Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zomgzerg
mivel nem xboxon játszom így nem érnek semmit az achievementek, updatek meg mindig is voltak a tört source gamekhez pár órás késéssel.

Blacksheep333
omg, jó drága. Az OB volt ennyi, de az 5 játékot tartalmaz<#szomoru1>

Az operációs rendszeren is túl...

én meg arra lennék kiváncsi, hogy hosztolhat e majd játékos szervert, amin játszik? coopnál, gépek ellen csak elbírja a max 4 emberi játékost, ha többi gépi úgy is
Rage47
achievementeket, updateket nemtom hogy oldják meg háziszerveren
1.00 USD

=

194.375 HUF

lol
elég magas most a dolcsi sajna :\
Maxtreme
ja ok :)

zomgzerg
44,99 + 20%áfa = 53,99

Maxtreme
Én 1 ilyesmit olvastam minap a gamespot forumon:

pc version 49.99$ 44.99 if you preorder now
360 version 59.99$ 53.99 if you preorder now

zomgzerg
hát ez egy picit sok érte, boltban is 12k.. nagy keletje lesz itthon a wareznek ebbõl, itt még hátrányokkal se nagyon jár, meg könnyû kis szervert csinálni.

Rage47
oops:O
akkor várok egy árcsökkenést asszem
Pre-purchase now and save 10%!
53.99$ -> 11.000 HUF
lol O.o

Kis idõ csak lesz rá! :) Mondjuk egy ingyen hétvégét ellövök rá. :)

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Rage47
ja pont mikor kijön a game, nehéz hetem lesz, meg jön a félév vége...
Kicsit elkalandoztam...igen sok! :)

Én nem unatkozok,sõt félek lesz e idõm rá.Most is volt a Crysis ingyé hétvége,persze hétfõn komplex leadás volt. :P Azért kipróbáltam,hát elég is volt a multis részébõl.

Rage47
de sok az az egy hónap még :/
Várom! :)

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Helyes,demót ide! :)

A Valve és a Turtle Rock Studios közös munkájából, a rendkívül izgalmasnak ígérkezõ, co-op módra épülõ túlélõ horror játékából még a megjelenés elõtt kibocsájtanak majd egy kipróbálható verziót.

Ezzel kapcsolatosan érkeztek most új információk, melyek Doug Lombardinak a Valve PR osztályának vezetõjének szájából hangzottak el. Elmondása szerint a demóban a játék kampányának elsõ részébe kóstolhatunk bele. Egészen pontosan a nyitó filmecskét, és az utána következõ kórházi, és a kórházon kívüli területeket tisztíthatjuk majd meg a zombiktól.

A játék története szerint egyébként, egy vagyunk azok közül, kikre hatástalan az a vírus, mely a világ többi emberét agyzabáló zombivá változtatta. A sztori a járvány kitörése után 2 héttel kezdõdik majd.

Doug nem közölte a demó kiadásának pontos dátumát, viszont terveik szerint November elején teszik majd azt közzé. A teljes játék megjelenési ideje November 17.

Forrás: IGN

Jól fogy a játék.
GAMESTAR

SZilaJMaGGoT
Akkor neked ezt ajánlom: www.blackwidowgames.com... Csak ez még kérdéses mikor jelenik meg...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Törölt felhasználó
Gépigény :
Operációs rendszer: Windows Xp vagy Windows Vista
Processzor: 3.0 GHz P4, Dual Core 2.0 vagy AMD64X2 (vagy jobb)
Memória: 1 GB Windows XP esetén, 2 GB Windows Vista esetén
Merevlemez terület: legalább 7.5 GB szabad tárhely
Videókártya: 256 MB-os, DirecX 9-et támogató videókártya, amely támogatja a Pixel Shader 2.0-át is

forrás : gamekapocs
zomgzerg
a multiplayer is olyan lesz mint egy 'kampány', több pálya összefûzve 4 vagy 5 fejezetre tagolva, a single meg ugyanez botokkal.

Voltan
Jaja, lesz single rész is, akkor a társaidat az AI irányítja. Hogy kampány mód lesz-e azt nem tudom...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

buzi e vagy?:D

amúgy most olvastam vhol hogy demo is lesz meg single is :)
Rage47
<#eljen>
Rage47
nekem a multija nem tetszik:)
Prince23
Akkor megse szerzem, ha tényleg nem lesz egyszemélyes hadjárat benne:((

cod4

szerintem nem lesz :)
dronkZero
Wiki...

"Survivors can also be AI-controlled bots."

Gondolom azért legalább egy pléjer kell... :P

Bár ki tudja, lehet, hogy mikor nincs fenn senki a multipléjer szervereken, a botok hatalmas bulikat csapnak magukban... :D

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Prince23
Egyszemélyes single lesz benne? :O vagy Coop single van csak?

nem fog 12 be kerülni, sõt 10 be se...
sztem eleinte olyan 7-8 körül fog mozogni, majd beáll a 4 ezres árra mint a tf
dronkZero
Régebben már írtam ide is, meg másfél éve lehet tudni, hogy 4 "kampány" lesz, egyenként 5 összefüggõ pályával, amit lehet nyomni egyedül, bot segítõkkel és ellenfelekkel, coopban ember segítõkkel és ai zombihordával, illetve 4v4 multiban, ahol az ai zombihordában is van négy pléjer, akik az "extra" zombik közül választhatnak.
Mindhárom módban ugyanaz, 4 túlélõ jusson keresztül.

Szerintem nem lesz 12, vagy mellécsapnak egy meglepetésjátékot, meg egy episode x+1-et, mint a TF2 mellé...
De Steamrõl meg biztosan olcsóbb lesz.

Ez a november húsz már tuti?

Majd meglátjuk az összképet egy ingyen hétvége,vagy demó alkalmával!
Ezek nélkül meg sem piszkálom. :D

Nkrissz
Ez egy interneten játszható coop játék amiben lesz single player játékmód és multiplayer is (zombi játékos vs túlélõ játékos gondolom valami tdm lesz).

Bár lehet amiket a videókon látunk az a coop?Kicsit elértettem valami akkor...

Szerintem félre lettem akkor értve.Én az árával nem leszek megelégedve,ha 12 körül lesz.Hülyeség egy single nélküli játékot 12ért adni.Senki nem fogja megvenni.Max. 6 ért ideális szerintem.Mondjuk lehetne belõle elég komoly single-t is csinálni,de ha csinálnának ilyesmit akkor már valami infó potyogott volna róla,de még hivatalosat nem hallottam sehol.Ha csinálnak hozzá akkor egy HL2-es szintet illene lenne elérniük,ha ez nem sikerül akkor inkább hagyják.De szerintem nem lesz benne....
Amúgy én úgy vagyok vele,hogy egy játékot csak a single-ért nem hiszem hogy megveszek.Kivételek lehetnek azok,amik a szívemhez közel állnak.(Pl.: HL2 széria) Számomra egy kiváló multival a legesélyesebb a játék a megvételre.A multi örök... :D

Nkrissz
Lesz benne single csak botokkal asszem.És már nem tudom ki írta hogy nem azért lesz jó mert olyan különleges játék lesz hanem azért mert coopban lehet nyomatni.A coop játékoknál nincs jobb az biztos.

bertino
pláne egy ilyen mészosztlõsz gameban.
melo után legjobb kikapcsolódás...

single játékkal meddig játszol egy shooterrel úgy általában? 2 napot, 2szer végig játszod, ha nagyon jó?
viszont egy multival a haverokkal a szavatossága messze felül múl bármilyen single gammát
Rage47
izmos single rész meg jó multi nem igazán szokott sikerülni sztem.
Voltan
Én pedig chooselee-hez csatlakozom, lexarom a multi játékokat. Távol álljon tõlem, hogy azt mondjam, ez szar játék lesz, de izmos single rész nélkül sajnos nagy ívben elkerülöm...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

vagyfordítva... én...
leszarom a szingli gamékat, ezt a szintet el kell érni:D
TF2 eddig a legjobb befektetésem volt.

dronkZero
Hehe, szerintem meg 12-t egyetlen single játék sem ér. Annyiért csak nagyon tartós multis durvulatokat vagyok hajlandó venni, BF-eket, TF2-t (bár ez utóbbi nem fog nagyon megtérülni...)

bertino

12-t single nélküli játékért senki nem fog adni.