21072
  • Geeforce
    Na jól van! Összejött egy szép szövetség a Fekete Sólymok és a Hungarian-Dragons között! Így kell ezt! Sötét oldal magyarjai egyesüljetek :P További bandok jelentkezését várjuk!
    Üdv!
  • inter15
    Explorer-el bemegy
  • Crusnik
    más se tud bejelentkezni a főoldalon? Be akarok nézni a fórumra ,de már két napja amikor kijelentkeztem hogy újra belépjek, nem jelentkezik be. Beírok mindent majd enter/kattintás és egy olyan 5 seces töltés után nem történik semmi =/
  • inter15
    Azt blood counter -nek hívják. Minden 60 pont után kapsz egy good karma -t, és minden 999 után egy blood essence -t.
  • quad
    rendben , mindjart megyek fel , meg 1 kerdes mi ez a counter a jobbalso sarokban mit szamol a piros jel alatt?
  • inter15
    Egy kis tanács lag ellen. A 9dragons könyvtár alatt levő adcache könyvtár tartalmát minden inditás előtt célszerű kitörölni.
  • Crusnik
    ha beggar vagy beléphetsz a bandbe, majd üzenj nekem vagy Szeszmesternek, és ha zz nem lagolja szét a gépemet >_< akkor felveszlek bandbe
  • inter15
    Unatkoztam a melóhelyen :)))
  • Atti12
    jó a logód :)
  • inter15
    Shao Beggar Thief FOREVA!!!! :)

Még szép !
  • quad
    ah ertem inkabb hagytam a picsaba csinaltam beggart :D
  • Crusnik
    HD-nak és WT-nek ezt tűrnie kell mert annyira soka választják mert pk olyan "cool-ak" XD hogy még ígyis kétszer annyian vanank mint a többi klánban >_>

Shao Beggar Thief FOREVA!!!! :)
  • quad
    fasza tehat fejlodjek meg egy csomot mire klantag tudok lenni , nagyszeru jo ballance ;P
  • Atti12
    sztem OC1 környékén álj neki
  • lelkes újonc
    Hagyd a sunyiba egyenlőre... Fejlődni kell még. Én OC 8-as szinten mentem vissza és 2 perc alatt meglett az 5 szarv. Akkor már kékek voltak a redbull-ok.
  • quad
    lol sracok ezt a bloodhorned chimera-s questet hogy a pekf*szaba tudtatok megcsinalni? :)
  • inter15
    Éppen unatkozom

Kép
  • quad
    csaztok eu serveren vagyok ha van guild vagy ilyesmi aki keres membert pm Quad_HUN thx thx :)
  • Lawless #4010
    juhúúú nemsokár új képek vagy na jolvan most!
    http://www.kepfeltolto.hu/?img=1t95
    Na sajnálatos modon valami kis gubanc van a feltoltéssel valami hibát irkáll. megporbállom késobb...csá
  • Lawless #4009
    na csákány emberek!!! aki úgy dont hogy a Nirvánán fogja nyomni az dont legjobban...ugyins ott találkozhat velunk sorolom az embereimet: --TamaS--,-ReTrO-,Crackie,Senesi_san és jómagam Lawless! aki tobbet akar tudni pm-ezzen meg! az én fonokom FC1 és vagyunk páran EC meg GB-sek! szoval kozepes szint :) ! az elobbi felsorolt nevek igen nagy tagok vigyázni veluk! :)
  • akosBK
    amúgy tulajdonságok: DC7(=19 level) a felső naon drága volt :D most mondjuk clawokra koldulok
  • akosBK
    Az én Shaolin monkom

szvsz zsír a fekete szettben
  • zsakosfrodo2
    Ok még gondolkodom. :D
  • Crusnik
    Az EnLighTenD nemzetközi,de ha akarsz és minimum RL vagy akkor jöhetsz.

Kry: majd beszélj velem hogy mikor vagy fent, valamikor hétvégén ha nem baj, és akkor felveszünk.

• zsakosfrodo2
    A ti bandotok ugye EnLighT TenD band? Mert ha igen, és felvesztek, akkor szivesen belépnék hozzátok.
  • Supa
    Geeforce annyira nem lehangoló...itt van pl 1 uj HD band bardon(Fekete_Solymok)."Régi motoros"mmojátékosokkal átlagéletkor kb 25 év,12 tag,mindenki nagyjából 1 szinten van rl5-rl10 között.Az éppen online tagok egymással partyznak,segitik egymást questekben vagy amiben tudnak.Valahogy igy kellene kinéznie 1 normális bandnak...Ja és szivesen mennénk allyba
  • Kry
    Király, egyik karim legaláb megmaradt, méghozzá az OC 1-es beggarom. Szívesen belépek magyar klánba ;) Karim neve: [Go[M]eZ] ÉS EU szerón :)
  • Crusnik
    Gyere Wu, Shao, Beggar szövetségbe, igaz sok a newbie akik folyamatosan dumálnak de legalább aktív, és a masterek már majdnem mind SM felett vannak :)
    Amugy átérzem én is ezért szüntettem meg a shao bandem és mentem nemzetközibe, hát ez van a magyar mmos társaság nagy része tapasztalatom szerint WoWon Ragnarokon kivül meg valamennyi SRO-son kívűl, csak ilyen kipróbálja majd ha nehéz megy játszani mással tipus
  • Kry
    Minyá letöltödik az installerja, megint elkezdem a játékot, megjött a kedvem, márcsak az a kédés, hogy megvannak-e még a kariaim :) Meghogy ha csinnok új karit, akkor meik szerverre, hol van több magyar?
  • inter15
    He he. Csak processzort és tápot kellett cserélnem.
  • Anthraxus
    jéé itt vagy ark:D nem is figyeltem :D
  • Anthraxus
    ja mint én:D:D:D
  • inter15
    Gyere a Nirvana -ra shaolin-nak. Van itt 1-2 kocka
  • inter15
    Hajnal 1-3 -ig! Nem is bírtam csak 1 napot a 3-ból.
  • Geeforce
    Hát srácok be kell vallani nagyon lehangoló az emberek hűsége a játékhoz. Értem itt főleg a magyar BOT tagokra. Elviszik RC-ig és annyi. Szomorú! Na mind1, csak lehangoló, hogy alig van egy-két aktív tag a bandban. Várom sok szeretettel a jelentkezőket. És a magyar démon bandok mestereit is, akikkel szövit szeretnék kötni!
  • Anthraxus
    Ha reggel 6-8 ig nem ha délután 6-8-ig az se jó mert anyámék végig a gépnél van nekem ez a hajnali 1-3-ig tökéletes csak nem most amíg suli van majd nyáriszünetben minden alkalommal fenn elszek hajnali 1-3-ig hétvégén:D
    most suli van!

Lawless nem untam meg de szerencsémre minden hétvégén olyan szerencsés vok hogy nincs internet mert ez a b*-i f*-z sz*-é* szolgáltató minden hétvégén valamiért leállítja és azt meri ránkfogni hogy mi csinálltunk valamit és hozzá se értünk és nem is értünk az ilyenekhez :D
    szóval ennyit az én életemről
  • Crusnik
    Mert hánykor van? Eu-n 6-8-ig. Gyertek átt EU-ra :P
  • inter15
    Jó nagy kib@szás ez a dupla xp a nirvana-s európaiaknak.
  • Crusnik
    Na még 20% és meglesz az új sárkányos pole-om már alig várom, a kedvencem pár az FC-s is tetszik de az még legalább 3 hónap ha nem több
  • Lawless #3989
    ok Tamás....te már vagy de Sensei veled mi a ... van? vagy meguntad! na megyek is fejlodok még egy sort! dupla xp.kor ! amúgy a Nanchangi bosstol még messze vagyok! a jinaninál VoH ban kapod a Killer of Mei San-he -t és a másik ami a maciknál van az meg a Killer of Shen Mo! de én most a NEW HERO-t használlom !!!