6126
  • Aquir
    azt írja hogy a többiek kiosztották azt aki az alapszöveget írta, és a ráírták a megjegyzésüket
  • Rage47
    Nem értem mit írtál, de lehet hogy késő van:S
  • Prof William
    A Safe Room ban hogy kilett van osztva az aki a "We are the monsters" -t írt a falra. :) Mindenki odaírta a megjegyzését. :)
  • Voltan
    Hát igen :D Amúgy ez a fal tényleg nagyon jó!

"We are the monsters" - marha jó utalás Romero filmjeire :D

Egyébként le a kalappal a készítők előtt, mert a négy főszereplő is nagyon jó! Ott van az öreg vietnami veterán, aki tényleg mindenen keresztülment anno, ott van az agyonvarrott motoros fazon, aki szintén megjárta már a harc rögös útját a nem kevés priuszával. Ott van a fekete könyvelő/sztárügyvéd, aki anno a gettó mocskából kapaszkodott fel, és a csaj, aki Texasban nevelkedett, és az apja a vidámpark helyett a lőterembe vitte a báttyaival együtt minden hétvégén.

A tökéletes közhely, és működik!

• Rip
    Ááá, ezek nagyon jók!
  • Rip
    Humorérzék FTW :D
  • Rage47
    csütörtökön átalakítom a bannert, mikor hazaérek :)
  • chooselee
    A második szép családi portré! :)
  • PunkZoli
    elég lenne annyit, hogy csak eredeti verzióval működik!:D
  • SimaSuna #1350
    választhatnánk házigizdát is :)
  • Krinyo
    Ki kéne írni bannerba hogy a "nem megy a warezom mit csinaljak?" meg a "menni fog a gépemen?" kérdésekre nem ebben a topikban kéne keresni a választ. Elég bosszantó mikor látom hogy 30-50 új hozzászólás van a topikban és mikor megnézem ennek fele olyan dolgokrol szól amikre kis keresés után google-ben, vagy az off topikban megtalálható a megoldás.
  • zorrobomber
    most írtam volna úgy hogy: a zombik...NOT!
  • Pio
    A négy túlélőről tudtam ezt, de a safehouseokban korábban bujkálókról nem találtam ilyen jellegű információt. Boccs.
  • dronkZero
    Ez sem nyert. Nem figyeltek eléggé. :)
    A négy túlélő, meg a safehouse-ok előző lakói immunisak a betegségre. Belőlünk soha nem lesz zombi, minket csak megesznek. :) Mint az I am Legend-ben a Villszmissz.
  • SimaSuna #1345
    a Túlélők

a Fertőzöttek
  • Pio
    A játékban négy "filmet" forgathatsz, melyek mindegyike 5 fejezetből áll. Az első fejezetek elején kiderül, hogy valahol a közelben valaki ki tudja menekíteni a csapatot, ezután az 4 fejezet az oda való útról szól, ami gyakorlatilag tényleg mindig A-ból Bbe eljutást jelent általában elég változatos terepen, de a fejezeteknek nincs külön története, csak ha mondjuk el kell jutnod egy (fiktív példa jön) felhőkarcoló tetejére, akkor az első fejezetben ki kell jutnod az épületből, amiben az információt szerezted, a második fejezet lesz az út a felhőkarcolóhoz, a harmadik a felhőkarcoló alagsorában a feljáró keresése, a negyedik az, hogy felverekszed magad a tetőre és az ötödik a megmentés.
    Az 1-4. missziók hasonló felépítésűek, az eltérés közöttük annyi, hogy egyre erősebb fegyverekkel kell egyre nagyobb zombihordákkal szembeszállnod. Érdekesség bennük annyi, hogy néha szokott lenni valami olyasmi, hogy mondjuk le kell hívnod egy liftet, hogy azzal menjetek el és a lift hívása eventet indít el, ami elég komoly inváziót jelent, amit fle kell tartanotok, amíg oda nem ér a lift. Ilyenekből minden "filmben" van néhány.
    Más jellegű az ötödik fejezet, ami egy rövid bevezető után egy rádiónál köt ki, amivel felveheted a kapcsolatot a megmentőiddel, akik közlik, hogy mondjuk 10 perc múlva fognak ideérni. A rádió közelében mindig van lőszer és elsősegélycucc és itt egy 10 perces folyamatos inváziónak kell ellenállnod, ami során witcheken kívül mindenféle zombi támad, majd a végén megjön a megmentő jármű, amibe be kell szállni és ekkor jönnek a vége főcím és a "stáblista", ami a statisztikákat tartalmazza.

Minden fejezet végén egy safe roomba jut a csapat, ahol fegyvereket, 4 elsősegélycsomagot és lőszert lehet találni, majd a következő fejezet innen indul.

Nagyjából ennyi a játékmenet, szerintem üvölt róla, hogy multira lett kitalálva az egész, de azért singleplayerben is élvezetes végigjátszani.
  • SimaSuna #1343
    valami PS zseni csinálhatna nekem hasonló 1440x900as hátteret :)

cserébe kaptok 2 fasza L4D-s hátteret :)
  • Fenrir
    Dehogynem, az előbb hihetetlen módon sikerült a vs mode-ban a Blood Harvest pályán eljutni az APC-ig, nah a tank az APC belsejében vert agyon :\

Volt olyan, hogy vs mode-ban a No Mercy első pályájának safehouse-jában voltak a zombik egy szerencsés hányás után.
  • armageddon666
    Storyja szerintem nincs igazából.. szal adva vannak a zombik meg a 4 menekülő ember... amennyire tudom a teljes játék is olyan hogy egyik helyről elkell jutni a másikra és kész... bár ha jól értettem No Mercy végén helikopterrel kell elmenni a legvégén és ott lehet valami érdekes, ill gondolom akkor a többi kampány végén is van valami járgány... szal multira van kihegyezve, de a single egyáltalán nem rossz... amíg multiban nem tolta az ember addig fasza a single ^^
  • Pio
    A zombik, mielőtt zombik lettek ;-)
  • dronkZero
    Na, a zombik éppen tuti nem. Főleg nem safehouseban, ahová be sem tudnak jutni...
  • Rage47
    de azok nem tudnak írni
  • zorrobomber
    a zombik
  • dronkZero
    Rád van bízva, júz jor imedzsinésön.
  • Rage47
    ezeket amúgy kik irkálták?
  • SimaSuna #1334
    meg Francis...

Cover my Ass :D
  • SötétBarom
    I miss the internet :DDDDD
  • Prof William
    A single milyen? Hozza a minőséget van sztorija vagy csak a multira van kihegyezve?
  • nameless1229
    jó, majd sor kerül rá:D
    de rájöttem, h nem a hamachi baszaxik, hanem a játék, mert akkor vágja le a netet, amikor elindítja... :S
  • SimaSuna #1330
    meg kell venni a játékot :)
  • nameless1229
    olyan problémám van, h hamachival próbáljuuk tolni, de haver ha feljön hamachira, akkor levágja a netét, ezt hogyan lehetne kiküszöbölni?
  • SimaSuna #1328
    banyek fent vagyunk a felhőkarcoló tetején...lőjjük a zombikat mint állat..jön a Tank...kaptam olyan sallert tőle hogy lezuhantam a 100.emeletről :D
  • SimaSuna #1327
    az semmi, én meg a szövegeket amiket Lois, Bill mond...

az intrós Merry Xmas nagyon tetszett :D
  • BEAST #1326
    Imadom a safe houseok falfirkait :D
  • SötétBarom
    Egy survivor map kéne, olyan mint a COD-ban, barikádokkal, meg egyre erősödő hullámokkal.. Az állatkert is jó buli lenne.. Meg valami autós map, olyan mint a HL2-ben volt az a kocsikázós rész :D
  • chooselee
    Megvadult rozsomák szedné áldozatait. :P
  • chooselee
    Az első 2 jó ötlet!Feelinges lenne...
  • SimaSuna #1322
    nem vagy te 1 kicsit túlbuzgó? :)

állatkert, vidámpark, melegsátor van itt az SGn is :)
  • PunkZoli
    állatkert és vidámpark kampányokat akarok! plusz lehetne egy ilyen pepszi sziget kampány is:D a nagyszínpadtól a meleg sátorig:DDDDDDDDD
  • Aquir
    szegény :(