21072
  • Lawless #4148
    hi! amit Tamas mond az se hulyeség abban az esetben ha healer vagy hybrid vagy...a warrior esetében én a STR és a DEX et ajánlom! mert a W. nincs szuksége sok ESS,CON, és foleg WIS re! a másik meg az ÚJ MAPPOKKAL kapcsolatban...keresek rá valamit mert idáig csak dumálnak róla...és én csak a NIRVÁNNÁN tudom hogy lesz
  • hiftu
    Lehetne a FAQ-ban esetleg egy olyan rész is, ami arra hívja fel a figyelmet, hogy mindent ne vegyenek meg más játékostól, mert sokan szeretik szivatni az embereket. (Quest ruhák 10-20.000ért, clanban megvehető könyvek 50.000-ért, stb..) Nagyon kevés alkalom volt, amikor nem mondtam azt az ajánlatra, hogy LOL.
  • hiftu
    És mennyin fogod tartani a dex-t? 130?
  • inter15
    Ebben a játékban nem sok sz@rt ér a dex -es kari. Nem csinál mást csak "maszatol". Nem tud egy egészségeset ütni , nincs normális defens-e sem.
    Még 28 pont és maxon lesz az str -em. A dex lesz az utolsó amit maxolni fogok.
  • hiftu
    Rabbit: Igen ez zavar. Miért kell akkor ilyen nevet adni neki? Nem dől össze a világ emiatt, csak lehetne koherensebb a névválasztás.

Lawless: Van valami infód róla, hogy mikorra várható és mi lesz új fejlesztés és főleg melyik szerveren? :D
  • Rabbit20
    Attól még hogy immortal a szint neve, nem jelenti azt, h tényleg halhatatlan lesz az aki eléri ^^
  • hiftu
    A FAQ-ban már hosszabb a lista.
    Ilyen gyors a fejlődés? Ha jól látom akkor még csak lvl 120 körül vannak a top karik. Különös, hogy az Immortal fölött legyen még szint. Mert úgy dukálna, hogy akkor onnantól képtelen meghalni. (Vagy az csak a természetes halálra vonatkozik és erőszakos haláltól még kinyiffanhat???)
  • Rabbit20
    Van olyan, h 3 szörny van rajtam és 1x sem találnak el amíg megölök egyet :D Sztem nem csak criticalt kerülöd ki, hanem minden ütést...
    Viszont dex növeli critical ütéseidet is sztem, mert nekem majdnem minden második ütésem kritical és missem alig van. :)
  • Atti12
    a dexterity azt is növeli, hogy minél több ütésed találjon a nagyobb szörnyeken, valamint hogy több criticalt üssél.

Lawless: ezek benne vannak a FAQ-ba, az az oldal amit linkeltem nem az enyém.
  • Atti12
    ja és ráadásul láttad a forrást? hihetetlen, azon az oldalon nincs is fent 9dragons FAQ csak letöltés XD
  • hiftu
    FAQ-hoz:
    Dexterity (ügyesség): Talán az egyik legfontosobb tulajdonság. Minél többet raksz rá, annál nagyobb az esélye annak, hogy kitudod kerülni az ütéseket, valamint kisebb az esélye annak hogy mellé ütsz (Miss).

Nem vagyok nagy spíler, de nálam okosabbak azt mondták, hogy a dex növelésével (azaz a dodge növeléssel) CSAK a kritikus ütéseket kerülök ki, a rendesek ugyanúgy jönnek. Valaki tapasztaltabb esetleg nyilatkozhatna.
  • hiftu
    Ezt már láttam. Azt hittem engedélyezted, illetve Te küldted be... :(
    Genyók.
  • Rabbit20
    Hehe :) Az jó volna ^^
    De nem csak FD6ig lehet bemenni? Vagy valami ilyesmi volt régen, de nemtom :D
  • Lawless #4135
    nemsokára jonnek az új mapok,skillek meg questek,mert nemakarom elrontanni senki kedvét se de GB12-n kaptam az utolsó questet!!! :( !
  • Lawless #4134
    Level 1 Losing Self (lvl. 1-12)
    Level 2 Gathering Chi (lvl. 13-24)
    Level 3 Opening Chi (lvl. 25-36)
    Level 4 Revolving Chakra (lvl. 37-48)
    Level 5 Raising Light (lvl. 49-60)
    Level 6 Five Dragons (lvl. 61-72)
    Level 7 Sun and Moon (lvl. 73-84)
    Level 8 Golden Blossoms (lvl. 85-96)
    Level 9 Elemental Crown (lvl. 97-108)
    Level 10 Floral Crown (lvl. 109-120)
    Level 11 Crimson Snake (lvl. 121-132)
    Level 12 Golden Lotus (lvl. 133-144)
    Level 13 Humble Master (lvl. 145-156)
    Level 14 Little Master (lvl. 157-168)
    Level 15 Hermit (lvl. 169-180)
    Level 16 Projected Soul (lvl. 181-192)
    Level 17 Dissolved Body (lvl. 193-204)
    Level 18 Immortal (lvl. 205-216)

na ez egy jobb felosztás
  • Lawless #4133
    jo az oldal csak az a baj vele hogy 96 lvl ig van leírva és aki tovább van mert ez utána van még pár szint
  • Crusnik
    Nálunk rákattintumk az igenre és már kész is. Akkor nektek sajsnos nem működik :(

Rabbit ha csak ezen múlik szólj nekem és beviszlek a conqurer epiért
  • Atti12
    nah megcsináltam amit mondtatok.

Egyébként ezt nézzétek :D. Én FAQ-omból csorták a szöveget, csak átírták :P. Nézzétek meg minden ugyan az XD
  • Rabbit20
    Én még most is Accolyte-ot használom ^^
    De csak mert nincs Death Valley-m sajna :(
  • Rabbit20
    Appertice és Acolyte azok epithet-ek amit a karakter ablakban tudsz kiválasztani jobb oldalt fent az "ephitet" re kattintva :)
    Acolyte-nál azt válaszd ami neked tetszik és éppen ezért jó pontok újrafelosztása, mert pl. más elosztás kell egy healernek meg egy warriornak... és előtte lehet nem úgy osztottad szét.
    Azért van ilyen sok szabjás trükk, h kedvedre válogathass :DD
  • lelkes újonc
    Melyiket érdemes használni? Mi van Accolite után? Persze kérdezhetek a klántagoktól is, de sztem már unják a sok kezdő kérdezőskédését és jó volna valahol magyarul utánaolvasni az ilyeneknek, hogy okos kérdéseket tehessek fel. Vagy esetleg van már ilyen leírás valahol? A segítséget köszönöm.
  • lelkes újonc
    Nos, nekem eszembe jutott valami... Nemrég kezdtem el tolni a játékot és egy csomó kérdés került elő. Csak egy példa: Hogy lesz valaki Apprentice és utána Acolite? Acolite-nál mit válasszak? Pontok újrafelosztása miért jó? Blood Daemonnak egy csomó szabjás trükkje van, de miért van ilyen sok?
  • inter15
    Sajna a semmiről nem tudok ss- t venni. Egyébként a máskik HB masternél megjelenik ilyenkor egy üres ablak " igen és nem gombokkal " , de az igen után sem történik semmi változás.
  • Atti12
    Frissítettem a FAQ-t ha valakinek eszébe jut még valami akkor szoljon.
  • Zarache
    sorry hogy offolok csak arra lennek kivancis van e itt kozuletek aki anno Cabalozot es csak azert hagyta abba mert fizetos lett, mert ha igen akkor msot orulhet mert free lesz holnaptol mar van egy magyar honlap is hozza :)
    http://cabalonline.extra.hu/

es telleg sorry az offolasert
  • Lawless #4123
    amúgy Sensei ...hihi EC2 lettem...mire visszajosz úgy FC korul leszek :D:D:D
  • Lawless #4122
    hát 2-3 dologhoz is hozzászolnék! aki RL en azt mondja hogy lassú a fejlodés annak azt uzenem hogy ne is tolja tovább...mert csak rosszabb lesz! az alliance ablak...nem mukodik Nirvánán...!!! azt a KS dolgot (amikor te olsz egy mobot erre odafut valami paraszt és beleut) hát ezzel semmit nemcsináltok...ilyen van volt és lesz! aki pedig új a játékban ...annak uzenem!!!!!!!! húzni és pénzt kolcsonozni a halálom...és sztem mindeninek..úgyhogy mielott valaki ezt írná...inkább ne is írjon! mert 1. ha húzni akarok akkor csinállok egy másik karit és kúzom azt...vagy 2. orulok hogy magam húzom.....!!!
  • Crusnik
    Alliance-s ablak? ami a band lista mellet van? O_o
    pedig működnie kéne, mi csak rákattintottunk és ment

próbálj ss-t venni róla talán akkor rájövök, na nem mint ha értenék hozzá egyszer csináltam még
  • inter15
    Basszus ez nálunk nem müködik. Hiába kattingattunk az üres részre nem történt semmi. Egyéblént azt az alliance-s ablakot honnan vetted elő ?
  • Rabbit20
    Amúgy fura de mondjuk ha valaki nem tolt olyan mmo-kat amibe farm meg ilyenek vannak, mondjuk sro annak tényleg lassúnak tűnik már rl-en a fejlődés... Pl énis RL-en 1 szintet léptem egy nap max. és sírtam xD Aztán ahogy toltam sro-t és úgy újra 9dragons, most RL végén is megvan 2 szint egy nap :) Jah és kevesebbet játszok mint régen ^^
  • Crusnik
    Én azt bírom amikor azt mondják Rc-n meg RL-en hogy milyen lassú az xp. Már ekkor lehet tudni hoyg ezek se játszanak sokáig.
  • Atti12
    frissítettem kicsit a FAQ-t. Ha eszetekbe jut még valami szoljatok aztán megcsinálom ^.^
  • hiftu
    Bár apró kiscserkész vagyok, azért már jópár partyba meghívtak.
    A tapasztalatom az, hogy amint shared xp-re rakja át a csapatvez. az xp elosztást gyakorlatilag kézifékkel megy az xp szerzés. Néha szoktam hagyni, figyelem, hogy mennyire jönnek a százalékok, de aztán hamar megunom.

A másik tapasztalatom az, hogy kezd ide is beszivárogni a parasztság.
    Ha valaki öli az ellent, akkor nem megyek a nyakába és pusztitom én is, ezzel ellentétben nagyon sokan ezt teszik. Persze még többen vannak, akik normálisan fogják fel a játékot, de egyre több a bunkó... :(
  • inter15
    Általános magyar hozzáállás a játékhoz ! (Akinek nem inge nem öltözik fel)

Ez a kicsiny párbeszéd tegnap zajlott a nirvana-n. Összefutottam az X. magyarral (sajna nem csináltam shot -ot)

-Szia
    -Hali
    -Tudsz húzni ?
    -Itt nem divat
    -Akkor pá
    -bb

Lotty neki.
    Sajna Ők vannak többségben
  • inter15
    Köszi !!

Egyébként meg WOOT GB3
  • Rabbit20
    Wow király vagy ;D Gratz ^^
  • Crusnik
    http://www.kepfeltolto.hu/?img=2dpy
  • Crusnik
    http://kepfeltolto.hu/index.php?img=2dpy
  • Crusnik
    Ezt is megértük

Alliance,lényeg hogy két band master kell, az egyik meghívja a másikat úgy hogy az invite to hero band alatt van egy üres rész,na az kattintsatok rá és meglesz. Egyébb további bandhez annak a band masternek kell meghivni a másik banded aki a korábinál is tette
  • inter15
    Meséljetek már erről az alliance-s dologról.!!

-Hogy kell invitálni a másik hb -t stb..

Itt a nirvana-n még senki nem hallott róla