21072
  • suffer
    HAli nekem olyan kerdesem lenne hogy Wu-Tangal megkaptam a lightfood skillt de nem tudom hasznalni hiaba nyomogatom nem mukodik mi lehet gond???,
  • miilann
    fireket meddig lehet leadni?
  • Reppi
    oc 5 s shaolinom 200k val meg jo ruhával cserélem!!!!!!! valamien oc 4 nél nagyobb karira!!!! ami nincs elbaszva:DD irjatok (EU SZERVEREN VAN )
  • Kry
    Valaki aki pro hibriddel az létszi segitsen. Mire érdemes osztani a pontokat? Mien arányban? Bár gondolom hogy szinte mindenre rakni kell, de ugy mégis naggyábol mire a legcélszerübb... :)
  • Gubberx
    nekem is de nem zavar:)
  • Rabbit20
    Ez van nálam is :/
  • Gubberx
    meditation*
  • Gubberx
    bezsarás: nézelődtem a piacon aztán láttam lightfoot tome-t, aztán közlebrről megézve nem is lightfoot volt hanem valami spéci megitation tome... nem is tudtam hogy ilyenek is vannak:)
  • Casillas
    nekem is ez van már vagy 2-3 napja....
  • Gubberx
    Nah én is csináltam egy sacred flower-es warriort:) nagyon állat, most azt tolom egy darabig:)
  • LeonSilver
    Akkor sem tölti fel teljesen.Ez biza bugZ.
  • inter15
    Aktiváld majd lépj ki meg vissza.
  • miilann
    vááá detto uez van nálam is,csak wutang,nem tudtam h az epithet miatt,csak egyszerűen nem tölti végig :ss
  • BlackShadow
    srácok.. az miért van, h aktiválom a Demon Acolyte státuszt, és a bónusz életerőt rápakolja a csíkra, de nem tudom feltölteni?
    tehát pl van 750 életem, megnöveli a státusz 780 ra, de meditációval ugyan úgy csak 750 ig lehet tölteni? (nincs wound)
  • Atti12
    vissza kéne olvasni...
  • BlackShadow
    relatív h unalmas.. ha te csak azért játszol h kigrindeld a legmagasabb szintet akkor hajrá :P nekem kicsit felüdülések az iyen mászkálgatós questek.. vmi mást is tudok csinálni nem csak észnélküli öldöklést :)
  • zsakosfrodo2
    Ha beggars vagy, akkor ezzel leeht berúgni, és néhány táamdást, képességet használni. Másoknak nem sok haszna van a piának.
  • inter15
    Majd GC8-nál amikor klántag leszel.
  • dani92
    mire valok a külünböző piák?????(mar joideje jatszok,de meg egyszersem probaltam ki egyiketsem)
  • Casillas
    majd örülnél még később annak a 4%-nak egy kis sétáér -.-'
  • suffer
    Wu-Tangban lvl 3-as Gathering Chi Cheng vagyok lehet vhol skilleket tanulni mert meg regebben megtanultam a Basic Hand es Sword skilleket meg megegy sword skillt de azota semmi vagy van valami kasztosodás vagy vmi hasonló?
  • Rabbit20
    Olvass kicsit visszább, ott van pont én kérdeztem uezt a questekről :)
  • Kry
    Ja ok megoldodott a probléme kiléptem a játékbol madj vissza és utána már számolta is a banditákat. :)
  • zsakosfrodo2
    Nem banditát kell ölni, hanem a Zhengzhou kijáratának közelében lévő White Shadow Mastereket kell gyilkolni addig, amíg nem dobja ki a megfelelő tárgyat, ekkor visszatérsz, és lehet majd kasztot választani. Egyébként én Beggar vagyok, Frodo_HUN_2 néven játszok.
  • Montly
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy mit ajánlanátok, merre érdemes fejlődni OC1-től? A questeket abbahagytam, mert meguntam hogy kapok vagy 4% xp-t. Érdemes egyáltalán questeket csinálni? Jah, és Shaolin warrior vagyok. :)
  • Kry
    Valaki segitsen pls, aki volt már beggar. Most csinálom OC1-es szinten a kasztválasztó questet, és az a feladat hogy zhengzhouban öljek 10 banditot, csakhogy már madjnem mindenféle fajta banditát öltem és mégsem számitotta be egyiket sem a 10 közé.. Pls mondja meg valaki hol és mit kell pontosan ölni mert már szeretnék kasztot választani
  • dani92
    meg mindig nem jo
  • bodesz
    omg xD
    shaolinok(shaolin soccer):

Wu tang(Wu Tang Clan):

League of Beggars(beggars):

Brotherhood of Thieves:

• inter15
    Restart után sem jó . Basszák meg.
  • effe
    na ha lesz szerver és addig öljük egymást míg nem lesz bad karmánk :D
  • Atti12
    legalábbis tudtommal nem
  • Atti12
    nem
  • Casillas
    ez datarollbackkel is jár? ooS
  • Atti12
    nyugi már, már server restart van :). 10 perc mulva minden jó lesz.
  • inter15
    Csak az a gáz hogy nekem ez a 4 eset 2 hét alatt
  • inter15
    20 perce kb
  • effe
    jaja :D:D na mind1 majd kiheveri és beenged egyszer, addig písz és pihi
  • Kry
    mikor ragad igy be?
  • inter15
    Kellett nekünk a plain-ra indulni :)))))))))))))))))))))))))
  • effe
    nekem is ez van most :@ se restart se semmi nam használ. béta fos nemigaz