21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
az mindenhol OC1,nem? -
Rabbit20 #2889 Gratz ^^ -
vagy a kasztváltásra gondolsz? -
kb mint a sacred flowernél, az elején -
Shaolinéknál mikor lehet szakosodni ? Hanyas szinten ? -
Muhahahaha megvan a jogom:) -
Túl megerőltető abbahagyni a flame-elést, nw is foglalkoz vele, majd abbahagyja. -
Rabbit20 #2883 fejezd már be plíz, játszál és ismerd mega karid, nem tudom minek kell naponta újat kezdeni... bár ez nem az én dolgom... -
lol
partyztam pár emberre ott öltem velük 1ideig elmentem leadtam egy Qt meg benyomtam standet eladogattam pár cuccotis és csodálkozok h hogyan sikerült így fejlődnom 1és fél szintet.hozzá se nyúltam a gamehez hát party exp shared.omg és kapom az exp et :D azaz Chi t v itt minek hívják.a CSí ereje :P -
dani92 #2880 ok kösz.... -
igen ott van a dokinál:calendula,sterilized water stb -
Reppi #2878 nem baj aragorn:DDD -
dani92 #2877 es gyogyszereket annal lehet venni aki fel szokott gyogyitani???És mi a neve ezeknek a gyogyszereknek??? -
De amugy nekem tök mind1 mitcsinálsz. én csak elmondtam a véleményem :) -
100k nagyon kevés ^^. Oc1 ig eljutni gyerekjáték. -
Reppi #2874 ARAGORN ... ki nem állhatom oc 1 alatt a játékot:Dés ha ujat kezdenék már nem játszanék szal fontos lenne....meg 100k nem kis pénz egy oc+oskarira..... -
Reppi #2873 de akinek nem kell a saolinom....akkor megveszem a karit 100k ért -
gratulálok. inkább fejleszd fel magadat... lusta -.- -
Reppi #2871 esetleg ha wu tangos kari vagy demon akkor nem muszály hogy varázsló legyen vagy hybrid!!!!!!! -
Reppi #2870 oc7 es saolinom cserélem!!!! min 2 es varázslra vagy hybridre:P adok meléé 100kat isXD -
van vmi jó guild EU szerón?
lvl 20 azaz Gathering Chi Cheng 8 vok bodez néven vok fent.ja és Heavenly Demon vok. -
én is ott vok sacred-es és még egy magyar aki NyulkaPiszka néven tolja illetve van egy Boszi nevű is:) és még csak 2 napja tolom vele:) -
giantok elég nagyot sebeznek. Minden szörnynél más és más az hogy mennyi sebet ad. én superior giantokat ölök, azok ius sok sebet adnak de általába mindig van nálam legalább 500 calendula szal nem kell mindig visszajárkálnom :D -
Mivel 1 magyarral nem találkoztam mint sacred flower, ezért átnyergeltem shaolin-ra :). Ha van magyar HB igazán bevehetnétek _ToM_ néven futok. -
critical dodge rate increased by 2/10000
ez jo cucc? :s -
Vegyél gyógyszereket, azokat bekajálod és csökken a woundod. -
dani92 #2863 ez nem igaz!!!! 42-es vok es Giantokat ölök de 5percenkent kell az orvoshoz menni mert ez a wound mindig lecsokken...miert van ez???Korabban nem kellett ilyen surun orvoshoz mennem...(kulonben en vok hunkosza,az Usa szerveren,Beggar vok...)
-
frodo,nem kell egy beggar gatyó?
4 pockets & 60/60 durability -
titeket nem szokott kidobni a desktopra ilyen üzenettel? engem mostanban allandoan :@@ :s -
Curbuncle #2860 Egy srác aki már a zárt beta óta játsza ezt a játékot, azt mondja, minél magasabban szerepel az ott lévő szám, annál több-jobb dropjaid lesznek. Ha meghalsz nullázódik. -
én nem tudok már 50 felé menni ikszdé -
nekem most 530 körül van ^^ -
suffer #2857 és az mire jó mit tok vele kezdeni? -
Gyilkolod a mobokat és ha eléri a 999-et akkor kapsz egy blood essencet. Ha meghalsz akkor elöröl kezdi, amugy épp az imént jött össze nekem a 999
-
suffer #2855
Nem tudja valaki mit jelent az a szám ami be van keretezve? -
én EU! :D és még jópár magyar akikkel találkoztam :) arról viszont nemtudom, h látogatják é eme fórumot :) -
És még 1 kép...
...vajon mért üres a feje?
-
Ej rossz sorrendet írtam: Boonx, Frodo, PvtJackson a képen látható karakterek sorrendje. :D -
És most jön ami nem volt még: :D:D:D
Képek Aragornról, Speed Devilről (alias PvtJacksonHU) és Rólam.

-
Bekapcsolod, majd ALT gombot nyomva tartod. :-)
miilann: Fogalamam sincs, én ugy tudtam hogy már rég le kellett volna járnia, de addig csak add le őket. :D
Reppi: Sztem itt mindenki USA szerveren játszik.