6126
-
#1319 Khmmm, ITT van amiről beszéltem... -
#1318 LOL? Elég csúnya bug, de jól jöhet :P
-
kérdező00 #1317 Köszi a segítséget:) Hentelés megkezdve:) -
#1316 no igen bombázni nem szeretnek :S de ettől függetlenül jól tolják ^^ okosan :D meg a "rádió" szövegek (y,x,c) jók, ők meg ugye azzal beszélnek, és így azért ott van a játék hangulata ^^ a multi az azért más... szal egyszer mindenképp megéri singlen átszaladni szerintem, így megismerni a mapokat, aztán mehet multi :D -
#1315 Hmm. Akkor először kipróbálom a vicces verziót, aztán beruházok rá, ha bejön. Thx! -
#1314 Mi ketten nyomjuk, de úgy is elég inteligensek.. Pl, ha szétválunk akkor az egyik jön velem, a másik a másikkal.. Meg segítenek elég rendesen - Az az egy baj, hogy se molotovot, se csőbombát nem dobnak.. -
#1313 hát... amíg nem próbálod multin marhajó :D csak könnyű... illetve nemis, mert Expert az expert, de a Director nem szívat ha egyedül vagy valódi player... viszont ha meghalsz akkor vesztettetek és mehetsz előröl, szal valami kompenzáció van :D
amúgy botok kommunikálnak és nem is buták (sztem kezdő playereknél még jobbak is :P) meg ha egyedül vagy player úgy még talán ijesztő is kicsit :D szal sztem jó singleben...
(de a single 12k-t nem ér) -
#1312 Érdemes ezt a cuccost single playeren tolni? (Nem vagyok oda a multiért.) Szóval single-ben milyen? -
#1311 detto :D meg mindenképp megvenném... próbának meg ott volt demó... (nem kellett volna x.x most hiányom van :D) -
#1310 Valszeeg majd megveszem karácsonyra mert a varezzal annyi gond van hogy ki se probálom -
PunkZoli #1309 én single game ért nem adnék ki pénzt... csak max ha akkora kaliber mint pl a bioshock, akkor is ha leárazzák -
#1308 GCFscape progival a CS:S textúráit ki kell csomagolni a L4D megfelelő könyvtárába, és bármely .nav file-lal rendelkező CS pályát be lehet pakolni a L4D alá. -
#1307 dettó...
-
#1306 Kinek hogy. Én például soha nem adnék ki pénzt egy FIFA -ért és van olyan akinek ez nem tetszik. -
#1305 jah. de érdemesebb 4 haverod rábeszélni és együtt egy négyes packot vesztek Steamen az meg már csak 9600 fejenként :D -
#1304 Na ezt hogyan? -
mambohej #1303 Most melyik zombi goré mi alapján kapja a pontokat? És milyen gyakran ébrednek újra, ha meghalnak? Érdemes megvenni 11e-ért a játékot? -
#1302 Ha valaki ráér most, tolhatnánk pár kört... -
#1301 román kelet európai kiadás már csak ilyen -
#1300 nekem nem ilyen..
bal felnt - PC DVD rom felirat
jobb fent - audio/subtitles dolgok
bal alsó sarok - 18+ jel
jobb alsó sarok - valve logó
:D -
#1299 "...hamarosan új tartalmak érkeznek, de a legfontosabb fejlesztés jelenleg az SDK elkészítése, hogy a MOD-erek megkezdhessék a munkájukat a játékon. Az interjúból kiderül, hogy a játékban jelenleg 30 féle pálya van, hiszen bár a nevük javarészt ugyanaz a különböző módok miatt a felépítésük más-más. A Valve folyamatosan figyeli a fórumokat és gyűjti a BUG-okat, amiket a közösség írogat, viszont a kijavításokra még egyelőre várni kell legalább karácsonyig."
totall4d -
#1298 németek viszont ezt(jobb oldali) a képet élvezhetik :D -
Hoz_Hun #1297 Megettem!!
RAAAAAARGH! -
#1296 Megharapta a Fotosopp... -
#1295 Monitorod nem bírja megjeleníteni a képet, nagy a felbontás/frekvencia
Left4Dead/cfg könyvtárban van a video.cfg fáj. Ott írd át a felbontást 1024, 768-ra pl. vagy kisebbre (800x600) -
#1294 mi történt a bácsi hüvelykujjával? -
kérdező00 #1293 Sziasztok!!!
Olyan problémám lenne, hogy feltelepítés után csak sötét képernyő jelenik meg /hang az van/ és kiír olyan problémát mintha a monitor frekvenciájával lenne gond. Rendszerem: Intel core2 dueo 2.33 ghz 2gb ram 8600 gt videokártya, ezzel futnia kellenne. Volt már másnál is ilyen probléma? Valami tipp? SEGÍTSETEK LÉGYSZI!!!!! -
#1292 azért mert ez a végleges borító pc-re
-
#1291 Hát mert fordítva van.
Volt róla szó régebben, hogy megváltozott. -
Hoz_Hun #1290 Pedig tényleg fordítva van. A hüvelykujj a balkézről hiányzik az én borítómon, nem a jobbról. -
BAk3R #1289 mért lenne fordítva a kéz? az jó, csak a games for windows dolog.. amúgy nemhiszem, hogy olyan régi lenne, hogy újságírói vagy ilyesmi. -
#1288 Régi borító, vagy másfél évvel ezelőttről. Lehet, hogy át akar baxni, csak hülye hozzá. Az is lehet, hogy ilyen előzetes újságírói változat.
Sztem nem éri meg kavarni. -
#1287 és miért van rajta forditva a kéz? -
BAk3R #1286 elvileg külföldről van neki pár darab még az itthoni megjelenés előttről. -
#1285 Tudja a fene, de ki az aki eladja a jatekot, most, hogy eppencsak megjelent? :D -
BAk3R #1284 de ha hamis lenne, ki az a hülye aki nem az igazi bórítót próbálná koppintani? -
#1283 megsem annyira eredeti? :D -
BAk3R #1282 erre valaki tud valamit mondani?
http://users.iit.uni-miskolc.hu/~szabo62/picture/l4dgfw.jpg
http://users.iit.uni-miskolc.hu/~szabo62/picture/l4dgfw2.jpg
eredetinek tűnik, de nem tudom hova tenni ezt a games for windows dolgot a tokon, mivel ez a játék nem az.. -
Hoz_Hun #1281 Ha röhögni akarsz egyet tessék: youtube - katt -