Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Cirka 4 óra után fagyott le nekem... lehet túlmelegedett a procim 😞

bertino
soha még.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Prince23
Értem, de lefagyott onlinban... arra céloztam ezzel😊
bár szokott fagyogatni netezés közbe nektek?

w77d
a lagg nem túlmelegedés hanem net hiba...

Prince23
Mer már azt hittem valami túl melegedett a gépemnél 😄

bertino
de, van amikor igen, bár elenyészõ.
olyankor gyorsan keresek másik szervert, ha nagyon gázos.

Prince23
Nektek nem laggol a játék onlineban?
meg egyszer lefagyott...

Rage47
még nem hallottam olyat, aki megbánta volna :p
SimaSuna
nemtudom h ki hogy van vele, de nekem nagyon bejött a game...örülök h megvettem a gamét 😊
Nagylaci
Story igazából nincs. Van négy "fejezet" mind a négy tartalmaz négy "sima" safe house -tól safe house -ig tartó menekülõs pályát illetve egy finálét ahol egy viszonylag kis területen a mentõalakulatot rádión értesítve addig kell tartanod magad amíg meg nem jön a segítség és leléptek. Ezen az utolsó pályán rádiózás után nincs "újraéledés" aki meghalt az nem menekül meg... Hatalmas játék!!! 😊

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Nagylaci
Meg velem... 😄 A végleges nickem Yossarian Nekem is ki kellett szállnom mert fürdetni kellett a gyereket! 😄 😄 😄

UI.: Thompson nincs is... 😊 Alapfegyver Uzi, lassú shoti. Jófegyver: M16, gyors shoti, távcsöves puska.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Prince23
Igazi Coopba sztorit követve én is szeretnék játszani...

mert amin én voltam az valami quickmatch vagy quick searchebõl töltött be...
Ja és thomsonnal voltam elõször😊)
nagyon bejött az fegyó😊

SimaSuna
Csoozlee és haverjaival gaméztunk Experten...
élmény volt 😊
Myrddraal
Elvileg mind a 4 kampány egy külön kis horror múvi. De amúgy ugyanaz mint a coop csak botokkal.

Rage47
annyi a történet, hogy megfertõzõdtek az emberek, ti meg immunisak vagytok, és túlélõsdit játszotok 😊
Myrddraal
"and cops and lawyers and..." szóval nem sok mindenkivel van kibékülve 😄

Prince23
De van neki külön története nem? a single-nek...

Prince23
Ja és Coop-ba nyomhatnuk együtt, mi magyar sg-sek 😊
Életbe nem játszottam még coop modot, csak most elõször 😄

Rage47
nehogy elkezdd a single-t😄 az csak multi botokkal...
Prince23
na most jöttem ki multiból! eszméletlen.... itt van segítés stb. nagyon jó multis gém, megérte hogy megvettem! 😄
Jött utánunk vmi hajó, asszem uccsó pálya volt... én tartottam fel a zombikat a végén... egy élte túl az egészet összességében...
Remélem hosszas életû lesz a multiba.

majd elkéne kezdjem a singlet...

dronkZero
Hehe, Francis kemény csávó, csak buta, mint a fõõ'd 😊

Én az "I hate..." dumáit bírom, MINDENT utál. 😊 No Mercy liftjében néha mond olyat, hogy "I hate elevators. And helicopters, and hospitals and doctors..." 😄

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Rage47
am. tényleg nem kell könyv, minden pofonegyszerû, és leírnak mindent játék közben 😊
SimaSuna
kézikönyvbe felesleges leírni már dolgokat..

vannak a zombik...
+ 5 magasabb rendü zomby

(Smoker, Boomer, Hunter, (w)Bitch, Tank)

Smoker: a nyelvével megragad és megfojt, ha lelövöd köögnöd kell a bûztõl...
Boomer: nyúlósnyálas telebacikkal köpése van..fúúj
Hunter: ugráló bolha...letámad és marcangol...hamar végezz vele..
Witch: tuti emós fajta, mert csak bõg...ha rávilágítol magadra haragítod és elkezd marcangolni... (jól nézne ki ha bugyija tanga lett volna)
Tank: böhömnbagy állat...sok spenóttol és a rendszeres nemi élettõl vaskos darab..kerüld messzirõl mert ha leállsz vele pofozkodni, a rövidebbet húzod...õ a "fõ" ellenség a zombik után 😊

akkor van szívás ha ebbõl az 5 "versus"-ból 3 1xre jelenik meg...ha nem tart össze a csapat..akkor vége 😊

Zoey: jó segge van 😊
Bill: veterán harcos...illik a szöveg hozzá
Louis: félõõõs 😊
Francis: eszméletlen szövege van..amolyan belevaló fickó...
csak az intro-ba kell megnézni.nagyon +tetszett az imizse 😊
Nagylaci
Kicsit régi megállapítás, de válaszolni akartam rá. Ívben ugró hunter nemtom' micsoda, smoker néha tényleg átnyúl fura módon ojjektumokon, de a tank az nem gyorsul be... Egyszerûen te lassulsz ahogy fogy az életerõd! Persze ez úgy jön le hogy -relatíve- a tank gyorsul egyszer csak.

w77d
hehejj megvan az új monitorom egy T240HD.. ezen egy picit jobban át lehet érezni a menetet 1920x1200-ban XD

Nagylaci
Innen leszedheted az Xbox -os kézikönyvet:

Xbox 360 manual

Persze értelemszerûen az irányítás és pár dolog különbözik. De azért több mint a semmi... Pc -n vajon mért nincs ha a boxosoknak van?!

Prince23
Mert eddig amit vettem gémet, mind jó szaftos kézikönyvet adtak ki.
de ok most már.

látom steames a telepítése...nekem ez még új 😄

SimaSuna
kézikönyv minek kéne? 😮 😊
Rage47
valve nem ad kézikönyvet
Prince23
Most vettem meg a játékot. nektek se volt kézikönyv benne? nekem csak egy papírdarab van serial számmal, meg control kiosztással...

XeeN
Te ezen még meglepõdsz? 😊

SimaSuna
gecc...jáccok...erre elkap a smmoker..SENKI nemm segít..peedig tõlem 2m-re vannak..
Akkor molotovot sem meg pipebombot sem lehet?

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Nagylaci
Hát igen. Pedig mekkora az esélye, hogy pont egy olyan képet linkelsz be amin aztán itt az sg.hu -n még meg is találom saját magamat?! Biztosan nem sok. Tényleg kicsi a világ... 😊
Nekem amúgy inkább a szintek fináléjai jönnek be leginkább. Ott magasabb fokozaton néha tényleg csak egy hajszálon múlik, hogy megúszod -e a mókát vagy nem. Ezt valami kegyetlenül eltalálták!

köszi szépen srácok a segitséget, majd akkor meglesem. egyébként pedig TZeus vagyok steamen szal felvehettek és majd tolhatunk <#vigyor5>
Jim Morrison
Elõbb megcsináltuk a No Mecy-t advanceden, én csak pisztolyt használtam meg pipot/Molotovot és medkitet ezért nem lett meg az achim 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

bertino
nahát, ezek szerint együtt játszottunk ?
milyen kicsi a világ <#idiota> <#vigyor> <#smile>

SimaSuna
reggel 8tól próbálok gamézni...végre most mehetek már 😄
sose legyen vasárnap házkörüli dolgotok 😊
Nagylaci
Köszi a képet! Sikerült megörökítened amint éppen hõsiesen a safe house -ból kifelé tüzelve (Mint leszedek egy Boomert! Csak épen kicsit késõn mert asszem' jól beterítette szegény Thor -t... 😄 😄 😄 A vicc az, hogy még emlékszem is arra a játékra. Mindig csodálattal adózom azon kamikáze lelkületû csapattársaknak akik a SH elõtt öletik meg magukat. 😄

Aquir
tényleg, de ip cím még így is ottvan, azt meg beteszi favoritba😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Rage47
Na igen, csak ezzel nem sokra megy a játékban, mert nem lehet csatlakozni kiválasztott szerverre 😊
Egyébként meg: #1777
Akivel összekeveredsz játék közben, magyar és szimpatikus, akkor keress rá steamen, vedd fel friendsnek és ha visszaigazol akkor játékon belül is látod majd hol játszik éppen. Hely esetén csatlakozni tudsz hozzájuk,ahol feltehetõen magyarokkal fog játszani.->Még több friends!!! 😊

Aquir

Itt a válasz:      MAGYAR SZERVEREK
fent a keresésénél beállíthatod a játékot, országot, szervert, láthatod hol és hányan vannak bent stb.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

legegyszerûbb ha csatlakozol magyar group-okhoz, keress rá a steam-ben a community részben, van pár darab, pl. totall4d.hu group, stb. ha csatlakozol mindig látod, hogy játszanak-e éppen ill. hol, és bármikor tudsz csatlakozni hozzájuk, innen szerezhetsz barátokat aztán mégegyszerûbb lesz a játék.

üdv, tegnap vettem meg a játékot, és segitségeteket kérném mert nagy kedvem lenne online jáccani, de a steamet annyira nem vágom, külföldiekhez sikerült belépnek, de mégis jobb lenne magyarokkal azért, hogy tudok ien szervereket elérni?<#fejvakaras>
2 fokozata van és ki is lehet kapcsolni.Annyira azért nem károsítja szerintem... Nem ezért vettem meg,szóval hidegen hagy, hogy benne van,nem is nagyon használom ezt a funkciót!

Ez így igaz.

Lényeg viszont az, hogy az adott termék (az L4D-t csak példaként hoztam) az adott idõben az aktuális értékéhez képest néhány száz, vagy 1-2-3 ezer forinttal többe fog kerülni(mert egyesek szerint 1USD = 1 EUR :S).
Jobban járunk (jártunk volna), ha marad az USD.

Aquir
wow :|

SimaSuna
boltban 11k..12k-ért házhoz jön...
de 1-2 hónap és lejjebb megy az ára