21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Nem kötekedni akarok, de nem ruhára hanem fegyverre lehet úgy +or pakolni, de ha valaki tudj hogy ruhára hogy lehet rárakni a bizgentyűket akkor írja le plíz. -
most nem próbáltam, de 7 fele játszottam és nekem is azt irta, de csak azért mert elirtam :D. Próbáld meg te is mégegyszer -
Gubberxx #901 Nektek megy a game? Kiléptem, visszaakarok lépni és az irja nincs ilyen acc regisztrálva :S -
megtörtént! (frissitve) -
Goth #899 jó post, ez így egy az egyben mehetne a FAQ-ba. -
nah végre tudtam játszani. szerintetek 1 és fél óra alatt 8 szint az jó? 
Heavenly Daemon rulz :D -
Gubberxx #897 thx:) -
Na egy kis help a + -oláshoz.
Hefei -ben megkeresitek a general store-t , és vesztek "Material for lvl1 refinement" -et , és ugyan ezt csak lvl2 -vel.
Ezután megkeresitek MO-TAILAN -t "master refiner" aki megcsinálja a + -olást. (berakjátok a fegyvert , majd először a lvl1-es material-t , utána a lvl2-est.
Eddig még semmi gáz tuti sikerülni is fog.
Ezután be kell szerezned 1 blood essence-t , amivel megkeresed a refinement material merchant-ot a tér másik oldalán.
A +3 -as material refinement-hez a "mist of blood dragon-ra" kell kattintani , majd trade. Ekkor megkapod a lvl3 material refinement-et.
Ezzel visszamentek MO-TAILAN - hoz és a +2 -es cuccra rá lehet húzni.
Ezzel azonban már vigyázni kell mert eltörhet a cucc !!!!!
-
Goth #895 ja, hogy lesz meg nekünk klánalapításhoz az 5 ember?
jelenleg 3-an játszunk tolvajt asszem :D -
én okos vok, 2 van demonoknál kész :D -
Goth #893 a démonoknál vagy máshogy van, vagy én tudom rosszul :p -
2 lehetőség van, egy OC8nál egy megy lvl 50nél talán :P
-
Goth #891 37-nél :O -
még lesz 1 reset lehetőséged :) lehet lvl 50nél :) -
Goth #889 tudomásom szerint minden klánban csak 1 kaszt használja a fő fegyvert, a másik három a másodlagos fegyvert/pusztakezet. -
hát nem tom lehet átszenvdem magam rajta
na min1
és akkor csak a warrior speares? -
Goth #887 minden elveszlik amit az adott kaszt tanárától tanulhatsz.
nem annyira rossz az a balta, gyógyító/buffoló is kell a klánba hogy ne legyen mindenki warrior :D
De mondjuk van időd megtapasztalni neked való-e, 12 szint alatt... Haladni meg csak úgy fogsz ha fejleszted a baltaskilleket is, utána max kasztot váltasz. -
összes?
mer ott basztam el h fos baltast valasztottam speares helyett szal igy msot axe skilleket nem nyomatok de ilyenek h healing stb ezek is elvesznek? -
Goth #885 nám, revolving chakra-tól újat választhatsz, bár elvesznek az adig összeszedett skilljeid. -
ha thiefen belül rosszat válaszottam a 4 közül akkor azt már végleg baszhatom? :) -
Kerestem heffeiben az NPC-t de vagy lammer vok vagy máshogy kell
-
valszeg hefei-ben ahol a fegyvert is lehet refinozni, de nemt'om hogy :| -
LVL50en master leszel a klánodnál v iesmi és akkor kapsz új masteriket, oda kellenek a pontok -
Dede, az miatt volt szokatlan hogy álandóan le kell seggelni
-
Hát igen, kérdésből van sok annyi hülyeség van a játékban hogy felét se tudom mire való, fegyót tudok +ozni de a ruhára nem jöttem rá hogy kell
-
Gubberxx #878 :D -
Autopoti hehe nem silkroadoztál Te túl sokat ?? -
Gubberxx #876 jó kérdéseid vannak:) ezek engem is érdekelnének -
Ruhára hogy tudok ilyen cuccosokat rakni, pls dodge? Van ilyen waldrobe ornament, de azt hogy tudom rárakni? -
Gubberxx #874 Auto poti itt nincs:) Viszont az engem is érdekelne mi légyen a maradék pontok sorsa 20 mastery felett. Vagy később szükség lesz rá? -
Hali 2 db kérdésem lenne, nincs valami lehetőség arra hogy mondjuk HP-t automatikusan töltse ha egy bizonyos % alá megy, mert nagyon fársztó hogy mindíg meditálnom kell, másik meg hogy masteri teljesen ki van maxolva sabjára 20ason de még mindíg kapok pontokat hozzá, most annak mi értelme van? Később lehet továbbfejleszteni vagy rakjam rá a pontokat más fegyó masterijére? -
Gubberxx #872 muhahahahahha:):):) -
tök8, majd menny vissza a kezdőponthoz h sok núb kérdeződhesse h ő hogyan lehet oan király mint te, nincs annál jobb xD -
Gubberxx #870 Thief nem hiszem hogy lehet demon master:D de valami biztos leszek:) -
Majd LVL50en Demon Master leszel és akkor új Epithet és überkedhetsz :)
szerk: Brotherhood Master xD -
Gubberxx #868 Jah igen betettem azt az uj epithetet de kevesebb bónuszt adott mint az előző, visszaakartam rakni a régit de a remove-al nem szedte le, rányomtam hogy delete erre nem kiszedte hanem kitörölte végleg.... :S Remélem ez nam akadályoz a questekben később... -
klánod egyik emberénél, elvileg a fővezérnél, legalábbis demonoknál a fővezérnél lehetett -
én rc2-őn próbáltam meg elösszőr, szétvertem 3at nem esett semmi, rc4en most megint szétvertem 2őt és kiesett, és megkaptam új epithet-em :) mint láthatni a fejem fölötti kiírás :) -
vl 25nél hogy/hol lehet ujraoszatni a pontokat? -
Gubberxx #864 tegnap volt egy questem valami budha szobrot kellett szétverni hogy kidobjon valami itemet. kereken 2 óra alatt ki is dobta. és kb 10 perc mire szét tudtam verni 1x. Óvakodjatok a budhatól xD