--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
EU szerveren Heavenly Demon banda keres tagokat. Aki ott játtszik és még nicns bandában az jelentkkezzen esténként rendszeresen megtalálható vagyok, Replica néven. Egyenlőre 13-an vagyunk :P.
---
Mágus szerintem túl táp. Van egy olyan buffja amit percenként mondhat el és 1 percig tart. Macerás fent tartani, de megéri. Egyfajta pajzsként működik ami mindent kivéd, amíg bírja. A pajzsnak skill szintjétől függően van HPja, természetesen ennyi sebzést visel, de véd a vérzés, lassítás és a különféle debuffok ellen is, szóval rendkívül hasznos. Minemellett rendkívül gyorsan fejlődik. Sokan nem használják mert félrevezető a skill descriptionja, vagy mert macerás. Datongban utazáshoz pl nélkülözhetetlen,felfogja a hébe hóba lövöldöző ellenfelek sebzését futás közben. PvP ben viszont kötelező. Szerintem a mágus túltáp. Drunken swordsmant megállás nélkül irtja és death walleyben az összes lényt. Egy hátránya van, amíg nem érzed úgy hogy találtál egy jó vadászmezőt ne költözz be oda. Zárt helyen szenvedés vele farmolni. RL szinten aktív lesz egy Van Daye collect ami RL fegyvert ad. Magát a fegyót még nem láttam, de azt mondják elég táp mert életlopó. Ami kell hozzá, minden típusú lvl2es elixirből 1 darab és 5 darab blood essence.