21072
  • Keszike222
    A Bloody Axés Giantek egy tornynál vannak,könnyű észre venni.a másodikra nem tudom a választ még nem tartok ott.A gyorsfutást meg küldetésért kapod meg.
  • kohai
    hi!

valaki tudna segiteni?
    GCC5 vagyok a 10p alatt 10 bloody axés gianteket kéne megtalálnom, merre keressem ezeket?
    a második: hogy jutok be a heavenly démon kolostorba? nincs véres hornom amit a kapuban kérnek?
    a harmadik: a gyorsfutást mikor kapom?

ty
  • inter15
    Mi is jártunk már párszor igy. (igaz dc nélkül) Nem tudom mivel megmagyarázni miért nem kaptál epithet-et. Talán az a titok nyitja ,hogy az összes ládát ki kell nyitni és mint a 3 falat be kell törni. Passz :(
  • Rabbit20
    Tegnap megcsináltuk CoF-t, végén vissza ZZ aztán egyből dc... és nem kaptam epithetet o.O Pedig lejátszotta még azt az animációt is ^^
  • inter15
    Lawless -el csináltunk egy buffer karit közösen. Ő húzza , én buffolom.
    Nagyon jó a saját buffjaim fejlesztéséhez is . :) KB 3 órahosszán keresztül hozzá sem kell nyúlni a géphez (igaz 2 kell )
  • inter15
    1. A "secret solver.." epithet-et RC12 -ön lehet megszerezni. Előtte van egy halom küldetés hefei -ben (Kezdve a " The mindful son" -al ).
    A "Conqueror of the death valley" -t pedig ha bementek a COF -ba és sikeresen kinyírjátok a boss -t.

2. A legkisebb boss az alap faluban van. (Knife of white shadow) Kb rc7-8 a szintje.

3 Ha már a white shadow disciple -k citromok akkor mehetsz

4 Lesz az még lassabb is . :)
  • LeonSilver
    Ja.És bent a klánok főőőhadiszállásán (meg piacon is) lehet kapni könyvet amit ha elolvasol akkor 20-40 percig gyorsabban fejlődnak a skillek.
  • LeonSilver
    Ja.RL1 meg még öt manus ;)
  • Atti12
    1. FAQ
    2. valami White shadows blader, asem ez a neve de nem biztos.
    3. Quest majd elküld
    4. igen lassu mindenkinek
    5. RL 1
  • miilann
    1. nem tudom pontosan nem akarok hülyeséget bezsélni de megölsz vmi bosst akkor kaphatsz meg megcsinalsz különféle küldiket
    2. 50 körül van
    3. a questek ugyis kiküldenek a megelelő szinten,fejből enm tudom
    4. masnak is lassu,de ha jol tudom vannak különféle trükkök
    5. nem tudom h hanyas szint kell vagy h van e szinthatár de kell 5000 clan contribution point,és nem nem léphet beggaroshoz shaolinok
  • Caezar01
    Nah lenne pár kérdésem.
    1. Azt vágom mi az az ephitet, de pl a secret solve of the four gods, mega conqeuor of death valley meg stb ephiteteteket hogy lehet megszerezni.
    2. kb hanyas legkisebb boss és merre van?
    3.Hányas szintől lehet/kell kimenni semleges területre?
    4.Csak nekem szenvedős a buffjaim fejlsztése, vagy másnak is marha lassú? (kb 2 óra/2 szint)
    5. Hányas szintől lehet Hero bandot kreálni? És mondjuk egy beggar alapította band-be beléphetnek shaolinok?
  • Crusnik
    OFF:Bedöglött a winyóm 80GB-nak oda

• inter15
    A legtöbbet sebző !
  • hiftu
    Ha valakit le kell ölni az ephipetért, és csapatban megy a móka, akkor ki kapja a címet? Mindenki v. a legtöbbet sebző v. a leader???
  • Lawless #4254
    segítettem neki...megszerezni :) Punisher
  • Anthraxus
    látszik régen voltam mivan Tamás megvan a Killer of Shen Mo???
    Akkor baxdmeg

crusnik ebben nem tudok mit segíteni. sajnos

na üdv
  • inter15
    Igy is lassan klausztrofóbiát kapsz a CC -ben !!
  • inter15
    És ha egyszerüen kihagyod azt a mobot ?
  • inter15
    Killer of Shen Mo !!!!!
  • chilios
    na,senki Asuran ? :(
  • Crusnik
    Na utoljára dupla postolok.Lényeg hogy fel kell pakolnom valahonnan az számlájukra a pénzt,nem paypal.
  • Crusnik
    :P

Most mit tegyek ha az eddigi mobokat lazán vertem vele. De rohad shao-kat nem olyan egyszerű :D

na mostmár tudom hogy kell,pénzt kell küldenem nekik,adtak egy csomó kódot
    mostmár csak arra leszek kiváncsi hogyan fogom elmagyarázni a bankosnak hogy mit akarok. Fel fog torlódni egy kisseb sor mögöttem XD
  • inter15
    Pedig eleinte elég nehéz volt meggyözni az ellenkezőjéről !!
  • chilios
    ASURA-n nyomja valaki?
  • Crusnik
    Most küldenek valami csekket amit fel kell adnom vagy telenfonról vonják le . Hát nem tudom mind1 mostmár

bocs a dupla post-rt
  • Crusnik
    Na elértem shao-kat és leesett. Dex egy nagy sz*r ezen a szinten. Kéne Chakra Purge de nekem nincs rá pénzem vagy nincs hitel kártyám pay pal kilőve.Van ez a PayByCash most kitölöttem csak hogy fogalmam sincs mit csináltam remélem nem nagy baromságot. Vagy még vissza lehet fordulni,Sajnos a pénzügyekhez nem értek főként nem angolul.

• Rabbit20
    Áh nem... :) Biztos jóba léptem :P
  • Anthraxus
    nemtom hiftu mekkora szinten vagy és a lightfootod mekkora de én el szoktam futni akor úgysem tud követni!

Ja én song shanban gyilkoltam annó a tigriseket és odajött egy magyar hogy húzzam a másik meg kérte a pénzt ezt egyszerre!:D

na üdv majd még leszek egy két napig!
  • Crusnik
    Nem onnan jött csak banolták mert meghackelte mások kariját és ellopta apénzt,ezt mondta ő . Mondom akkor megyek erre ne agódj magyarokat nem hackelek. Aztán jött a kérdés hogy van e bot, húztam is mondjuk wishperen nem hagyot békén de 2 nap után felszívódott amikot elpaszoltam neki a régi ruhámat 40k-ért
    Rabbit: tegnap kerestelek hogy akkor lépj be,remélem nincs másik band és nem roszba léptél be:)
  • Rabbit20
    Hát én SongShan-ba szoktam buffokat húzni általában és sok low lvl magyarral találkoztam már, de még egyse kérte hogy húzzam, sőt pénzt se kért meg semmit, csak segítséget...
    Végre beléptem magyar bandba xD
  • hiftu
    Érdekes, engem még soha nem kerestek meg azzal, hogy húzzam őket.
    (Lehet, hogy az alacsony szintem miatt.)
    Mondjuk volt egy srác, aki nagyon unszolt, hogy adjam már el neki a 20ezret érő kesztyűmet 1000-ért. Kérdeztem, hogy hogyan gondolta ezt.
    Erre azt mondta, hogy mert barátok vagyunk. (Aha, ha az már barátság, hogy egyszer adtam a kisebb karijának egy gyenge kardot.) Érdekből bárkinek a barátja lenne. Viszonzást még nem láttam tőle. (Nem feltétlenül anyagiast, hanem pl egy szívességet, bármit.) Bár lehet, hogy nem is akarok.
    Viszont több magyarral partyztam már együtt csak a társaság kedvéért. (Individual xp elosztással.)
    Mindenkinek jó játékot, gyors fejlődés és a legfontosabb önfeledt szórakozást kivánok.
  • miilann
    és elvileg még ez se a teljes full verzió.
  • inter15
    Ha ez megnyugtat abból a fórumból is elzavarták !
  • Anthraxus
    Mint az a hülyegyereke a múltkor aki elkezdett veem szarakodni hogy "az SRO statisztikailag is jobb" na persze hogy jobb vagy 2 éve megy vagy több vagy kevesebb ez meg nemsokára mégcsak fél éve!
  • inter15
    Eddig egy emberrel találkoztam aki azzal kezdet hogy lehet it botolni?

Gondolom azóta elment Silkroad -ozni !!
  • chilios
    Wery9 köszi
  • Crusnik
    hát akkor szerencsére itt nem olyan szörnyű a helyzet. Itt mindenki eljácogat csak nem mind1 hogy.
  • Wery9
    chilios keresd meg a knife of white shadowot és sebezd meg egyszer. A kijáratoknál szokott lenni általában.
  • Lawless #4230
    jah nem azt montam hogy itt nincs...itt van boven!!! de leírom hogy nemértem és továbbfutok! hát figyu 10 magyarbol 6 ezzel kezdi mindehol :(
  • Crusnik
    Ahoz képes hogy kevés a "tahó" elég sokszór kérnek meg téged hogy húzzanak. Engem csak örökké kérdeznek ami grind közben elég idegesítő.
    Eddig egy emberrel találkoztam aki azzal kezdet hogy lehet it botolni?
    Na az kicsit ütöt ott is hagytam.