Crusnik#3590
Én sz ivesen belépek a BoT band-be de nem hiszem hogy fogok fele játszanni,most a shao-mat fejlesztem meg ott a beggar-om is, nuker meg elég necces kari én meg el is basztam az is lehet hogy törlöm és újra kezdem vagy warrior-t csinálok
Akinek magyar beggar band kell,pár haverral csináltunk egyet még elég kezdetleges,de majd alakul,vagy nekem vagy Abszintnak szóljatok
pontok elosztása:
warrior: str dex, nos én sok str-t és kb a 3/4-e dex-et használok de lehet egyenlő is vagy több dex
ha kevesebb a dex akkor van esély hogy nem találod el néha és pvp-ben alig de az ütéseid erősek lesznek szörnyek ellen megfelelő
ha sok a dex akkor gyengébbet ütsz de szinte mindig talál sok crit-et üt és pvp-ben is szinte mindig talál
con-t általába olyan 1,5k-ig Oc-n aztán majd ahogy érzed úgy emeld
ess-t mindenképpen érdemes min 15-öt rá tenni majd később relic-ek úgyis emelik
Hybrid: kb hasonló de sokkal több Con és ess-t is,Wis-re csak épp hogy egy kicsit dex és str meg kb egyenlő legyen
de az mégfontosabb hogy a skill-eket nagyon fejleszd buff-ok healek passzív skillek mindet
Mage/Nuker:Wis-re sokat és Essre kb olyan 3/4-t de ha beál egy jó összeg akkor csak Wis és con-ra mondjuk olyan 900-1k élet vagy ha jó vagy a mage-ek használatában akkor kevesebb
Healer-t sjanos nem nagyon tudodm de annak is kb mint a hybrid csak még jobban kell a skill-jeit fejleszteni