21072
  • Gunner
    ja jó, akkor megnézem pontosan mennyibe kerül egy refinment

szerk.: kb pont 11e :)
  • Gubberxx
    most dolgozom,majd olyan este 9 körül leszek fent kb
  • Gunner
    Jajj, olyan királyos bugom van h olyan gyorsan futok sima lábbal mint lightfoot-al xD
  • Gunner
    hát... 2esre felnyomni tán 10e, gyere oda a refine csajhoz és ott megbeszéljük, nevem ZozzHUN, most is ott állok
  • Gunner
    az egy heroic quest, 30 perc alatt minél többet és akkor kapsz vmi jutalmat, az ien citromsárga változatból volt egy weddinges változat, ott 500 arany volt a titkos jutalom xD
  • Gubberxx
    és kb mennyibe kerül +1-re vagy +2-re nyomni a fegyót?
  • Gubberxx
    valaki csinálta már azt a questet mikor 30 perc van rá hogy twine brute-okból ki kell verni a finest silket? megszerzem kb 3 perc alatt a cuccot de nem jelenik meg a mapon semmi hogy hová kéne vinnem és aki adta a questet sem veszi el.
  • Gunner

Térképen meglehet találni h hol állok, mellette áll perpill 2 refinment-et áruló emberke, egyik az egyiket árulja drágábban, a másik a másikat, tessék okosan választani, és a következő szintü kovácsoláshoz már másmilyen kell neki, én itt bsztam el egy kis pénzt :) GL
  • Gubberxx
    thx thx thx:)
  • Gunner
    Hefei, ott lesz egy kovács csaj, blood of vmiket kér h beleépíthesse cuccodba, általában a csaj mellett áll pár player aki ezeket árulja, a csak minden szintért másmiet kér, ezeket magad is előállíthatod Blood Essence-ből vhogy, de h hogy lövésem sincs, én csináltam +2 Essence Saber-t, odabaszott sebzése, de sajnos ezeknél nincs sok értelme, majd ha vmi véglegesebb fegyvere lesz az embernek akkor lesz értelme :)
    Mindjárt bemegyek játékba és picit részletesebben leirom ezt, pill :)
  • Gubberxx
    Akkor mondd el nekem hogy kell +1-est és +2-est csinálni mert nekem még az sem tiszta:D (mi kell hozzá,hol lehet csinálni,stb...)
  • miilann
    aztan vki mesélje el nekem +2ig,htx ;]
  • inter15
    Valaki mesélje el , hogy hogyan lehet +3 +4 -es fegyvert csinálni. +2 -ig tiszta , de +3 as refine materialt nem találok sehol.
  • Gubberxx
    nah elértem a lvl 40-et:) Nemsokára meglesz a thief guild:)
  • Atti12
    streng-re és dexterityre érdemes rakni, meg ha marad felesleg akkor a constitutionra :D
  • miilann
    hm
    9es wisdom,akkor az loszarra se kell? :D
  • inter15
    Azonos szintű mob-ból 4-5. De szerintem más sem bírja tovább.
  • Goth
    hogy bírod 14-es essence-el? nem kell sokat pihenni? :D
  • inter15
    Basszus inkább linkelek.

kép
  • inter15
    Egyenlőre az enyém ilyen .

• Goth
    az enyém meg az überfaszatopsecret build :D
  • Goth
    te melyik klánnál is vagy? =)
  • Shiwo
    én is azt szoktam..páros szinten 2-2 pont str+dex, páratlanon maradék 3ra 1-1, meg még +1 vmellikre
  • Gunner
    str + dex 4eva :D
    olyan szépeket csapkodok a monstákra ;)

azt imádom mikor versenyt futunk egy szörnyért, egyszerre elkezdem ütni egy másik sráccal, de én nagyobbakat ütök és én kapom a loot-ot xD
  • Gubberx
    gyakorlatilag is:)
  • Shiwo
    elvileg dexterity-t
  • miilann
    ja amugy mit kene növelni ahhoz h kevesebb legyen a miss-em?
  • miilann
    Tschi-Kay,20as vok :s

egyik Qval megin meggyűlt a bajom,a shi zangi doctor ad vmi porcelant h vigyem el a tai shanba lévő dokinak,6 perc alatt,elkezdi szamolni megyek a városok közti átjárohoz(area change) átlépek shi zangból tai shanba és eltűnik a számláló,ennek ellenére elvittem a dokihoz,beszélnék vele erre kifagy :s

mellesleg amikor maszkalok ugye a két város közt akkor mindig megjelenik az h 00:00 szal a számláló lenullazva aztan el is tűnik,szal csak 1mpre tűnik fel :s
  • Goth
    Goth, de még csak 13-as vagyok, megyek fel fejlődni :p
  • Goth
    a kvesztet megcsináltad?
    asszem valamilyen kvesztet meg kell klánalapításhoz.
  • inter15
    Nem baj majd jól legyakunk benneteket :))))))
  • Gubberx
    Kérek egy listát nevekkel még1x hogy ki thief aztán jól megkereslek benneteket a gaméban:)
  • Gubberx
    Valaki van már thieffel klánalapítás közelében? Én most vok lvl 38.
  • inter15
    Valaki van aki Wu-Tang -os karit indított ? Kellene egy H.B. -t csinálni.
    Tegnap elértem a Raising Light Cheng szintet , tehát elméletileg tudok guildet csinálni. Akit érdekel privizzen rám a játékban.
  • Goth
    semmit nem lehet tenni, ezek a kvesztek bugosak.
    majd hónap közepén jön a peccs és open beta, majd akkor lesz javítva elvileg.
  • Cornelius
    Sziasztok!
    Két questnél, ha szóba állok az npc-vel aki adná hozzá a cuccot vagy le lehetne adni a tárgyat amivel kész lenne a küldi, nem ír semmi feliratot, nem ad semmi lehetőséget ( trade, repair, close). Ki kell kapcsolnom, visszalépek és akkor is ugyan ez van. Találkoztatok ilyennel vagy tudja valaki mit lehet tenni?
  • Gunner
  • Atti12
    az év első hsz-e :D
  • Atti12
    nee, nem sikerült :(, mind1 majd jövőre :D
  • Atti12
    utolsó ték az évben :D BUÉK!!!!!!!!!