21072
  • miilann
    az mindenhol OC1,nem?
  • Rabbit20
    Gratz ^^
  • Gubberx
    vagy a kasztváltásra gondolsz?
  • Gubberx
    kb mint a sacred flowernél, az elején
  • inter15
    Shaolinéknál mikor lehet szakosodni ? Hanyas szinten ?
  • Gubberx
    Muhahahaha megvan a jogom:)
  • zsakosfrodo2
    Túl megerőltető abbahagyni a flame-elést, nw is foglalkoz vele, majd abbahagyja.
  • Rabbit20
    fejezd már be plíz, játszál és ismerd mega karid, nem tudom minek kell naponta újat kezdeni... bár ez nem az én dolgom...
  • bodesz
    lol
    partyztam pár emberre ott öltem velük 1ideig elmentem leadtam egy Qt meg benyomtam standet eladogattam pár cuccotis és csodálkozok h hogyan sikerült így fejlődnom 1és fél szintet.hozzá se nyúltam a gamehez hát party exp shared.omg és kapom az exp et :D azaz Chi t v itt minek hívják.a CSí ereje :P
  • dani92
    ok kösz....
  • miilann
    igen ott van a dokinál:calendula,sterilized water stb
  • Reppi
    nem baj aragorn:DDD
  • dani92
    es gyogyszereket annal lehet venni aki fel szokott gyogyitani???És mi a neve ezeknek a gyogyszereknek???
  • Atti12
    De amugy nekem tök mind1 mitcsinálsz. én csak elmondtam a véleményem :)
  • Atti12
    100k nagyon kevés ^^. Oc1 ig eljutni gyerekjáték.
  • Reppi
    ARAGORN ... ki nem állhatom oc 1 alatt a játékot:Dés ha ujat kezdenék már nem játszanék szal fontos lenne....meg 100k nem kis pénz egy oc+oskarira.....
  • Reppi
    de akinek nem kell a saolinom....akkor megveszem a karit 100k ért
  • Atti12
    gratulálok. inkább fejleszd fel magadat... lusta -.-
  • Reppi
    esetleg ha wu tangos kari vagy demon akkor nem muszály hogy varázsló legyen vagy hybrid!!!!!!!
  • Reppi
    oc7 es saolinom cserélem!!!! min 2 es varázslra vagy hybridre:P adok meléé 100kat isXD
  • bodesz
    van vmi jó guild EU szerón?
    lvl 20 azaz Gathering Chi Cheng 8 vok bodez néven vok fent.ja és Heavenly Demon vok.
  • Gubberx
    én is ott vok sacred-es és még egy magyar aki NyulkaPiszka néven tolja illetve van egy Boszi nevű is:) és még csak 2 napja tolom vele:)
  • Atti12
    giantok elég nagyot sebeznek. Minden szörnynél más és más az hogy mennyi sebet ad. én superior giantokat ölök, azok ius sok sebet adnak de általába mindig van nálam legalább 500 calendula szal nem kell mindig visszajárkálnom :D
  • inter15
    Mivel 1 magyarral nem találkoztam mint sacred flower, ezért átnyergeltem shaolin-ra :). Ha van magyar HB igazán bevehetnétek _ToM_ néven futok.
  • miilann
    critical dodge rate increased by 2/10000

ez jo cucc? :s
  • Faki
    Vegyél gyógyszereket, azokat bekajálod és csökken a woundod.
  • dani92
    ez nem igaz!!!! 42-es vok es Giantokat ölök de 5percenkent kell az orvoshoz menni mert ez a wound mindig lecsokken...miert van ez???Korabban nem kellett ilyen surun orvoshoz mennem...(kulonben en vok hunkosza,az Usa szerveren,Beggar vok...)
  • miilann
    frodo,nem kell egy beggar gatyó?
    4 pockets & 60/60 durability
  • miilann

titeket nem szokott kidobni a desktopra ilyen üzenettel? engem mostanban allandoan :@@ :s
  • Curbuncle
    Egy srác aki már a zárt beta óta játsza ezt a játékot, azt mondja, minél magasabban szerepel az ott lévő szám, annál több-jobb dropjaid lesznek. Ha meghalsz nullázódik.
  • Jagi
    én nem tudok már 50 felé menni ikszdé
  • miilann
    nekem most 530 körül van ^^
  • suffer
    és az mire jó mit tok vele kezdeni?
  • Faki
    Gyilkolod a mobokat és ha eléri a 999-et akkor kapsz egy blood essencet. Ha meghalsz akkor elöröl kezdi, amugy épp az imént jött össze nekem a 999
  • suffer

Nem tudja valaki mit jelent az a szám ami be van keretezve?
  • BlackShadow
    én EU! :D és még jópár magyar akikkel találkoztam :) arról viszont nemtudom, h látogatják é eme fórumot :)
  • zsakosfrodo2
    És még 1 kép...

...vajon mért üres a feje?

• zsakosfrodo2
    Ej rossz sorrendet írtam: Boonx, Frodo, PvtJackson a képen látható karakterek sorrendje. :D
  • zsakosfrodo2
    És most jön ami nem volt még: :D:D:D
    Képek Aragornról, Speed Devilről (alias PvtJacksonHU) és Rólam.

• zsakosfrodo2
    Bekapcsolod, majd ALT gombot nyomva tartod. :-)

miilann: Fogalamam sincs, én ugy tudtam hogy már rég le kellett volna járnia, de addig csak add le őket. :D

Reppi: Sztem itt mindenki USA szerveren játszik.