21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Ismét beragadt a karim !
Befejeztem elég volt !

-
Rabbit20 #2808 afranc :( -
Rabbit20 #2807 Mert a Heavenly Demon questnél úgy volt, hogy ha előtte kihagytad valamelyik másik questet akkor nem kezdhetted el... -
rengeteg quest egymásra épül, szal nem ajánlott kihagyni őket(kivéve a heroic questeket mert azokat felesleges megcsinálni) -
Rabbit20 #2805 Csinálni kéne majd ilyen quest leírást is, nem? 
Van néhány elég sz*r quest amit nem tudok megcsinálni :/
Egyébként szerintetek ki lehet hagyni a questeket? Mert így nagyon lassan lehet fejlődni... Szal később nem lesz valami olyan quest amit emiatt nem kapok majd meg? -
már többször írtam nekik, de más se kapta még meg a jogot.szaé várni kell:) -
nem -
és ha elmulik a beta akkor törölve lesznek a karik mi?
-
Még béta a szerver.Sajnos van még mit kalapálni rajta.
Miért nincs nekünk még mindig modink???
Egyszerüen nem hiszem el, hogy ennek ilyen sokáig kell tartani.
A qrva életbe már. -
arra amelyik a választott kaszthoz tartozik majd -
csak egyre pakolj -
Ami most megy az még a beta vagy már a rendes szerver? -
HentmaN #2797 Hali! Eg olyan kérdésem lenne hogy a Wu-Tang klánban van a karim és hogy érdemes-e mindkét teknikára (1.kéz,láb, 2.kard) gyúrni vagy inkább válasszak egyet és arra gyúrjak? -
ferke89 #2796 HAtyatyatyatya-----------------<#>Rattatatatata -
Potion nincs, viszont lehet venni kaját, de az szinte ua, mint amikor a healer gyógyit. -
agy666 #2794 Clan contribution:
Valaki kerdezte: Clan contribution pontokat en ugy szoktam novelni, hogy "adakozok" / ingyer adok a csokanak pl. fegyvert vagy akarmi mas cuccot. A clan nagyfonok mellett levo sracnak. Van mas modszer is?
Nekem is lenne egy kerdesem: A HP pontokat instantba/azonnal (med nelkul) lehet novelni? HP potion-ra gondoltam, van ilyen? :) -
de :)
Írd ki a stand címének:
cheap b!tches, free p.ussy
ikszdé -
nyomd meg az St,kijönnke a skillek,katt kétszer a fistre,beteszi alulra katints rá és akkor aktivizálod,kezdj el ölni mobokat és azzal fogsz támadni és fejlődik -
Ha monstát csapkodsz hamarabb meglesz. -
kaptam egy küldetést itt a wu tang faluban, hogy legyen cheng 2 asszem a fist attackom.
akkor most üssem szét a gyakorlóbábu fejét még 450-szer? -
Rabbit20 #2789 Én árultam white-os cuccokat black területen :D de a poén, hogy egy csonót el is adtam belőle ^^ -
Kezdjetek el félni fehér klánosok :)) -
eleinte olvastam.. de meguntam, h mindig oyan alap dolgokat ír ami minden játékban uaz.. így megeshet, h az 1etlen lényeges dolgot kihagyja az ember:) -
dani92 #2786 ok köszi -
Reppi #2785 hol árulod??? go hefei piac:D jah és n ülj a piac fölött menny tanulni vagy csináld a dolgod lesd a tévét 1 ora mulvam már meg is vették....de lehet többb idő de megveszik....jah és ezt most nem daninak mondom: megprobálom a hybridet mert....fistes skillel üt...erős a varűázslata és mert healni is tud!!!! -
nézdmeg mennyit ad a boltos érte, az a valódi ár 20%-a, thát ha 10000t adna egy fegyoért akkor az a boltban újonnan 50k, szoval neked annál mindenképp jóval olcsobban kell adnod
meg pl olyan fegyvert amit white clanos hordhat (polearm, sword, staff) ne áruld black területen mer ugyse veszi meg senki -
dani92 #2783 nem tudtok valami jo üzleti huzást????? -
dani92 #2782 en nekem ne megy ez a piacos dolog,pedig egy naon jo kardot ami olyan 275-köröl sebez+vannak meg rajta dolgok arulom 40-vagy 50k-ert de nem veszik..... -
Reppi #2781 de hülyék mert mellettem árulták 50k ért és nem vették:DD -
Reppi #2780 hybrid se lenne szar csak bonyorult:S -
miért hülyék, annyit ér... -
Reppi #2778 jah pl:D nekem tegnap meg tegnap elött mákos napom volt....esett pár blood essence a hülye majdmok meg 70k/db ért vették -
Reppi #2777 csumiztok!!! csináltam most uj karit saolint:P ugy akarom h oc 1 en varázslü és ha nem tetszik megszenvedem az oc 8 at és healer leszek-....vagy oc 8 ig healer és ha tetszik az maradok ha nem akkor oc 8 on varázsló....szerintetek?:P -
dani92 #2776 ok kösz
-
JonesGabee #2775 jah még vmi, játékbeli nevem: ProPatria
pls írjatok whispest, bennleszek kb 10ig asszem -
JonesGabee #2774 üdv
ujonc vagyok a 9sárkányba, és ez zúzós deva monkot szeretnék összehozni, ehhez kérnék egykét tippet (statok elosztása, mastery, skillek, ruhák), illetve keresek magyar shaolin klánt.
jelenleg GC 11 vagyok, de ma meglesz az OC 1 is.
mivel gc 3-4ig csak ess-re meg con-ra pakoltam ezér most vészesen pakolom str-re meg dex-re (ezt a tippet egy nagyobb deva monk adta), de ugy hallottam oc 1en ujra lehet osztani a statokat, szóval pls segítsetek hogy osszam újra, illetve szintlépéseknél mire tegyek
előre is kössz -
Esik valami cucc, pölö egy fegyver, elmész megnézed a trader mennyiért adja, majd aláárazva elkezded árulni játékosoknak. STBSTBSTB -
dani92 #2772 de kinek a boltosnak,vagy a piacon???Nekem kene egy uj ruci de nincs ra eleg penzem hiszen 41-es vok, es a ruhak mar marha dragak,meg a fegyok is...... -
találunk dolgokat és eladjuk. nekem most 440k-m van és találtam egy 200k s relicet :D -
dani92 #2770 ezt hogy csinaljatok,hogy ilyen sok penzetek van?????