21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
ürv,ezzel nemtudom mitkéne csinálni :P
www.kepfeltolto.hu/?img=2n56 -
Lawless #4227 NIRVANA a király...épp azért jottem ide mert itt kevesebb a tahoo akit megértek... így kibeszélem magam arra hogy nemértem és elhúzok !!! :D -
Lawless #4226 Sensei szerencsédre még csak a top kozott nemvagyok de hehe igyekszik az ember...várunk vissza még szép! EC3 mal joo tolni :) ! nem neked írtam crusnik hanem azoknak aki ide írják a rinyát...!!! tegnap találkoztam egy magyarral....1,2 kérdés ja meg a 3.ik!
1. tudnátok segítteni....miben? tudnátok húzni :(
2. ........ kolcsonadni....................... :(
3 és egybe a legjobb....mennyi volt idáig a legtobb pénzed! :D
-
Hellósztok!
Sanálom hogy nem vagyok gondolom lawless örül!
És remélem van már floral crown 1 legalább!
Remélem kb olyan júl 1-étől lehet leszek.
Üdv Zsömi -
Crusnik #4224 Ezért jó ha ismersz SM7 feletti healert/hybridet.:)
Én meg tegnap ölöm a mobokat questhez, látom ott egy bosz 50 méterre. Mondom jó van ha tartom a távolságot nicns semmi baj. Elmegyek medizni egy olyna helyre ahol egy mob sincs és elötte már vagy 4x ott mediztem és mi volt ott?
Engem egyszer kértek meg hogy húzzam,azóta se írtam neki. A band tagoknak meg pusztán anynit szoktam adni hogy amikor elérik az oc1-et adok nekik két fegyvert hogy adják el. Az olyan 40k, sajnos sokan ígyis lelépnek. Csak azokat sajnálom akik úgy játszanak hogy eljutnak magasabb szintre csak ép nem nagyon tudnak angolul vagy mindenképen magyar bandet akarnak. Aztán szépen kiürül és a végén csak az a pár ember marad. -
Na én hogy jártam. Ölöm az ellent, és közben a szerver (Bardo) úgy gondolta, hogy kicsit nyugalomba helyezi magát. (crash) Szépen kiírt egy üzit, hogy akkor most kiléptetünk. Később léptem volna vissza és ott feküdtem a földön a mobok között és feldobta a kérdést:
Ugyan már, hol szeretnél újraéledni?... Kicsit goromba lettem... :(( -
Wery9 #4222 NEM. Soha sem kérek olyat hogy valaki húzzon.
1. Nem feltétlenül lehet mert a party máshogy van megcsinálva, szóval nem 50-50% ba osztoznak hanem lvl től is függ. Tehát nem nagyon lehet.
2. Szerintem sokkal jobb ha egyedül fejlődök (persze később kell néhány party de csak azonos lvl játékosok között, vagy pár lvl kölönbség).
Pénzre sincs szükségem mert az elején nem nagyon kell.
Aztán meg mindig megcsinálom a blood pointokat 999 re és a szörnyek is dobálnak néha BE-t.
UI. Van abba valami hogy néhányan kezdik elfelejteni a játék lényegét. Pl. A HD- mel RC3 as voltam és kerestem néhány magyart (mert ugyebár midenki szereti a társaságot:) ) találtam is de 5. mondata : "Nem tudnál húzni egy kicsit" erre nem válaszoltam csak elmentem jó gyorsan LF-el :).
-
Do not forget favor and rancor ! -
eh,sikerült :) -
sziasztok légyszi segitsetek HD ba egy quest nemegy,méghozá olyna hogy bekel irni egy szöveget,mindenhogy próbáltam de nem ment :( itt eg ykép róla
http://www.kepfeltolto.hu/index.php?img=2mfx
-
Ha az első kérdésed nem az hogy "tudtok húzni ? " a második meg " kellene egy kis pénz kölcsön" még talán segítünk is. :)
Én spec du 5 után vagyok általában, van ventri-nk is . Majd megtalálsz minket (Crackee , Lawless , ReTro , --TamaS--) -
FAQ-t olvastad? ott valamennyire találsz segítséget. -
Wery9 #4216 Nirvanára mentem Shaoval 30 perc alatt benne vok a klánba :) mára befejeztem sajna csak 30 percet tudtam játszani de holnap minimum OC1, de OC5-6 ra számítok. Jah és jó lenne egy alaps leírás. Mert nemsokára eljön az idő hogy döntenem kell hogy milyen monk leszek, és szintén megmondva nem nagyon tudom hogy mi, mi. Nagyon megköszönném hogyha valaki leírná és tudnák választani majd. Előre is köszi. Nirván a nevem : -Tary- -
Crusnik #4215 "magasabbak" közül csak én vagyok bardo-n magyar shao band van hoogy jó azt nem állítanám de némelyest aktív mert a másik kétbanddel együtt húzák egymást
Nos én azt az egyet ajánlom ne legyél HD vagy W u tang. hogy miért? Nem szeretem azokat a klánokat sok a bukó,tisztelet a kivételnek persze :)
Shao jó kari ezen kívűl a Beggar is meg a Thief is jó, de a te döntésed
fontosabb az hogy kasztot majd mit választol és azt hogy használod
lawless: ezt nem tudom most kire mondtad de az biztos hogy elég kritikán aluli itt a helyzet, nem tudom ott van e magyar band. -
Wery9 #4214 Jah és vegyetek fel msnre páran :) [email protected] -
Wery9 #4213 Szal ti is Bardon vagytok? -
Ezt a sok barmot ! Vettek egy honlapot a HB-nek :)
www.chaoshaven.net LOL -
100 -ból 90 ember wutang -os 5 beggar meg 5 shao-s.
-
Bardora menj, ot van shaolin band. És mivel ez az EU-s szerver, jobban megéri ide menni. :D -
Wery9 #4209 Hello mindekinek. Először is nemrég fedeztem fel ezt a játékot, elnyomtam 3 karit RC4 ig max (HD,Thief,SF,Beggar). Röviden megnéztem melyik a legjobb. Most csinálok egy végleges karit amit elég magas szintre fogok tolni. Kérdésem: melyik szerveren vagytok? És melyik klánt ajánljátok? Azt látom hogy a BEST-ek Shaolinok a magyarok között. De nem tudok dönteni. Lehet hogy shaolin leszek. Napi elég sok órába nyomom :) és szeretnék egy kis infót is a magyar haro bandokról hogy pl Shaolinba (amelyik szereveren vagytok) milyen magyar haro bandok vannak. De a legfontosabb hogy melyik szerveren vagytok. Pls még ma válaszoljon valaki ohgy minnél hamarabb elkezdhessem. -
Lawless #4208 jah....sok a rinya...! ez utállom... -
Crusnik #4207 engem nem zavar a 0.04(vagyis zavar de még nem adom fel) viszont 0.005 meg 0.01 nekem már sok lenne. Elégedetlennék hogy odáig elvittem, azt se tudom mit csinálok 2 év múlva mert hogy ez annyit minimum igénybe vesz.
Azt meg hogy sokan panaszkodnak 0.10 meg 0.20ért az nem az én bajom sajnos ilyenm a maygar társaság. bandbe is most nagy a csönd majd megint felvesznek/ünk pár gc-t csak mert magyarok elmennek rl-ig max addig is minden szart megkérdeznek és mindenért panaszkodnak majd lelépnek. Sajnos így megy ez egy idelye. -
CSak azért 3 mert a többiek sikroad -oznak. Ahol nem kell semmi mást tenniük mint beállítani a bot -ot (persze zömüknek ez sem sikerül normálisan) és utánna verhetik a nyálukat hogy melyikük a faszább gyerek. 
-
játszani én se játszok mostanába, de a forumot nézem, mivel a házigazda nem nagyon van itt, ezért szememet azért rajta tartom a topikon nehogy elszabaduljon a pokol. -
látogatni én is latogatom de mivel mostansag nem jaccom sokat ezert nincs mit irnom ^^
mondjuk most h vége a sulinak vszeg többet jaccom majd én is.
-
azért ez nem igaz -.- -
Rabbit20 #4202 Na meg amúgy nem tom ki panaszkodott lol xD
De asszem sejtem miért csak 3 ember látogatja ezt a fórumot :P ^^ -
Rabbit20 #4201 Megeshet... -
Lawless #4200 nah én EC3 vagyok és nem panaszkodok mert a zold mobok 0,04 et adnak...vagy 0,03 at ! ez a játékot sokat kell játszanni épp azért jo mert magasabb szintig kevés ember viszi el és ezért jo! valoszinuleg te se leszel kozottuk Rabbit20! -
Lawless #4199 ma nem de holnap EC3 tutira
-
Rabbit20 #4198 Áh jó lenne ha egyszer végig tudnám tolni dupla exp 2 órát :/
Nembaj ma azért fd4 meglesz még remélem ^^ -
Rabbit20 #4197 Na az nem lenne rossz... ^^ 6-a már nincs messze :) -
Crusnik #4196 Nem tudom nekem alapból felfejlődött 10-re mert akor még nem tudtam hogy 8-ason le lehet cserélni :D
Rabbit:van egy olyan hírdetés hogy jön valami blablabla 7. hó 6-án
ha minden jól megy az lesz a "nagy" fordulópont
csak most az xp-vel mi lesz azt nem tudom. GM azt mondta hogy javulni fog. De most hogy az egész xp rendszer át lesz alakítva?
Mert jelenleg 130 szint van ennél 80-90 elég magas így érthető a alacsony xp. De ha megjelennek az új mapek akkor 200+ szinttel 90-es szint csak közép szintnek fog szmítani olyan RL vég Fd közepe xpvel =/
Olyat is hallotam hogy csak az új mapon fog javúlni a xp, de az se lenne logikus.
Egy biztos annyira nem vagyok kocka hogy 0.01-0.005 xp/kill-el folytassam a játékot -
Rabbit20 #4195 lol
Pont tegnap este mondta egy gyerek nekem :P Eddig énse tudtam :) -
hmm, ezt nem tudtam :| -
Remélem nem mindenkinek mondok újat.
Ha az advanced step -et és med -et szeretnéd fejleszteni , akkor elég annyi hogy berakod a "secret solver of the clan.." epithet -et peace modba kapcsolsz és elindítod a 2 skill-t, majd árulsz valamit hefeiben.
A többi megy magától :) -
zsolt1225 #4192 Hello!
Most kezdtem a játékot és még elég sok kérdésem lenne. Ha valaki esetleg szánna rám egy pici idöt az vegyen fel MSN-re.([email protected])
Légyszives valaki segitsen nekem mert tetszik a játék és szeretnék vele játszani. Jó lenne ha Team-Speak-et is tudna valaki mondani ahol szóban tudnának segiteni.
Elölre is köszi. -
szal az:) -
Rabbit20 #4190 Valaki help :D
Van ez az Advanced steps ugye, nos én vettem egyet nem olcsón ^^ és én azt hittem, h a mostani legerősebb Steps-emet fejleszti tovább, de nem, hanem a Basic shaolin stepset, szal azt kérdezném, h ha felhasználom az Advanced Stepset erősebb lesz mint amostanim? ^^ Szal ez a legerősebb jelenleg? :) -
Ez időben kábé akkor lesz, mikor az unokánk rőtszakállú görbehátú öregember lesz. Aztán a valódi 3D-nek megfelelően a szobája alakul át a játékkörnyezetbe és megpróbálhat elfútni az őt üldöző medvék elől. (Ami persze nem fog sikerülni 106 évesen, azért a medvék felfalják...)
Az lesz ám a szép világ. :D