21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
hát..sztem pvp-n az a Jani, aki erősebb..
tapasztalataim alapján 3 módon lesz vki erősebb:
- elöbb kezdi a játékot, és lépéselőnyben van veled szemben
- éjjel-nappal a játék elött ül
- csal különböző progikal..
nahmármost az elsőre nincs esélyem, a második nem valószínű, mert nem lenne rá annyi időm, a harmadikkal meg nem élek..
-
meg ahogy elnéztem , úgy néz ki, alapvetően free lenne a gém, de lenne prémium (fizetős)..utóbbiaknak extra tárgyak, stb-k...speciel a Tibia is így müxik... -
Én szeretem,sokkal izgalmasabbb:) Néha wowban is 2 hét volt 1 küldi mertt mindíg leöltek mire odaértem:) -
ahogy Lnézegettem az 1ik fórumot, lesznek pvp és nem-pvp szerverek.. illetve a nem-pvp -sben is lehet 1mással harcolni, de belekell egyezni mindkét félnek, míg pvp-n azt támadsz meg, akit akarsz.. én speciel nem nagyon rajongok a pvp-ért... -
HDD: 800MB
Minimum requirements
CPU: Pentium 3 1GHz or higher
RAM: 384MB or higher
VGA: GeForce MX or higher
Recommended specifications
CPU: Pentium 4 1.6GHz or higher
RAM: 512MB
VGA: GeForce 2 MX or higher
Ideal specifications
CPU: Pentium 4 2.4GHz or higher
RAM: 512MB
VGA: GeForce FX5900 128MB or high -
Még nem hagytam el a falucskát hogy ezt megtudjam:D ha kicsit magaabb szintű leszek kiderül. -
A PvP hogy van benne? Ilyen WoWos duelekkel, vagy a többi játékos szó nélkül megtámadhat? -
De a 9 a kilenc iskolára vonatkozik:) -
hmm..érdekes.. a játék címe 9 sárkány..viszont ezen a site-on a sárkány-nál 10 hős szerepel.. -
9dragons oldal(acclaimos) -
Elvileg ha jól olvastam nemsokára jön az openbeta azt már mindenki nyomhatja majd:) -
jah :) -
hamar ment:D
-
írtam mod topicba..elöbb-utóbb majd beteszik :) -
Oksa:) -
akkor betetetem.. -
Jó lenne csak nem tudom hogy kell betenni -
bannernek ?
-
:D -
lol :D -
súlycipőt*
-
nem nem,cuccokat kell öszezedni,gyakorolni kell bizonyos harci mozgásokat, időre kell cuccot elvinni,ki kell deríteni ennek annak a nevét, kb ilyenek voltak alacsony szinten. Bár a legjobb az volt mikor rámadtak vmi 50kg-os súéycipőt és abban kellett 5 db rókát fognom:) -
hmm..ez így érdekesen hangzik :) és milyen jellegü questek vannak ? szokásos ölj meg X enemy-t meg vidd el ezt ennek típusuak ? -
Könnyű a fejlődés viszonylag, 1-2 nap alatt megvan a 20 és mindíg vannak questek bőven. -
Bár maga a fejlődés is érdekes mert lvl 13 ig azt irja hogy loosing your self aztán lenullázódik és lvl 1,2,3.... gathering chi jön szal már azt sem tudom milyen szintű vagyok valójában:) -
és könnyű szintet lépni ? szal hamar ellehet érni a level 20-at ? illetve tudni lehet, mi a max szint ? -
Wu Tang nem egy könnyű stílus, lvl20 ig be sem engednek az iskolába:) Míg a részegessel már lvl 10-nél tanítottak a mesterek. -
hát nekem így elsőre a Wu Tang és a Heavenly Demon stílus jön be.. -
Shaolin -
in game videó -
9dragons bemutató -
The League of Beggar -
The Brotherhood of Thieves -
Sacred Flower -
Wu Tang -
Heavenly Demon -
Csak kínai van benne, összesen 9 iskola harcművészete, ebből 6 választható karakter generálásnál. és a maradék 3 csak magasabb szinten elérhető és ezt a 3 iskolát ha minden igaz a játékosok fogják irányítani. A youtube-n asszem minden iskoláról van fent videó, nagyon jók a mozgások. -
amúgy kizárólag Kínai harcművészetek vannak benne, vagy akad Japán is ? -
Thanatos #25 magyarul vagy jön vagy nem, oks :) azért én regiztem, de eddig csak olyna mail jött hogy köszönik a regisztráciot :) -
Elvileg ha jelentkezel akkor pár napon belül kapsz egy mailt amiben van egy activation key hogy accountot csinálhass és egy linket a kliens letöltéséhez.