Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kis érdekesség a mai napra:
Store European Currency Beta Available
We have started a beta to test localized currency in Pound Sterling and Euros on Steam. To join the beta, click http://store.steampowered.com/?localizedcurrency=1.
You will need to use this link each time you wish to purchase in localized currency during the beta. Your having opted into the beta is only saved for the duration of your browser session. Pound Sterling is available only in the United Kingdom; Euros are available only in Europe.
You won't be able to actually purchase if you manually set the store to a country/currency other than that in which you actually live.
Fórumidézet:
"Looks like for the UK it's all good but the rest of Europe is shit!"
by shaunboy
(http://forums.facepunchstudios.com/showthread.php?t=656884)
Csináltam egy "tesztet", hogy ezek után hol, mennyiért lehet megvásárolni Steam-en az L4D -t:
Csak a béta alatt lehet kiválasztani, hogy USD -ban vagy EUR -ban akarunk vásárolni.
Igy amikor már élesben fog menni ez a rendszer(az árak euroban lesznek), drágábban juthatunk majd hozzá Magyarországon, Steam-en keresztüli vásárlás esetén az adott játékhoz.
"Mary Xmas and Happy New Year all!" :S
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
@
LOGITECH CHILLSTREAM
Ahogy látom azóta le is ment az ára jócskán,amióta megvettem.
Csak ajánlani tudom...és még a kezed is hûti!!! 😛
Left 4 Dead: SplitScreen PC Guide
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nállatok sem lehet mi?
Van 2 gamepad-om és szívesen nyomulnánk de nem tudunk!
Azt kérdezném hogy nincs is ilyen lehetõség? és nem is lesz?
Hogy tudnánk ketten játszani?
Kétszer egymás után szóltak úgy a rádión, hogy én még kint lõdöztem zombikra, vagy a pajtában voltam. Harmadszorra üvöltöm VOIPon, írom be nagy betûkkel, hogy WAIT, NOT READY... Le sem szarták, hívták õket. Elkezdtem nekik írogatni, közben megöltek kint persze(meg a normális, angolul beszélõ csókát is), aztán még "you are noobs"...
Elköszöntem tõlük, megvártam, míg épp izgalmas lett, jött rájuk a tank, és kilõttem a szervert...
Mindig idióták jutnak nekem?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Szóval valóban ez az AI Director izé szemétkedik. De ez a poén benne! 😊
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Tegnap volt olyan(Dead Air-en), hogy a konténert eresztettük le,már le voltak abárolva a zombik,másznék fel a konténerre és egyszer a tetején megjelenik egy witch a semmibõl,se sírás se semmi, csak petty..odarakja.Én meg gondoltam valami bugos zombi(mivel nem volt sírás) kapásból adtam neki... kicsit többet kaptam vissza... 😛
És ilyen többször volt. 😄 Igaz hogy csak experten játszunk (ha nagyon nem akar sikerülni, akkor advanced..)
Aztán azt veszed észre, hogy lassan kezdesz kiszáradni... 😊
w77d:
Elveben igazad van, gyakorlatilag viszont a szarnak levés az abból áll, hogy két zombival hagyod magad kicsináltatni... Akkor meg hentelheztsz is inkább! 😊
Egyébként lassan kezd körvonalazódni bennem egy elmélet miszerint a játékostársaink sokkal inkább zombik mint amik felénk özönlenek. 😊 Az átlagos intelligenciaszintjük alapján legalábbis így kell lennie.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
szal hétvégén go game ezerrel.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
De azt kell hogy mondjam az átlag multis játékokhoz képest azért itt inkább pozitivak a tapasztalataim, elég jó mecsek jönnek össze, s elég segitökészek a többiek is, peszer nem lehet mindenki profi, de expereten ha már töbsszörre nyomunk egy pályát elég jól összetud szokni a csapat, s mondalanul is tudja mindenki a dolgát...na mondjuk ilyenkor szokott a direktor bekeményiteni.
A multkor is már elég jól haladtunk a no mercy-n expereten, jövünk fel az csatornából erre mi fogad, boomer, smoker, hunter, trió egyszerre, egy kis hordával.
BattleTag: zydar#2910
Amúgy aki szereti a multiplayer fps játékokat annak a L4D maga a Kánaán! Eleve vegyük azt, hogy a megjelenése óta már három (asszem...) frissítés jött le a steamen keresztül ami nélkül nem tudsz a többiekkel kapcsolódni (más a programod verziója mint a mienk!). Ráadásul a jövõbeni sikeresség fényében nagyon könnyû lesz ehhez a játékhoz kiegészítõket kiadni! Új pályák, spéci fertõzöttek, fegyverek, meg a jó ég tudja még mi. 😊
Más.
Beléptem én a Left4Dead.hu groupba, látom is a szervereiket, de õszintén szólva a legnagyobb csalódások eddig ott értek a társakkal kapcsolatban. Többnyire nem is magyarok játszanak ott akik meg eddig játszottak amikor felcsatlakoztam pont lesz....tak engem. Sokkal jobban jártam eddig ha véletlen Lobbykhoz csatlakoztam. Szóval van valami mód arra, hogy magyarokkal játsszon az ember?!
BattleTag: zydar#2910
Aztán még belekezdtünk hárman egy No Mercy, easy, csak közelharc meccsbe, ott meg a kórházban a liftnél "No Steam logon" hibaüzenettel lefagyott... 😞 De szerintem sikerült volna úgy is 😊 A tankokat is megsütöttük/futottunk. 😊 Meg kíváncsi lettem volna a végén a statisztikára is... Mondjuk elereszteni a játék során EGY lövést, fejre, aztán virulni a 100% headshot statnak... 😛 Na meg simán meglenne a safety first achi.
Meg ha azt nézi az ember hogy más nem multis FPS-ekért is elkérnek 10e forintokat s azok, ezért nyujtanak max 10-15 óra játékidöt gyakorlatilag 0 ujrajátszhatósággal. Itt meg nem is tudom mennyit játszottam már vele de mióta megvan 1-2 minimum de hétvégente van, hogy 5 órát is lenyomok, s ugy ráadásul, hogy eddig csak szinte csak no mercy meg blood harvest pályákon nyomtam (ááá az istennek se tud meglenni a expereten a vége).
Tényleg Zero, meg lett tegnap a blood harvest vége? Majd én is betársulok legkozelebb, tegnap én a no mecivel próbálkoztam de a végén csak az egyikünk menekült meg, igaz csak 3 voltunk, a gépet meg elég hamar kinyirták 😞
JOZF(HU)
másrészt meg meg kell venni...warezzal kakit sem érsz...
2en értelmetlen játszani...experten az AI sem olyan hûdekirály...
vártok míg a Rilódid csapat feltöri...eccer 😊