• Shiwo
    én speciel nem a jellem alapján választottam..igaz, a Démon közelebb áll a szívemhez, a Shaolin annyira nem volt bejövős..és nekem már annó a videók alapján megtetszett a HD..meg amennyire ebbe a játékba lejön, hogy ki gonosz és ki a jó..sőt ! nem is jó vagy gonosz, hanem fehér és fekete klánokról van szó..nahmármost ha belegondolunk, hogy a keleti országokban (legalábbis japánban tuti) a fehér a gyász szine..és ha már jellemet kell választani, szívem szerint semlegessel lennék, de az alapból nem elérhető..szvsz hülyeség rámondani, hogy "trendy"..

guild: nekem 8 hogy van -e , de ha lesz olyan magyar guild, amibe tok csatlakozni , szívesen csatlakozom, de amilyen sűrűn jáccani tok, ne várjátok, hogy túl aktív leszek...

open béta: lehet hüle kérdés, de ahhoz új acc-ot kell regelni, vagy átvihetjük a mostani acc-ot ? mármint nem karit, csak az accot, tehát pass, ilyesmi, hogy ne keljen megint tökölődni a regisztrálással.. ill. gondolom a mostani gém jó lesz hozzá, nem kell letölteni újat, max patchelik, vagy nem ?