21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
20kért? : OOO -
na egy kis kereskedés :D. Esetleg valakinek nem kell 20k ért blood essence? rc2 es +os sabert beszámítok :D -
effe #1541 magyar mennydörgő magyarul, már rávilágítottak a lényegre:D így már értem, de fura ha szó szerint fordítod. az instinct meg nem mind1?:D a band névben legyen helyesen, többi nem számít :P -
akkor a köv klán lehetne 'Dumbledore's Army'
-
ne kötekedj!
-
Goth #1538 jah, amúgy senki nem tudja az instiNct-et leírni helyesen? :D -
Goth #1537 ahh tudommá honann volt olyan ismerős ez a klánnév.
HARRY POTTER! xDDDd
Hungarian HornTail dragonnak hívták benne a gecinagy sárkányt.
-
helyes! várom :D -
4 class van minden clanon belül -
effe #1534 öö hát na igen...elég fura név :D
amúgy úgy volt h. atreyu alakítja a klánt, név nem volt még 100%, de killeninstict volt az esélyes. szal nemsoká rl 1 és lesz egy killerinstict is asszem:D hát nemtom..nem akarok 2 külön klánt, de ez a név...na mind1 -
teljesen mindegy, az is ugyan olyan értelmetlen mint a horse :D (amugy már javítva lett). nemtom kitalálta ki ezt a nevet de én sztem nem lépek be ilyen nevü klánba :(, nem akarom hogy a fél világ azon röhögjön hogy milyen értelmetlen nevü klánuk van a magyaroknak :D. sry -
sok féle van, van blood demon,storm demon, phantom demon, és őő... több nem jut eszembe :D de igen, van beőle több fajta is -
HUNNilla #1531 Bocs, de horn, nem horse...-.- -
Amikor eléred a kasztválasztás idejét, akkor választhatsz egy olyyan lehetőséget, hogy minden kasztról egy bővebb információt adjon, nézhess. Akkor madj megtudsz többet. -
Skacok.
Látom itt aláírásban, hogy Blood Demon és hallottam olyanról, hogy (asszem) Storm Demon.Ezekről meglehet tudni valahol valamit?Ez a kettő van vagy van esetleg más is? -
ja tényleg elnéztem :D. Szal ugylátom neked se tetszik ez a név
-
Goth #1527 OMFG
:DASDASDDDddd
dehisz a horn az inkább szarvat jelent. én magyar szarvpuncinak fordítanám D::...
Nah, szal 2 démon klán lesz, értem -.- -
sőtt választhatunk is hogy milyen nevet adunk neki:
tail jelentései:
punci
hátsórész
nyomozó
folyásirányba fordul
írás (érmén)
hekus
nyomon követ
megfigyel vkit
vég
végződéssel ellát
végződés
uszály (ruháé)
utóörökösödési korlátozás
szárny (kabáté)
kopó
közösülés
pina
segg
far
farok
alfele vkinek
csaj
fenék
farokkal ellát
fark
detektív
picsa
nő
lecsutkáz
kíséret
altáj
Nekem a magyar lóaltáj jön be a legjobban, de a magyar lópina se rossz
-
váá milyen név ez?? magyar lófarok? nem a Killerinstict be egyeztünk meg? micsoda kreatív név ez -.- -
Most nem azért, de arról volt szó, hogy a klánt effe alapítja és a neve Killerinstrict lett volna. Ha ez elsz a klán neve, inkább majd csinálok sajátot. -
HUNNilla #1523 Megalakult a magyar démon klán is! 
HungarianHornTail néven. Ha be akartok lépni keressétek Atreyu-t, Zarache-t, DeadCode-ot, TaknyonLee-t vagy HUN_Nilla-t.
-
Goth #1522 de most mér? törölték a karaktered vagy mi? :D -
Gubberxx #1521 a server genyaság:( -
effe #1520 megint új kari?:D vagy a szerver bizbasz miatt kezdtél újat? -
Gubberxx #1519 Gubberx_HUN néven vok démon ha kerestek:) lvl 4 vok:) -
effe #1518 ha bunyózol akkor str szvsz -
Goth #1517 str-re, végülis ugyanyolyan fizikai sebzése van mint a többi fegyvernek. -
Gubberxx #1516 Figyeljetek ha kesztyűvel nyomom akkor str-e vagy wisdomra kell pakolni? -
De utálom ezeket a "vagyél nekem ez" meg a "vegyél nekem azt" kveszteket.
Az embernek alig van pénze és ilyen szarokra kell elkölteni ... :boom: -
effe #1514 a messengert mikor óhajtják megcsinálni? vagy ez csak néhány embernél van? elég zavaró, h nemtudok beszélgetni rendesen senkivel -
A gémszar egy pöcs.Érdekes módon az acclaim szerverei mennek.Ja és mégvalami.Persistent Worlds nem fejlesztő.Hacsak az angolban mától a publisher szó nem a fejlesztést jelenti ....
A fejlesztő eddig is és ezután is az Indy 21. -
Bence Te most ébredtél ?? 
-
effe #1511 huhh majdnem megijedtem h. ennyi volt de nekem is jó a gém ^^
na mi lesz akkor a demon klánnal?:D -
helo van egy rossz hírem
A sárkányokat lelövik ugye?
[2007. január 23. @ 14:55 - ashe]
Sajnos nem maradtunk ma sem szomorú hír nélkül, a Persistent Worlds fejlesztőcsapat ugyanis bejelentette, hogy leállították rendkívül ígéretes 9Dragons című internetes játékuk fejlesztését.
A program az ókori Kínába kalauzolta volna el a játékosokat, ahol több száz harci sítlusban, folyamatosan megújuló tartalom mellett küzdhettek volna egymással. Ehelyett pedig most nem maradt más, csak az üresen kongó weboldal és az örökre leállított béta szerverek.
info:Gamestar -
Ne hogy azt mondd , hogy nem tudsz !
-
gyertek az acclaimra -
zozoalma #1507 Koreai serverre menjen aki tud koreaiul :) -
Gubberxx #1506 Nah majd du. valamikor érkezem:) Még nemtudni mivel de jövök:) -
Gubberxx #1505 ték:) -
amugy ez ték :P