6126
  • Snomag
    <3 sg

Te meg ha visszaolvasod a kommentedet, gondolom egyertelmuen arra a kovetkeztetesre jutsz, hogy mennyire egy kifinomult uriember vagy, haha.
  • Rage47
    lehet h 1 szerveren több game is futhat egyszerre(?)
  • Krinyo
    Demo alapján elég sok szerver van már most, ráadásul source lévén tuti hogy tele lesz modokkal, addonkkal plusz mapokkal,bár lehet később jobban megéri megvenni amikor már 6k körül lesz.
  • Krinyo
    Ha valóban visszaolvastál akkor láthattad hogy véleményt írtam ráadásul az én kommentem még csak megsem közelíti a te penetráns szóhasználatodat. Azért mert tirpák módjára személyeskedsz még nem leszel kemény gyerek.
  • mambohej
    Cs-ben a játékosok teremtik meg a multiplayer hátterét. Ha van szerver, van játéklehetőség. L4D-ben 4 fő/játék lesz, vajon mennyi szerverre lesz szükség? Video alapján nekem sem ér meg 10e forintot a játék, de nagyon tetszik. Plusz aggódom a multi miatt.
  • poruljartal
    Tényleg bekussolhatnál, mert ahogy így visszaolvastam abszolút jogos a felháborodása, hogy egy ilyen hibát benne hagynak a játékban, és megtorpedózhatja bárki.

Te viszont vmi önelégült fasz gyerek vagy, aki sértve érzi magát, ha bántják a kis játékát, és oda kapsz ahova tudsz csak, hogy kötöszködhess;

ne magyarázd a bizonyítványod

(btw neked miért bassza a szemed, ha ő letörli a demot, és a bugmentes fullal akar játszani majd?)
  • bertino
    ahogy az összes többi valve játékban, remélhetőleg.
  • mambohej
    A multiplayer a cs-hez hasonlóan fog működni? Hogy teremtik meg a multimóka hátterét?
  • Krinyo
    Nem kötekedtem, megmertem jegyezni hogy azért mert valalo bekapcsolta a cheatet még nem "hányinger" és nem kell "letörölni a demot".
    De neked felesleges magyaráznom, látom fiatal gyerek vagy még, anyuci meglátná miket irkálsz a neten, eltiltana tőle egy hétig ;)
  • bertino
    :DDdd
  • pirosBoci
    krinyo kussoljál már el ide jössz kötekedni, inkább menj oda anyádhoz vágd pofon, hogy megszült téged!
  • Krinyo
    visszatérve a játékra: lesz még a demoban látottakon kívül más fegyver is a fullban?
  • Krinyo
    nem értettem félre semmit, be volt kapcsolva az sv-cheats és ez volt olyan hihetelen "hányinger" hogy "majdnem letörölte a demot"
  • Blacksheep333
    Ugye ha bent vagytok egy lobbyba akkor vagy Dedicated serveren játszottok vagy a lobby leader indít egy servert a gépén. Ha dedicated serveren vagytok, akkor ugye nincs admin, de ha a lobby leader serverén, akkor ő az admin, mivel ő futtatja a servert. Így aztán tudja használni a konzolparancsokat. pl: sv_cheats 1
    Ha a cheatek be vannak kapcsolva akkor egy-egy konzolparancsal tehet le fegyvereket, gránátokat, boss zombikat és indíthat zombitámadást is.
    Így tudtam megcsinálni Redcow is, hogy ők legyenek a boss infectedek.
  • LasCar16
    15:00 pm-et olvastam asszem :S
  • Rage47
    sztem valve sem tud időpontot:D
  • Rip
    Itt a zombik szándékosan ilyen gyorsak. Igazából nem is zombik a hagyományos értelembe véve, hanem "fertőzöttek" - a játék is így hívja őket. Nem halottak, hanem elő emberek, akik elkaptak valami fertőzést.
    Egyébként konzolból sv_cheats után lehet állítani a sebességüket.
  • Rip
    Bocs, de ezt most tényleg félreértetted.
  • Dizson
    Igen ma fog jönni. Időpontot meg nem tudok. :D
  • chooselee
    Demó akkor ma jön elvileg ugye?Konkrét időpontot tud valaki?
  • Rage47
    kis effekt bemutató
  • SötétBarom
    Ugyan az a baj vele, mint minden más source motoros játékkal.. Túl gyors.. Túl gyors a futás, túl gyorsak a zombik.. Nemtom.. Majd a full lehet, hogy addiktív lesz, majd kiderül..
  • Rodman6
    3 éve jelent meg a Land Of The Dead (Romero féle film játékadaptációja) - még ma is játszom multiban. Egész jó modokat, map-eket lehet hozzá letölteni (Raccoon City tökugyanaz mint a Resident Evil 2-ben) sőt ha meghalok multiban, én is zombivá leszek és az élő multisokat kell hajkurászni sajna kevés eséllyel mert csak harapni, marni, és savat okádni lehet XD A ring is rohadt jó, mikor ránkeresztik a zombikat, és lapáttal, baseballütőkkel kell szétverni őket. Ez is hasonló ezért várom!
  • Krinyo
    ójaj, a sírás után most bekeményítesz?
  • Rage47
    én is próbáltam és nem tetszik jobban, az egyáltalán nem ijesztő, ebben azért fellelni 1-2 ijesztő szituációt :)
  • SötétBarom
    Nem akarok paraszt lenni, de most próbáltuk haverral az új cod zombie játékmódját, és az a durva, hogy ott ez csak poén, nekem mégis jobban tetszett, mint ez.. :S
  • PunkZoli
    tanulj meg olvasni mielőtt sápítozol hülyegyerek
  • Krinyo
    akkor töröld le gusztucstalan, phfuj
  • Krinyo
    miröl beszélsz?
  • zomgzerg
    sv_cheats 1
  • PunkZoli
    ma olyan történt getz, hogy majdnem letöröltem a demot.
    Feljött egy frenconli gámba egy tök ismeretlen gyerek és már a lépcsőfordulóban jött egy tank, majd potyogtatott magából egy csomó pipe bombot, fegyvert stb...
    mi a fasz ez? hányiger
  • Rage47
    (9k game.co.uk-n)
  • Tatyla
    lesz ez még 6k is...
  • Rip
    Próbáltad multiban haverokkal? Mert az az igazi.
    Sokkal nagyobb élmény, mint csak egyedül nyomni.
    Dehát ízlések és pofonok, ugyebár.

• Jericho19
    Üdv!Kipróbáltam a demot,de egyenlőre nem győzött meg arról hogy megér 12000 Ft-t
  • skygt90
    hi! valaki írja már le plz hogy hogyan lehet a demoval lan-on játszani. thnx
  • chooselee
    Hááá amúgy tetszene,de félek hent az egész és megunnám.A demó remélem tetszeni fog és akkor megveszem!! :)
  • Rip
    Új képek a http://www.rockpapershotgun.com/ oldalról a 3. kampányból/"filmből" (Dead Air):

Elég fasza lesz egy kis reptéri tombolás :D
  • chooselee
    Csak feldobtam,nem kell hogy érdekeljen.
  • Rip
    Csak azt mondta, hogy