21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Reppi #2769 hehehihi....420k am van meg a legjobb settem:P:P:P:P:P.....nagy örülök:DD -
Az emberkék 98%-a nemolvassa el ezeket az izéket .... sajna. -
Pedig felugrik egy ablak és leírja amikor megkapod a skillt. :) -
kösz! rá nem jöttem volna :) -
Rabbit20 #2765 Bah, van egy quest 5 perc allat ki kéne nyírnom 5 shadow leadert, és úgy szaggat a gém városban (stallokkal valamit jó lenne csinálni :S), hogy 2 perc kb még kiérek, szal sztem 2 perc vissza is :D 1 perc marad leölni az 5öt... ^^
Most lemeztöredezettség-mentesítek már vagy fél órája, hátha javít valamennyire a dolgon :/ -
de -
nem írja azt. -
ja, azt nem írtam, hogy wutang -
klánba belépős küldinél mikor megölltem a 10 brigandot, utána hogy kell felvinni a clan constribution pontjaimat 500 fölé? azt írja, hogy kardomat forgattasam be a vérükkel a swordmakernél, de állítólag van más lehetőség is, de egyiket se tudom, hogy hogy kéne csinálni... (oc1) -
Rabbit20 #2760 Turf Battles-ben 256-ig felmész pár nap alatt ^^ igaz a max kicsit több idő :D -
Semmire.Majd később lesz rá szükség. -
dani92 #2758 hogyan lehet sok penzt keresni???? Lattam hogy valakinek 450k-ja volt....Hogyan lehetseges ez???
-
Engem meg az érdekel, hogy kimaxoltam a sabre masterity-t már jó régen és van egy rakat pontom csak fogalmam nincs mire rakjam.
Másik kérdés: Bracerek mire jók? -
Kijelölöd, majd ALT-ot nyomva aktiválod. -
srácok, miért vna az h a "basic demon lightfoot" (v vmi hasonlo nem emléxem rá pontosan.. GC-1 en kaptam))nem csinál semmit? elvileg ettől kéne gyorsabban futni nem? rákattyolok de nem történik semmi.. -
z3d #2754 A hybridről csak annyit, hogy nem úgy van az, hogy semmihez nem ért igazán, hanem mindenből ért valamihez elég pro szinten (pl övé a legerősebb nuke a játékban), és ha felfejleszted minden skilljét, akkor nem egy rossz kari lesz.
A hátránya az, hogy míg mindent felfejlesztesz, megőszülsz, és akkor nem beszéltünk még a végtelen időt igénylő buffok nem akítv fejlesztéséről.
-
egyébként sztem egyetlen olyan játék sincs amiben magas szinten ne lenne lasu a fejlődés.... (wow,sro,lineage,stb... mindd ilyn lassu evvan:) )
Kivéve talán a guild warst mert ott lvl 20 a max:) -
Ezért nem lehet a relic-et használni. Ha valakit érdekel keressen meg Little_ARK néven. -
A bad charma érdekében le kellene egymást hentelni bloody plain -on :)) -
A black clan -osok közül van fennt valaki ?
-
nemtom, nekem nem jön be :). Én azt szeretem hogyha egy dolgot csinálok, de azt profiul :D. De egyébként attól hogy nekem nem tetszik, másnak tetszhet :). Én csak elmondtam a véleményem. -
oc8tól lehet csak újra választani asszem, de ez még mindig nem chat, sőt nem is kell leirni mindig azt amire épp gondolsz -
Reppi #2747 uj kasztot akarok vélasztani!!!! de nem engedi pedig még 1 szer sem kértem ujra -
Reppi #2746 na basszus....lett egy csomo str em meg dex em.... tömérdek de anyiras sokat raktam rájuk h 446 hpm és 551 manám van:DDD nem baj:D köv szintem most egyenlöre mana...me az több kell hp is kell:DD bár -
Reppi #2745 megvan csak a tigerbe kellett ütni...de aztán ő ütött és behaltam_DDD -
Reppi #2744 tuti h tiger adja de .... az piros:D és a 37 es alig birta leölni:D -
Reppi #2743 TIGER FUR-t** -
Reppi #2742 haljátok.. tiger skin-t honnan szerezhetek? -
ja igen télleg, ott spear van a warriornak bocs -
Reppi #2740 jah és a botherhoodoknál a buffer axes...... -
Reppi #2739 hybrid nem szar ha jol megvan csinálva...mellesleg rá lösz 1-2 varit aztán oda mész azt szét ütöd....nekem az is bejön de most 1 szint és buffer vagyok!!!!!! -
miért szar a hybrid szerinted? én az ofisel fórumon olyanokat olvastam hogy szinte olyan erősen sebez mint a warrior + tud ugye healelni, stb.
tényleg érdkeel mert váltani szeretnék a wutang warriorról mert nagyon gyakran kell meditálnom, pedig szerintem jól osztottam a pontokat (str főleg, kicsit kevesebb dex, aztán con és a maradék ess) -
Reppi #2737 haha....de mér 2. ra választottam azt!!!! mert eleinte véletlenul hybridre kattantam...anno...aztán varázsló:Spés aztán bazshattam ujat kezdtem -
Nan meglett, másfél óra keresés után.. ott volt az orrom elött, ehh. -
Egy gyors kérdés: Shi Zan-ban van egy arc akitől ellopták(?) a ládáját, megtaláltam valami fa alatt. Utána elküld valami Nand archoz, mert elvileg a lopott cuccok rajta keresztül mennek át, és aszondja ottvan a Xinnan falutól nyugatra. Csak az a baj hogy felkutattam az egész terepet és semmit nem találtam.
Másik: amikor indítom a játékot a menü betöltésekor valamiféle errorokkal dobál ki, aztán egyszer csak sikerül neki. Na ez mafax? -
Rabbit20 #2734 evan :D
már tudod xD -
jaok, traininggel megoldodik, htx -
hiába támadok azzal, 0,00% marad :S -
Nem az alapot amit tanulni lehet hanem a Basic Wu-Tang fistet amit quest után kap az ember :P -
felkell fejleszteni az alap fist támadást 2es-re