• dronkZero
    Viszont van egy olyan technikai problémám, hogy a játék változó időközönként, de rendszeresen megáll úgy 3-8 másodpercre. Kép megáll, hang beakad. Aztán megy tovább 100fps-sel(kb). Mintha swappelne, de minden játék elején csinálja, pl amikor bejön a heli. Aztán változó időközönként megint. Mintha az új hangoknál, tehát amit a meccs során először hallok, ott lenne valami gebasz, és megint csak swappelésre gyanakszom. De annak meg elég súlyos.

Az a helyzet, hogy más játék is csinálja.
    Lehet, hogy szar a vinyóm? Vagy mi?

A játéknak mennie kéne pedig.
    C2D 3Ghz, 2G RAM, 8800GT, XP64bit.
    Az is igaz, hogy 1600x1200, max grafika (2xAA). Lehet, hogy nagyobb az arcom, mint amit a gépem bírna? (Na jó, visszább veszem próbaképp, de mielőtt feltúrtam maxra, azelőtt is csinálta ezt, meg egyébként amikor épp nem akad meg, akkor meg van minimum 50fps, de sztem több.)

Kurva idegesítő egyébként, most abba kellett hagynom, annyira szar. Tegnap nem volt ilyen súlyos.
    Beugrottam a tetőn, beakadt, fél életemet leették rólam, mire újra meg tudtam mozdulni. Többiek után rohantam, beakadt, megint utánuk rohantam, lelőttem 5 zombit, poénból belelőttem az autóba, hogy legyen már valami (easy vagy normal volt), beakadt, visszajöttem, már ettek meg. Valahogy túléltem, megyünk a kijárat felé, én vagyok elöl, hallom, hogy hunter. Beakad. Mire feleszmélek, már mindenki benn van. Futok uánuk, hátamra ugrik a hunter. 30 életem maradt a végére úgy, hogy nem öltem meg szinte semmit.

Bármilyen ötletet szívesen fogadok, ez nem állapot.

Na, kirinyáltam magam, megyek, próbálkozok valamivel.