6126
  • Blacksheep333
    Senki sem kényszerít rá, hogy megvedd. Hogy a SS vagy a Painkiller jobb -e arról vitatkozhátnank. Nem muszály neked ezzel játszanod, mennyél vissza Painkillerezni. Csá!
  • Rage47
    azért warheadben nem mondanám hogy korrekt multi van :D persze ez szubjektív, és off :)

egyébként én is a TF2 árára számítottam a L4D esetében, nem értem miért ez a változás...
  • Shep
    Hát, de ott van a Warhead az is EA, jó hogy csak egy kieg, de van benne korrekt multi+single+szinkron és 7e Ft volt, ez meg egy sima lövölde, amire valljuk be egy-kettőre rá lehet unni és 10e? Mondjuk ők tudják.
  • Rage47
    gondolom EA is beleszólt az árba :)
  • Shep
    Ilyen játékért 10e FT, hát ez egy vicc, sima hent az egész ráadásul nem is ijesztő, ebből a kategóriából a SS, vagy a Painkiller nagyságrendekkel jobb. Nem azt mondom el lehet vele szórakozni. De ennyi pénzért? Hááát.
  • Rage47
    jah sztem is
  • zomgzerg
    a legolcsóbb a game.co.uk-ról rendelni, a steames áfa mentes ár alatt van szállítással.
  • Rage47
    +áfa (20%)
  • pirosBoci
    44.99 USD = 9,389.41 HUF
    United States Dollars Hungary Forint
    1 USD = 208.700 HUF 1 HUF = 0.00479157 USD
  • grebber
    Hehe jó kis atom hent lesz ez single playerbe!
    Ha multizni akarok akkor kell mindenképpen steam azt már észrevettem.
  • PunkZoli
    az lol, hogy joinolok egy quick meccsre és kidob mindig? de olyan szinten, hogy néha még asztalra is quittel :\ és nem volt update meg semmi
  • Csavez
    a Left 4 Dead.MS-DOS kötegfájlt indítsd el
  • TBWarrior
    Észrevettem hogy a batot kell elindítani xD
  • kirol
    Erre megoldást tud valaki?
  • TBWarrior

Nekem ezt írja ki mikor el akarom indítani.
    Mi a baj?
  • Rip
    Lesz minden, nyugi :)
    Már el is kezdtek pályákat gyártani, amik működnek L4D alatt, sőt, a korábbi játékok pályáit (pl. CS:S) is be lehet importálni, ha volt hozzá az AI-nak .nav file (persze ezek még nem tudják kihasználni a L4D lehetőségeit).
    De amint kijön hivatalosan a játék, a devkit is napvilágot lát, és jönnek majd a custom contentek dögivel (de szép magyaros komment lett :) )
  • Blacksheep333
    Ha jól tudom, ezen a két pályán kívül lesz még 20. :) De ez nekem cseppet sem elég. Folyamatos updateket akarok, mint a TF2 -nél. Új pályák, új zombik, esetleg új fegyverek! :)
  • kirol
    Pedig lehet jobban járna az emberiség!
  • zomgzerg
    nem ugyanazok csinálták
    ea-nál se a sims következő kiegészítője marad el mert jön egy nfs
  • kirol
    Amúgy inkább a HL2EP3-at csinálták volna mint ezt. :(
  • BiG G
    ha a demó ilyen akkor a teljes se lesz nagyon más szerintem :)
  • kirol
    Nekem azt csinálja, hogy megakad a kép, a hang akadozni kezd úgy 5-6 mp-ig, majd megy rendesen, majd megint megakad, majd megy.

Ez miért van? Pedig megy vagy 1000 FPS-el, szóval nem úgy akad.
  • Rip
    Mármint a Left4Dead demo-ja, ami a 20-ból 2 pályát/pályaszakaszt tartalmaz (az első 2-t).
    Várjuk meg a teljest.
  • BiG G
    gyerekek, cod5 zombis bónuszpályáját nézzétek meg, az százszor parásabb mint a left4dead :DD
  • Fehercsoki
    Mond console parancsot lécci.
  • PunkZoli
    igen, de console trükkel, és van, lesz persze
  • Fehercsoki
    Demóba lehet zombival is menni?Ehez lesz/van pálya szerkesztő?
  • Rip
    Konzolba írd be: openbrowser
  • csgj
    Már elindult, de nem mondanám, hogy warez :P
  • pirosBoci
    megtalátuk a pálya 3.k részet vhogy igy fog kinézni:

• kifli
    akinek warez van és nem idndúlt az próbálja meg a játék mappájában a lft 4 dedad.bat-al elindítani elsőre nekem is azzal kelett de utána már jó volt az exe is
  • Krinyo
    nem tudja valaki hogy lesz-e normális szerverlista? Mert ez igy kurvaszar
  • kifli
    warez?
  • csgj
    Megvan a demo, de amikor elindítom, vége az intronak, elkezd tölteni, és kilép -.- Nem csinál semmit, csak kilép. A tűzfalat leszedtem róla, de úgy is...
  • Rage47
    nekem is. nem a torrentes cucc miatt lehet?
  • Hellsing47
    a boomer(?) is ha valaki közelében robban fel akkor is csak azt az egy embert támadják a zombik
    ez szerintem azért annyira nem rossz ötlet :)
  • Yaken666
    Nekem beakadozik a játék másodpercekre, pedig több mint elég a gépem hozzá. Ez mitől lehet? Másnak is csinálja?
  • bertino
    egy dolog a legutolso hentem után feltűnt.
    ha a hunter elkap a 4 ember közül valakit, akkor a zombik csak őt szállták meg.
    ott voltam mellette, mögötte, aprítottam őket ezerrel, de csak ő rá másztak.
    ezen mondjuk korrigálhatnának picit, mert visszagondolva nem csak egyszer volt ilyen.
  • Blacksheep333
    "...valamint Francis, a tetkós biciklis. " a totall4d.hu ról.
    Nanemáá, hogy a rider -t biciklisnek fordították. Ha egy képet látott volna Francisről a fordító már tudja, hogy motoros.
  • Rage47
    hát ja, még fejlesztik :)