21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
ja jó, akkor megnézem pontosan mennyibe kerül egy refinment
szerk.: kb pont 11e :) -
Gubberxx #862 most dolgozom,majd olyan este 9 körül leszek fent kb -
Jajj, olyan királyos bugom van h olyan gyorsan futok sima lábbal mint lightfoot-al xD -
hát... 2esre felnyomni tán 10e, gyere oda a refine csajhoz és ott megbeszéljük, nevem ZozzHUN, most is ott állok -
az egy heroic quest, 30 perc alatt minél többet és akkor kapsz vmi jutalmat, az ien citromsárga változatból volt egy weddinges változat, ott 500 arany volt a titkos jutalom xD -
Gubberxx #858 és kb mennyibe kerül +1-re vagy +2-re nyomni a fegyót? -
Gubberxx #857 valaki csinálta már azt a questet mikor 30 perc van rá hogy twine brute-okból ki kell verni a finest silket? megszerzem kb 3 perc alatt a cuccot de nem jelenik meg a mapon semmi hogy hová kéne vinnem és aki adta a questet sem veszi el. -
Térképen meglehet találni h hol állok, mellette áll perpill 2 refinment-et áruló emberke, egyik az egyiket árulja drágábban, a másik a másikat, tessék okosan választani, és a következő szintü kovácsoláshoz már másmilyen kell neki, én itt bsztam el egy kis pénzt :) GL -
Gubberxx #855 thx thx thx:) -
Hefei, ott lesz egy kovács csaj, blood of vmiket kér h beleépíthesse cuccodba, általában a csaj mellett áll pár player aki ezeket árulja, a csak minden szintért másmiet kér, ezeket magad is előállíthatod Blood Essence-ből vhogy, de h hogy lövésem sincs, én csináltam +2 Essence Saber-t, odabaszott sebzése, de sajnos ezeknél nincs sok értelme, majd ha vmi véglegesebb fegyvere lesz az embernek akkor lesz értelme :)
Mindjárt bemegyek játékba és picit részletesebben leirom ezt, pill :) -
Gubberxx #853 Akkor mondd el nekem hogy kell +1-est és +2-est csinálni mert nekem még az sem tiszta:D (mi kell hozzá,hol lehet csinálni,stb...) -
aztan vki mesélje el nekem +2ig,htx ;] -
Valaki mesélje el , hogy hogyan lehet +3 +4 -es fegyvert csinálni. +2 -ig tiszta , de +3 as refine materialt nem találok sehol. -
Gubberxx #850 nah elértem a lvl 40-et:) Nemsokára meglesz a thief guild:) -
streng-re és dexterityre érdemes rakni, meg ha marad felesleg akkor a constitutionra :D -
hm
9es wisdom,akkor az loszarra se kell? :D -
Azonos szintű mob-ból 4-5. De szerintem más sem bírja tovább. -
Goth #846 hogy bírod 14-es essence-el? nem kell sokat pihenni? :D -
Basszus inkább linkelek.
kép -
Egyenlőre az enyém ilyen .
-
Goth #843 az enyém meg az überfaszatopsecret build :D -
Goth #842 te melyik klánnál is vagy? =) -
én is azt szoktam..páros szinten 2-2 pont str+dex, páratlanon maradék 3ra 1-1, meg még +1 vmellikre -
str + dex 4eva :D
olyan szépeket csapkodok a monstákra ;)
azt imádom mikor versenyt futunk egy szörnyért, egyszerre elkezdem ütni egy másik sráccal, de én nagyobbakat ütök és én kapom a loot-ot xD -
gyakorlatilag is:) -
elvileg dexterity-t -
ja amugy mit kene növelni ahhoz h kevesebb legyen a miss-em? -
Tschi-Kay,20as vok :s
egyik Qval megin meggyűlt a bajom,a shi zangi doctor ad vmi porcelant h vigyem el a tai shanba lévő dokinak,6 perc alatt,elkezdi szamolni megyek a városok közti átjárohoz(area change) átlépek shi zangból tai shanba és eltűnik a számláló,ennek ellenére elvittem a dokihoz,beszélnék vele erre kifagy :s
mellesleg amikor maszkalok ugye a két város közt akkor mindig megjelenik az h 00:00 szal a számláló lenullazva aztan el is tűnik,szal csak 1mpre tűnik fel :s -
Goth #835 Goth, de még csak 13-as vagyok, megyek fel fejlődni :p -
Goth #834 a kvesztet megcsináltad?
asszem valamilyen kvesztet meg kell klánalapításhoz. -
Nem baj majd jól legyakunk benneteket :)))))) -
Kérek egy listát nevekkel még1x hogy ki thief aztán jól megkereslek benneteket a gaméban:) -
Valaki van már thieffel klánalapítás közelében? Én most vok lvl 38. -
Valaki van aki Wu-Tang -os karit indított ? Kellene egy H.B. -t csinálni.
Tegnap elértem a Raising Light Cheng szintet , tehát elméletileg tudok guildet csinálni. Akit érdekel privizzen rám a játékban. -
Goth #829 semmit nem lehet tenni, ezek a kvesztek bugosak.
majd hónap közepén jön a peccs és open beta, majd akkor lesz javítva elvileg.
-
Cornelius #828 Sziasztok!
Két questnél, ha szóba állok az npc-vel aki adná hozzá a cuccot vagy le lehetne adni a tárgyat amivel kész lenne a küldi, nem ír semmi feliratot, nem ad semmi lehetőséget ( trade, repair, close). Ki kell kapcsolnom, visszalépek és akkor is ugyan ez van. Találkoztatok ilyennel vagy tudja valaki mit lehet tenni? -
-
az év első hsz-e :D -
nee, nem sikerült :(, mind1 majd jövőre :D -
utolsó ték az évben :D BUÉK!!!!!!!!!