21072
  • zsakosfrodo2
    Hello midnenki még1x!
    A Fileplanetről is letöltötem a game-t, és azzal működik. :P
    Röviden ennyi. :D Éssss... próbálgatom, tetszik is. :D Na csak ennyit akartam. Játékbeli nevem: Frodo_HuN
  • miilann
    ok :]
  • sweech
    már rég nem sírok azon np =)
  • miilann
    mer csak te sírsz azon :) amugy nem bepofazas,de ha zavar ako sry :)
  • sweech
    te meg csak nekem pofázol be folyamatosan
  • Goth
    Sztem #128 -asban lévő bannert be lehetne rakni, igencsak tetszik =)
  • ScarY MAN
    nekem meg nem jott kodom...am mi a velemenyetek a keprol?
  • Thanatos
    figy, látom kurvára nem vagy tisztában a forumozási szokásokkal...., annak mi az értelme hogy 2000 ember beirja neked válaszként hogy "nemtudom" ???? jézus...
  • Thanatos
    nemtom miért baj az ha egy guild nem 240 főböl áll az első nap után... :)
  • Voltan
    Biztosan van találó mondás az ilyen nagyképű felfuvalkodott hólyagokra is, mint te.
  • Gubberx
    jah tényleg:)
  • Goth
    Chi-Shin vok
  • Gubberx
    Találkozzunk pontban 13:00 kor a kezdővárosban a téren. Mien néven is vagy bent?
  • Goth
    találkozhatnánk a kezdőváros bejáratánál, feltéve hogy még itt vagy =)
  • Gubberx
    Köszi,neked is.
  • grekko
    "A vesztesek mindig azt mondják, hisz számukra az egy út, ha már nem tudják megoldani "

De én azt írom igazad van és nem is zavarom köreiteket. További kellemes és sikeres játékot!
  • Gubberx
    UI: Ezt a témát nem a hogyan tanuljunk illemet néven nyitottam...
  • Gubberx
    Mintha erre lenne egy mondás is: Okos enged szamár szenved....
  • grekko
    Goth miért lenne szükségem védekezésre? Pláne egy ultrális elemmel szemben aki egy helyben mocorog és slengekkel akar háborúzni nem érvekkel.Nem védekezni kell hanem illemre tanítani téged és tiszteletre, de megbocsátó vagyok most és biztosítalak afelől hogy nem alázlak meg a barátaid előtt, mert az nem lenne az erkölcsi normatíváimon belül elfogadható. Viszont szomorúságomnak kell írásban hangot adnom, hogy olyan morálisan és erkölcsileg félrenevelt emberek is vannak mint te. Bízom benne, hogy mire a nagykorúságot betöltöd némi tisztelet és illem fog párosulni a gondolkozásmódodhoz és az alapján fogsz cselekedni.
  • Gubberx
    Szívesen segítek csak mondd hol vagy és mikor és mehet a party:)
  • Goth
    lehet én jól fejlődnék, nem biztos hogy neked előnyös lenne egy 15-össel partyzni :D
  • Goth
    ha már nem tudsz mivel védekezni, köss a helyesírásba. Igazad van, tipikus.
  • Gubberx
    Ha van kedved nyomhatnánk partyban, ugy egész jól lehet fejlődni.
  • Gubberx
    Sztem most hogy kiderült hogy senki nem tudja milyen porton kommunikál a game a téma le is zárva. Felesleges tovább ragozni a dolgot....
  • grekko
    Érdekes a stílusod, tudsz egyébként helyesen (nyavalyogsz) is írni vagy csak a slengre figyelsz oda?
  • Goth
    Vagyunk itt 4-en, az már egy jó kiindulási alap :D
    Max járjuk majd a városokat és toborzunk :d
  • Goth
    azért mégis, honnan a tökömből tudnám hogy milyen porton kommunikál a játék? Ha egyszer nem tudom, nem fogok válaszolni az üzenetedre, hogy "nem tudom milyen porton kommunikál a játék". Ha nem sértődtél meg akkor mit nyavajogsz? Ha tudja valaki, akkor valószínűleg válaszolni fog. Ha nem, akkor meg így jártál.
  • Goth
    Ugyanez volt vele is: #114
    Valószínűleg azért nem enged be, mert itt is regeltél, ugyanazon a néven: http://9dragons.acclaim.com
    És amit itt regelsz, az csak open betara lesz jó. És mivel itt is ugyanaz a login neved mint ott ahol a closed betara regeltél az aktivációs kulcs felhasználásával, így a játék úgy fogja fel, hogy a http://9dragons.acclaim.com -os regeddel akarsz bejelentkezni.
    Ezt hívják szopásnak, kérj egy új meghívót a closed bétára =)
  • grekko
    Sziasztok!

Úgy gondolom semmilyen sírás vagy sértődés részemről nem állt fent az alábbi írásokban, pusztán az alapvető kulantéria hiányát neheztelem egy új kérdezővel szemben. Én úgy gondolom, ha valakit megtisztelnek azzal hogy kultúráltan kérdeznek tőle alapvető a válaszadás (sajnos magyaroknál ez nem szokás). Ha esetleg úgy tűnt, hogy megsértődtem volna azt kell hogy mondjam nem, csupán elszomorít a magyarok hozzáállása a másik honfitársuk felé és sajnos ismételten azt kell hogy írjam ez a legtöbb esetben legyen az game vagy kint az utcán igen érzékelhető, bármint ez a mentalitás (számomra ez destruktív).

További kellemes napot!

• Gubberx
    Az a baj hogy a zárt bétában még nincs annyi magyar hogy only magyar guildet lehessen csinálni, vagy ha van is igen nehéz megtalálni őket:) Nem magyarok is jófejek:)
  • Gubberx
    www.9dragonsonline.com/ itt iratkoztál fel a bétára?
    Vagy http://9dragons.acclaim.com/ ittm regeltél?
  • Gubberx
    A librarian monknál a kolostorban, van olyan menüpont ahol be tudsz tenni itemet, rányomsz a donate item gombra és akkor nő.
  • zsakosfrodo2
    Hello midnenki!
    Megkaptam a levelet, felmentem a linkre, regeltem, beírtam a kódot, kiírta hogy sikeres regisztráció, majd ua a hiba, mint eddig. Megpróbáltam még1x a regisztrálást, de felesleges volt, mert azt írta, hogy már regeltem (minő meglepő). Szal azt írja ki, hogy Your account are restricted to login. Vki help me? Thx!
  • Shiwo
    csak magyar klán meglétét támogatom :) pláne, ha jáccani is fogok tudni..
    meg ha jól értelmezem, 1 klánba másféle stílus alkalmazói is beszállhatnak, igaz ?
  • Shiwo
    sztem jó lett
  • miilann
    te csak azon sírsz h majd fizetős lesz -.-"
  • Goth
    Kéne csinálni egy full magyar klánt, egyedül nem olyan jó :D
  • Goth
    hogyan lehet növelni a shaolinnál a contributiont?
  • Goth
    kevés benne a magyar... és elégé rohadt módon terjeszkedik, néhány órával ezelőtt még csak 25 tag volt, mostmár 40 :D
  • Thanatos
    hmmm, ez a Lightguardians only magyar guild? mert gyk vagy 10 ilyen guildba lévő emberkét láttam eddig..., másik guildba tartozot meg összvissz 1-et...