Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
jaja az még egész jó ár lenne
Bocs max 6 mint a TF2! 😊

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

De nekem 4ért kell, punktum! 😛

Rage47
Steamen amúgy is olcsóbbak szoktak lenni a játékok.
Bocs zombi... 😄

Ha megveszem majd, akkor is csak steamen.12 -t meg nem hiszem hogy lesz élõ mutáns a földön aki kiad érte! 😊

ott mindent annyiért adnának legszívesebben 😄
bulba
Most került a kezem ügyébe a legújabb 576 katalógus, ott 12K-t írnak árnak 😞

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Én láttam egy videót ott volt aki meglepte a játékosokat,egy nagy Jakil vagy Mr. Hide szerû lény,vagymi.(Nem tudom melyik volt a mutánsféle.)De én is ettõl félek, hogy csak lövölde lesz.Demóból majd kiderül.

dronkZero
Állítólag olyan lesz az AI, hogy enged nyugisabb idõszakokat egy-két zombival, aztán ha már nagyon elkényelmesedtünk, ránk küld egy hordát. Ez gyakolatban kb annyi, hogy a pályákon mindig máshol fognak elkezdeni özönleni.

Na meg lesz 4v4 multi, ahol 4 zombit játékos irányít. Ilyen módban szerintem én pl meg tudnálak lepni... ;]

Na persze ha hihetünk az infóknak...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Co-op! Tényleg semmi extrának nem látszik(SP konkurrenciához képest), de coop! Bármekkora szar szemét játék kurvajó úgy! Próbálni nem lenyúlni haver elõl a lõszert, éleszteni, ha kell, drukkolni, hogy élje túl és élesszen, ha meghalok... Persze valami VOIP kell.

Nem játszottál Doom-ot, System Shock 2-t, Serious Sam-et, Gears of War-t coopban még, mi? 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Prince23
Tény h nagyon rambós lett zombis játék révén... nyílván lopakodásról ne is álmodjak... (természetesen puszta kézzel😄)
Ahogy látom ide tényleg csapatmunka kell, hisz ennyi zombit életben nem láttam pc játékban.
RE nyugisabb volt, sokkal paráztatóbb volt ezáltal. De ha annyi zombi hadsereg támad, akkor mi lesz itt a félemetes?
Magyarán: nem lesz mi meglepjen minket!

Nohab
Ha csapatmunka és feladatok kellenek nektek egy játékban, akkor ott van a zombie master. Bár sajnos lehetne még rajta mit csiszolni.
Nkrissz
Hát szerintem rohadt jó.Most lehet hogy egyszerû de sokkal élvezetesebb mint eddig bármilyen fps.Amúgy csapatmunka is szükséges mert csak úgy tudtok végigmenni a pályán (persze easyn elég ha mindenki össze vissza rohangál gondolom).

Shep
Hát elnézést kérek mindenkitõl, de ebben semmi jó nincs. Vagyis van az, hogy két pisztollyal lövöldözött a földön fekve, amíg a társai segítségét várta, amúgymeg csak egy tucatlövölde. (persze akinek ez kell, annak ez kell, játszon majd vele bátran 😊)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nkrissz
Demo lesz.Én tuti megveszem már csak a lóvé hiányzik 😄.

Remélem lesz ingyen hétvége,vagy demo, hogy kipróbáljuk.Ha tetszik szívesen befektetek rá, ha olyan jó árban lesz mint a TF2,akkor mégjobban megjön hozzá a kedvem,de ráfizetni nem akarok...(ha unalmas lesz)

bertino
speciel ezek a tulajdonságok a játék magja, de mind1...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Prince23
Metrós ingame jelenet

Kissé brutális, és hentes, pörgõs 😞

Az nem nagy valami... 😄

bertino
A-ból juss el B-be <#hehe>

Igen nem lesz rossz,de remélem nem csak hent lesz,valami kis célt is rakhatnának bele a túlélésen és a hentelésen kívül.

Rage47
jópár napja kinnvannak már😊
egyre jobban tetszik a game😊

Rage47
sztem ilyen lesz a robbanás, nekem is tetszik amúgy😊

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

és a robbanás ténbyleg igy lesz , mint egy videoban volt ??? a Gas station vagy hogyvolt az,és gyönyörüen felrobbant,marha életszerüen.... pc-n igylesz ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

bertino

2 hetet csúszik megint.November vége a mostani állás.
gamestar

bertino

Nkrissz
Az már más kérdés hogy mennyi különbség van a robotok és a mikrofonos haverok között.

A kihegyezést úgy értettem,hogy csak multis,nem a típusra! 😄
De mind1...végülis senki sem tud semmi biztosat...sõt még bizonytalant sem! 😊

lololol
Nem pont úgy lesz kihegyezve, mivel nem 2 csapat játszik egymás ellen, csak deathmatchben, de arról meg semmi konkrétat nem mondtak még.
A sima játékban lehet 1/2/3 gép altal irányitott társsal menni ha nincsenek haverok online vagy nem neten tolod.

Hát igen erre lehet következtetni ebbõl a mondatból,de mivel úgy tudom arról van szó hogy úgy lesz az a multi kihegyezve,mint TF2 esetében,nem hinném hogy lesz single.De tévedjek! 😊

Bence94
én úgy emlékszem azt mondták lehet majd singlebe játszani de mindegy.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Prince23
"...multira kihegyezett alkotás lesz..."
azért remüljük, h single-je lesz, a kihegyezett alkotás szó miatt értelmezvén... tehát lennie kell singlije.

4 sört kérek... mondja a favágó! 😛

Az nem hiszem hogy single-nek hívják.. 😛

De hír:
Végleges dobozkép

Prince23
Húúú, jól van akkor... megkönnyebítettél 😊 ajánlom is, h legyen... bár az infó szerint a tipusba ezt írták: túlélõ multiplayer horrorjáték...

Bence94
lesz single csak akkor botok lesznek...

Prince23
😞((((

"Egy fontos, és igen érdekes részletrõl még nem volt szó a bemutatóban. Ha felállt a 4 fõs Túlélõ csapatunk, és még akad pár haver, aki beszállna a játékba, az megteheti, de a zombik oldalán! „Fantasztikus érzés mutáns lényként a 15 szintes irodaházak tetején ugrálni és vadászni az arra járó Túlélõkre. Egy Hunter bõrébe bújva a feladatunk, hogy megtaláljuk az ellenfeleinket képviselõ játékos társakat, és kinyírjuk õket, mind egy szálig” – Magyarázza Booth, a mesterséges intelligenciáért felelõs programozó – „A sötétben megbújva, izzadó tenyérrel ilyenkor csak arra fog gondolni a játékos, hogy minél nagyobb pánikot okozzon a másik gépnél ülõ harcosoknak.” Jól hangzik kedves Booth, reméljük tényleg olyan izgis is lesz, mint amilyennek mondjátok!"

de ez meg jó hír...

bertino
Ennek tényleg nem lesz single player része

Prince23
Ennek tényleg nem lesz single player része?

4slotos szerverek lesznek, de sztem nem tölti ki gépi játékossal, ha 2 en vagytok... hanem a zombik számát veszi le, és ha readyk vagytok, elindul a játék, amibe késõbb be tud csatlakozni vki...és persze nõ a horda😄
,így logikus
Akkor még 3 idegen arccal is tolhatod szerintem...

Rage47
hát ez gáz, én nem akarok botokkal együtt harcolni
Akkor csatlakozunk a haverokkal és leszünk 7-en vagy 6-an.<#mf1>
bibibíí mi megleszünk 4-en 😊

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Itt inkább az a érdés hogy az a 2 gép menyire okos. Mert ha baj van és mondjuk én haldoklok és a haver is a gépek meg nem tudják mit csináljanak az szívás. Mondjuk mi remélhetõleg 3-an leszünk és 1 lesz a gép.
Bence94
lesz 2 játékos akiket a gép irányítja.