21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
bizerge #4068 ---- Guildtagság felvételi adatlap ------
Név: szeszes
Klán: Begga
Kaszt: Nuker
Szint: OC 4
Szerver: EU
-
Apropó. Valakinek sikerült már Blood Essence-t ütni egy mob-ból?
Tegnap egy viszonylag egyszerű mob-ból kiesett egy. GC10-n. :D
-
Khmm. Ez egy kicsit erős így. Én is egy senki vagyok ebben a játékban, de szerintem jobban is el lehetne adni magad. :D
Szóval melyik szerveren is vagy?
Mondjuk legyen egy ilyen jelentkezőlap:
---- Guildtagság felvételi adatlap ------
Név: (játékbeli neved)
Klán: Shaolin/Wu-Tang/Beggar/HeavenlyDemon/Thief/SacredFlower
Kaszt: Warrior/Nuker/Hibrid/Healer/Vagabond
Szint: (név röviditve)/ lvl ##
Szerver: US(név)/EU(név)
Egyéb: Pár szó magadról, milyen gyakran játszol, miért szeretnél tag lenni, hogyan képzeled el az ezzel járó elönyöket, hátrányokat. Játszottál-e már partyban, ismered-e a partyban lévő XP és tárgyelosztási szabályokat. stb...
-
bizerge #4065 hi szeretnék csatlakozi egy magyar klánba!!! Beggarral vagyok és nuker!!!A nevem szeszes!!! Plz vegyetek fel barátnak és utánna a guildbe thx hella!!! -
Ird meg, hogy melyik szerverre regeltél ÉS hogy melyik klánhoz akarsz tartozni, mert csak azok tudnak segíteni! -
Meg be is kaphatod !! 
-
Lawless #4062 Halihó....udv mindenkinek...! Sensei már nagyon várunk vissza! nekem is van pár új epitetem: Killer of Shen Mo meg Punisher of Evil Ones of jianxi ! de ezek jobban pvpre vannak! ma vagy holnap EC vagyok!!! :) -
Ha elmeséled melyik szerveren vagy , talán kapsz is.
-
hunnorci #4060 Sziasztok!!!! Most kezdeném el a játékot és szivesen várnék segítséget. A nevem a játékban NoRcI!Pl help keresettek meg.Eddig az SRO-t tóltam de most egy kicsit unalmas.Na ennyi sziasztok -
Rabbit20 #4059 Okés majd este felé megkereslek, mert csak akkor tudok már felmenni ma...
Hát már újat nem kezdek, szal diamond monkot folytatom :) Csak buffokat kell húznom most még egy darabig mert mind 1-es vagy 2es :S -
Crusnik #4058 Most alakult shao band is, de csak keress fel engem és ha akarsz elintézzük, de ha beggar az se baj
-
Rabbit20 #4057 xD
De ugye van másik? :) Mert tegnap addig gondolkoztam meg próbálgattam, h megvan régi accountom :P Szal tudom D-GoodBoi-t folytatni :DD -
Ööö.. Még nem vagyok teljesen jó ezekben az elnevezésekben.
Természetesen NEM RC6-os vagyok, hanem csak G(athering) C(hakra) 6-os.
(Vagy 7-es? :D) Szóval még lvl 20 alatt. -
Én is még mütyürke szintű vagyok(RC6), igaz 2 éjszaka sikerült eddig játszani. (Tegnap, meg tegnapelőtt).
Nem tudjátok valahol/valahogyan meg lehet nézni a többi játékos statjait?
(Tudom, hogy meg lehet kérni, hogy mutassa meg, de jobb lenne, ha csak úgy szabadon lehetne nézelődni.)
-
Crusnik #4054 Rabbit de kis **** hát itt vagy XD, nem is baj mert a band megszünt. -
Rabbit20 #4053 Mivel sro nem megy, ezért kezdek bardo-n egy beggart xD
Sajna már nem tom régi felh.n. meg jelszavam, szal újat kell kezdeni ^^ de sebaj :) -
Crusnik #4052 van csak üzenj nekem vagy Szeszmesternek vagy Szesztestvernek.
Hiftu:mármint a wu bandre gondolsz?Nos én nem vagyok wu de a band 3 maygar band shao beggar és wu bandből áll,aktívitás van bőven bár főként még alacson yzintűek meg pát nagy. Ha egy szinten vagy akkor pt-zés együtt alap:) . Mostmár cof-ba is járkálunk boss hunt is. Szal alakul de kéne pár elhivatott ember aki nem 2 hetente lép szintet és nem áll meg FD-nél sőt egyáltalán nem áll meg -
Nem tudjátok, van magyar Sacred Flower band Bardon? o_O -
Armental #4050 A kis mázlista. Bár msotmár úgysem tudnék sokat tenni. Holnap lesz az utsó órám. De még azt is megtehetném hogy megkérdezem a rendszergazdit, megsúgja-e nekem a jelszót arra az 1 órára. De a válasz azt hiszem nem kérdéses. -
Na nekem ezek szerint szerencsém van :D ugyanis én is suliban tolom. Csakhogy én Rendszergazda vagyok :D -
Sajnos csak egy megoldást tudok erre, de Neked ez nem fog segíteni:
Valahogy megtudni a rendszergazda jelszót vagy rendszergazda jogokat.
De az ilyen partizánakciókat nem igazán szeretik. (Nekem is volt ilyen esetem. Szerencsére én pont nem buktam le, de haver igen. Két percen múlt.) -
Szoktatok együtt partyzni? Mennyire aktiv a banda?
Ugye Te is EU szerveren vagy? -
Armental #4046 HI. Én a suliban megpróbáltam elindítani, de mivel nem vagyok rendszergazda jogokkal megáldva nem tud elindulni a GameGuard. Nem tudtok erre valami megoldást? -
Hello mindenki! ^^
Már egy ideje tolom a játékot de még nem találtam meg ezt a fórumot :D egyenlőre egy Level32-es Vanguard Beggarral vagyok, van esetleg Beggaroknál magyar Hero Band? Belépnék ha lehet :D -
Köszi az infot. Kivárom! :) -
Crusnik #4043 ha be akarsz magyar bandbe lépni csak üzenj Lewente-nek vagy Kol-By-nak
nekem tökéletesen lejött mozzilával vagyis flashget-tel -
Nos, tegnap nekem is sikerült kipróbálnom a játékot. Vörös is lett a szemem a kialvatlanságtól. Eu szerveren Wu-Tang-os lettem.
Green-nek üzenem, hogy 700Mb körül van az a zip, de ez csak a patch 3-ig tartalmazza a klienst. Ezek után még kb 1Gb-ot fog lehúzni, amig elér a 17. patchig. Szóval türelem. -
Köszi! Próbálom azt a klienst. -
A müködö kliens neve : 9DSetup_0Bv3.zip
Maga a honlap erősen hadilábon áll a mozillával.
Ha explorer -el próbálod akkor az Acclaim oldalról leszedheted az eredeti kliens. -
Sziasztok!
Szeretném kipróbálni a játékot, de indításnál a version check nem tud csatlakozni az update szerverhez. XLauncher 0.9c -vel a tűzfalon ki lett engedve.
Kérdésem: Rossz verziót töltöttem le? A hivatalos oldalról nem jött egyik sem, hát filshack-nél rákerestem és a beta-t szedtem le.
Más ötlet? -
Crusnik #4038 van mage és healer is
a jók és a rosszak külön vannak, majd magasabb szinten az egyik mapon már összefuthatnak de az ellenkező felt az ottani őrök megölik
van még Bloody Plain ami pvp area ott lehet zuzni egymást plus még onnan nyílik conqurer cave ahol mindketten lehetnek és meg is ölhetik egymást,de oda általába edzeni megy az ember
tomi:igen ami azt illeti össze kevertem a shen mo-val ^^' , bár a voh boss-t sem arra szintre szabták de olyat már látam hogy megölik sm1-es szinten....ha lehet hinni neki hogy sm1,bár zöld volt nekem amikor megütöttem :)
-
Miden klánba 4 fajta kaszt van.
-harcos
-buffer
-hibrid
-nuker -
lol most nézem, hogy csak a launcher volt hibás amit az asztalra kitett, masikkal indult... Boccs mégegyszer az offért és 4033# kérdesekre meg mindig nagyon szivesen fogadom a valaszokat! -
boccs de lenne még egy kérdésem. Felraktam am klienst, regisztrálva vagyok de amikor elinditom a gamet behozza a hivatalos oldalt. Eddig rendben is van ranyomok, hogy play de itt azt irja ki, hohgy: "the lunch controll musst be installed for the Play bottom work. Mi az a launch kontroll? pls help!
-
Pedig azt a VoH boss adja :) Igaz kis segítséggel :)))))) -
Üdv mindenkinek! Azt szeretném kérdezni(amugy olvasgattam a faq-t), hogy ebben a játékban a skillek csak ilyen harcmód combokból állnak vagy van olyasmi klán(kaszt sztem mind1) ahol előfordul egy-egy varázslat, gyógyítás, tudomisénmi...? Mert felmerült bennem ha nincs akkor a csapatos megmozdulások ilyen nulltaktikos massattack(na nemazért mert abban is van fun rendesen de azért mégis mmo...)? Aztán meg azt szeretném tudni, hogy az h jók illetve rosszak területileg is külön vannak(tehát van olyan hogy egy területen összetalalkoznak "veletlenül" és szétzuzzák egymást és hogy védik saját területüket)? Előre is köszönöm a válaszokat és boccs az offért! -
Crusnik #4032 Mei San-he-t mi adja? Mert a VoH boss-tól még távol vagy, meg azt máshogy is hívják?
Ha minden jól megy én is megleszek GB hétvégére, Lightning Fist-ra kiváncsi leszek
-
Verd ki a balhét !
Rég láttunk jöhetnél már.
Én is belehuzam egy kicsit , hétvége felé meg lesz a golden blossom nekem is.
Ja és meg van a Killer of Mei San-he epithetem is.
-
ja most is a suliból írok:D -
Ez a b*z* f*sz g*c* sze*ét áll*t paras*t ro*a*ék internet szolgáltató minden péntek este 8-tól hétfő reggel 8-ig lekapcsolja a netet hoögy rohadjon meg!!!
Ezért nem vagyok Lawless és ARK!
Üdv és lawless jó fejlődést