9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gubberx
Van ilyen gyógynövény ill a faluban a doki gyógyítja az external woundot

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

ez szvsz naggyon zsír =)

Gubberx
Bevegyelek?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

mi gyógyítja az external wounds-t? meg egyáltalán, mit befolyásol ha sok a külsõ sérülés?

épp az elõbb láttam egy LightGuardianos szaladni elõttem =)

ScarY MAN
Lehet hogy xar de most unatkoztam es mar jaccani akarok ezzel a jatekkal😄
jobb dolgom nem volt...

...

Gubberx
Van már guild. LightGuardians néven. Szólj és beveszünk😊

Gubberx
Le van írva a quest logban a növény neve. Nem kell visszamenned😊

amugy tényleg kéne valami magyar klánt csinálni hogy megtaláljuk egymást 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

12. szint után, gyk 13. szinten (ha megvolt a chi lélegzés) questként kapod gyk

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Gubberx
Kb lvl 8 körül kapod a questet hogy menj a shaolin templom õréhez és ha helyesen válaszolsz a kérdésére már bent is vagy😊

ezt sejtettem hogy így van, csak a baj az hogy nem tudok választani hogy a botot vigyem, vagy harcoljak puszta kézzel és az imádkozó sáskát tanuljam, ami szintén erõsségük.

Voltan
Amennyi eddig lejött nekem: a Shaolin "klán" fegyverben csak a "botot" használja. Szóval az alap shaolin fegyver az a kategória, amit a klán specializáltan visz. Más klánoknál a kard, a dárda, a tõr, stb. Shaolinként is megtanulhatod a többit, de nem az az erõssége a klánnak.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Chi-Shin a néven vagyok, még csak 7-es. most lettem szerzetes, nézelõdök a kolostorban =)

Voltan
Figyu, nem megy ez nekem. 12.szintû vagyok, átmentem már a másik térkpre questelni, de semmi. Láttalak téged rohanni (port felverve) hogyhogy téged tanítanak a shaolinban? Mit kell csinálni?

passz, elgtöbben nekem ugytünt botra gyurnak, én spec ökölharcos vagyok 😊
milyen néven vagy bent?

nem, már a big vipera is csak sárga 😄

ScarY MAN
mikor kapom mar meg a kodom?jaccani akarok 😞

...

shaolinosként érdemes botra fókuszálni? gyengébb leszek késõbb ha ökölharcot fejlesztem?

sweech
van egy problémám :c megkaptam a kulcsot, megcsináltam mindent amit kell, de ugyanazzal a névvel regisztráltam a 9dragons.acclaim.com-ra mint amivel ide és mikor be akarok jelentkezni a játékba ezt írja: the account is currently restricted from logging in..megváltoztattam a jelszót 9dragons.acclaim.com-on és próbáltam a secureaccount.net-es jelszóval belépni a játékba, de akkor password incorrectet írt.

beszoptam? <#szomoru1>

Milyen a játék a Silkroad-hoz képest(grafika,irányítás,skillek)?
Voltan
Én vagyok az, a tökös (Tokos) 😄D

Voltan
Amúgy van ilyesmi. Amikor kérdezted még nem vettem észre. Ráklikkelsz a karakterre, aztán a jobb alsó sarokban van 2 ikon. A jobb oldalira kattintva feljön egy menü. Ott felveheted a barát listára.

Voltan
Hehe. Szevasz! A kígyók még mindig kemény ellenfelek?

Sziasztok!

Remélem jó lett a 9dragons, mert erre vártam és ha bejön, akkor ott fogom hagyni a silkrodot amin nem low lvl vagyok csak már elegem van a serverrfull-ból és a baszakodásból...
amugy van a gameban bármiféle friend list vagy hasonlo hogy meg lehessen egymást találni? vagy guild/clan készitési lehetõség vagy hasonlo? mert akkor mi magyarok összeszervezkedhetnénk valahogy ha már ugyis legtöbben shaolinok lettünk 😊

Shiwo
tipikus..eljöttem barátnõmhöz és megjött a bérához az acc, meg a többi..most kénytelen leszek keddig vagy szerdáig kibírni 😞

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

nem tudja valaki a gyógynövény nevét amit a kezdõ városban lévõ dokinak kell vinni (shaolinéknál)? csak mert elmentem akihez kellett az emgmodnta, sprint vissza erre kdierült hogy nekem kellett volna megjegyezni..., lol, semmi kedvem ujra átmászkálni csak emiatt a fél világon :/

Zsíír megkaptam a kulcsom =)
De egy év mire errõl a szar fileplanetrõl lejön... nem tud valaki jobbat? hova van még feltöltve?

amugy nincs valahol valami komolyabb leirás? mert igy osztogatom pontokat találomra meg hasonlok de nemtom ez késöbb menyire lessz kifizetõdö... 😊 jah amugy shaolin lettem énis 😊

ScarY MAN
Hat en csak annyit mondanek hogy hiaba reggeltem mind a ketto oldalon amit ide beirtatok...nem tudok belepni a jatekba...szal nemtom...ha van valakinek otlete akkor varom 😄

...

Voltan
Hogy lehet bejutni a shaolinba? Már nincsenek küldetések a faluban, de a shaolinba nem enged be az õr.
Help!

van valami komolyabb leirás a 9 iskolárol? mert a videok szépek meg minden de nem sok derül kibelõlük 😊

nem fp-s letöltést nemtud valaki? mert utálom ezt a várakozosdit... 😄

nah megjött nekem is a kulcsom végre 😊

jaj..., földrajzból egyes, leülhetsz...

sweech
ideje lenne már 😊

Szvsz a closed az closed, azaz ez a kör már lezárult, Decemberben valamikor, legalábbis a tervek szerint, indul az open.
SkunkliX
és kína a felkelõ nap országa ! éljen a magyar tenger !

SkunkliX
jelentkezésügyileg ; én akkor töltöttem ki a jelentkezési lapot mikor még nyár eleje volt. igazság szerint nem tudom hogy lehet -e még a closedre jelentkezni. open betára majd biztosan.

a játékban csak kínai(as) harcmûvészetek vannak =)

miilann
énse akarok vitatkozni de a wow világában is felkel a nap 😊

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

SkunkliX
nem akarok senkivel sem vitatkozni , de kínábam is kel fel a nap 😊 a játékban pedig leginkább nem kínai harcmûvészetek vannak .

Shiwo
hát..én 3 napja töltöttem ki, és még semmi hír..

csm
kitöltöttem a bétára a jelentkezõt.
meddig kell várni? és mit küldenek? linket?

BMW 325 iX Rallye Car :)

Shiwo
jogos 😊

nem akarlak elkeseriteni de a felkelõ nap országa nem kina...

SkunkliX
Azért az mindenképpen le kell szögezni a játékkal kapcsolatban hogy :" VIGYÁZAT ! NAGYON ADDIKTÍV! " Én kb. az elsõ pillanat óta jobbnak találom a nagy konkurensnél , de lehet hogy ez csak a világ miatt van . 1 kicsit sokkal jobb szerintem a keleti feeling mint a WoW világa . igaz ez emberfüggõ ! Én a felkelõ nap országát választom , aki meg úgy kondolja háljon orkokkal 😊

Shiwo
hát..annyira ingyen úgysincs semmi, szal inkább 1szer kelljen megvennem, mint megvennem +havi díj..mert utóbbi esetben valszeg nem veszem meg

Egyébként a játék fergeteges. Én inkább craftoló vagyok és az ilyen tipusú mmo-kat szeretem, pl. Everquest2, de ez a 9Dragons nagyszerûen dolgozza fel a kínai mitológiát, egyszerûen élvezetes nézni a karakterek mozgását, a tájat stb..., pedig grafikailag elvileg nem a top, de egy idõ után nagyon tetszetõssé válik. Én nem hasonlítgatnám a wow-hoz, de csak azért mert azt nagyon utálom, egy céltalan, pénzcsináló semmi más szvsz. Meg is lehet nézni, hogy a kezdeti lelkesedés után hol tart. No mindegy visszatérve a játékhoz, már most closed beta állapotban is majdnem kész, nagyon jól dolgoznak a fejlesztõk. Rengeteg lehetõség lenne egyébként benne még, amitõl akár a legjobb mmo is válhatna belõle, pl a már említett craft vonal kidolgozása. Hiszen egy tökéletes kard elkészítése sokszor témája a távol-keleti témájú történeteknek, node így se rossz a dolog.