Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
inkább egy életre.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SimaSuna
délelõtt, du-n ráérek..steam: Lipizolika 😊
Rage47
az ilyeneket 1 hétre tiltanám a játékból
w77d
nekem épp az imént volt olyan, hogy meggyógyítotam a csávót, erre õ hálából szitává lõtt majd röhögött jó hangosan... kiléptem...

armageddon666
Én csak Karácsonykor ... ha minden jól megy ^^

@

Lehet holnap megrendelem a játékot, tehát szerdán lehet csatlakozok hozzátok 😊

Rage47
jah én is utálom az ilyet:/ de eddig többségben jó játékosokkal hozott össze a sors

meg olvastam vhol, hogy japánoknál elsõ az eladási listán a l4d, szal szerintem találkozunk majd 1-2vel.. 😄
dronkZero
Na megint felidegesítettek az idióták. Versus, Blood Harvest 3. pálya. Elõször csak a szokásos, hogy 80 életrõl hagynak megdögleni úgy, hogy a hátuk mögött vagyok KETTÕ méterre... Na jó, most nem teljes halálig, csak a "normál" életem fogyott 80ról nullára.
Megyünk tovább, az egyik elkolbászol lõszerér egy kurva szó nélkül, aztán rinyál, hogy elkapta egy szmóker. Szerencsére ráugrott egy hunter haverja is, azt meg le tudtam sznájpolni róla. Mennénk tovább, meghúzni a kart, erre látom, hogy valahol a halál faszán, a kisház _mögött_ kapta el egy valami egy másik balfaszt... Mennék segíteni, erre elkap egy szmóker...
Méteres lófasz az ilyen idiótákba...

Idõnként szervezõdjünk már össze 4-en magyarok, mert ettõl már rohadtul tele van a tököm...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

xelag
neked is.
xelag
köszönöm
Nohab
Aki akar felvehet.
huba20
bind betü toggleconsole ... és amelyikre bindeled arra nyílik fel
armageddon666
amíg látod a konzolt írd be hogy:
bind "f12" "toggleconsole"

és akkor F12re elõ fog jönni.

@

xelag
Sziasztok lenne egy kérdésem a console-al kapcsoaltban.
Melyik gombal tudom elõhozni?
Amikor indítom a játékot ott a console, de amint bemegyek a single playerbe és vissza... már nem látszódik.
olvastam olyat hogy f12 stb '~ stb de egyikre sem csinál semmit.

Elõre is köszi
w77d
ezaz XD

Krinyo
wowos? akkor már rég zombi 😄

SimaSuna
remélem mikor zombi lesz lelõhetem 😄
Twetr0x
:\ loál

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

SimaSuna
berakott 1 képet..ami 1 nagy kupac kula volt :/
Twetr0x
valaki másolja már be, mit írt a gyerek 😄

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

LasCar16
nálam is ez volt ma, kétszer kapott el egy smooker hátulról õk meg elrohantak a csába, meg vmi konicsuá srácokkal is játszottam... na a japánok inkább maradjanak a starcraftnál...

#acm

Myrddraal
Gondolom igencsak építõ jellegû hozzászólás lehetett<#hehe> Lehet jobb is, hogy nem láttam😄

w77d
<#levele><#falbav>

fogadjunk Wow-os vagy, azok ilyen debilek XD

SimaSuna
14 alatt

ez mindent megmagyaráz 😊
SimaSuna
szakadjon szét az összes francia user...
megyek 1 csapatban..erre elkap a Hántör.. tõlem 2 KÉT méterre a srác..és õ MAGÁT Hélezi ahejett h levakarná rólam a kötsögöt...maradt 20hp-m...
erre a nyomorék a SR elõtt belelõ a kocsiba..de csak heccbõl...alig élek...totyogok a SR-be..elkapnak a zombik..nemhogy jönnénkek az SRbõl..neeeem...mondják h Cámon...
kámon a kuvanénéd, épp esznek a zombik..1ik se jött segíteni...megdöglöttem...beirtam h a sarki anyukájukat egye meg a hunter és dugja meg a boomer..és eljöttem tõlük😊

kajak feltúrták az agyvelõm az ijen játékosok inkább WoWozanak..
SimaSuna
srácok...be kell valjam..legyilkoltam azokat az ismerõsöket akiket nemszeretek..hát gyilkos vagyok én?...gyilkos? 😄DDDD
XeeN
Mi is. Mi a respawn szobából szórtuk az ellent. Mindenkinek ki volt osztva, melyik irányt nézze (bal, közép, jobb) a negyedik ember pedig ha kellett, (tárazás, overrun) besegített. 😊

mi megcsináltuk experten úgy ,hogy mindenki túlélte 😊
dronkZero
Na sikerült a Dead Air is experten. 1:37 alatt. Ez volt talán a legkönnyebb eddig. A vége nagyon könnyû, ki kell menni egy repülõroncs hátsó vezérsíkjának a végére, pisztollyal irtani a hordát, aztán ha jön a tank, akkor szétszéledni, begyújtani, leminigunozni... Igaz, így is csak ketten éltük túl, de csak a tank tudta a többieket megölni. Mi ketten 80 élettel úsztuk meg, sõt a havernak még a health kitje is megvolt.

Nna, akkor Blood Harvest... 😊

w77d
én ilyen helyzetben idegenekkel inkább bemenekülök a safe room-ba, aztán oldják meg ha csesznek logikusan gondolkodni.. ha kinyiffannak úgyis elfogadja a game, hogy megcsináltam a pályát 😄

Tanúság. Zomniinváziót csakis jó barátokkal lehet nagy eséllyel túlélni...
Legalább tudjuk hogy egy valós helyzetben hogy viselkednének a "társaink" ha vadidegen emberekbõl tevõdnek össze. 😊
mustang93
Azért még is csak nagy sikert aratak,igaz lassuak de legalább igényes és jó minõségi játékokat készítenek mint a Blizzard.
És ez a Left 4 Dead király játék,de multiban a legjobban élvezhetõ. <#nevetes1>

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit

Robez84
próbáld meg másik böngészõbe...

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Nuclearity
hmm nekem még mindig nem jeleníti meg az OFF topicot :S

pedig szükségem lenne egy commandra vagy válaszra >_<

SötétBarom
Annyira szar, hogy minden mást is elbasz..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Nohab
A Valve nem híres a fizetõs kiegészítõirõl. Nagyon korrekt csapat, csak egy kicsit lassú 😊
Rage47
szerencsések vagytok.. 😊
w77d
amúgy az mitõl lehet, hogyha a GTA4 után akarok játszani a L4D-el akkor mindíg villognak a textúrák? Ujraindítás után minden megint rendben lesz.

w77d
ezt tudom én is elmondani. Hihetlen összetartás jellemezte az eddigi játékaimat 😊

bertino
hát én eddig akárkikkel toltam idegenekkel, azok halleluja mindig igazi csapattársak voltak, segítettünk egymásnak mindig.
lehet mostmár tul sok faszláma is megvette ezt a játékot.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Zsoltika 007
Nem kötelezõ fizetõsnek lennie! Csak attól függ hogy akarnak-e pénzt kérni érte. Ha akarnak akkor gondolom xy% a ms zsebébe megy a bevételnek de még így is megérné mind2 félnek. A kérdés az hogy a valve ingyen vagy pénzért akarja kitenni. Csak ettõl függ.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Myrddraal
Jah versusba is, srác mindenkit leszarva rohan be saferoomba, többiek meg kinnt szépen megdöglenek...nice. Amúgy szokott lenni vmi össznépi versus? Jó lenne összehozni vmit szerintem, magyarokkal még egyszer se sikerült összefutnom versusba, ogc-s szerverek is külfödiekkel vannak tele.

Jim Morrison
nemrég velem is ez volt

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SimaSuna
nemvagy1dül

mellettem voltak 2en..rámugrott a Hunter...és még csak le se lökték rólam...
dronkZero
De most mondjátok már meg, én vagyok a hülye? Másodszor haltam meg ugyanott, ugyanúgy...

Death Toll, második pálya, legvége. Kijövünk a csatornából ránk ront egy tank, megöli az egyikünket. Megyünk tovább hárman, ott vagyunk már a saferoom elõtt az autók közt. Hallom a horda hangját, elkezdenek özönleni, másznak át a kerítésen. Megindulok a saferoomba, de nem jönnek, megállnak harcolni. Segítek nekik, amikor a hátamra ugrik valami dög (egyszer smoker, aztán most hunter) ~80 életrõl szép lassan lever, aztán fekve is szééépen laaaassan kivégez. A faszkalap társaim 5 méterre vannak, de basznak rám. Meghaltam, kiléptem.

Tököm tele van az ilyen istenverte balfaszokkal...

dronkZero
Attól függ, kik azok... 😄

armageddon666
én speciel úgy vettem észre (demóból kiindulva) minél több player van annál nehezebb 😄

ááááh annyira játszhatnékom van és még oly messze a karácsony x.x

@

nameless1229
jön valaki coopba? nameless1229 a steam nevem
2-en már vagyunk, de nem bírunk a zombikkal...

AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme

zomgzerg
nem a live-ról van szó, hanem hogy maponként fizetniük kell ha jön 1 patch, lásd cod4
valve eddig meg nem patchelte emiatt a tf2-t, de l4d-re ígérték hogy elkezdik majd