21072
  • Faki
    Igen levernek a floweres őrök..
  • miilann
    lehet goldot is adni? :o

sztem lehetne csinalni egy lapot hogy keres-kínál-cserél,nem kell semmi extra,olyasmi mint a faq,csak persze h hozzá is lehessen szolni
  • BlackShadow
    hát bazeg ez beszarás :D futkározok flowers földön, megnéztem milyen.. átakarok menni shi zhangban, és bejárat elött hirtelen összeesek meghalok.. mi az isten? betámadnának a floweres őrök? (demon vagyok..)
  • Atti12
    olvass vissza mielött kérdezel, annyiszor meglett itt kérdezve -.-
  • suffer
    Clan :P
  • BlackShadow
    nem akar vki bizniszelni velem ?:D
    én mindig eladom occsón a talált itemeket az illetőnek, aki drágábban eladja másnak :) iyen kisker-nagyker style^^
  • JonesGabee
    azokon tudsz venni skilleket
    oda kell menni ahol kezdted a játékot (pl shaoline templom vagy wu tang akármi) és ott meg kell keresni egy fószert akinek tudsz adni goldot vagy cuccokat, cserébe ilyen clan contribution pontotkat ad, amin később skilleket tanulhatsz
  • suffer
    Clan :P
  • suffer
    Mik azok az Caln Contribution pontok és hogyn tudom növelni őket???
  • Strahd_
    En a OC1 en 50-50% ban koltottem el a pontjaim Essence es Wisdomra... azota Wisdomra toltam a pontokat es egy keveset conra hogy 20 as legyen.
    most a skillem sebzese 3097 RC11 en es van 3k Vitalom es 900HP korul.
  • Strahd_
    ez nem tlejesen igaz :)

a healer es a hybrid buffjai stackelodnek :) igy mind a 2 jo a partyban
  • JonesGabee
    mondjuk ami gáz, hogy devaként volt egy olyan nukeom, ami fainul bestunnolta a mobot, exorcistnak meg nincs ilyenje, csak lassítós o.O
  • JonesGabee
    nah ezt jól befigyeltem, elosztottam 3 ess 1 wisbe, sebaj,ezek után csak wisdomra nyomom 4be, van most 5k mannám :D
  • Gilmoor
    vazsinál rakj 2/1 arányban az ESS/wisre az elején. Amikor már a skilleket felfejlesztetted 5 fölé, akkor érdemes a wisdomot növelni, mert a (wisdom x skill lvl) fokozata szerint számolja a skill sebzését. szóval eleinte Ess aztán később wis. Nálam ez úgy alakult, hogy amikor a skillek megerősödtek, 100 volt az ESS -em és 70 a wisdom. Most már csak a wisdom -ra pakolok, mert egyrészt elég sok a vital energy, másrészt nagyobb sebzést érek el a skillekkel. Mágust kezdésnél úgy indítottam hogy 30-ig emeltem constit. OC1 óta nem haltam még meg ami szerintem mágusnál elég gyakori jelenség. 30 con plusz a zsebrevalók kb 900 HP. Ez még lagspike esetén is nyújt valami védelmet. Nyomtam le világoskék Raid bosst egyedül, onnan tudom hogy nem érdemes papírmágust csinálni.

Hányas lvlen kellen elérni a 2K vitalt? ez attól függ mágus vagy e vagy pap vagy hybrid. Mágusnak már OC9en nem ártana. Papnak RC5 körül is megfelel hiszen ott csak üzemanyagként szolgál. Amíg van vital addig tankolhatod magad. Hybridnél akár RL szintekre is kitolható, ez utóbbinál annyira nem fontos a 2K vital.
  • miilann
    kb hanyas lvlen kene elerni a 2k energyt?
  • JonesGabee
    az exorcist monknál 2 wis- 2ess érdemes, vagy 3-1 esetleg 1-3?

ebből most azt akarom kihozni hogy a wis, vagy az ess fontosabb, mivel leírásánál majdnem ugyan az van mind2nél, hogy a chi dmg-et növeli, a wis még dodge-t meg att ratet is...
  • Atti12
    nekem 775k m van :)
  • Gilmoor
    gunpowder rulez. 15K ért adom /5 darabját, eddig 300K-t csináltam belőle. FEgyóknál nem mindegy mit hol árulsz, Hefeiben álltalános a túlkínálat. Érdemes mindent ott árulni, ahol a felvásárló réteg rendszerint megtalálható. A lustaság rendkívül jó profitot hoz.
  • Gilmoor
    Volt egy konstrukció, ahol a fehér - zöld lények voltak a célpontok, Haversrácot 3 óra alatt felhúztuk OC1re. Healerel ott töltöttem folyamtosan, ő meg pihenés nélkül folyamatosan darált. Vital energy csak szintlépéskor volt, az is egy darabig:) de hipp hopp felrántottuk vagabondskillekkel OC1-re, aztán jöhetett a kasztosodás. Ott például a fehér-zöld lények különösen jók voltak, mert szinte sosem misselt és hamar beabálta a lényeket.
  • BlackShadow
    annyi pénzem nincs is :D lehetetlenség eladni bármilyen itemet.. 4 napja standelek .. már kb alap ár 10% áért adom a dolgokat de még így sem kell senkinek :)
  • Atti12
    vegyél garmentet :). rajtam is az van, és nem látszódnak a béna ruháim. 50k kezdőfaluba lehet venni
  • BlackShadow
    én most találtam egyet.. de ez a sapek iszonyú idiótán áll rajtam :D
  • Atti12
    amugy hol találtál ennyi malacot? :/ én még egyet se találtam
  • Atti12
    én a Superior Giantokat ölöm az RC10 es karimmal :(. kezd uncsi lenne az ott ölés, de legalább már összegyüjtöttem 5 betüt :D. Meg van még egy arany A betüm is :). Most még suliba vagyok szal nem tudok játszani de már csak 1 óra :P :).
  • inter15
    Szerintem kisebb szinteken jobban megéri a citrom meg a narancs mob, kb RL 1-ig. A drop sem kevesebb sztem. Szerdán este kezdtem a shaolint , most RC2 vagyok (napközben nem játszom a meló miatt). A Louhan Monk-ommal 4-5 narancs mobot be tudok vállalni. Most éppen bear-ozom. Igaz már csak zöld némelyik , de a bear dobja messze a legtöbb drop-ot a játékban.

Egy kérdés a végére. Az első szerencse malacért kaptam egy sapkát.Van még 11 de nem tudom sehol beváltani. Lehet ez ?
  • Gilmoor
    ez nagyrészt ellenfélfüggő is. Mágusnak a twin brute nagyon praktikus mert ha nincs belassítva akkor is csak cammog. Ezzel szemben a Monk elég gyors. A monk gyakori első támadása CK alapú, azok a repülő sárga szalvétákra gondolok, amíg a twin brute nak nem igazán tapasztaltam CK sebzést. Az se mindegy, hogy mennyit kockáztatsz. Ha van 1K Hp-d az nem sok, a lények sebzése ettől még fix is maradhat, szal lehet nincs időd elszaladni egy lag spike miatt, és ott a kaszás. Rl8as kardosomnak van buffokkal 3600HPja 133Str az bírja a gyepát. De a mágusnak eléggé ki van élezve a közvetlen közeli konfliktusok kezelése. Szerintem a dropp mindeképpen darabszámra megy, ha narancs mobot ölsz attól nem leszel gazdagabb. Szóval én zöldpárti vagyok :)
  • JonesGabee
    de mondok én is egy páldát: ott van ark (luohan monk) aki 3-4 narancs mobot leöl 1 feltöltéssel, ami ha az én szintemhez nézem (rc7) akkor ez druván 3%lenne, nah, ha kicsit utánaszámolunk akkor ez kb 10-13zöld mob lenne

kérdés: melyik van meg hamarabb? sztem a narancs simán...
  • JonesGabee
    igazad van, tényleg jobban megéri zöldet ölni, viszont a karim tényleg gyengének érzem, vagy csak nagyon uj a játék a srohoz képest...
    én is twineket öltem rc5-7 között , de max 3-4et tudtam megölni egy feltöltéssel, és ha több rámjött meghaltam könnyen..
  • Gilmoor
    egyébként nem tudom mi hajtja az emberek zömét, hogy citrom meg narancsmobokat akar ölni. Én pl kék zöld re verem a mobokat, fehéret sárgát narancsot csak akkor ha valami betaszerverbeli kiegyenlítetlen arányokat fedezek fel, mint mágusnak a spider vagy twin brute lények. Ha utánnaszámolsz sokkal inkább megéri kék zöld lényeket püfölni hiszen ha nagyobb lényt püfölsz ritkább a drop, és a pihenésért nem kapsz XP-t. A drop pedig nem jobb ha szintedhez mérten nagyobb lényeket ölsz, mert ami igazán értékes az kék lényekből is ugyanúgy potyog.

erre a fejlődésre csak egy konkrét példa. RC8 as mágus és még mindíg a twin brute okat ölöm. Miért? mert a monk ugyan fehér, de amíg egy monkot leölök addig leölök 2 twin brute ot, és 2-3 monk után pihennem kell mert szétcsaptak. Twin brutoknál csak akkor pihenek, ha elfogyott a 3500 vitalenergy. Egy Twinért kapok 0,2% XP-t, amíg egy monkkért 0,7-et. 3x annyi droppom van bruteokból mint monkokból, ráadásul a csupasz RL fegyókat nehezebb eladni mint a csupasz RC fegyókat. 3. minden núb ott öli a monkokat, és a ks ből sportot űznek. Ez csak egy konkrét példa volt, de szerintem mindenki megtalálja akarakteréhez leginkább passzoló ellenfelet.
  • JonesGabee
    nah, akkor asszem kasztot váltok, mer én nem akarok healer lenni :S

én azt hittem hogy ez a deva monk ilyen nuker meg tank egybe, és a diamond monk a healer...

van esetleg akkor vmi olyan klán, ahol a hand and foot mastery a menő, és bírja is az ütést?
  • Gilmoor
    Healernek ha megvan a 2K vital energy az jó sokáig elég. Annál magasabbra nem érdemes tornászni, wisdomra éppen lehetne építeni mert ugyan van pár CKsebző skillje de gyakorlatilag csak arra jó, hogy kirángasd a lényeket a bozótosból. Inkább STR-re érdemes pakolni és annyi dexre hogy ne misselj. Cont sem árt legalább 20-asra tornázni valamiképp, esetleg kaszutosodás előtt érdemes úgy fejleszteni a skilleket, hogy ne kelljen rerollozni amikor healerre váltasz. OC4-en érdemes healernek kasztosodni, mert a wisdom buffal amit OC1en kapsz soikra nem mész. A healt nem nehéz fejleszteni, könyebben fejlődik mint bármilyen buff vagy combat selfbuff. Mindíg érdemes feltolni a healt maxra ahogy elérhetővé válik egy újabb szintje, hiszen a fő funkciód az, hogy folyamatosan tudod gyógyítani magad harc közben. Megfelelő str mellett lehet optimalizálni a kapott sebzést, és könnyebben tudod szinten tartani az életerőd. Elméletileg nem sok külömbség van a hybrid és a helaer közt, talán a hybrid kicsit offenzívabb viszont magasabb szinten kétségtelenül a healer a jobb party kari.
  • JonesGabee
    hi

van egy deva monk karim, és nem tudom hogy lvl upoknál hogy osszam a statokat, ehhez kéne kis help.

egy magasabb deva monk azt mondta, hogy 2str-1dex-1ess, néha 1 con az ess helyett, de nem tudom hogy ez jó e
    kicsit gyengének érzem a karit, mert jóformán csk kék meg zöld mobot tudok ölni, a citrom meg a narancs moboknál többnyire 1feltöltés 1 mob megy a dolog :S

• Strahd_
    Wisdom a talalti eselyt noveli es a skill cheng szinje alapjan * X sebzest ad nem tudom hogy a healernek van e olyan skillje ahol a CK Damage szamit
  • Kry
    Az nem csak Brotherhoodéknál van. ;)
    Azt szeretném kérdeni hogy a healernek igaz nincs szüksége wisdomra?
  • Hikoro
    Ez olyan,hogy Brotherhood of Thieves-nál vannak "Szerencse malacok"(Csillognak)Megölöd akkor kapsz egy szerencsemalacot a Bag-edbe!Ilyenkor azt tudod csinálni,hogy átmész Hefei-be és a városban a kör (vagy nem tom mi)közepén áll egy csaj,beszélsz vele és ad egy sapit!!
  • Kry
    Grat... Nem abbahagytam csak egyenlőre szüneteltetem, szal nem töröltem. :) Sajnos én nem vok oan hogy egy karival menjek végig, tul kiváncsi vok.
  • zsakosfrodo2
    Nos vééégre, sikeresen elérte beggar karakterem a Revolving Chakra 1-es szintet!! :D:D:D
  • agy666
    kosz, igy mar tudom hol lesz (lehet, amikor pont ott jartam nem volt spawn)
  • Casillas
    ahol van a víz ott a central passagewaynél, annak a legsarkában vannak, amilyen bentre csak lehet menni a víz és a hegy találkozásánál
  • agy666
    Fiery Axe inkabb :)