21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
nekem se válaszoltak mégse sírok -.-" -
Thanatos #142 ha ilyen sértődékeny a stilusod hogy nem körülötted forog a világ akkor szerintem jobb is... -
Thanatos #141 akkor vedd ugy hogy szoltam :D thanatos_HUN néven vagyok bent :) -
Thanatos #140 nekem nem volt :/ amugy már újracisnáltam a questet :) -
grekko #139 Látom ez egy zárt "Magyar" társulat, ezért inkább nem is zavarok.
Köszönöm a segítséget.
Sziasztok! -
Jövök
-
Goth #137 épp a kolostorban vagyok, a training groundsnál. Chi-Shin néven -
mondd hol vagy és milyen néven. Akkor belépek:)
-
grekko #135 Nem tudjátok milyen porton kommonikál a játék? -
Goth #134 örülnék neki -
Van ilyen gyógynövény ill a faluban a doki gyógyítja az external woundot -
Goth #132 ez szvsz naggyon zsír =) -
Bevegyelek?
-
Goth #130 mi gyógyítja az external wounds-t? meg egyáltalán, mit befolyásol ha sok a külső sérülés? -
Goth #129 épp az előbb láttam egy LightGuardianos szaladni előttem =) -
Lehet hogy xar de most unatkoztam es mar jaccani akarok ezzel a jatekkal:D
jobb dolgom nem volt...
-
Van már guild. LightGuardians néven. Szólj és beveszünk:) -
Le van írva a quest logban a növény neve. Nem kell visszamenned:) -
Thanatos #125 amugy tényleg kéne valami magyar klánt csinálni hogy megtaláljuk egymást :) -
Thanatos #124 12. szint után, gyk 13. szinten (ha megvolt a chi lélegzés) questként kapod gyk -
Kb lvl 8 körül kapod a questet hogy menj a shaolin templom őréhez és ha helyesen válaszolsz a kérdésére már bent is vagy:) -
Goth #122 ezt sejtettem hogy így van, csak a baj az hogy nem tudok választani hogy a botot vigyem, vagy harcoljak puszta kézzel és az imádkozó sáskát tanuljam, ami szintén erősségük. -
Amennyi eddig lejött nekem: a Shaolin "klán" fegyverben csak a "botot" használja. Szóval az alap shaolin fegyver az a kategória, amit a klán specializáltan visz. Más klánoknál a kard, a dárda, a tőr, stb. Shaolinként is megtanulhatod a többit, de nem az az erőssége a klánnak. -
Goth #120 Chi-Shin a néven vagyok, még csak 7-es. most lettem szerzetes, nézelődök a kolostorban =) -
Figyu, nem megy ez nekem. 12.szintű vagyok, átmentem már a másik térkpre questelni, de semmi. Láttalak téged rohanni (port felverve) hogyhogy téged tanítanak a shaolinban? Mit kell csinálni? -
Thanatos #118 passz, elgtöbben nekem ugytünt botra gyurnak, én spec ökölharcos vagyok :)
milyen néven vagy bent? -
Thanatos #117 nem, már a big vipera is csak sárga :D -
mikor kapom mar meg a kodom?jaccani akarok :( -
Goth #115 shaolinosként érdemes botra fókuszálni? gyengébb leszek később ha ökölharcot fejlesztem? -
van egy problémám :c megkaptam a kulcsot, megcsináltam mindent amit kell, de ugyanazzal a névvel regisztráltam a 9dragons.acclaim.com-ra mint amivel ide és mikor be akarok jelentkezni a játékba ezt írja: the account is currently restricted from logging in..megváltoztattam a jelszót 9dragons.acclaim.com-on és próbáltam a secureaccount.net-es jelszóval belépni a játékba, de akkor password incorrectet írt.
beszoptam?
-
grekko #113 Milyen a játék a Silkroad-hoz képest(grafika,irányítás,skillek)? -
Én vagyok az, a tökös (Tokos) :DD -
Amúgy van ilyesmi. Amikor kérdezted még nem vettem észre. Ráklikkelsz a karakterre, aztán a jobb alsó sarokban van 2 ikon. A jobb oldalira kattintva feljön egy menü. Ott felveheted a barát listára. -
Hehe. Szevasz! A kígyók még mindig kemény ellenfelek? -
grekko #109 Sziasztok!
Remélem jó lett a 9dragons, mert erre vártam és ha bejön, akkor ott fogom hagyni a silkrodot amin nem low lvl vagyok csak már elegem van a serverrfull-ból és a baszakodásból... -
Thanatos #108 amugy van a gameban bármiféle friend list vagy hasonlo hogy meg lehessen egymást találni? vagy guild/clan készitési lehetőség vagy hasonlo? mert akkor mi magyarok összeszervezkedhetnénk valahogy ha már ugyis legtöbben shaolinok lettünk :) -
tipikus..eljöttem barátnőmhöz és megjött a bérához az acc, meg a többi..most kénytelen leszek keddig vagy szerdáig kibírni :( -
Thanatos #106 nem tudja valaki a gyógynövény nevét amit a kezdő városban lévő dokinak kell vinni (shaolinéknál)? csak mert elmentem akihez kellett az emgmodnta, sprint vissza erre kdierült hogy nekem kellett volna megjegyezni..., lol, semmi kedvem ujra átmászkálni csak emiatt a fél világon :/ -
Goth #105 Zsíír megkaptam a kulcsom =)
De egy év mire erről a szar fileplanetről lejön... nem tud valaki jobbat? hova van még feltöltve? -
Thanatos #104 amugy nincs valahol valami komolyabb leirás? mert igy osztogatom pontokat találomra meg hasonlok de nemtom ez késöbb menyire lessz kifizetődö... :) jah amugy shaolin lettem énis :)