21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#4348 Van pár (angol) fórum amit végig kell nyálazni ezekhez az infókhoz...
Sajnos az Acclaim nagyon gagyi supportból. Mondjuk az egyoldalas honlapjuk talán mutatja is ezt. (A fórumban, pedig alapból nem sok infót hintettek el.) Én igazából azon csodálkozom, hogy honnan tudtak meg ennyi infót a játékosok... Számomra ez csodaszámba megy... -
#4347 Azt hiszem purple volt, de akár lehet, hogy zöld... Csak arra figyeltem, hogy sok kulcsból a silvert használjam, mert az jobb/több cuccot ad.
(Akkor helyesbitek: LEHET, hogy zöld kulcsot használtam... A lényeg végülis nem ott van..) -
lelkes újonc #4346 Tamás! Honnan tudsz ennyi mindent? Én keresgettem már leírásokat, kiegészítőket, okosságokat, de nem sok sikerrel jártam. Mindenhol csak általánosságok. Ruhához zöld kulcs?? Az életbe nem jöttem volna rá.... -
#4345 Tényleg mákos vagy akkor , mert a ruha drop -hoz zöld kulcsot kell használni!! -
#4344 De jó Nektek!
Itt Bardon még csak 150k körül mozog a BE ára...
Persze, ha venni szeretnék, akkor meg Nekem jó... :D -
#4343 Pl a medvék mindenhol viszonylag sok cuccot dobnak. -
#4342 Nekem még nincs olyan sok pénzem, de akár lehet. Ha visszaolvasol, akkor látod, hogy érdeklődök, hogy mennyiért tudok eladni egy 4 zsebes wu-tang-os felsőt. A tapasztaltabbak (Tamás) javasolták, hogy úgy 7-10 milla körül. Például ebből lehet pénz. Azt kérdezed, hogyan jutottam ilyen tárgyhoz? Egyszerű, egy bronz conqueror láda és egy purple silver conqueror key kombinációjával. (Valami hasonló nevü cuccok) Plussz (szerintem) baromi nagy szerencsével.
:D -
lelkes újonc #4341 A 2. 3. pont a stimmel, én is így csinálom. Jókat szoktam mosolyogni, hogy a piacon miket és milyen áron adnak... Szity-szuty fegyókat meg tárgyakat olyan horribilis áron akarnak elpasszolni, hogy örömkönnyek szöknek a szemembe. Hja! Kinyírtam első bossomat egyedül (knife-os csávó) és dobot 638 aranyat... Aszittem' elsírom magam....
Létezik, hogy vannak olyan mobok, amik gyakrabban dobnak cuccot? Vagy mindegyik úgyan-olyan random gyakorisággal hajigál? -
#4340 És 10M volt a gatya !! Még ha jól körbenézek találnék 30 Blood ess-t is :) -
#4339 Pl egy-két tipp :
1. Nem halsz meg , és a 999 pont után kapott blood essence -ket eladod.
Itt a nirvanan 300K darabja.
2. A mobok által dobott sok szarral nem ülsz ki napokig stallozni , hanem egyből tolod npc -nek.
3. Fegyvereket soha nem npc -től veszel hanem a piacon fele annyiért. -
lelkes újonc #4338 Kössz a választ az elixírre. Viszont van még 1-2 dolog, ami furdallja az oldalam... Honan van pénzük a skacoknak 5-8 millás gatyára (csak a gatya!!)? Én lelkesen gyilkolok és megvetem a kuncsorgást, de mindíg csak annyi zsetonom van, hogy fennt tudom magam tartani. Ilyen 50K meg 200K között mozog a pénzem és veszek egy szintemhez megfelelő kardos és már nincs is zsém...
Hogy lesz akkor 4 zsebes fürdőrucim????? Valamit rosszul csinálok, de mit? -
#4337 Mert azok nem egészen arra valók.
A lvl3 as előtt illik meginni "sajna a neve nem megy fejből" zöld levél az ikonja (cof-ban van néha szarásig)
Lvl4 előtt blood mushroom -ot illik fogyasztani
lvl5 -nél blue mushroom -ot. -
Rabbit20 #4336 Hát csak tod az a gáz, h healernek a con a 2 stat pontot használó statja :) Oké, h Devának lehet rá pakolni de diamond-nak nem nagyon éri meg... -
Rabbit20 #4335 Ehhez a témához... Azokból a supplementary cuccokból melyiket a legérdemesebb használni? Vagy melyik mit csinál? Mert pl ráraktam 150% os supplementet és lvl3 elixír csak +1-et rakott rá :S Után semmit nem használtam csak simán felnyomtam lvl3 str-et és kimaxolta szal lol :D -
Rabbit20 #4334 Nem! Azt ha egyszer felrakod akkor rajtad is marad. Nagyon nagyon megéri magadra rakni lvl3 as elixírekkel akár +9 is lehet minden statodon ami már nem rossz :D Persze több is lehet, csak azért mondom mert lvl3 elixírig még nem olyan húzósak az árak meg kollekcióból is kapsz... -
#4333 Persze hogy megéri és maradandó + okat ad.
lv1 :2
lvl2 :3
lvl3 :4
lvl4 :5
lvl5 :6
lvl6 :7
Tehát ha az öszes elixírt sikerült elfogyasztanod úgy hogy mindegyik a maximum értéket adta , akkor az ahhoz az attributumhoz tartozó pontjaid mellett megjelenik a varázslatos +27
Ha egy elixír nem adta a maximális értéket akkor lehet újra próbálkozni. -
lelkes újonc #4332 Gyűjtögetem a mobos cuccokat az elixírekhez, de kérdem én:
megéri-e az az elixír a sok fáradságot? Mit ad egyáltalán? Az is ilyen 30 percig tartó tuningot ad? -
#4331 Az gameguard bizbasz. Akkor is elöfordul ha más online game is van telepítve. Takaríts egy kicsit. -
Crusnik #4330 Item mall-ban nem tudsz role-t váltani,csak a pontokat újra osztani. Rl12-ig lehet role-t váltani. Általába a klánbázisnál van egy olyan NPC aki látszólag semmire se jó ez az amelyik a contribution-os és a ruhás között van vele beszélgess ls felajánlja.
Beggaroknál amikor bemész a faluból menj egyenesen a lépcsőnél ne fordúlj balra hanem menj tovább és ott lesz.
"Crusnik is rájött "magától" erre"
csak túl későn, még mindig nincs chakra purge-om T_T
Most hogy megint "jó" a gépem remélemm tudok játszani kicsit,ha végre megjavították az accountomat mert lehet valaki feltörte :(
Amikor belépek azt írja ki hogy "hack or macro detected,9 dragons will close" és kilép. Küldtem e-mailt de még nem kaptam választ .
-
#4329 Ne akard a pusztakezes harcot annyira. Én deva vagyok de pole -val sokkal jobban megy a grind. -
#4328 Igaz az rl12 elöl a max kimaradt -
#4327 Egy kis help (ezt az online supporton tanácsolták a haveromnak)
A felejtős programok közé tartozik :
-Kerio (sunbelt) összes verzió
-Outpost összes verzió
Akinez ezek a tüzfalak vannak fennt javaslom cseréljék le a comodo tűzfalára.
Ha még ezután is fennt áll a hiba akkor ATI Catalyst Control Center uninstall. -
#4326 windows vezérlópult: Billentyüzet --> Ismétlési Sebesség ezt állítsd a leglassabra. -
#4325 Úgy tudtam, hogy RL12 a végső határ amíg válthatok (az egyik fórum bejegyzés szerint). Plusz asszem az az item mallos cucc csak a pontokat reseteli, a role-t nem változtathatod. -
#4324 mi is kell ahhoz, hogy munkát váltsak
RL12
Vagy veszel item mall -ban újraosztós tekercset -
kaboom #4323 pff mostmeg nemtudok jaccani mer mindig lefaqy a jatek. meg csomoszor van olyan hogy beakad a billentyuzet vagy nemtudom es sipol a gep ha megnyomok valamit vagy ha mozgatom az egeret. mi lehet a baja? :\ -
kaboom #4322 ja megvan az a kuldetes, nemtudtam h azt kell megcsinalni hozza. thx -
#4321 Más: mi is kell ahhoz, hogy munkát váltsak? Sajnos a harcos monk kizárólag botokkal vagdalkozik, de én szeretném megtartani a pusztakezes harcod (diamond monk). Úgytudom, hogy egyszer cserélhetek, de az akiről feltételezem, hogy segíthetne nem akarja a jót. -
#4320 Szólt a játék, hogy már mehetsz választani? Mert nekem mikor szólt akkor csak visszamentem a kolostorhoz, megnéztem a nagyított térképet, ott volt egy arany küldetés a fiatal szerzetespalántánál, azt megcsináltam és küldött a főnökhöz választani. -
kaboom #4319 nem ad semelyik npc sem questet semmi ien nincs -
#4318 Visszamész a kezdő területre és megnézed a térképet. Onnan egyértelmű. -
kaboom #4317 elertem az opening chi 1-et (lvl25), hogyan lehetek deva monk? meik npchez kell odamenni vagy hogy? -
#4316 Egyszerübb, ha RL 12-n újraosztod. (NE most, majd késöbb)
Szóval, most úgy 40 felesleg van a dex-eden. Arra már ne pakolj.
Majd újraosztáskor rakd át a str-re. Mert a defensed alacsony.
Gondolom van pár buffod, ami megnöveli a tulajdonságaidat. Használd.
A többit nem tudom. -
#4315 Lool minden extra nélkül 108 a dex -ed !!! EC 2-3 ig nem is kellene ráraknod többet.
Ne erőltessétek már azt a nyamvadt dex buildet annyira.
Most kb olyan 60-70 közötti dex-nek kellene lennie , a többi meg str -en.
Crusnik is rájött "magától" erre .
Attól hogy healer vagy buffer vagy (beggar -ból hülye vagyok) , nem azt jelenti hogy az essence -nek kellene többnek lennie a constitution -al szemben.
Röviden ennyi. -
Rabbit20 #4314 Egyszerűen rá klikkelsz a karira akit buffolni akarsz aztán benyomod buffokat... Ha meg partyba nyomod akkor oldalt a kis ikonokra is kattinthatsz vagy mik azok és nem kell keresgélned. -
vala12 #4313 Sziaszok!
Egy láma kérdésem lenne, hogy tudok a 9D-ben buffot rakni másokra, mert magamara tudok, de mást nem tudok kijelölni.....
-
Rabbit20 #4312 Hát sztem nincs elszúrva annyira...
Nekem con-on mondjuk 21 van alapból ez olyan 900 valamennyi life szal majdnem 1k és erre nekem már csak relic-ek, buffok meg elixírek jönnek...
Viszont essence-re több kell, minden szinten kéne rá 1et rakni kábé. Szal neked úgy 50 körül kéne legyen rajta, ez azért jó, mert nem kell megállnod gyakás közbe amíg nem fogy el vital-od, mert ugye healeled magad (heal jó ha maxos mindig)
Str vagy dex az meg te döntésed sztem mindegy, bár most én felhozom úgy, h str dex ugyanannyi legyen és így fogom végig rakni majd pontokat.
még 3 kell wis-re majd relic-ek miatt...
Vagy blind madman-t ölj sztem még 1 szintig és utána lightning shadow disciplines jinan elején, vagy már most is megpróbálhatod őket. -
Caezar01 #4311
SZerinttek nagyon elszúrtam a karim? És ezen a szinten kb hol lehet fejlődni normálisan?
-
#4310 Wu-tangnál nem szokott semmi sem épületen belül lenni. Nem lehet, hogy valahol a környéken van a training place? Nézz körül egy kicsit. -
szpjenci #4309 tudom. van egy épület aminek az a neve de ahol az ajtot mutatja a térkép ott fal van