6126
  • Myrddraal
    Khmmm, ITT van amiről beszéltem...
  • Myrddraal
    LOL? Elég csúnya bug, de jól jöhet :P

• kérdező00
    Köszi a segítséget:) Hentelés megkezdve:)
  • armageddon666
    no igen bombázni nem szeretnek :S de ettől függetlenül jól tolják ^^ okosan :D meg a "rádió" szövegek (y,x,c) jók, ők meg ugye azzal beszélnek, és így azért ott van a játék hangulata ^^ a multi az azért más... szal egyszer mindenképp megéri singlen átszaladni szerintem, így megismerni a mapokat, aztán mehet multi :D
  • Voltan
    Hmm. Akkor először kipróbálom a vicces verziót, aztán beruházok rá, ha bejön. Thx!
  • SötétBarom
    Mi ketten nyomjuk, de úgy is elég inteligensek.. Pl, ha szétválunk akkor az egyik jön velem, a másik a másikkal.. Meg segítenek elég rendesen - Az az egy baj, hogy se molotovot, se csőbombát nem dobnak..
  • armageddon666
    hát... amíg nem próbálod multin marhajó :D csak könnyű... illetve nemis, mert Expert az expert, de a Director nem szívat ha egyedül vagy valódi player... viszont ha meghalsz akkor vesztettetek és mehetsz előröl, szal valami kompenzáció van :D

amúgy botok kommunikálnak és nem is buták (sztem kezdő playereknél még jobbak is :P) meg ha egyedül vagy player úgy még talán ijesztő is kicsit :D szal sztem jó singleben...

(de a single 12k-t nem ér)
  • Voltan
    Érdemes ezt a cuccost single playeren tolni? (Nem vagyok oda a multiért.) Szóval single-ben milyen?
  • armageddon666
    detto :D meg mindenképp megvenném... próbának meg ott volt demó... (nem kellett volna x.x most hiányom van :D)
  • Doom 4
    Valszeeg majd megveszem karácsonyra mert a varezzal annyi gond van hogy ki se probálom
  • PunkZoli
    én single game ért nem adnék ki pénzt... csak max ha akkora kaliber mint pl a bioshock, akkor is ha leárazzák
  • Rip
    GCFscape progival a CS:S textúráit ki kell csomagolni a L4D megfelelő könyvtárába, és bármely .nav file-lal rendelkező CS pályát be lehet pakolni a L4D alá.
  • SimaSuna #1307
    dettó...
  • Blacksheep333
    Kinek hogy. Én például soha nem adnék ki pénzt egy FIFA -ért és van olyan akinek ez nem tetszik.
  • armageddon666
    jah. de érdemesebb 4 haverod rábeszélni és együtt egy négyes packot vesztek Steamen az meg már csak 9600 fejenként :D
  • Nohab
    Na ezt hogyan?
  • mambohej
    Most melyik zombi goré mi alapján kapja a pontokat? És milyen gyakran ébrednek újra, ha meghalnak? Érdemes megvenni 11e-ért a játékot?
  • dronkZero
    Ha valaki ráér most, tolhatnánk pár kört...
  • zomgzerg
    román kelet európai kiadás már csak ilyen
  • SimaSuna #1300
    nekem nem ilyen..

bal felnt - PC DVD rom felirat
    jobb fent - audio/subtitles dolgok
    bal alsó sarok - 18+ jel
    jobb alsó sarok - valve logó

:D
  • Rage47
    "...hamarosan új tartalmak érkeznek, de a legfontosabb fejlesztés jelenleg az SDK elkészítése, hogy a MOD-erek megkezdhessék a munkájukat a játékon. Az interjúból kiderül, hogy a játékban jelenleg 30 féle pálya van, hiszen bár a nevük javarészt ugyanaz a különböző módok miatt a felépítésük más-más. A Valve folyamatosan figyeli a fórumokat és gyűjti a BUG-okat, amiket a közösség írogat, viszont a kijavításokra még egyelőre várni kell legalább karácsonyig."
    totall4d
  • Rage47
    németek viszont ezt(jobb oldali) a képet élvezhetik :D
  • Hoz_Hun
    Megettem!!
    RAAAAAARGH!
  • dronkZero
    Megharapta a Fotosopp...
  • TerranceG
    Monitorod nem bírja megjeleníteni a képet, nagy a felbontás/frekvencia
    Left4Dead/cfg könyvtárban van a video.cfg fáj. Ott írd át a felbontást 1024, 768-ra pl. vagy kisebbre (800x600)
  • poppe
    mi történt a bácsi hüvelykujjával?
  • kérdező00
    Sziasztok!!!

Olyan problémám lenne, hogy feltelepítés után csak sötét képernyő jelenik meg /hang az van/ és kiír olyan problémát mintha a monitor frekvenciájával lenne gond. Rendszerem: Intel core2 dueo 2.33 ghz 2gb ram 8600 gt videokártya, ezzel futnia kellenne. Volt már másnál is ilyen probléma? Valami tipp? SEGÍTSETEK LÉGYSZI!!!!!
  • Krinyo
    azért mert ez a végleges borító pc-re
  • dronkZero
    Hát mert fordítva van.

Volt róla szó régebben, hogy megváltozott.
  • Hoz_Hun
    Pedig tényleg fordítva van. A hüvelykujj a balkézről hiányzik az én borítómon, nem a jobbról.
  • BAk3R
    mért lenne fordítva a kéz? az jó, csak a games for windows dolog.. amúgy nemhiszem, hogy olyan régi lenne, hogy újságírói vagy ilyesmi.
  • dronkZero
    Régi borító, vagy másfél évvel ezelőttről. Lehet, hogy át akar baxni, csak hülye hozzá. Az is lehet, hogy ilyen előzetes újságírói változat.

Sztem nem éri meg kavarni.
  • Krinyo
    és miért van rajta forditva a kéz?
  • BAk3R
    elvileg külföldről van neki pár darab még az itthoni megjelenés előttről.
  • Snomag
    Tudja a fene, de ki az aki eladja a jatekot, most, hogy eppencsak megjelent? :D
  • BAk3R
    de ha hamis lenne, ki az a hülye aki nem az igazi bórítót próbálná koppintani?
  • Snomag
    megsem annyira eredeti? :D
  • BAk3R
    erre valaki tud valamit mondani?

http://users.iit.uni-miskolc.hu/~szabo62/picture/l4dgfw.jpg
    http://users.iit.uni-miskolc.hu/~szabo62/picture/l4dgfw2.jpg

eredetinek tűnik, de nem tudom hova tenni ezt a games for windows dolgot a tokon, mivel ez a játék nem az..
  • Hoz_Hun
    Ha röhögni akarsz egyet tessék: youtube - katt
  • BEAST #1280