6126
-
BAk3R #2640 FIGYELEM!! ISMÉT EGY ACCLOPÓ!! NEM BEDŐLNI!!
itt a beszélgetésünk. próbáltam szórakozni vele, de nem adta fel. aztán mikor meguntam el akartam küldeni melegebb éghajlatra de valami okból inkább nem tettem :)
2009. január 10.
13:28 - baker [HUN]: hey
13:28 - V A L V E @ instructor.net: Üdv! Magyar Péter vagyok a magyar steam csoporttól!
13:28 - V A L V E @ instructor.net: A steamen van egy új keylogger
13:28 - V A L V E @ instructor.net: ami sok steam accountot megfertőzött
13:29 - V A L V E @ instructor.net: A tiedre is felmehet a hacker
13:29 - V A L V E @ instructor.net: bármikor ellophatja az accountját!
13:29 - baker [HUN]: nem semmi
13:30 - V A L V E @ instructor.net: letöröljük az accountjáról a keyloggert
13:30 - V A L V E @ instructor.net: hogy megtarthassa továbiakban is accountját!
13:30 - baker [HUN]: jól hangzik
13:31 - V A L V E @ instructor.net: kezdhetjük a műveletet?
13:31 - baker [HUN]: persze
13:31 - V A L V E @ instructor.net: a művelet 5 percet vesz igénybe
13:31 - V A L V E @ instructor.net: a művelethez szükséges a felhasználónév és az ahoz tartozó password
13:31 - V A L V E @ instructor.net: hogy minél előbb el hárítsuk a problémát
13:31 - baker [HUN]: ok
13:31 - baker [HUN]: a felhasználónevemet már tudja
13:32 - baker [HUN]: ja bocsi az nem az
13:32 - baker [HUN]: szal
13:32 - baker [HUN]: felhasznalonev: fuckface
13:32 - baker [HUN]: pass: fuckface
13:33 - V A L V E @ instructor.net: igen
13:33 - V A L V E @ instructor.net: most mennyen offlineba és kezdem a műveletet
13:33 - V A L V E @ instructor.net: Ha esetleg valami hibát észlel a művelet után ezen az elérhetőségen érhet el!
[email protected]
13:33 - baker [HUN]: ok
Your state is set to Offline.
V A L V E @ instructor.net is now Offline.
Online now and rejoined chat.
V A L V E @ instructor.net is now Online.
13:35 - baker [HUN]: sikerült?
13:35 - V A L V E @ instructor.net: de 5 percre kell offlinba mennie
13:35 - V A L V E @ instructor.net: a művelet ideje alatt
13:35 - baker [HUN]: ok
Your state is set to Offline.
V A L V E @ instructor.net is now Offline.
Online now and rejoined chat.
V A L V E @ instructor.net is now Online.
13:40 - baker [HUN]: na hogy ment?
13:40 - V A L V E @ instructor.net: lehet hogy a passwordját vagy a felhasználó nevét elírta
13:40 - V A L V E @ instructor.net: kérem ellenőrizzele hogy helyesek e a megadott adatok
13:41 - baker [HUN]: helyesen adtam meg tuti
13:41 - baker [HUN]: azt mondta segíteni fog
13:41 - baker [HUN]: biztos h helyesen adtam meg
13:42 - baker [HUN]: most akkor mi lesz?
13:42 - V A L V E @ instructor.net: ha kérhetném leírná még egyszer mert adatbázisunkban nem található meg?
13:42 - baker [HUN]: előbb írtam le
13:42 - baker [HUN]: de rendben
13:42 - baker [HUN]: felhasználó: fuckface
13:42 - baker [HUN]: pass: fuckface
13:43 - V A L V E @ instructor.net: kérem teljesen mennyen offlineba a steamből is lépjenki különben a művelet sikertelen lesz
13:43 - baker [HUN]: rendben
13:44 - V A L V E @ instructor.net: vagy egyszerüen elég ha csak kilép a játékból
13:44 - baker [HUN]: ok, megteszek mindent
13:51 - baker [HUN]: remélem sikerült, már nagyon aggódom
13:51 - baker [HUN]: játékból is kiléptem, meg a steam-ről is
13:51 - baker [HUN]: 5 percre
13:51 - V A L V E @ instructor.net: a felhasználó neve a vagy a passwordje hibás
13:51 - baker [HUN]: biztos h nem
13:52 - V A L V E @ instructor.net: változtassa meg
13:52 - V A L V E @ instructor.net: mert ilyen felhasználó név ás password nem található az adatbázisban
13:53 - V A L V E @ instructor.net: sajnálóm de helytelen adok ellenébe nem tudom véghez vinni a műveletet
13:54 - baker [HUN]: :(
13:54 - baker [HUN]: akkor bye
13:54 - V A L V E @ instructor.net: de ha megbróbá belépni a megadott adatok szerintem nem tudna
13:55 - V A L V E @ instructor.net: de én az adatbázisban sem találók ilyet
13:58 - baker [HUN]: én helyesen adtam meg
13:58 - baker [HUN]: sajnálom
13:58 - baker [HUN]: bye! -
#2639 jól van nem kell leugatni az embert, csak kérdeztem vmit, lehet kulturáltabban is... -
#2638 hogy legyen olyan hülye, aki abban akarjon játszani vele. -
#2637 sztem gyakorolni.. -
#2636 akkor minek raktak bele singlet... -
#2635 ez nem single játék... -
#2634 ugy látom senkit nem zavar, hogy eleve multi játéknak készítették. -
#2633 singleplayer csak annyiből áll, hogy van pár pálya, osz lőjjed a zombikat?:D semmi feladatok nincsenek? mert én 2 pályát végignyomtam, de csak a zombikat kellet lőni:D aztán ajtót becsukni és kövi pálya, de alapból mehetek akármelyik pályára. -
#2632 de azért nem szeretném ha lehányna XD -
#2631 Ám jóval hatékonyabb. És ez a csávó valószínűleg nem "attracts the horde" :DDD -
#2630 a boomer ennél karcsúbb sokkal... -
#2629 szánalom... -
#2628 BOOMER -
#2627 jajjj, te ezzel jáccol:DD -
#2626 gyere Tommykám jáccunk -
#2625 hát majd meglátom, csak az baj ninc soks türelmem játékokhoz:D felidegesítenek mindig:D -
#2624 ne félj van még béna bőven :) +1 nem érződik :D de esetleg bele is tanulhatsz és +1 jó az már jó :D -
#2623 single nincs is?:\
mert én nem multin akarom tolni, csak kiéheztem már egy zombi gémre:D
onlinehoz én béna vagyok:D -
#2622 1. Jó gém, kizárólag multin
2. Nem magas
3. el kell fusson rajta -
#2621 csáó
ez jó gém?
gépigénye magas nagyon?:S 2,6proci,1gigaram,atix1600 256pro ezen elfog futni vajon?:S -
#2620 Én sem látom hasznát a DS-nek. -
#2619 Ha pl megmondta, hogy a lapozófájl ne a vindóz partícióján legyen, akkor akár még rendben is lehet a dolog... -
#2618 Hát ha a "C" partíción nincs 20 mega helyed akkor az már alaposan el van kúrva! Rettentő lassú lehet a rendszered az tuti. Csak jelezném, hogy a Win. egyik verziója sem szereti ha nincs pár giga szabad hely a rendszerpartíción. Szóval az nálad csak a kisebbik gond, hogy a Dedicated server nem megy fel emiatt...
A Dedicated server amúgy arra jó, hogy hostolhatsz egy saját szervert amin aztán akár mások akár te játszhattok. Én már kipróbáltam ment is egy ideig, de aztán anélkül, hogy bármit módosítottam volna elérhetetlen lett. Folyton azt az üzenetet kapom, hogy 10 sikertelen csatlakozási kísérlet után szétkapcsol. Az érdekes az, hogy új winfost installáltam, újra a steam -et, újra a L4D -t, újra a dedicated servert és most is ezt csinálja!!! -
#2617 A gépeden lehet vele Dedicated Server -t indítani.
Nem is gondoltad volna, mi? :D -
#2616 A Dedicated server mit takar? láttam 20 megás csak -
BAk3R #2615 nem hiszem el, hogy ~20MB-ot nem tudsz felszabadíani :) -
Brad85 #2614 Sziasztok
A Dedicated servert nem tudom leszedni mert a "c" partición nincs elég helyem de a steam ott van:S nem tudom átállítani hogy a clienst ne a 'c're töltse?
Sehol sem találok ilyen lehetőséget -
chooselee #2613 Családban marad! :) -
#2612 Tényleg :D -
#2611 erre még nem is figyeltem fel,
hogy kissé ugyanolyan a tank és Dog mozgása (2m28sec). (főleg ez a tipikus háttal-jön-feléd mozgás:D) Régen toltam hl2-t xD -
#2610 én vizzel csinálom :DDDDD -
BAk3R #2609 most nézelődtem kicsit a steam fórumon a left 4 dead topicban. szép kis bug report mennyiség van. -
#2608 hát bammeg remélem lépnek a készítők, mert elkezdett eszméletlen módon zuhanni a játék minősége.. -
#2607 engem nem érdekel, mit hol lehet kikerülni, de ők kikerülték, írtuk is nekik hogy núbok.. aztán kiléptem, mert az én csapattársam meg a kikerülésre válaszolva, elkezdte a spectatoros hadsereg építős bugot -.- -
#2606 liftet is ki lehet kerülni? O.o -
#2605 Boomert a népnek!!! XD -
Neoncsoves #2604 Hajrá! :D -
#2603 -
#2602 ezen a sorozaton meg besz*rtam -
#2601 lol