vazsinál rakj 2/1 arányban az ESS/wisre az elején. Amikor már a skilleket felfejlesztetted 5 fölé, akkor érdemes a wisdomot növelni, mert a (wisdom x skill lvl) fokozata szerint számolja a skill sebzését. szóval eleinte Ess aztán később wis. Nálam ez úgy alakult, hogy amikor a skillek megerősödtek, 100 volt az ESS -em és 70 a wisdom. Most már csak a wisdom -ra pakolok, mert egyrészt elég sok a vital energy, másrészt nagyobb sebzést érek el a skillekkel. Mágust kezdésnél úgy indítottam hogy 30-ig emeltem constit. OC1 óta nem haltam még meg ami szerintem mágusnál elég gyakori jelenség. 30 con plusz a zsebrevalók kb 900 HP. Ez még lagspike esetén is nyújt valami védelmet. Nyomtam le világoskék Raid bosst egyedül, onnan tudom hogy nem érdemes papírmágust csinálni.
Hányas lvlen kellen elérni a 2K vitalt? ez attól függ mágus vagy e vagy pap vagy hybrid. Mágusnak már OC9en nem ártana. Papnak RC5 körül is megfelel hiszen ott csak üzemanyagként szolgál. Amíg van vital addig tankolhatod magad. Hybridnél akár RL szintekre is kitolható, ez utóbbinál annyira nem fontos a 2K vital.