6126
  • sadi57
    akárhogy bindelem be a consolt nem működik, valaki egy biztosan jó verziót letud írni?
  • Rage47
    nem teljesen értem az utolsó mondatod:D
  • pirosBoci
  • pirosBoci
    a szórsz motoros játékok nem igazán a videokártyát használják ki
    egy core 2 s proci mellé 128mb videokártyát?én seok embernél van ilyen, szvsz
  • Blacksheep333
    Gz, szép munka!
  • LasCar16
    kedden
  • kifli
    open demo mikor jön már? nem ma kellett volna?
  • Rage47
    na kipróbáltam 7300gt-n, egész jól megy medium-lowon :) tf2 gépigénye van
  • Zsoltika 007
    Lehet de kit érdekel ha az egy hulladék ez meg egy jó kis game?
  • chooselee
    Amúgy a Zombie Panic Source-os kiegészítővel játszottatok?Szerintem onnan lett merítve az ötlet.
  • pirosBoci
    1. A Steam főablak My Games fülén jobb klikk a Left 4 Dead demóján, majd válasszátok ki a Properties menüpontot.
    2. A megjelenő ablakban a Set launch options-t nyissuk meg, s írjuk be idézőjelek nélkül, hogy "-console".
    3. Indítsuk el a játékot.
    4. A "Versus" mód előcsalogátáshoz nekünk kell a szervernek lenni. Írjuk be a konzolba, hogy "sv_cheats 1", szintén kötőjelek nélkül.
    5. Utána írjuk be, hogy "ent_fire !self setteam 3". Így meghalunk és a játék átrak minket az Infected csapatba.
    6. A következő parancs, amire szükségünk lesz: "director_force_versus_start 1". Ettől elkezdődik a kör, velünk a zombik oldalán.
    7. Ha meghalunk, nem fogunk automatikusan megszületni. Váltogassuk spectate módban a nézeteket amíg eljutunk a "free flight" módba. Repüljünk oda, ahol szeretnénk megszületni és írjuk be a konzolba az alábbi parancsok valamelyikét, hogy a választható Boss Infected-ek bőrébe belebújjunk:
    * z_spawn tank
    * z_spawn boomer
    * z_spawn smoker
    * z_spawn hunter
    8. Alternatív lehetőség, hogy a "z_add" paranccsal egy számítógép által irányított SIMA zombit rakhatunk le magunk elé. A "z_spawn witch" parancs szintén működik, de a Witch-et is a számítógép fogja irányítani, a játékosoknak nem elérhető ez a Boss Infected.
    9. A földalatti metrós pályát a "sb_all_bot_team 1" paranccsal tudjuk működésre bírni Versus módban.

• grebber
    Áruld már el mi ez a bolt mert mindenhol 6000 fölött látom a Biát és a FC2-öt is?
  • Rip
    Ne durcizz, nem kell eldramatizálni a dolgot, persze, hogy leírhatod a véleményed, de felesleges ÖTSZÖR leírni egy L4D topicban, hogy ez a játék nem éri meg a pénzét. Másnak, aki idejár megéri, mert tetszik neki, és szereti. Aki szereti, azt nem fogod meggyőzni, hogy nem éri meg.
  • Shep
    Tessék egy hsz
    "bazdmeg, és mi van ha sima lövölde? mi legyen, stratégia? na el mész te zombinak.. "

DE igazad van tényleg én voltam a hülye, hogy be mertem írni ebbe a topicba. Elnézést kérek, többet nem fordul elő :DDDDDDDDDDDDDDD
  • Rip
    Shep:
    Szerintem ennyi elég az offból meg a trollkodásból (5x írtad le, hogy szerinted nem ér meg 10k-t, szerintem mindenki megértette elsőre is).
    Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más tetszik. Nekem tetszik, nekem megérte a 10k-t, neked nem, te nem fogod megvenni. Kész, pont.
    Ízléseken felesleges vitatkozni (egyébként te sem örülnél, hogyha a kedvenc játékod topicjában minden 3. komment én lennék, és mondogatnám, hogy márpedig ez nekem nem ér meg x forintot, mert az csak egy egyszerű xy játék - nekem a BiA meg a FC2 együtt nem ér meg 5k-t. Fura, mi?)

"többen nekem álltak, hogy mit ócsárolom az ő überkirály sérthetetlen játékukat."
    Ilyen pedig nem történt.
  • Shep
    Hát a FC2 itt 5e lesz akciósan az egyik boltban, BIA is és azok jobban megérik az árukat. Az árcsökkenés meg meg fog maradni mert rájöttek ,hogy többet adnak el és nagyobb a haszon ha olcsóbban adják mintha drágán eladnak pár darabot. Persze van egy olyan variáció is, hogy nem marad ez az alacsony ár, mert nem lesz PC-s játék egyáltalán. téma lezárva sok érte a 10e.
  • Blacksheep333
    Én mondtam, hogy nem ne írd le a véleményed?:D
    Tehát akkor azt írtad, hogy más játékokhoz viszonyítva nem éri meg. Megkérdezhetem melyik játékokhoz viszonyítva? A Painkiller -hez, ami megjelenésekor ugyan annyiba került, mint ez?
    "...ebből a kategóriából a SS, vagy a Painkiller nagyságrendekkel jobb."
    Ezt a következtetést abból vontad le, hogy kipróbáltad a demot?
    Ki példázott azzal, hogy X éve mi volt? Az, hogy mára már lement a Painkillernek az ára az természetes, mint ahogy a L4D -nek is lefog menni egy idő után. Lehet, hogy most 7 ezer forintért meg tudtad venni a Dead Space -t meg a Far Cry 2 -őt (Ami kettő A kategóriás játék), de ehez ne szokjunk hozzá szerintem.
    Nem köpködtem és nem hurrogtam, egy rossz szót nem szóltam a személyedre, csak megcáfoltam az írásod.
  • Shep
    Nem a nyavajgásról van, szó hanem leírtam ,hogy ez egy egyszerű lövölde és van pofájuk 10e-t kérni érte ami aránytalanul sok, erre többen nekem álltak, hogy mit ócsárolom az ő überkirály sérthetetlen játékukat. Aminek semmi alapja nem volt ugyanis nem azt írtam ,hogy szar játék. Mert attól ,hogy egy egyszerű lövölde még lehet jó, az igaz, hogy szerintem a SS, meg a Painkiller jobbak, de ebből nem tudom miért következik egyesek szerint, hogy ez szerintem szar? Pl. a Doom 2 szerintem jobb mint a Dark Forces pedig a DF is jó játék.
  • bertino
    jolvan, akkor régen még itt normális élet volt.
    csak ma már nem régen van.
    kár nyavajogni, ennyi.
  • Shep
    Nem azt írtam ,hogy nekem nem éri meg (mondjuk nekem sem) hanem más játékokhoz viszonyítva, azzal meg kár példálózni ,hogy bezzeg x éve mi volt, mert x éve nem is lehetett A kategóriás játékokat 7-8e Ft-ért venni szóval... Egyébként meg ez egy fórum, miért ne lehetne leírni a véleményemet. Jópofa ez a fórum is régen normális légkör volt itt és nem egymás lehurrogása és köpködése volt a cél. Persze akinek ez a jó.
  • Rage47
    én arra gondoltam, hogy botokkal nem túl élvezetes :)
  • Dizson
    Hát jah.. Nekem kell előre menni, én meg félek a sötétbe. :D
  • Blacksheep333
    Van benne Single, de ugyan az, mint a Coop, csak a játékosok helyett 3 bot van. Nem hülyék a botok, segítenek, fedeznek, adnak First Aid Kit -et ha úgy van, de haverokkal jobb. :)
  • Rage47
    hát azt inkább nem ajánlanám:D
  • Dizson
    De lesz benne singleplayer.
  • sparrow35
    Ugy tudom nem lesz single benne vagy igen?
  • Blacksheep333
    Ennyi erővel bemehetnél a Warhammer Online topicba is és beírhatnád, hogy neked ez a játék nem ér meg ennyi pénzt, hiszen csak egy szimpla MMORPG és amúgyis a World of Warcraft sokkal jobb. Ez csak egy példa volt. Megcsinálhatnád ezt a játékok 80% ánál. Magyarországon az a 10-11 ezer forint sok pénz, de Amerikában nem. (Utána lehet nézni ott mennyit kap egy McDonalds -ban dolgozó emberke óránként.)
    Leírtad, hogy a játék nem éri meg a pénzét és csak egy szimpla lövölde. Ha jól emlékszem az SS és Painkiller is ennyibe került mikor piacra dobták, pedig szerintem a L4D jobb játék mint a fenti kettő.
  • Rage47
    kedden jön

sadi, magyar groupok:
    link1
    link2
  • kifli
    holnap jön open demo?
  • sadi57
    akkor én el is kezdem: sadi91
  • sadi57
    páran írják már le a steam friends nevüket hogy párat töljunk már magyarokkal is :)
  • Shep
    Á hagyjad már megszoktam, az utóbbi időben ez a menő.
  • Rage47
    nem fikázta a játékot, csak a véleményét írta le, nem értem mi a bajotok
  • sleepyhead
    bazdmeg, és mi van ha sima lövölde? mi legyen, stratégia? na el mész te zombinak..
  • Fehercsoki
    Konzolt mivel lehet előhívni?Nekem semmivel sem jön elő pedig bekapcsoltam.
  • Fehercsoki
    Melyik konzolparancsal lehet zombi lenni?
  • kifli
    szerintem nagyon jó játék csak már kijönne és lehetne coop ban nyomni :)
  • pirosBoci
    10milla volt a l4d reklámozása, lsd. bele rakatták a playboy ba a maximba, kirakták a broadway re is, egy nme is kicsi táblán + ea + haszon + 4 évig csinálták
  • Zsoltika 007
    Pedig szerintem is teljesen rendben van a Crysis Wars. :)
  • Shep
    Ez csak egy magánvélemény volt és nem kell egyből hőzöngeni, megjegyeztem ,hogy ennyi pénzt kérni egy ilyen játékért elég nagy pofátlanság. Azt meg amúgy te sem tagadhatod, hogy csak egy szimpla lövölde. Valamint attól, hogy én beírtam a véleményem még akinek tetszik az nyilván meg fogja venni. Nem értem miért kell egyből támadni, ha valakinek nem tetszik valami?