• dronkZero
    Na jó, és képesek vagyunk egymást megtalálni? Zero_hu a steames nickem...

Legeslegelső próbálkozásomra, hogy neten játsszak, bementem egy lobbyba, és rögtön _két_ magyart is találtam. Sajna a játék rögtön betöltés után dobott egy desktopot, úgyhogy rábaxtam, és utána már többször nem is futottam össze magyarokkal.

Biztosan érdekesebb VOIPpal játszani, bár a beépített üzeneteket is lehet használni. De azért eléggé hiányzik a níd bekáp, meg a thenksz.

Ja, meg az is biztos, hogy rohadtul meg kell tanulni vele játszani (és az adott partiból _mindenkinek_), ha az expert fokozat alázása a cél. Ilyen jöttment bandával az első pálya még általában sikerült, de a második már nagyon nem. És egy kampány 5 pálya, fejenként meg pályánként 1 medpakk van, meg egy-egy elszórva. Kevés. Egy zombi meg egy csapásra 10%-ot üt.
    Jó lesz ez, mire eljutunk oda, hogy csuklóból menjen az expert is, bármilyen csürhével, évek is eltelhetnek... :P

Na meg milyen szituk vannak már? Pl volt, amikor f2f harcoltam a metróban egy tankkal, az összes haverom megdöglött (bár akkor épp 2 csak bot volt), menet közben kifogyott a lőszerem, pisztollyal osztottam, de túléltem! :) Aztán megmentettem a haverokat és meg is csináltuk. (Normal-on) Nagyon fasza ez a játék.