21072
  • ScarY MAN
    Hat en csak annyit mondanek hogy hiaba reggeltem mind a ketto oldalon amit ide beirtatok...nem tudok belepni a jatekba...szal nemtom...ha van valakinek otlete akkor varom :D
  • Voltan
    Hogy lehet bejutni a shaolinba? Már nincsenek küldetések a faluban, de a shaolinba nem enged be az őr.
    Help!
  • Thanatos
    van valami komolyabb leirás a 9 iskolárol? mert a videok szépek meg minden de nem sok derül kibelőlük :)
  • Thanatos
    nem fp-s letöltést nemtud valaki? mert utálom ezt a várakozosdit... :D
  • Thanatos
    nah megjött nekem is a kulcsom végre :)
  • Thanatos
    jaj..., földrajzból egyes, leülhetsz...
  • sweech
    ideje lenne már :)
  • ceas
    Szvsz a closed az closed, azaz ez a kör már lezárult, Decemberben valamikor, legalábbis a tervek szerint, indul az open.
  • SkunkliX
    és kína a felkelő nap országa ! éljen a magyar tenger !
  • SkunkliX
    jelentkezésügyileg ; én akkor töltöttem ki a jelentkezési lapot mikor még nyár eleje volt. igazság szerint nem tudom hogy lehet -e még a closedre jelentkezni. open betára majd biztosan.
  • Goth
    a játékban csak kínai(as) harcművészetek vannak =)
  • miilann
    énse akarok vitatkozni de a wow világában is felkel a nap :)
  • SkunkliX
    nem akarok senkivel sem vitatkozni , de kínábam is kel fel a nap :) a játékban pedig leginkább nem kínai harcművészetek vannak .
  • Shiwo
    hát..én 3 napja töltöttem ki, és még semmi hír..
  • csm
    kitöltöttem a bétára a jelentkezőt.
    meddig kell várni? és mit küldenek? linket?
  • Shiwo
    jogos :)
  • Thanatos
    nem akarlak elkeseriteni de a felkelő nap országa nem kina...
  • SkunkliX
    Azért az mindenképpen le kell szögezni a játékkal kapcsolatban hogy :" VIGYÁZAT ! NAGYON ADDIKTÍV! " Én kb. az első pillanat óta jobbnak találom a nagy konkurensnél , de lehet hogy ez csak a világ miatt van . 1 kicsit sokkal jobb szerintem a keleti feeling mint a WoW világa . igaz ez emberfüggő ! Én a felkelő nap országát választom , aki meg úgy kondolja háljon orkokkal :)
  • Shiwo
    hát..annyira ingyen úgysincs semmi, szal inkább 1szer kelljen megvennem, mint megvennem +havi díj..mert utóbbi esetben valszeg nem veszem meg
  • ceas
    Egyébként a játék fergeteges. Én inkább craftoló vagyok és az ilyen tipusú mmo-kat szeretem, pl. Everquest2, de ez a 9Dragons nagyszerűen dolgozza fel a kínai mitológiát, egyszerűen élvezetes nézni a karakterek mozgását, a tájat stb..., pedig grafikailag elvileg nem a top, de egy idő után nagyon tetszetőssé válik. Én nem hasonlítgatnám a wow-hoz, de csak azért mert azt nagyon utálom, egy céltalan, pénzcsináló semmi más szvsz. Meg is lehet nézni, hogy a kezdeti lelkesedés után hol tart. No mindegy visszatérve a játékhoz, már most closed beta állapotban is majdnem kész, nagyon jól dolgoznak a fejlesztők. Rengeteg lehetőség lenne egyébként benne még, amitől akár a legjobb mmo is válhatna belőle, pl a már említett craft vonal kidolgozása. Hiszen egy tökéletes kard elkészítése sokszor témája a távol-keleti témájú történeteknek, node így se rossz a dolog.
  • ceas
    Sziasztok
    DaoDashi RC8 Wu Tang-al nyomom leginkább, jó lenne együtt játszani.
  • Goth
    ne úgy legyen ingyenes mint a GW, met azt meg kell venni :D
  • Gubberx
    oksa majd próbállak keresni bár eddig a privi nekem nem működött a gaméban. MSN-ed van?
  • SkunkliX
    délután leszek , nem tudom fogunk -e találkozni , zhang zou végénél vagyok , jinan elejénél . ha tudok szívesen segítek bárkinek.
  • Gubberx
    Ingyenes mmo-t a népnek! :D
  • Gubberx
    jaja:):):)
  • Shiwo
    "még ha annyi előfizetője nem is lesz"

ne is legyen..legyen ingyenes mint a GW :D
  • Gubberx
    Mikor leszel fent? megkereslek gaméban:) lvl 16 shaolinj pap vok:)
  • SkunkliX
    na én is belekóstolok ebbe a fórumba érdekelnének hogy még kik azok a magyarok rajtam kívül akik játszanak . szívesen várom mindenki megkeresését , és lvl49 shaolin pap vagyok , nevem : joinfighter . csináljunk valami magyar klánt vagy mi ! a játék nagyon jó ! szerintem még pár dologot fejlesztenek és szinte felveszi a kesztűt a wowwal . még ha annyi előfizetője nem is lesz .. mondjuk másnak sem szerintem :)
  • Gubberx
    Indítottam uj karit:) Shaolint, ez ütősebb:)
  • zsakosfrodo2
    Meg én is remélem. Tegnap regeltem, ma nem jött, esetleg holnap, vagy holnapután, vagy 2 hét mulva. Majd meglátjuk.
  • Goth
    én oda nicknevet írtam, aszittem az kell :D
    Nah azér remélem ennek ellenére küldenek nekem mailt.
  • Gubberx
    Nincs mit, küldenek majd mailt nekem is pár nap volt mire küldték.
  • zsakosfrodo2
    Áhááá, itt már regeltem, kaptam is vmi mailt. De abban nincs semmi sem, csak az, hogyha ki akarok próbálni más játékot, akkor erre az oldalra fáradjak, és még vmi a Beta tesztről, hogy őszre tervezik. Akkor szóval várok, és thx a segítgést. :D
  • zsakosfrodo2
    Körülnéztem, az aktiválási kód ha jól láttam benne volt az aktiválási URL-ben. IE-ből és Firefox-ból is ugyanazt a hibaüzenetet kapom, amikor a PLAY gombra kattintok, ha a játékból indítom el a bejelentkezést, akkor meg a másik hibaüzit kapom. Ötlet? :\
  • Gubberx
    Az acclaimos oldalon hiába regelsz mert az az openbetahoz lesz és az még nincs.Ha játszani akarsz Regisztráció akkor itt regelj és várdd a mailt.
  • zsakosfrodo2
    Csináltam reget, az acclaimos oldalon, ezen e:
    9dragons oldal(acclaimos) #54
    Megakptam a mailt-, de abban nem volt semmi :| . CSak a link a reghez, amire rákattantam. de minjá körülnézek.
  • Gubberx
    Elvileg ha jelentkezel akkor pár napon belül kapsz egy mailt amiben van egy activation key hogy accountot csinálhass és egy linket a kliens letöltéséhez. Ez megvolt már?
  • zsakosfrodo2
    Hello!
    Nekem azt írja ki, a játékban, hogy You are restricted to login... vmi ilyesmi. Ha a acclaimos oldalról próbálom elindítani IE vagy Mozzilla segítségével, akkor is ugyanez a helyzet, ugyanezt írja ki. Mit tehetnék, hogy ne ezt írja ki, és engedjen gamelni? Thx előre is!
  • Gubberx
    Majd kiderül, lényeg hogy jól el lehet vele szórakozni.