21072
  • inter15
    chi kung training place az alap faluban is van
  • szpjenci
    hi. vki elárulná hogy hogy lehet bejutni a beggaroknál a chi kung training groundba mert nekem a lépcső helyén fal van. elöre is kössz
  • inter15
    Speciel Law és az én gatyám is 10M volt. Sima 4 pocket és semmi extra.
  • hiftu
    Elnézést a női nemtől. Arra gondoltam, hogy kevesebben játszanak női karakterrel, ezért kevésbé kelendő a női ruhanemü.
  • inter15
    A meg csak női alatt mit értessz ? :)

Egyébként jól olvastam.
  • hiftu
    Ne már. Biztos jó olvastad el. Ez csak wu-tangos, meg csak női.
    Biztos több millió???
  • inter15
    A bardon nem tudom az árakat a nirvana-n kb 7-10M
  • hiftu
    Szerintetek egy 4 pocketes wu-tang female felsőt mennyiért tudok eladni?
    (Semmi más extra tulajdonsága nincs.)
  • inter15
    Ezután 1 wis és 2 dex következik
    Ezt felejtsd el :)

1 wis 1 dex 1 ess a helyes !
  • inter15
    Nekem sajna még csak 223 van az str -en , tehát Ec -4 en lesz max. Addig marad a 3str 1 dex felállás szintlépésenként. Most minden buff nélkül 2230
    van a con on és 1754 az ess -en . Ha 10 -es lesz a purity skill-em akkor ez bőven 5000 feletti hp-t fog jelenteni. (Most 8a-as igy van 4940 hp-m)

Ha max-on lesz az str akkor egy darabig 1 wis 1 dex 1 con lesz (6k ra fel akarom tornázni a hp-t) Ezután 1 wis és 2 dex következik.
  • inter15
    Ez a cc egy nagy rakás sz@r! A mobok 90% -án nem fog a nuke , 2x annyi ideig tart lenyomni őket mint másokat. 2 farkast megölök mire egy shaolin monkot. Tehát maradok a felszinen.
    (Tegnap 2 lvl4 -es elixír pottyant)

Aki deva monk vagy annak készül annak erüsen javallott a "Purity art of deva king" skill maxon tartása.

A kesztyűt a sarokba dobtam és pole arm -al tolom. Ég és föld a különbség. Átlagban 15 percig birom meditácíó nélkül ha 4 mob üt folyamatosan.
    Mondjuk Lawless használt cuccaival tolom most éppen egy gb7+6 os pole val. De már megvan a gb11+6 os is :))))
  • Crusnik
    Con-ra hát soha nem vagyok tisztába hogy oc1-en menynit érdemes de 1000 körül legyen az életed később olyan 1500+con buff és buff fejlesztése+relic+elixir stb
    Ess-re valamivel többet 1500 talán ,de még a te szinteden 1000 is elég
    Dex-re ép hogy csak a fegyver dex követelménye meglegyen amit használsz használni fogsz.
    Wis-re 12-t aztán majd jóóval később ha már maxoltad a str-t meg egyébb fontos dolgot, kezdj el arra pakolni és fejleszd a paranuke-odat ami vérzést okoz,de ez még soká lesz addig úygis rájösz majd erre
    A többit meg str-re
    További szintlépésekkor 2 str 1 ess 1 con,majd ha már elég ess és con lesz ,ami szerintem oylan 1500,de majd tomi ha lesz úgyis megmondja.
    Tuánna meg 3 str 1 dex
    Ja és con buff,buff,heal ezeket nagyon fejleszd és használd renceresen U+skill és akkor magadon tudod használni
    Viszont OC1-ig ne változtass a pontjaidon menj harcos beállításra ami hasonló mint a hybrid csak kevesebb ess, majd aztán újra tudod osztani a pontjaid
  • Rabbit20
    Meg rakj azért Vital-ra is ne csak str meg con :D
  • Rabbit20
    Meg healedet fejleszd :) majd a gyors 3 mp-set kell csak, az fontos...
  • hiftu
    Szerintem str-re pakolj. Hybrid pusztakezes harcos. Be kell menni ugyanúgy a mobok közé, mint egy warriorral. Persze tud gyógyitani és még pár extrát.

Apropó: egy 4 pocketes wu-tang female felső mennyit ér? El szeretném adni...
  • LaposTetu
    na még 1et írok :)
    tőlem még nem kunyeráltak, és én se tettem... viszont minden magyar friendbe akar hívni >.> ja és: mire pakoljak ha hybrid akarok lenni(ugye shaolin)
  • LaposTetu
    Ja és Hi all :p
  • LaposTetu
    Ööö, 3 napja kezdtem játszani ezzel a gémmel, először Sacred Flower próbáltam ki, most egy Shaolint. Hát, most így Gathering Chi 2-n egy Viperből esett egy Blood Essence =D Hallottam sokat ér :)
  • Crusnik
    Hát megszenvedtem vele én is mire letöltöttem meg kicsomagoltam és feltelepítettem, de szerintem megéir habár még mindig nem tudtam kipróbálni :(
    Ha nem lenne 9D akár le is tudnék annál ragadni

Élettöltő pot hiánya is szokatlan volt 9D-ben még is meg lehetet szokni

• Rabbit20
    6 giga vagy 4 giga mindegy én azt lenem szedem :D túl sok idő ^^
  • LeonSilver
    3.9 giga a telepítő és települve is 3.9 giga
    Kipróbáltam én is de kicsit még szokatlan.Tény, hogy a muskétás nagyon jópofa.
  • Lawless #4287
    kosz Tary............
    u.i tamás.....gyere csak....bevárlak :D
    de egyenlore még hadd élvezzem hgoy vezetek ! :) EC4ever :)
  • Crusnik
    Attól függ mi vagy de nem, ha közel harcban vagy akkor deffense mindennél többet ér mert ezen a szinten a mobok nagyon erőset ütnek és hiába van sok dodge-ot ha folyamatosan kapod az ütéseket akkor idővel betalál pár de azok fájni fognak.

Rabbit: a neve Sword of the new wordld. Új beta mmo, Csak pár adat 6 giga a telepítő fájl, 3 karaktert lehet egyszerre irányítani, és vannak puskák benne
  • LeonSilver
    "mert dex build ezen a szintent sz*rt sem ér"

Ezt kifejthetnéd kicsit bővebben!
    Nem a dex az amire a több pontot kell tenni?
  • Rabbit20
    Jah oké értem :)
    Nehogy megmond a játék nevét :D
  • inter15
    LVL 90 !

U.i. : Law akkor is utolérlek :))
  • Crusnik
    Vennem kell új alaplapot és szereznem kell pénzt item mallra is mert dex build ezen a szintent sz*rt sem ér. De addigra már fent leszek szerintem olyan kedd szerda max ezutáni hét. A szervízesektől függ meg hogy mikor lesz pénz.
    Meg találtam egy játékot amit muszály kipróbálnom,de azért nem hagyom ott a 9D-t még nem.
  • Rabbit20
    Hehe rendben átadom nekik ^^
    Wo SM8 most ha jól emlékszem, Lewit nemtom :)

Mé nem fogsz tudni gamelni? :(
  • LeonSilver
    A jó büdös francokat.A többi náció ugyan ezt csinálja és más játékokban is.Nyugodtan megnézheted az L2-t, SRO-t és még anno a R.O.S.E.-ben is ez ment.
    Szóval ez nem "tipikus magyar".
  • Wery9
    Grat
  • Lawless #4278
    nah végre lvl 100 hehehe eheheheheheheh e eheheeheheheh e ehehehehehe
  • Crusnik
    Rabbit ha már bent vagy a bandben Lewinek meg Wo-landnak azt üzenem hogy huzzanak bele most egy ideig nem fogok tudni játszani :)
  • Atti12
    én is tudnék, de felesleges, ez a topic bőven jó nekünk, mivel már ismerik sokan.
  • Rabbit20
    Még 4 perc volt szal miért hagyták volna ott? ^^
  • Wery9

Tipikus magyar ;) 1 perc beszélgetés után előjött a jól megszokott kérdés.
  • coolcsomo
    persze Mo-n :)
  • coolcsomo
    ha nincs hivatalos 9 dragons forum én csinálhatok 1 et
  • hiftu
    Vagy nem?
  • Rabbit20
    Jah de betörtük mind3 falat, ládákat nem tudom de sztem akik ott voltak csak kinyitották mindet :)
  • Rabbit20
    Oké köszi.
    Akkor majd még lehet próbálkozok, most úgyis csak buffokat húzok.

Ma megöltem White Tiger Kinget xD Dobott egy BE-t :) Ütöttem vagy 40 percig meg stun kicsit idegesítő volt, de amúgy laza csak lassú :/ Mondjuk ahogy néztem nagyobb bossokat mikor ölték az se lesz gyorsabb :DD