21072
  • sweech
    nekem se válaszoltak mégse sírok -.-"
  • Thanatos
    ha ilyen sértődékeny a stilusod hogy nem körülötted forog a világ akkor szerintem jobb is...
  • Thanatos
    akkor vedd ugy hogy szoltam :D thanatos_HUN néven vagyok bent :)
  • Thanatos
    nekem nem volt :/ amugy már újracisnáltam a questet :)
  • grekko
    Látom ez egy zárt "Magyar" társulat, ezért inkább nem is zavarok.
    Köszönöm a segítséget.

Sziasztok!
  • Gubberx
    Jövök
  • Goth
    épp a kolostorban vagyok, a training groundsnál. Chi-Shin néven
  • Gubberx
    mondd hol vagy és milyen néven. Akkor belépek:)
  • grekko
    Nem tudjátok milyen porton kommonikál a játék?
  • Goth
    örülnék neki
  • Gubberx
    Van ilyen gyógynövény ill a faluban a doki gyógyítja az external woundot
  • Goth
    ez szvsz naggyon zsír =)
  • Gubberx
    Bevegyelek?
  • Goth
    mi gyógyítja az external wounds-t? meg egyáltalán, mit befolyásol ha sok a külső sérülés?
  • Goth
    épp az előbb láttam egy LightGuardianos szaladni előttem =)
  • ScarY MAN
    Lehet hogy xar de most unatkoztam es mar jaccani akarok ezzel a jatekkal:D
    jobb dolgom nem volt...
  • Gubberx
    Van már guild. LightGuardians néven. Szólj és beveszünk:)
  • Gubberx
    Le van írva a quest logban a növény neve. Nem kell visszamenned:)
  • Thanatos
    amugy tényleg kéne valami magyar klánt csinálni hogy megtaláljuk egymást :)
  • Thanatos
    12. szint után, gyk 13. szinten (ha megvolt a chi lélegzés) questként kapod gyk
  • Gubberx
    Kb lvl 8 körül kapod a questet hogy menj a shaolin templom őréhez és ha helyesen válaszolsz a kérdésére már bent is vagy:)
  • Goth
    ezt sejtettem hogy így van, csak a baj az hogy nem tudok választani hogy a botot vigyem, vagy harcoljak puszta kézzel és az imádkozó sáskát tanuljam, ami szintén erősségük.
  • Voltan
    Amennyi eddig lejött nekem: a Shaolin "klán" fegyverben csak a "botot" használja. Szóval az alap shaolin fegyver az a kategória, amit a klán specializáltan visz. Más klánoknál a kard, a dárda, a tőr, stb. Shaolinként is megtanulhatod a többit, de nem az az erőssége a klánnak.
  • Goth
    Chi-Shin a néven vagyok, még csak 7-es. most lettem szerzetes, nézelődök a kolostorban =)
  • Voltan
    Figyu, nem megy ez nekem. 12.szintű vagyok, átmentem már a másik térkpre questelni, de semmi. Láttalak téged rohanni (port felverve) hogyhogy téged tanítanak a shaolinban? Mit kell csinálni?
  • Thanatos
    passz, elgtöbben nekem ugytünt botra gyurnak, én spec ökölharcos vagyok :)
    milyen néven vagy bent?
  • Thanatos
    nem, már a big vipera is csak sárga :D
  • ScarY MAN
    mikor kapom mar meg a kodom?jaccani akarok :(
  • Goth
    shaolinosként érdemes botra fókuszálni? gyengébb leszek később ha ökölharcot fejlesztem?
  • sweech
    van egy problémám :c megkaptam a kulcsot, megcsináltam mindent amit kell, de ugyanazzal a névvel regisztráltam a 9dragons.acclaim.com-ra mint amivel ide és mikor be akarok jelentkezni a játékba ezt írja: the account is currently restricted from logging in..megváltoztattam a jelszót 9dragons.acclaim.com-on és próbáltam a secureaccount.net-es jelszóval belépni a játékba, de akkor password incorrectet írt.

beszoptam?
  • grekko
    Milyen a játék a Silkroad-hoz képest(grafika,irányítás,skillek)?
  • Voltan
    Én vagyok az, a tökös (Tokos) :DD
  • Voltan
    Amúgy van ilyesmi. Amikor kérdezted még nem vettem észre. Ráklikkelsz a karakterre, aztán a jobb alsó sarokban van 2 ikon. A jobb oldalira kattintva feljön egy menü. Ott felveheted a barát listára.
  • Voltan
    Hehe. Szevasz! A kígyók még mindig kemény ellenfelek?
  • grekko
    Sziasztok!

Remélem jó lett a 9dragons, mert erre vártam és ha bejön, akkor ott fogom hagyni a silkrodot amin nem low lvl vagyok csak már elegem van a serverrfull-ból és a baszakodásból...
  • Thanatos
    amugy van a gameban bármiféle friend list vagy hasonlo hogy meg lehessen egymást találni? vagy guild/clan készitési lehetőség vagy hasonlo? mert akkor mi magyarok összeszervezkedhetnénk valahogy ha már ugyis legtöbben shaolinok lettünk :)
  • Shiwo
    tipikus..eljöttem barátnőmhöz és megjött a bérához az acc, meg a többi..most kénytelen leszek keddig vagy szerdáig kibírni :(
  • Thanatos
    nem tudja valaki a gyógynövény nevét amit a kezdő városban lévő dokinak kell vinni (shaolinéknál)? csak mert elmentem akihez kellett az emgmodnta, sprint vissza erre kdierült hogy nekem kellett volna megjegyezni..., lol, semmi kedvem ujra átmászkálni csak emiatt a fél világon :/
  • Goth
    Zsíír megkaptam a kulcsom =)
    De egy év mire erről a szar fileplanetről lejön... nem tud valaki jobbat? hova van még feltöltve?
  • Thanatos
    amugy nincs valahol valami komolyabb leirás? mert igy osztogatom pontokat találomra meg hasonlok de nemtom ez késöbb menyire lessz kifizetődö... :) jah amugy shaolin lettem énis :)