Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg olvastam vhol, hogy japánoknál elsõ az eladási listán a l4d, szal szerintem találkozunk majd 1-2vel.. 😄
Megyünk tovább, az egyik elkolbászol lõszerér egy kurva szó nélkül, aztán rinyál, hogy elkapta egy szmóker. Szerencsére ráugrott egy hunter haverja is, azt meg le tudtam sznájpolni róla. Mennénk tovább, meghúzni a kart, erre látom, hogy valahol a halál faszán, a kisház _mögött_ kapta el egy valami egy másik balfaszt... Mennék segíteni, erre elkap egy szmóker...
Méteres lófasz az ilyen idiótákba...
Idõnként szervezõdjünk már össze 4-en magyarok, mert ettõl már rohadtul tele van a tököm...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Melyik gombal tudom elõhozni?
Amikor indítom a játékot ott a console, de amint bemegyek a single playerbe és vissza... már nem látszódik.
olvastam olyat hogy f12 stb '~ stb de egyikre sem csinál semmit.
Elõre is köszi
#acm
megyek 1 csapatban..erre elkap a Hántör.. tõlem 2 KÉT méterre a srác..és õ MAGÁT Hélezi ahejett h levakarná rólam a kötsögöt...maradt 20hp-m...
erre a nyomorék a SR elõtt belelõ a kocsiba..de csak heccbõl...alig élek...totyogok a SR-be..elkapnak a zombik..nemhogy jönnénkek az SRbõl..neeeem...mondják h Cámon...
kámon a kuvanénéd, épp esznek a zombik..1ik se jött segíteni...megdöglöttem...beirtam h a sarki anyukájukat egye meg a hunter és dugja meg a boomer..és eljöttem tõlük😊
kajak feltúrták az agyvelõm az ijen játékosok inkább WoWozanak..
Nna, akkor Blood Harvest... 😊
És ez a Left 4 Dead király játék,de multiban a legjobban élvezhetõ. <#nevetes1>#nevetes1>
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
pedig szükségem lenne egy commandra vagy válaszra >_<
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
lehet mostmár tul sok faszláma is megvette ezt a játékot.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Death Toll, második pálya, legvége. Kijövünk a csatornából ránk ront egy tank, megöli az egyikünket. Megyünk tovább hárman, ott vagyunk már a saferoom elõtt az autók közt. Hallom a horda hangját, elkezdenek özönleni, másznak át a kerítésen. Megindulok a saferoomba, de nem jönnek, megállnak harcolni. Segítek nekik, amikor a hátamra ugrik valami dög (egyszer smoker, aztán most hunter) ~80 életrõl szép lassan lever, aztán fekve is szééépen laaaassan kivégez. A faszkalap társaim 5 méterre vannak, de basznak rám. Meghaltam, kiléptem.
Tököm tele van az ilyen istenverte balfaszokkal...
ááááh annyira játszhatnékom van és még oly messze a karácsony x.x
@
2-en már vagyunk, de nem bírunk a zombikkal...
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme