21072
  • Gubberxx
    1. ha storm demon leszel az nem szablyát hanem bracert használ.
    2. a meditációt is ki kell tenni mint egy skillt és állandóan bekapcsolva hagyni(amellett hogy így fejlődik, plussz értékeket is ad:)
  • Atti12
    sztem bracert adj rá. A meditációt emg csak sokszor kell használni, hidd el nem nehéz fejleszteni :D. (a light footot sokkal nehezebb :@)
  • LeonSilver
    Lenne még egy kérdésem.Illetve kettő :)
    Milyen fegyvert adjak neki?Maradjon a sablya vagy van valami ami job bennél.
    A másik pedig az lenne, hogy van ez a Basic Demon Meditation.A következő ilyent akkor tudom megtanulni ha ez 8-as szintü lesz.Na ezt hogy a francba??Mert a sima használattól alig-alig nő a szint...
  • Gubberxx
    :D
  • LeonSilver
    Bocsánat.A perty az természetesen party akart lenni xD
  • LeonSilver
    Hát pajtás köszönöm szépen!!!!Nem csak pertyzni volt jó Veled de hasznos infókat is adsz!Mégegyszer köszönöm szépen!!!Így azért kicsit könnyebb a választás ;)
  • Gubberxx
    igen de van egy npc akinél tudsz kasztot választani ujbol ha ez nem jönne be
  • LeonSilver
    Kössz szépen.Azthiszem kipróbálom a stormot.Ha nembuli legfeljebb csinálok másikat :D :D
    HA jól olvasom akkor ennek az Essence és a Wisdom a fontos ugye?
  • Gubberxx
    Phantom=gyógyító és buffoló
    Storm="varázsló"
    fire=mindenhez ért egy picit(gyógyít,harcol,varázsol)de egyikből sem lesz olyan erős mint a többi kaszt
  • LeonSilver
    Ooooh anyám.Most kellene választanom a külömböző kasztok közül de pukkantásom sincs, hogy melyik mire is jó.Valaki lenne oylan kedves és elmondaná nekem, hogy melyik demon mire való??
    Annyi tiszta (ha minden igaz), hogy a Blood Demon a "tank".És a többi?
    Phantom,Fire és Storm.Ezek kik??

dankesÜn
  • LeonSilver
    Hát igen.Az európain fele ekkora élet sem volt és hát emiatt ugye lag sem .. :)
  • Gubberxx
    Lehet azért mert + 20 000 ember van a serveren?:)
  • zsakosfrodo2
    Bocs hogy ide írok, de Aragornnak üzenem, hogy hamachin csináltam szobát, és jó lenne ha jönne mert be van szarva az msn, és akkor még finom voltam.... hál istennek azért nem nőies. :D:D:D
  • LeonSilver
    Qrvára lagzik nekem ez az izé.... :(
  • quack
    en 75kért raktma ki hefeiben, 10perc alatt elvitték
  • Gubberxx
    lol ez a név...... nah mindegy akkor várok hátha lesz egy másik.
  • effe
    egy magyar klán van, a hungarianhorntails. lehet lesz még1, de még nem tuti:)
  • Gubberxx
    WHAT????
  • Atti12
    te is csatlakozol a magyar szarvpinához? :D
  • Gubberxx
    ha van démon klán akkor este vegyetek be pls mert holnap kikötik a netet és csak jövő héten lesz ujra valamikor:(
  • Gubberxx
    valami volt ott is csak asszem nem a gameguard, viszont dobtak ma egy blood essence-t nekem:)
  • LeonSilver
    Én most hasonlítottam ösze a két cuccot és tök nemegyforma.Nem csa ka fájlok mérete nem egyezik hanem egész más fájlok vannak ill. nincsenek....
    Sőt.Ha jól visszagondolsz amin mi játszottunk ott nemvolt ez a szar gameguard sem.
  • Gubberxx
    Azéer csodálkoztam én is mien bugos questekről beszéltek mert a másik serveren mindd jó volt, ill ott az update is 4. version volt nem 1.
  • LeonSilver
    Ez egyébként qrva érdekes mert itt most énsem tudom leadni (ugyan az a jelenség mintGubberxx-nek) viszont a másik, azóta elhalálozott szerveren simán ment....
  • Gubberxx
    Demon klán akkor végülis van már?:)
  • miilann
    huh akkor ezt kiprobalom en is
  • Atti12
    ugy megvették a blood essencet 70k ért :P. szal gazdag va... voltam mert vettem 90k ért egy HD lightfoot tome ot xD már csak a lvl 10 et kéne elérni
  • Atti12
    én letudtam adni a golden armort :D
  • inter15
    Erre a megoldás talán az lehet mint nálam a "red silk" nevű-nél.
    Ha felveszed a küldit , utána 24 óra mulva megpróbálod leadni..

(gyk. vársz vele 1 napot.) Nálam ez bevált.
  • LeonSilver
    Éppen ezt akartam megkérdezni :)
  • Gubberxx
    Nektek is bugosak a questek, se a caledon porcelant, se a golden armort nem tom leadni... ha rányomok az npc re tök mindegy mit nyomok kifagy és be kell zárnom feladatkezelőböl....
  • LeonSilver
    Tegnap én láttam Huolingban egy faszit ordibálni, hogy 50k-ért venne blood bizbaszt ... 0.o
  • Atti12
    ja jó, én ennyiért láttam sok helyen XD akkor goth inkább mégnem eladó, megpróbálkozok vele a piacon, aztán ha nem jön be akkor tied 21 k ért :D
  • miilann
    hát en nem csökkentettem volna az értékét,elhiszem h kurva ritka mivel meg nem volt szerencsem 'talalkozni vele'
    és azert irtam mert a playerek joval dragabban adjak,és ugy is veszik őket rendesen
  • Atti12
    adtol hogy az npc 1k ad érte, hidd el hogy kurva ritka és ha megnézed akkor látod hogy a playerek is kb ennyiért árulják
  • Atti12
    megvéve :P holnap találkozunk valahol aztán végbevisszük az üzletet :D
  • effe
    nyertél, megyek aludni, jo8 :D
  • miilann
    en meg el mondanam h mennyiért tudna eladni : o
  • Goth
    én 21k-t adok érte! xD
  • effe
    nekem kell!! :D holvagy megveszem :D