21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
suffer #2849 HAli nekem olyan kerdesem lenne hogy Wu-Tangal megkaptam a lightfood skillt de nem tudom hasznalni hiaba nyomogatom nem mukodik mi lehet gond???, -
fireket meddig lehet leadni? -
Reppi #2847 oc 5 s shaolinom 200k val meg jo ruhával cserélem!!!!!!! valamien oc 4 nél nagyobb karira!!!! ami nincs elbaszva:DD irjatok (EU SZERVEREN VAN ) -
Valaki aki pro hibriddel az létszi segitsen. Mire érdemes osztani a pontokat? Mien arányban? Bár gondolom hogy szinte mindenre rakni kell, de ugy mégis naggyábol mire a legcélszerübb... :) -
nekem is de nem zavar:) -
Rabbit20 #2844 Ez van nálam is :/ -
meditation* -
bezsarás: nézelődtem a piacon aztán láttam lightfoot tome-t, aztán közlebrről megézve nem is lightfoot volt hanem valami spéci megitation tome... nem is tudtam hogy ilyenek is vannak:) -
nekem is ez van már vagy 2-3 napja.... -
Nah én is csináltam egy sacred flower-es warriort:) nagyon állat, most azt tolom egy darabig:) -
Akkor sem tölti fel teljesen.Ez biza bugZ. -
Aktiváld majd lépj ki meg vissza. -
vááá detto uez van nálam is,csak wutang,nem tudtam h az epithet miatt,csak egyszerűen nem tölti végig :ss -
srácok.. az miért van, h aktiválom a Demon Acolyte státuszt, és a bónusz életerőt rápakolja a csíkra, de nem tudom feltölteni?
tehát pl van 750 életem, megnöveli a státusz 780 ra, de meditációval ugyan úgy csak 750 ig lehet tölteni? (nincs wound) -
vissza kéne olvasni... -
relatív h unalmas.. ha te csak azért játszol h kigrindeld a legmagasabb szintet akkor hajrá :P nekem kicsit felüdülések az iyen mászkálgatós questek.. vmi mást is tudok csinálni nem csak észnélküli öldöklést :) -
Ha beggars vagy, akkor ezzel leeht berúgni, és néhány táamdást, képességet használni. Másoknak nem sok haszna van a piának. -
Majd GC8-nál amikor klántag leszel. -
dani92 #2831 mire valok a külünböző piák?????(mar joideje jatszok,de meg egyszersem probaltam ki egyiketsem) -
majd örülnél még később annak a 4%-nak egy kis sétáér -.-' -
suffer #2829 Wu-Tangban lvl 3-as Gathering Chi Cheng vagyok lehet vhol skilleket tanulni mert meg regebben megtanultam a Basic Hand es Sword skilleket meg megegy sword skillt de azota semmi vagy van valami kasztosodás vagy vmi hasonló? -
Rabbit20 #2828 Olvass kicsit visszább, ott van pont én kérdeztem uezt a questekről :) -
Ja ok megoldodott a probléme kiléptem a játékbol madj vissza és utána már számolta is a banditákat. :) -
Nem banditát kell ölni, hanem a Zhengzhou kijáratának közelében lévő White Shadow Mastereket kell gyilkolni addig, amíg nem dobja ki a megfelelő tárgyat, ekkor visszatérsz, és lehet majd kasztot választani. Egyébként én Beggar vagyok, Frodo_HUN_2 néven játszok. -
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mit ajánlanátok, merre érdemes fejlődni OC1-től? A questeket abbahagytam, mert meguntam hogy kapok vagy 4% xp-t. Érdemes egyáltalán questeket csinálni? Jah, és Shaolin warrior vagyok. :) -
Valaki segitsen pls, aki volt már beggar. Most csinálom OC1-es szinten a kasztválasztó questet, és az a feladat hogy zhengzhouban öljek 10 banditot, csakhogy már madjnem mindenféle fajta banditát öltem és mégsem számitotta be egyiket sem a 10 közé.. Pls mondja meg valaki hol és mit kell pontosan ölni mert már szeretnék kasztot választani -
dani92 #2823 meg mindig nem jo 
-
omg xD
shaolinok(shaolin soccer):
Wu tang(Wu Tang Clan):
League of Beggars(beggars):
Brotherhood of Thieves:

-
Restart után sem jó . Basszák meg. -
effe #2820 na ha lesz szerver és addig öljük egymást míg nem lesz bad karmánk :D -
legalábbis tudtommal nem
-
nem -
ez datarollbackkel is jár? ooS -
nyugi már, már server restart van :). 10 perc mulva minden jó lesz. -
Csak az a gáz hogy nekem ez a 4 eset 2 hét alatt -
20 perce kb -
effe #2813 jaja :D:D na mind1 majd kiheveri és beenged egyszer, addig písz és pihi -
mikor ragad igy be? -
Kellett nekünk a plain-ra indulni :))))))))))))))))))))))))) -
effe #2810 nekem is ez van most :@ se restart se semmi nam használ. béta fos nemigaz