21072
  • Reppi
    hehehihi....420k am van meg a legjobb settem:P:P:P:P:P.....nagy örülök:DD
  • LeonSilver
    Az emberkék 98%-a nemolvassa el ezeket az izéket .... sajna.
  • Faki
    Pedig felugrik egy ablak és leírja amikor megkapod a skillt. :)
  • BlackShadow
    kösz! rá nem jöttem volna :)
  • Rabbit20
    Bah, van egy quest 5 perc allat ki kéne nyírnom 5 shadow leadert, és úgy szaggat a gém városban (stallokkal valamit jó lenne csinálni :S), hogy 2 perc kb még kiérek, szal sztem 2 perc vissza is :D 1 perc marad leölni az 5öt... ^^
    Most lemeztöredezettség-mentesítek már vagy fél órája, hátha javít valamennyire a dolgon :/
  • miilann
    de
  • quack
    nem írja azt.
  • Casillas
    ja, azt nem írtam, hogy wutang
  • Casillas
    klánba belépős küldinél mikor megölltem a 10 brigandot, utána hogy kell felvinni a clan constribution pontjaimat 500 fölé? azt írja, hogy kardomat forgattasam be a vérükkel a swordmakernél, de állítólag van más lehetőség is, de egyiket se tudom, hogy hogy kéne csinálni... (oc1)
  • Rabbit20
    Turf Battles-ben 256-ig felmész pár nap alatt ^^ igaz a max kicsit több idő :D
  • LeonSilver
    Semmire.Majd később lesz rá szükség.
  • dani92
    hogyan lehet sok penzt keresni???? Lattam hogy valakinek 450k-ja volt....Hogyan lehetseges ez???
  • Faki
    Engem meg az érdekel, hogy kimaxoltam a sabre masterity-t már jó régen és van egy rakat pontom csak fogalmam nincs mire rakjam.
    Másik kérdés: Bracerek mire jók?
  • Faki
    Kijelölöd, majd ALT-ot nyomva aktiválod.
  • BlackShadow
    srácok, miért vna az h a "basic demon lightfoot" (v vmi hasonlo nem emléxem rá pontosan.. GC-1 en kaptam))nem csinál semmit? elvileg ettől kéne gyorsabban futni nem? rákattyolok de nem történik semmi..
  • z3d
    A hybridről csak annyit, hogy nem úgy van az, hogy semmihez nem ért igazán, hanem mindenből ért valamihez elég pro szinten (pl övé a legerősebb nuke a játékban), és ha felfejleszted minden skilljét, akkor nem egy rossz kari lesz.
    A hátránya az, hogy míg mindent felfejlesztesz, megőszülsz, és akkor nem beszéltünk még a végtelen időt igénylő buffok nem akítv fejlesztéséről.
  • Gubberx
    egyébként sztem egyetlen olyan játék sincs amiben magas szinten ne lenne lasu a fejlődés.... (wow,sro,lineage,stb... mindd ilyn lassu evvan:) )
    Kivéve talán a guild warst mert ott lvl 20 a max:)
  • inter15
    Ezért nem lehet a relic-et használni. Ha valakit érdekel keressen meg Little_ARK néven.
  • inter15
    A bad charma érdekében le kellene egymást hentelni bloody plain -on :))
  • inter15
    A black clan -osok közül van fennt valaki ?
  • Atti12
    nemtom, nekem nem jön be :). Én azt szeretem hogyha egy dolgot csinálok, de azt profiul :D. De egyébként attól hogy nekem nem tetszik, másnak tetszhet :). Én csak elmondtam a véleményem.
  • quack
    oc8tól lehet csak újra választani asszem, de ez még mindig nem chat, sőt nem is kell leirni mindig azt amire épp gondolsz
  • Reppi
    uj kasztot akarok vélasztani!!!! de nem engedi pedig még 1 szer sem kértem ujra
  • Reppi
    na basszus....lett egy csomo str em meg dex em.... tömérdek de anyiras sokat raktam rájuk h 446 hpm és 551 manám van:DDD nem baj:D köv szintem most egyenlöre mana...me az több kell hp is kell:DD bár
  • Reppi
    megvan csak a tigerbe kellett ütni...de aztán ő ütött és behaltam_DDD
  • Reppi
    tuti h tiger adja de .... az piros:D és a 37 es alig birta leölni:D
  • Reppi
    TIGER FUR-t**
  • Reppi
    haljátok.. tiger skin-t honnan szerezhetek?
  • quack
    ja igen télleg, ott spear van a warriornak bocs
  • Reppi
    jah és a botherhoodoknál a buffer axes......
  • Reppi
    hybrid nem szar ha jol megvan csinálva...mellesleg rá lösz 1-2 varit aztán oda mész azt szét ütöd....nekem az is bejön de most 1 szint és buffer vagyok!!!!!!
  • quack
    miért szar a hybrid szerinted? én az ofisel fórumon olyanokat olvastam hogy szinte olyan erősen sebez mint a warrior + tud ugye healelni, stb.
    tényleg érdkeel mert váltani szeretnék a wutang warriorról mert nagyon gyakran kell meditálnom, pedig szerintem jól osztottam a pontokat (str főleg, kicsit kevesebb dex, aztán con és a maradék ess)
  • Reppi
    haha....de mér 2. ra választottam azt!!!! mert eleinte véletlenul hybridre kattantam...anno...aztán varázsló:Spés aztán bazshattam ujat kezdtem
  • Faki
    Nan meglett, másfél óra keresés után.. ott volt az orrom elött, ehh.
  • Faki
    Egy gyors kérdés: Shi Zan-ban van egy arc akitől ellopták(?) a ládáját, megtaláltam valami fa alatt. Utána elküld valami Nand archoz, mert elvileg a lopott cuccok rajta keresztül mennek át, és aszondja ottvan a Xinnan falutól nyugatra. Csak az a baj hogy felkutattam az egész terepet és semmit nem találtam.

Másik: amikor indítom a játékot a menü betöltésekor valamiféle errorokkal dobál ki, aztán egyszer csak sikerül neki. Na ez mafax?
  • Rabbit20
    evan :D
    már tudod xD
  • Casillas
    jaok, traininggel megoldodik, htx
  • Casillas
    hiába támadok azzal, 0,00% marad :S
  • LeonSilver
    Nem az alapot amit tanulni lehet hanem a Basic Wu-Tang fistet amit quest után kap az ember :P
  • Atti12
    felkell fejleszteni az alap fist támadást 2es-re