
Olyat találtam, hogy "sb_all_bot_team 0" de ez pont az ellentéte, hogy csak botokból álljon a csapat.
Hm... Ezt ki kéne próbálni. Lehet, hogy 1-re állítva mennének maguktól a botok végig a pályán? Az nem hangzik rosszul, versusra gyakorlásnak kiváló lenne... -
#2757 SR-47
Ez nagyon tetszik!
1.
2.
3.
4. -
#2756 Köszi :) -
#2755 Engedélyezd a konzolt aztán játék közben használd a:
kick Francis
parancsot. Természetesen a név helyére írd azt akit ki akarsz rúgni. -
#2754 Megvolt (kórházas chapter 2. pályán) de utána a pálya közepén újra éled (vmelyik szobából jött ki mikor elmentünk előtte) -
#2753 lőjétek szét kezdéskor a safe roomban:D -
#2752 Az AI irányította csapattársakat nem lehet valahogy kikapcsolni? Mert 3an játszanánk és nem kell a 4. AI játékos. -
#2751 Ha zombiinvázió lenne, akkor én inkább valami nagy tárkapacitású fegyverrel mennék... valami rövidebbel, mert L4D alapján elég gyakran kerülünk közelharcba, nameg a szűk helyek miatt :D ja és legyen minnél megbízhatóbb >.<
bár lehet hogy zombiinvázió esetén inkább az lenne a meghatározóbb hogy mit talál az ember >.< van egy olyan érzésem hogy IRL nem heverne ott a metróban az M16, meg a hasonlók :D -
#2750 de köcsögök vagytok :\ most miért nem tudtok segíteni neki?
CSUNYAMACSKA: kijelölöd a fileokat és nyomsz egy Shift+del-t utána egy entert gyorsan... nem lesz több gondod :) -
#2749 már akinek. -
#2748 Mikor jön máa aDLC? kéne új map, s legfőképpen új fegyverek. már uncsi így:( -
Prof William #2747 Na egy ilyen fegyóval bátran nekivágnék a zombiinváziónak. :) -
#2746 Hú bazz... Azon az oldalon amit te linkeltél akkora a káosz, hogy szinte azonnal meguntam a kibogozását! :)
Természetesen mindegyik típusnak vannak különböző célokra módosított "alváltozatai" na az általad belinkelt oldalon ebből csinálnak akkora kavarást, hogy az követhetetlen.
Amit én linkeltem az a (természetesen némi kavarás után) hivatalos gyártó weboldala. Ők meg már csak tudják... :D -
#2745 Szívesen! Ha már érdeklődünk a fegyverek iránt érdekes ugye, hogy a világ talán legjobb mesterlövész puskáját mi magyarok terveztük, fejlesztettük, gyártjuk! Ezt amúgy látom, hogy sejtetted eddig is csak ezt az új típust nem ismerted.
Amúgy nem értem, hogy ez miért nem kap nagyobb propagandát! Ennek az országnak manapság nagyon kellene, hogy büszke lehessen magára, erre nem is tudja a többség, hogy mi ilyet is tudunk!
Egyébként a régebbi gepárdokról itt találsz hivatalos információt szintén a gyártó oldalán:
SERO termékek
Érdemes megnézni, egyéb oldalakon gyakoriak a tévedések! -
#2744 EZT az M6-ost nem láttam még, mert amit linkeltem, ott is van egy elvileg M6-os, de az valahogy abszolúte máshogy néz ki. Kezdve azzal, hogy ott a markolat előtt van a tár. Fura... -
#2743 Hm. Elég durva lett.
Én ezekben a változatokban ismertem, és főleg az M1 volt a lelki szemeim előtt... Ezt az M6-ost még nem is láttam, köszi. -
#2742 Na szép. Pedig még emlegeted is. Mondjuk szándékosan olyan képet linkeltem amin vissza van tolva a csöve. És tényleg tankra lőnek vele, meg vasbeton falakra, meg helikopterekre, stb... :D
Szóval ez annyira Gepárd, hogy az már hiúz... Ő kérem szépen a GM6 Lynx! Kevesen ismerik és a neten is nehéz utánajárni pedig világviszonylatban is elismert fegyverről van szó!
Itt lehet művelődni róla:
GM6 Lynx -
#2741 Hehe, hát ezt nem ismerem, de a tárból ítélve az a minimum, hogy tankra lőnek vele... :) Viszont ahhoz meg rövidke a csöve, legalábbis ilyen Barretthez meg Gepárdhoz képest...
Mi ez? :)
-
#2740 Rá se ismerek már :D
ez nem az osztrák (vagy belga) fegyver akar lenni? -
BAk3R #2739 te itt ne bazmegeljél ember, húzzál az offtopicba, nehogy neked álljon már feljebb. amúgy is olyan faszságot kérdezel amire a nagytesó 1 perc alatt megtalálja a választ. -
#2738 :)
A fegyvereket illetően betegesen egyetértünk... Az alap Steyr tényleg elég nyomi! De a kiegészítőkkel igazi High-Tech vadállat lesz belőle!
És ha már belementünk a témába akkor tessék megmondani de gyorsan, hogy milyen fegyver látható ezen a képen! :D
-
#2737 gecibuta vagy. -
#2736 erre valahogy számítottam XD -
#2735 bazdmeg te a jo ****** dat -
#2734 nincs kedvünk wareztémázgatni ebben a topikban, ezért van egy külön topik erre a célra. menj át oda, mi nem értünk a warezverzióhoz -
#2733 bammeg menj már át az Off topicba és ott kérdezd. Mi megvettük, kifizettük és nem szívesen támogatjuk a warezt.. -
#2732 most mi roszat tetem azal hogy meg kérdeztem mond már el -
#2731 akor el mondanátok léccccciiiiveeesss? -
#2730 pontos leírás: bemész mondjuk Media Markt-ba, leveszed a játékot szépen a polcról, odamész a pénztárhoz, illedelmesen köszönsz, fizetsz, hazamész, telepíted és játszol ;) -
#2729 Ahhh, köszi! Már nagyon baxta az agyam, hogy nem ugrik be... :) -
#2728 csak ezt mond el és már tüzök is -
#2727 ez már überlol:D inkább nem szólok semmit, mert még én kapok büntit -
#2726 de részleteseben mond mmár el psl már ugy játszanák a fehér fájlokat vayg miket? :c -
#2725 nem god hanem Lord of War, és Nicolas Cage :D -
#2724 bontsd ki a fájlokat, de mostmár tényleg off -
#2723 Lécives mondjátok el : / -
#2722 Off totyik -
#2721 Hali le töltöttem ezt a játékot de igy töltöte le ezzel mit kell teni hoyg kel fel tenni ?:S