6126
  • dronkZero
    Nem God of War, az valami konzolos csodajáték. Nemtom, nem ugrik be most a címe, meg nem is találom. Valami nagy fegyverkereskedő csóka... Még a színészt sem tudtam belőni, úgy rémlett, hogy Clooney, de most már fogalmam sincs.
  • dronkZero
    Steyr Aug? Az lenne a másik, amivel megpróbálnék túlélni egy zombi világvégét(hehe, csak el kell venni egy osztrák határőr zombitól :P), de ez meg a bullpup dizájn miatt nem tetszik. Meg a ráaggatott cuccok nélkül nagyon kis nyomi az eleje. :)

Szal ilyen alap felszereltséggel nagyon nem tetszik. De amit linkeltél képet, azzal a külsővel idővel meg tudnék barátkozni.
  • dronkZero
    Nemtom, hogy a God of War c. filmben ábrázolt állapotok mennyire valósak, de ott arról volt szó, hogy az amcsik ezt az M16 témát egyszer használatosnak tartják. Konkrétan Afganisztánról volt szó, hogy az amcsiknak jobban megéri új fegyvereket gyártani, mint hazaszállítani. Aztán mutattak ilyen két ember magas M16 kupacokat.

Maga a fegyver olyan sokat nem változott a 70-es évek közepe óta, csak a rápakolt kütyük, pl reddot, lézer, LandWarrior rendszer, meg amit még el tudsz képzelni.

Az a vietnámi gixer, hogy lecserélték AKra, az az XM16-ra (legelső sorozatú M16, még eXperimental, kísérleti) vonatkozott, az volt rettentő megbízhatatlan, sűrűn elakadt, meg alapból nem kaptak tisztítókészletet hozzá.
    Aztán még gyorsan Vietnám alatt kihoztak egy új sorozatot, az M16A1-et azon volt már egy "forward assist", egy gomb, ami a helyére tuszkolja tárazás után az első töltényt. (Gyönyörű megoldás egyébként :P) Ehhez már járt tisztítókészlet, meg a híres képregényes karbantartási kézikönyv.
    Itt meg szépen össze van szedve minden, képekkel:
    Modern Firearms, M16

De hogy ma mi van, nem tudom. Szerintem már jóval megbízhatóbb, mint régen, tekintve hogy még mindig az M16/M4 a rendszeresített fegyverük.
  • uwu
    Azért arról nem kéne megfeledkezni, hogy Vietnam kb. 40 éve volt.
    Nem vagyok benne biztos, hogy egy mai M16 rosszabb egy AK-nál.

Én nem értek a fegyverekhez, de ha belegondolsz, hogy az emcsik mennyit háborúznak... nem hiszem, hogy 40 év alatt nem tudtak jobbat csinálni.
    Nyilván a mai AK is jobb mint a régebbi változatok, de az amcsik főleg maguknak csinálják a fegyvereket, míg az oroszok főleg eladásra.
    Szerintem aki jobban motiválva van előbb utóbb jobb cuccot hoz ki, ezen kívül a fejlesztésre használható pénz eloszlásáról sem kéne megfeledkezni.
    Lehet, hogy nincs igazam, és még nem következett be a helycsere a "ranglistán", de ebben az esetben is csak idő kérdése.
  • Twetr0x
    egy szó: g36c

FUCK YEAH
  • Blacksheep333
    A vietnámi háborúban sem véletlenül cserélték le az amcsi katonák az M16 -jaikat AK -ra.

"Vietnam dzsungeleiben a Vietkong például használta az amerikai inváziós seregek gyalogsága ellen. A laza illesztések miatt kevés karbantartást igényel, szennyeződés esetén sem hajlamos az elakadásra, ellentétben közvetlen riválisával, az amerikai M16-tal, így jobban megfelelt a mostoha körülmények közötti harcra. Másik előnye volt a lövedékek nagy átütőereje (10 cm vastag betonfalat is átüt). Bár az amerikai konkurens pontosabb volt (persze az AK–47 sem pontatlan), ezt az előnyét nem tudta érvényesíteni, mivel a harcokra gyakran közvetlen közelről került sor, ráadásul az AK–47-es masszív szerkezete sokkal inkább alkalmas volt kézitusára. Erre az amerikaiak is hamar rájöttek, így sokan lecserélték a kincstári M16-ost a sokkal megbízhatóbb AK-ra, ami tragédiákat is okozott, hiszen a tengerészgyalogosok sokszor a Kalasnyikov jellegzetes "ugató" hangja alapján nyitottak tüzet az ellenségesnek vélt állásokra, így gyakran saját társaikat ölték meg."

from Wikipedia

Tessék, ez már TÉNY. (hisz a wikin volt:))) :D
    Hogy külsőre kinek melyik tetszik azt mindenki maga döntse el. :)
  • nameless1229
    Jól ki vagytok borulva...
  • Nagylaci
    Jézusmária!!! Ne mondjál mán' ilyeneket mert mingyá' le leszel riányálósozva! Ésszel fórumozzál már nekem aztamindenségit nekilye!
    :D
    Hát speciel esztétikailag(!) nekem is inkább M16. De tuti biztos, hogy még nagyon sokan döntenének az AK mellett.
    De mint tudjuk ez mind csak szájtépés, rinyálás. Tessék szépen a tényekhez ragaszkodni és akinek véleménye vagy fantáziája van az húzzon innen máshová...
    :D :D :D
  • Blacksheep333
    Én AK párti vagyok. Amint le lehet lesz cserélni ezt az M16 -ot egy AK -ra egy percet se fogok hezitálni. Nekem jobban bejön kinézetre is.
  • dronkZero
    Jaj, ezen ne szarakodjál már, ha konzolból bebindeled, akkor bekerül abba a megfelelő helyen lévő megfelelő fájlba. (config.cfg egyébként, a Steam/SteamApps/common/left 4 dead/left4dead/cfg/ könyvtárban.)
    Viszont nem ezen múlik, inkább azon, hogy utána kell járkálnod, _alapból_ nincs benne.

Pont azt próbáltam megkeresni, hogy esetleg ugyanabban (vagy egy másik default szerverbeállításos .cfg fájlban) van-e spectator-ra vonatkozó ki-be kapcsolási lehetőség. Egyelőre nincs meg, a full parancslistát nyálazni meg nincs most türelmem.
    Lehet, hogy kicsit "mélyebben" része a játéknak egyébként, mert csapatváltásnál is először spectatorba rak be. Mondjuk ez nem akadálya annak, hogy a szándékos spectator módot kikapcsoljuk...
  • Nagylaci
    Wazzeg te tényleg értesz valamennyit a fegyverekhez! Az AK amúgy tényleg istentelen ronda. Csakúgy mint az a dolog amire felhasználható. :)
    Metált kimondottan szeretem. Többek között... De miattad megpróbálom megutálni. :D :D :D

Erre kössé' csomót akkor:

Érzékeny a lelkem? Hát ja. Meg ha megszólítva érzem magam akkor utálok nem megszólítódni... :D
  • dronkZero
    Ja, ezt tudom, hogy igazából egy szar, de nem baj. :D Ha az életemet kéne egy fegyverre bíznom, asszem én is egy AK-t választanék, de annál sokkal rondább fegyvert én még nem láttam... :P (Na jó, II.vh-s angol és orosz csodák közt is van néhány igen rusnya...)

M16 tisztán esztétikai szempontok alapján tetszik. Bejön az egyenes test-kiemelt irányzék rendszer, a sok műanyag, meg hogy fekete. :)

Metált hallgatok, abba is beleköthetsz esetleg... :P :D

Hihetetlenül érzékeny a lelked, egyébként... :P
  • Nagylaci
    "Fura kicsit a "stílus nélküli", mert épp a stílusomat kiritizálod."

Nyertél, igazad van. Sokkal inkább a "Tenyérbe Mászó Stílusodról" kellett volna értekeznem. Én is hibázhatok NA!
  • Nagylaci
    Rinyálás...
    Rinyálás...
    Rinyálás...
    Rinyálás...
    Rinyálás...
    Rinyálás...
    Rinyálás...
    Rinyálás...

Rendben leszünk?! Kezdem szokni. :D
    "Miután kikerested a listából a konzolparancsot, és bebindelted billentyűre."
    Ha kicsit kevesebbet tévednél sokkal komolyabban vennélek... Létrehozható ugyanis egy ".cfg" kiterjesztésű file a megfelelő könyvtárban amiben a tárolt konzolparancsok minden induláskor végrehajtódnak! Szóval ha akarnám a játékban egyfolytában ott lenne "élesítve" a csalás!
    Pistikéék éppen ezt is csinálják.
  • dronkZero
    "Ha az neked jó, hogy egy stílus nélküli pöcsnek tartanak akkor nekem ahhoz tényleg semmi közöm nincs."

Ezt jól látod.
    Mint említettem, nem feleségül akarlak venni.
    Fura kicsit a "stílus nélküli", mert épp a stílusomat kiritizálod.

"De legalább újíthatnál. Egy idő után a "rinyálás" kezd unalmas lenni."

Csak hogy szokd... Még ezt a szót sem értetted meg elsőre. Most gyakoroljuk.

"Egyszerűen vak vagy a hibáira."

Nem, engem nem zavarnak. Majd ha nem lehet játszani úgy, hogy ne hordányi hunter jöjjön ránk, akkor majd biztosan zavarni fog.
    Fegyver nekem nem hiányzik, ezt már többször mondtam. Amíg csak grafikai tuning, addig fölösleges. CS-ben is van egy rakat fegyver, aminek 70%-át nem használja senki, max "poénból". Fasznak akkor energiát pazarolni rá?
    Inkább javítsák a tényleg súlyos bugokat (infectedhorda, minigun, felőlem még a "kikerülős" részek is), meg fejezzék be versusra a másik két kampányt, meg adják ki az SDK-t, ne fegyvermodellezéssel pöcsöljenek. Fel is baszná az agyam, ha a köv peccsben ezek helyett fegyvermodellekkel akarnák kiszúrni a szemünket...

"Nagyon gyorsan kellene ezt javítani!"

Na ugye. Ha választhatnál, hogy bugfix, vagy új fegyverek, melyiket választanád? És ha új kampány vs új fegyverek?
    Szerintem abszolúte részletkérdés... Ahhoz képest meg túl hangos volt a sírás-rívás.

"Egyetlen(!) billentyű lenyomásával tudom magam klónozni."

Miután kikerested a listából a konzolparancsot, és bebindelted billentyűre. Egyébként valószínűleg egyetlen szerver oldali változóval megtiltható a spectator mód, legalábbis más játékokban így van, és ezzel megszűnik a probléma...
    Utánanézek.
  • Nagylaci
    Hát akkor csak, hogy most már tényleg nagyon utálj végre, de igazán. Szerintem az M16 -nál unalmasabb, elcsépeltebb fegyver a világon nem létezik... Ráadásul volt szerencsém összehasonlítani és ha választhatnék, szó nélkül a jó öreg "szinténelcsépelt" kalasnyikovot választanám "élesben"! :D

Most már csak szemétkedek, de tényleg ezt gondolom...
    Viszont az M16 -oshoz tényleg értesz! :D
  • Nagylaci
    "Konzolparancsal lehet negatív gravitációt, meg állandó hordát is csinálni."

Nem lehet...
    Ahhoz úgy kell legyen beállítva a szerver, hogy ezek a parancsok éljenek! Szóval egy tisztességes játékra beállított szerveren nincs gravitáció módosítás!
    Viszont klónozni "sv_cheats 0" módban is lehet...
  • dronkZero
    A3-ason nincs full auto mód, csak egyes lövés, meg hármas sorozat. Illetve a hordfogantyú leszerelhető, mit az A4-esen, meg a képen itt lent.

A játékban A2-es van, fix hordfogantyúval. Viszont 50-es tár nem létezik a valóságban.

Még egy másik érdekesség, hogy a M4-es kép tükrözve van, ezen az oldalán a hüvelykivető nyílás és a tárkioldó gomb van (mint az M16-os képén), a tűzváltó a másik oldal. De egyébként a "közepe", a fegyvertest, meg az egész "belseje" ugyanaz az egész szériának.

Mondtam már, hogy M16buzi vagyok? :D
  • Nagylaci
    "Általában szart sem érnek multiban a konzolparancsok"

Nagyonsokadiklol...
    Egyetlen(!) billentyű lenyomásával tudom magam klónozni. Nem kell még konzolparancs sem. Kipróbáltam... Kb. egy perc alatt tudom elintézni még a meglehetősen profi csapatokat is. Egyedül...
    Nagyon gyorsan kellene ezt javítani!
  • Nagylaci
    Az bizony! De aki ezt M4 -nek nézi annak ugyan magyarázhatod! :D
  • Nagylaci
    "In da face, jaja. Így legalább figyeltek. :P Meg élesebb a kontraszt. Nem azért írogatok ide, hogy elcsábítsalak. :P"

Ha az neked jó, hogy egy stílus nélküli pöcsnek tartanak akkor nekem ahhoz tényleg semmi közöm nincs.
    De legalább újíthatnál. Egy idő után a "rinyálás" kezd unalmas lenni.

"Egyébként nyilvánvalóan a _saját_ véleményemet írom le, nem bértollnokként vagyok itt. Az, hogy te esetleg örök érvényű kinyilatkoztatásként kezeled a hozzászólásaimat, az hízelgő, de én alapvetően nem annak szánom."

Írjál úgy, hogy ne tűnjön annak! Lehet fogalmazni így is meg úgy is. Neked valahogy sokszor sikerül úgy, hogy az erősen lekezelő...

Fegyverek.
    Na ez már a megjelenésekor is kevés volt! Te wazzeg szerelmes vagy ebbe a játékba! Egyszerűen vak vagy a hibáira. És csak egy állapotot ismerek amiben az emberek a vasorrú bábát hófehérkének szokták nézni... :D
  • dronkZero
    Én is úgy veszem észre, hogy a tankokat nagyjából ugyanott kapják meg a csapatok. Ma legalább három pályán keresztül figyeltem ezt, és kb ugyanaz volt mindkét oldalról. NoMercy-n 2. pályán mindkétszer a parkolóházban(?) volt, a generátorok+minigun alatt. Aztán a 4. pályán mindkétszer fenn a saferoom előtti részen. Aztán meg Blood Harvesten a 2. pályán mindkétszer a saferoom előtt, a keresztbe fordult vagonnál.

Witchekkel ugyanez a szitu, csak azzal az a gond, hogy hiába van ugyanazon a pályarészen, néha pont az út közepére rakja, néha meg a legtávolabbi sarokba.
  • Blacksheep333
    Igazából egy M16A3 -as. Asszem.
  • dronkZero
    "Az úgy megvan neked, hogy ez elég sértő úgy általában ahogyan fogalmazol?!"

In da face, jaja. Így legalább figyeltek. :P Meg élesebb a kontraszt. Nem azért írogatok ide, hogy elcsábítsalak. :P

"felesleges ezzel foglalkozni mert ettől úgysem lesz jobb"

Egyszóval rinyálás. :P Szóhasználat kérdése.

"Ha azt írnád, hogy szerinted(!) ennyi fegyver pont elég azt el kellene fogadni mindenkinek."

Szerintem két hét után (sőt, ez még a megjelenés hetében volt, a demohoz viszonyítva) sírni fegyverekért nagyon durva túlzás.

Egyébként nyilvánvalóan a _saját_ véleményemet írom le, nem bértollnokként vagyok itt. Az, hogy te esetleg örök érvényű kinyilatkoztatásként kezeled a hozzászólásaimat, az hízelgő, de én alapvetően nem annak szánom.

"Klónozhatom magam infected -el majd ha játszunk?!"

Igen, sajnos úgy látom, hogy ez még komoly kompetitív játékra nem alkalmas.
    De nézőpont kérdése. Általában szart sem érnek multiban a konzolparancsok, úgyhogy ez nem szokott probléma lenni. De ez meg már némileg az "eredeti játék módosítása" kategória, szvsz. Konzolparancsal lehet negatív gravitációt, meg állandó hordát is csinálni...
    De igazad van, erre kellene leghamarabb peccs, lehetőleg nagyon gyorsan.

A másik a minigun.

"Amit a BF2 -vel kapcsolatban írsz azért nem jó példa mert az idióta szabályokat tényleg baromság betartani!"

A public szerverek 98%-a így megy... :( Mondjuk egy csomó DesertCombatos arc tért át BF2-re, a DC meg játszhatatlan háziszabályzat nélkül, annyira súlyosan kiegyensúlyozatlan. Valószínű onnan öröklődött. Bár azért elég sok faszkalapot termelt ki a BF2 maga is...
  • Nagylaci
    Tök más.
    Van egy fura tévedés amit a játékosok szoktak folyton emlegetni a fegyverekkel kapcsolatban. Nagyon sokan az Assault Rifle -t M4 -nek hívják. Pedig ez egy klasszikus (-nak mondható) M16 -os!
    Képeken:

M4:

M16:
  • Nagylaci
    Hát én még olyat nem láttam, hogy a két csapat ne ugyanannyi tankot kapott volna egy pályán. Szóval most vagy elnézted, vagy valami hiba volt csak.
    A fegyverek viszont tényleg szintén nem igazságosak. Mindjárt a pálya elején auto shotival meg M16 -al indítani azért az nem mindegy!
  • XeeN
    Ladder? Minek? Tegnap este No Mercy - Severs: Az első körben mi játszottunk survivor-ként, fegyvert sehol(!) nem találtunk, az ellenfél azonban két Tank-kal esett nekünk, míg a második körben, Nekik a garázsban minden volt és mi nem kaptunk tankot...
  • Nagylaci
    LOL #3.

Klónozhatom magam infected -el majd ha játszunk?!
    A játék módosítása és külső programok használata nélkül lehetséges...
    Na látod.

Amit a BF2 -vel kapcsolatban írsz azért nem jó példa mert az idióta szabályokat tényleg baromság betartani! Ez a bf2 -es dolog a játék rovására megy ezért felesleges. Nem kihasználni egy bennfelejtett "kiskaput" egészen más tészta!
  • w77d
    meg a boomer elkezd hányni, már jön sugárban, erre belédlőnek és nincs fertőzve senki...
  • Nagylaci
    Megint csak lol...
    Ha egyből ezzel kezdted volna akkor nem futottunk volna egy csomó tök felesleges kört. Ez ugyanis teljesen érthető! :) Ha ezt mondtad volna attól még nem tartanám ezt egy értelmes dolognak, de ha neked ez hasznodra válik akkor engem ugyan nem zavar, csináljuk.

Viszont te is megérthetnéd, hogy én meg pont azért próbáltam volna ismerősökkel játszani, hogy ezeket a saját szubjektív véleményem szerint legizgalmasabb részeket ne kelljen kihagyni hanem végigjátszhassam! Én túlélőként túl szeretném élni azt az emelős részt!!! :D (esetleg nyomhatnánk úgy, hogy ti kikerülitek mi nem. nekem megfelelne...)

Amúgy meg egy jóval korábbi hozzászólásomban felvetettem, hogy mennyire kevés fegyver van a játékban. Szerinted az is csak rinya... Az úgy megvan neked, hogy ez elég sértő úgy általában ahogyan fogalmazol?! Ha azt írnád, hogy felesleges ezzel foglalkozni mert ettől úgysem lesz jobb akkor igazad lenne. Ha azt írnád, hogy szerinted(!) ennyi fegyver pont elég azt el kellene fogadni mindenkinek. De hogy azok akik elmondják a véleményüket rinyálnak azért is hülyeség mert ebben a fórumok úgy 70% -ban csak online rinyahelyek... (A hivatalos fórum 90% -a...) :D

Kedvenc L4D rinyálásaim: (Best of Sírás!)

Versusban:

Tank nem ugyanott jelenik meg mindkét csapatnak, ez eldöntheti a játékot!

Ha a Tank ugyanott jelenne meg mindkét csapatnak akkor a második csapat fel tudna készülni rá. (Ez aztán a dilemma!)

Witch dettó mint fenn. Cseréld a Tank -ot Witch -re és az is igaz lesz!

Pontozás így ebben a formában nem fair! Az a csapat aki túlélte nagyságrendekkel kap több pontot mint az aki a safe room előtt hal meg 10 méterrel. Az ember emiatt úgy érzi, hogy feleslegesen erőlködött.

Infected -ek irányítása körülményes. Hunterrel van, hogy akkor is ráugrasz a túlélőre ha el sem nagyon találtad és van hogy akkor sem ha telibe találod. Ráadásul valószínűtlen dolgokban fennakad. Smoker idegbajt tudja az emberre hozni azzal, hogy egyszerűen nem kapja el a túlélőt. Becélzod, "tüzelsz", ördögi vigyor, és semmi..! WTF?!
  • Rage47
    vmennyire igazad van, én is utálom a házi szabályokat.
  • dronkZero
    Ja, és még egy dolog, hogy alapvetően rühellek minden "háziszabályt". A Battlefield Vietnam-ot, meg a Battlefield 2-t ezzel kúrta tönkre a kommjuniti. Pl BF2-ben nem illik (kickban jár érte) kilőni a repülőket a földön. Ez így önmagában nem tűnik rossznak, csak ha ehhez hozzátesszük, hogy a levegőben meg nem LEHET lelőni őket, és így az lesz belőle, hogy a pilóta lebombáz 50 embert 0 halállal, aztán veri rá a farkát, hogy milyen kurva ügyes.

Úgyhogy nem vagyok hajlandó elfogadni semmilyen szabályozást. Ami a játék módosítása és külső programok használata nélkül lehetséges, azt szabad. Ennyi. Túl sok szarakodást, vitát, félreértelmezést, sértődést láttam már ilyesmivel kapcsolatban, hogy még egyszer belemenjek ilyesmibe. Sokkal nagyobb szopás kezdődik, ha elkezdünk háziszabályozni.

De majd ha lesz SDK, és még mindig aktuális a kérdés, a saját két kezemmel szedem ki nektek ezeket a részleteket a pályákról, aztán lehet majd azokon is játszani.
  • dronkZero
    1. Tekintve, hogy nekem megfelel így, neked nem, viszont tenni úgysem tudsz ellene, így ez az egész szájtépés csak rinya. Főleg nekünk címezve, mert ugye mi sem tudunk semmit tenni ellene. Mondd a Valve-nak, talán ők is megunják hamar...

2. Én kompetitív akarom játszani ezt a játékot, versusan ladderen, idegen csapatok ellen. Ők sem fognak jófejségből lemondani erről a lehetőségről. Ezért lehetőleg a "könnyebb" módszert igyekszem begyakorolni. Ez van. Vagy jön peccs, vagy lesznek moddolt pályák, akkor majd alkalmazkodom ahhoz. Jelenleg viszont ez a helyzet, ezt fogom kihasználni úgy, hogy számomra a legkedvezőbb legyen.

3. Koopban a kipróbálás-másoknak megmutatás időszakon túl nemigen használtam még ki. Az is igaz, hogy karácsony óta nem koopoztam.
  • w77d
    banned, te sem írod meg nekünk, hogy milyen volt az első játék XD
  • Nagylaci
    LOL... Te komolyan azt gondolod, hogy megírták például azt az emelős részt csak azért, hogy egy egyszerű "trükkel" meg lehessen kerülni?! Nem nagyon értem mit nem lehet azon felfogni, hogy a készítők egy csomó munkája veszik kárba azzal, hogy kihagyod ezeket a részeket! Ha te csinálnál egy pályát és beletennél egy ilyen jó húzós kis részt akkor hagynád, hogy a játékosok kikerüljék azt, ezzel a munkádat gyakorlatilag feleslegessé tennéd? Egyértelműen nem... A Dead Air kampány asszem' második pályája 95% -ban kihagyható!!! Tényleg mennyire valószínű ahogy a készítők megbeszélik:

-Te, hogy ez mekkora fos egy pálya lett
    -Tényleg, mi mekkora egy balfaszok vagyunk.
    -Na jó adjunk hozzá pár objektumot úgy hogy ez a szánalom megkerülhető legyen...

Szóval komolyan azt gondolod, hogy egy teljes pályát úgy gondolták hagyjanak csak ki a játékosok?! Az meg, hogy szerinted mindenki rinyál aki nem ért egyet veled az igen szánalmas. A vicces az, hogy te is rinyálsz amúgy, hogy mi ne rinyáljunk... Elvárnád, hogy fogadjam el úgy a véleményedet, hogy szerinted az enyém az csak rinya. Az eddigi megnyilvánulásaidból nem gondoltam, hogy az egód ennyire túlnőtt az eszeden.
    Végül a véleményed egyik legröhejesebb része! Ha alig van különbség a kerülés meg a teljesítés között akkor minek kerülgetsz??!! Mondhatnád, hogy úgyis mindegy ezek ne rinyáljanak má', csináljuk! Elvégre tök mindegy ugye? lol...
  • sazuku
    Azta de játszanák már vele :D 90% jár a letöltés még egy ora :D
  • Blacksheep333
    A kis jelzőt az update tartalmára, nem a méretére értettem.
  • armageddon666
    lehet...

igazából... Versus az Normál nehézség... ott egy csomó ilyen event tök gyengén hat :D simán védhető, akár egyedül is... a kikerülése macerásabb tud lenni, mert a special infectedek viszont már okosabbak :P

Experten, ahol jól jöhetnek ezek a megkerülések meg... ott a saját játékuk kúrják el :)
  • Neoncsoves
    Blood Harvesten vagy melyik mapon már nem lehet felugrálni a hidra :( xD
  • dronkZero
    Ez nem igaz, van egy csomó objektum, ami sokkal nagyobb, mint amikről beszélük, mégsem lehet rá felugrani. Valszeg láthatatlan fallal van megoldva.
    Nemmellesleg két évig tesztelték, én a No Mercyről már 2007 elején láttam videót.